24
Decembar
2019

Stižu nam praznici – izaberite savršen poklon za Novu godinu

Približavaju se novogodišnji praznici. Izlozi, ulice, domovi poprimaju prazničnu atmosferu i svi mi sve više razmisljamo o tome kako se provesti, gde, sa kim, gde proslaviti i šta obući. Uz sve to to je i neizbežno pitanje u novogodisnjoj noći – šta pokloniti i gde kupiti poklon?

Novogodišnje putovanje je fantastičan način da obradujete voljenu osobu. Pogledajte neke od ponuda na našem sajtu i posetite Istambul ili Solun ili neki drugi aranžmana za novogodišnju noć i odaberite vama najzanimljiviju destinaciju.Džemperi, ko ih ne ne voli! Naročito kada temepratura na Celzijusovoj skali opadne ispod nule. Imate u ih u raznim bojama, dezenima, i uvek su u trendu.

Neizbežna zimska oprema, pritom uvek lep modni detalj, su naravno i kape i šalovi.Jedna od opcija za kupovinu novogodišnjeg poklona za dragu osobu je i toplo, mekano ćebe koje može svima nama biti od koristi u toplim zimskim danima.

U vezi s novogodišnjim poklon najvažnija je pažnja koja simboliše vaš poklon, tako da u slučaju da vam je budžet ograničen i dalje imate dovoljno izbora da za mali novac odaberete zanimljiv poklon. Bezbroj je ideja za novogodišnje poklone koji nisu skupi. Mi smo se dosetili nekoliko:

Vilenjak
Novogodišnje čarape
Zagonetna flaša
Winter is coming
Istorija lepote

Ovakvim novogodišnjim poklonima će se svako obradovati!
Prijavite se na newsletterkako biste primali mail sa novim proizvodima i akcijama
Zatvori