Marketing

Bilo da posedujete online biznis koji želite da učinite profitabilnijim, ili poslujete na tradicionalan način, a uviđate da Vam je potrebna strategija nastupa na Internetu i ostalim medijima ili ipak samo imate ideju da započnete biznis – DobraCena Tim Vam može pomoći.

Izaberite paket po meri

Izaberite baner po meri

Izaberite oglasni prostor po meri

Preuzmi pdf

Razvili smo originalan i jedinstven pristup. Klijentima obezbeđujemo inovativne metode u promociji proizvoda, usluga, brenda ili kompanije.

Naša metodologija sadrži niz aktivnosti, bazirane na individualnom pristupu svakom partneru, koje podrazumevaju korišćenje najefikasnijih marketinških alata poput e-mail marketinga, Viber promocije, promocije na Google Ads platformi, Social Media Marketing-a i ostalih online i offline promotivnih aktivnosti

Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu i uspešnim rezultatima u velikim internacionalnim i domaćim kompanijama, u kojima smo stekli neprocenjiva i jedinstvena iskustva, specijalizovali smo se da identifikujemo ciljeve i prave kanale za svakog od naših partnera, koji za rezultat imaju najveći stepen isplativosti.

Kreirali smo i razvili inovativan „know-how“ biznis model sa ciljem da unapredimo poslovanje našim partnerima uz garantovano dobre rezultate i originalna poslovna rešenja!

Saznajte kako digitalnim marketingom možete povećati vidljivost vašeg proizvoda, usluge, brenda ili kompanije kako na društvenim mrežama i pretraživačima, pa tako i u offline svetu.

Oglasni paketi

U ponudi su naši pažljivo formirani raznovrsni paketi. Kontaktirajte nas da pronađemo najbolji za Vaše poslovanje. Svakom klijentu pristupamo profesionalno i partnerski i pružamo maksimalnu podršku kroz individualan pristup.

Izaberite paket po meri

Izaberite baner po meri

Izaberite oglasni prostor po meri

Preuzmi pdf

Za više informacija kontaktirajte nas na office@dobracena.rs

Prijavite se na newslatterkako biste primali mail sa novim proizvodima i akcijama