Često postavljana pitanja

Šta je DobraCena.rs?

DobraCena.rs je besplatni internet oglasnik koji je krenuo sa radom 2019. godine. Sajt je namenjen oglašavanju potpuno novih proizvoda, polovnih stvari, usluga ili bilo čega što, bilo fizička ili pravna lica, imaju da ponude ili traže.

Cilj je da se kupoprodaja obavlja na što jednostavniji način, bez odlaska na fizička prodajna mesta, već korišćenjem online prodavnica - DC marketa koji mogu da otvore sva pravna i fizička lica.

Da li je oglašavanje besplatno?

Postavljanje oglasa je potpuno besplatno!

Pored običnog oglašavanja, postoji i mogućnost plaćenog promovisanja oglasa, kao što su zadržavanje oglasa na vrhu kategorije ili potkategorije 3 dana,7 dana ,14 dana ili 30 dana, ekskluzivnog oglasa kao i isticanje oglasa u odnosu na druge, obične oglase.

Koliko traje moj oglas?

Vaš oglas je aktivan najduže 30 dana, ili sve dok ga sami ne obrišete .U slučaju da koristite mogućnost obnove oglasa,njegovo važenje se produžava na jos 30 dana.

Kako da se registrujem na dobracena.rs?

Da bi ste mogli da postavljate oglase neophodna je registracija. Registracija je vrlo jednostavna i obavlja se prilikom postavljanja prvog oglasa. Polje za registraciju se nalazi u gornjem desnom uglu. Za registraciju je neophodno da ostavite svoje osnovne podatke, unesete svoju e-mail adresu i izaberete lozinku. Sistem će Vam zatim na vašu e-mail adresu poslati registracioni e-mail, koji sadrži link na koji treba da kliknete. Za slučaj da vam registracioni e-mail ne stigne, proverite spam folder. Po kliku na link u registracionom e-mailu, registracija je završena i možete postavljati oglase.

Kako da postavim oglas?

Klikom na dugme ''Objavi oglas'' u desnom gornjem delu bilo koje stranice, počinje proces postavljanje oglasa. Neophodno je da ste se registrovali i da budete ulogovani. Prilikom postavljanja oglasa potrebno je  izabrati kategoriju, potkategoriju, uneti Vaše ime i prezime,broj telefona,kao I e-mail adresu. Preporučujemo i postavljanje slika jer one privlače posete i samim tim povećavaju uspeh Vašeg oglasa. 

Kako da izvršim promene u svom nalogu ili oglasu?

Prijavljivanjem I ulaskom na Vaš profil imate mogućnost da nadjete oglase u delu ''Moji oglasi'' . Pored svakog oglasa je link koji vodi na stranicu portala na kojoj je on vidljiv za druge korisnike. Oglase možete brisati ili menjati klikom na odgovarajuća polja u desnom uglu(Izmeni, Obriši). Klikom na tab Moji podaci možete menjati svoje podatke: ime, telefon, e-mail adresu, lozinku.

Kako mogu da pretražujem oglase?

Sta da radim u slučaju da zaboravim lozinku?

U slučaju da zaboravite lozinku na stranici za logovanje kliknite na link ''Lozinka zaboravljena''. Dobićete dalja upustva na e-mail adresu sa kojom ste se registrovali.

Čemu služi Moj profil?

Moj Profil služi da upravljate svojim oglasima, svojim ličnim podacima i svojim porukama. Preko ove stranice možete aktivirati usluge promocije svojih oglasa (plaćene promocije) ili kreirati svoj DC market.

Kome da se obratim za pomoć u slučaju da imam pitanja?

Najbrži način da nas kontaktirate je preko kontakt forme u donjem desnom uglu svake stranice. Možete nas kontaktirati na mail support@dobracena.rs

Zašto se slike nisu pojavile, a ja sam ih uploadovao/la?

Zašto mi nije stigao registracioni e-mail?

Šta su to plaćene promocije oglasa?

Preko strane ''Moj profil''  moguće je za svaki oglas izabrati jednu ili više (plaćenih) opcija za promociju: Istaknuti oglas na vrhu kategorije ili potkategorije u trajanju od 3,7,14 ili 30 dana, dodatno istaknut u kategoriji ( u drugoj boji u odnosu na ostale oglase ).Takođe plaćanjem paketa dobijate I niz dodatnih pogodnosti a sve usmereno ka lakšem I uspešnijem obavljanju svoje aktivnosti.Plaćanje se vrši korišćenjem dc kredita. 

DC market predstavlja Vašu online prodavnicu. Mesto u kome se nalaze svi Vaši oglasi i sve informacije koje su neophodne potencijalnim kupcima. U promotivnom periodu koristite DobraCena.rs potpuno besplatno.

Kako su zaštićeni moji lični podaci?

Šta da radim u slučaju prevare?