Arijamare
OpštinaBeograd
Telefon0652036804
Tradicija poslovanja duga dve decenije nas je učinila vrlo prepoznatljivim na tržištu organske kozmetike, a zadovoljni klijenti nas preporučuju kao pouzdane proizvođače eteričnih ulja i drugih, ručno rađenih proizvoda nemanjenih nezi i lepoti.
Eterična ulja i 100% organska kozmetika.
  • Oglasi
  • O marketu

Filteri

Sortiraj:
15 30 50 100
600,- RSD
Detaljnije
Eterično ulje oman

Oman ( Inula Helenium) je lekovita biljka poznata i kao ivanjsko zelje, obratiš, ovnjak, tušcak, veliki koren, veliko zelje. Ova višegodišnja zeljasta biljka naraste i do 50cm u visinu. Cveta od jula do septembra meseca žutim cvetovima. Miris omana dosta podseća na nanu. Prirodna staništa su joj vlažna zemljišta pored potoka i reka. Najrasprostranjenija je oko Dunava, do 1000m nadmorske visine. Može se naći i u jugoistočnom delu Evrope. Lekoviti delovi biljke oman su krtola i korenje. Категорија: Eterična ulja Product ID: 1655 Опис Рецензије (0)

600,- RSD
Detaljnije
Eterično ulje belog bora

Beli bor ( Pinus silvestris ) je četinarsko drvo koje raste u visinu do 40 m. Rasprostanjen je po celoj Evropi i nalazi se podjednako u nizijskim, brdskim i planinskim predelima. Bor cveta u maju mesecu. Ulje bora ima jak, svež i okrepljujući miris.

600,- RSD
Detaljnije
Eterično ulje crnog bora

Eterično ulje crnog bora (Pinus nigra) je ono što Vam je potrebno nakon napornog dana, za potpuno opuštanje tela i uma uz relaksirajuću kupku ili masažu. Uz umirujuće efekte koje ima, eterično ulje crnog bora znatno doprinosi i ublažavanju alergijskih reakcija, zbog čega je uvek dobro imati ga pri ruci. Sa Aria eteričnim uljem crnog bora, u samo jednoj bočici dobijate višenamensko, potpuno prirodno sredstvo čija ćete efikasna dejstva i osvežavajuću aromu obožavati već nakon prvog korišćenja

600,- RSD
Detaljnije
Eterično ulje žalfije

Žalfija ( Salvia officinalis L ) je lekovita biljka u narodu poznata još i kao kadulja ili pitomi pelin. Ovaj višegodišnji zimzeleni grm naraste do 70 cm u visinu i cveta plavo – zelenim cvetovima. Izuzetno je medonosna biljka od koje se dobija etarsko ulje. Poreklom je sa Mediterana a danas se gaji u skoro svim zemljama sveta. Po svojim lekovitim svojstvima kadulja je bila poznata još u doba starog Rima.

850,- RSD
Detaljnije
Eterično ulje kamilice

Kamilica ( Matricaria chamomilla ) je lekovita biljka u narodu poznata pod nazivima ramenak, titrica, popadija, gamilica, carev cvet i drugi. Njega izuzetna lekovitost je poznata od davnina. Spada u jednogodišnje biljke i naraste u proseku od 30 – 40 cm. Može se naći kako raste po poljima i livadama. Koristi se za spoljnu i za unutrašnju upotrebu.

600,- RSD
Detaljnije
Eterično ulje lavande

Eterično ulje lavande spada u jedno od najrasprostranjenijih i najčešće korišćenih prirodnih preparata. Zbog mirisa koji opušta i umiruje često se koristi u aromaterapiji. Lavanda je višegodišnja biljka koja raste u obliku poluloptastog grma. Naziv joj potiče od latinske reči “lavare” što znači umivati se. Ova mediteranska biljka podjednako dobro uspeva na suvim i na vlažnim podnebljima.

600,- RSD
Detaljnije
Eterično ulje divljeg origana

Divlji origano ( Origanum Minutiflorum ) je zbog svojih lekovitih svojstava odavnina poznat u narodnoj medicini. Ova višegodišnja, zeljasta biljka aromatičnog mirisa uglavnom raste na nepristupačnim planinskim terenima.

600,- RSD
Detaljnije
Etericno ulje plave kleke

Plava kleka ( Juniperus communis ) je zimzeleni višegodišnji grm koji naraste od 0,5 do 0,7 m u visinu. Karakterišu ga uski, zašiljeni, bodljikavi listići. Biljka je poznata i pod nazivima smrekovina, fenja, kleka, klekovina, borovica. Plodovi biljke dok su zeleni su jajastog oblika, a zreli dobijaju tamno ljubičastu boju i okrugli su. Karakteriše ih smolast, aromatičan miris i ukus koji je gorko-sladak.

1.800,- RSD
Detaljnije
Serum za lice (protiv bora)

U potrazi ste za efikasnim proizvodom za negu kože i ublažavanje bora? To je znak da ste svesni važnosti nege lica u svim periodima života, kao i da vam razni preparati za negu kože nisu nepoznati. Međutim, postoji način da efikasne i vidljive rezultate dobijete uz pomoć prirodnog proizvoda koji na zdrav način tretira kožu, za razliku od industrijske kozmetike čiji su efekti često agresivni i nedelotvorni. Rešenje vaših problema sa borama je Aria serum za lice koji na efikasan, ali i bezbedan način ublažava znakove starenja, bez agresivnih supstanci i negativnih efekata po kožu.

600,- RSD
Detaljnije
Eterično ulje pitome nane (mentha piperita)

Nana je jedna od najpoznatijih biljaka i odavno je poznata u narodnoj medicine. Danas se koristi kao lek za mnoge tegobe. Pitoma nana sadrži veliku količinu aktivnih lekovitih sastojaka. Upotrebljava se u farmaceutskoj, kozmetičkoj i prehrambenoj industriji.Biljka cveta ružičastim cvetovima od jula do septembra. Poznata je i pod nazivima bela nana, ljuta nana, metvica, metva, crna nana, paprena metvica.

600,- RSD
Detaljnije
Hercegovački melem

Tražite način da se oslobodite ekcema i drugih simptoma suve kože lica i tela? Hercegovački melem Arija je rešenje Vaših problema sa kožom! Ručno pravljen hercegovački melem dugoročno rešava probleme sa kožom, pružajući joj adekvatnu negu bez štetnih sastojaka i negativnih nuspojava. 100% prirodan sastav melema pruža intenzivnu hidrataciju problematičnoj koži sklonoj ekcemu i drugim upalama. Poručite Arija hercegovački melem već sada i poboljšajte kvalitet svoje kože na prirodan, zdrav i pristupačan način!

600,- RSD
Detaljnije
Eterično ulje jele

Potreban vam je prirodni proizvod koji će olakšati prehladu i otkloniti upalne procese? Želite opuštajući miris jele u svom domu? Eterično ulje jele (Abies Alba) može vam pomoći u tome. Ovaj proizvod je najkoncentrovaniji oblik svih lekovitih sastojaka bele jele, čija su dejstva zasnovana na prirodnoj bazi, bez hemikalija koje bi ostavile bilo kakve štetne posledice po Vaše zdravlje. Poručite eterično ulje bele jele iz Aria ponude i priuštite sebi dašak prirode u ublažavanju čestih tegoba poput glavobolje, prehlade, kašlja i sličnih problema.

600,- RSD
Detaljnije
Eterično ulje lovora

Lovor ( Laurus nobilis ) je višegodišnja biljka koja je najrasprostranjenija na području Mediterana. Raste kao žbun i može narasti do 10 m. Cveta prljavobelim do žutim sitnim cvetićima. Koristi se kao začin u raznim mediteranskim jelima.

200,- RSD
Detaljnije
Labelo

1.200,- RSD
Detaljnije
Eterično ulje divlje šargarepe

Divlja mrkva ( Lat. Daucus carota ) je zeljasta, dvogodišnja biljka koja naraste do 80 cm u visinu. Biljka cveta od juna do septembra cvetićima bele boje. Prirodno stanište joj je područje Evrope, Azije i severne Afrike. Može se naći u nizijama pa sve do 1900 m nadmorske visine.

3.000,- RSD
Detaljnije
Eterično ulje smilja

Smilje ( Helichrysum arenarium ) je višegodišnja biljka koja se najviše uzgaja na Mediteranu. Naraste do 60 cm, cveta u junu i julu jarko žutim cvetovima. Spada u jedno od najcenjenijih prirodnih ulja na svetu zbog sastojaka koje poseduje.

Tradicija poslovanja duga dve decenije nas je učinila vrlo prepoznatljivim na tržištu organske kozmetike, a zadovoljni klijenti nas preporučuju kao pouzdane proizvođače eteričnih ulja i drugih, ručno rađenih proizvoda nemanjenih nezi i lepoti.
Eterična ulja i 100% organska kozmetika.
Prijavite se na newsletterkako biste primali mail sa novim proizvodima i akcijama