Beorol Shop
OpštinaBeograd
Telefon060 3406 153
Kompanija Beorol postoji od 1998 godine, a do danas smo svojom ponudom i konkurentnom cenom postali lider na tržištu, kako domaćem tako i regionalnom. Zahvaljujući kvalitetu naših proizvoda, danas poslujemo pored tržišta Srbije, i na tržištima Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Severne Makedonije, Mađarske, Rumunije, Rusije kao i Ujedinjenih Arapskih Emirata, a naši artikli su prisutni u preko 48 država sveta.Za 20 godina poslovanja Beorol je postao vodeća kompanija u regionu u oblasti proizvodnje molerskog alata kao i uvoza i distribucije ručnog alata i pribora za završne radove u građevinarstvu, zaštitne opreme, tehničke hemije, baštenskog i kućnog programa. Sve ovo ukazuje da su Beorol proizvodi i širina asortimana opravdali ukazano poverenje naših kupaca. Ponosni smo što smo svih ovih godina pomagali pri uređenju i ulepšavanju Vaših domova.Zato smo odlučili da Vam ponudimo nešto više. Naime, naš asortiman se konstantno širi i prilagođava Vašim potrebama i željama. Osim što se odlikuju kvalitetom i pristupačnim cenama, Beorol proizvodi su jednostavni za korišćenje i omogućuju Vam potpuno samostalan rad, bez posrednika i dodatnih troškova.
  • Oglasi
  • O marketu

Filteri

Sortiraj:
15 30 50 100
410,- RSD
Detaljnije
Libela 15cm sa magnetom

Mini libela dužine 15cm sa tri merna okna i magnetom čitavom dužinom.

2,- RSD
Detaljnije
Merna traka profesional 100m

Merna traka profesional, dužine 100m, sa otvorenim plastičnim kućištem i ergonomskim rukohvatom. Merna traka širine 14 mm, izrađena od fiberglasa, obostrano označena.

2,- RSD
Detaljnije
Libela sa rukohvatima 120cm

Libela sa rukohvatima 120cm. Sadrži osu visoke preciznosti i ravnu gaznu površinu. Mogućnost štelovanja ose 0–90°. Gumene ivice štite libelu od mehaničkih oštećenja.

2,- RSD
Detaljnije
Libela profesional 60cm

Libela profesional 60cm je izrađena od visoko kvalitetnog aluminijuma. Sadrži osu visoke preciznosti i rebrastu gaznu površinu za nivelisanje grejnih i vodovodnih cevi. Spoljašnja površina je zakrivljena sa ergonomskim dizajnom i povećanom čvrstinom. Gumirani rukohvati i gumeni blokovi štite libelu od mehaničkih oštećenja.

11,- RSD
Detaljnije
Kutija Qbrick System ONE Cart

Qbrick System ONE Cart, profesionalni sistemi kutija za alate i pribor, koji na nov način poboljšavaju efikasnost i udobnost rada. Inovativne funkcije koje poboljšavaju radnu ergonomiju. Svaki detalj u Qbrick sistemskim kutijama napravljen je od najsnažnijih materijala - nema prostora za kompromis. Kao rezultat toga, ovi proizvodi garantuju godinama nesmetan rad čak i u ekstremnim uslovima. Modularni sistem omogućava kreiranje optimalnih kombinacija za raznovrsne aplikacije. Teleskopska drška koja se pomera unazad radi lakšeg pristupa alatnoj kutiji. Alternative koje omogućavaju veliku fleksibilnost u Qbrick sistemu. Dva velika elastična točka na metalnoj osovini omogućavaju siguran transport čak i velikih zapremina. Kada se poklopac otvara, teleskopska ručka pomera unazad, što omogućava lak pristup sadržaju kutije. Dimenzije kutije: 690 (v) x 585 (š) x 438 mm (d). Zapremina 50 lit.

999,- RSD
Detaljnije
Libela profi sa magnetom, 3 ose 60cm

Libela profy sa magnetom 3 ose 60cm, izrađena od visoko kvalitetnog aluminijuma. Sadrži osu visoke preciznosti i tri nivoa nivelisanja. Magnetni blokovi omogućavaju lakši rad na metalnim površinama.

800,- RSD
Detaljnije
Merna traka profesional 20m

Merna traka profesional, dužine 20m, sa otvorenim plastičnim kućištem i ergonomskim rukohvatom. Merna traka širine 14mm, izrađena od fiberglasa, obostrano označena.

2,- RSD
Detaljnije
Libela sa rukohvatima 80cm

Libela sa rukohvatima 80cm. Sadrži osu visoke preciznosti i ravnu gaznu površinu. Mogućnost štelovanja ose 0–90°. Gumene ivice štite libelu od mehaničkih oštećenja.

330,- RSD
Detaljnije
Akrilni kit za drvo i parket venge 310ml

Akrilni kit za drvo i parket 310ml je jednokomponentni akrilni zaptivni materijal namenjen za završne radove u parketarstvu, za popunjavanje prostora koji nastaje između parketa, laminata i drugih materijala. Idealan je za zaptivanje i popunjavanje nepravilnosti na drvenim površinama, između parketa, lajsni i zida. Dobro prijanja na sve vrste drveta, cigle, betona, keramičkih pločica, metala i PVC-a. Nakon sušenja, može da se farba i lakira. Preuzmite brošuru ovde .

330,- RSD
Detaljnije
Akrilni kit za drvo i parket hrast tamni 310ml

Akrilni kit za drvo i parket 310ml u boji tamnog hrasta je jednokomponentni akrilni zaptivni materijal namenjen za završne radove u parketarstvu, za popunjavanje prostora koji nastaje između parketa, laminata i drugih materijala. Idealan je za zaptivanje i popunjavanje nepravilnosti na drvenim površinama, između parketa, lajsni i zida. Dobro prijanja na sve vrste drveta, cigle, betona, keramičkih pločica, metala i PVC-a. Nakon sušenja, može da se farba i lakira. Preuzmite brošuru ovde .

420,- RSD
Detaljnije
Kanap 0.4/2 500gr

Kanap 0.4/2 500gr, namenjen za potrebe majstora, pakovanja, kućnu upotrebu, itd. Izrađeni su od prirodnih vlakana kudelje. Izdržljivi, dugotrajni, sa kvalitetnom završnom obradom.

920,- RSD
Detaljnije
Merna traka profesional 30m

Merna traka profesional, dužine 30m, sa otvorenim plastičnim kućištem i ergonomskim rukohvatom. Merna traka širine 14 mm, izrađena od fiberglasa, obostrano označena.

140,- RSD
Detaljnije
Poliesterski konopac ø14mm, 100m

Univerzalni sintetički konopac. Izrađen od kvalitetnog poliestera, otporan na atmosferske uticaje i sunčevu svetlost. Prečnik 14mm, dužina 100m. Napomena: Iskazana cena je po 1m.

90,- RSD
Detaljnije
Tesarska olovka HB, 240mm

Tesarska olovka HB, 240mm za obeležavanje drva, kartona, papira, betona. Izrađena od visokokvalitetnog drveta lipe što pruža optimalnu kombinaciju stabilnosti i fleksibilnosti u radu. Grafit HB. Otporna na vremenske uslove, izrazito visoka vidljivost.

410,- RSD
Detaljnije
Sprej deko staro zlato Oro Ricco Pallido

Sprej Deko pravi sjajnu oblogu na nanetim površinama. Koristi se za dekoraciju ramova za slike, dekorativnih i novogodišnjih ukrasa, šolja, ukrasnih predmeta i sl. Može se koristiti samo u zatvorenim prostorijama. Nije otporan na često rukovanje, prefarbavanje ili spoljašnju upotrebu. Ukoliko se predmet ošteti može biti prefarban istom bojom. Otporan je na temperature od 100-120°C. Boja: crvena

73,- RSD
Detaljnije
Ugaona lajsna aluminijumska 2.5m

Aluminijumska ugaona lajsna široke primene, najčešće se koristi za formiranje čvrste ivice zida prilikom gletovanja. Dužine je 2.5m sa jednakim širinama stranica od po 19,5 mm.

42,- RSD
Detaljnije
Lopatica trgovačka mala

Trgovačka lopatica izrađena od kvalitetne i elastične plastike. Otporna na oštećenja. Dostupne u miks bojama. Nalazi primenu u trgovini rinfuznom robom.

175,- RSD
Detaljnije
Kanap 0.4/2 200gr

Kanap 0.4/2 200gr, namenjen za potrebe majstora, pakovanja, kućnu upotrebu, itd. Izrađeni su od prirodnih vlakana kudelje. Izdržljivi, dugotrajni, sa kvalitetnom završnom obradom.

450,- RSD
Detaljnije
Kanap 0.9/2 500gr

Kanap 0.9/2 500gr, namenjen za potrebe majstora, pakovanja, kućnu upotrebu, itd. Izrađeni su od prirodnih vlakana kudelje. Izdržljivi, dugotrajni, sa kvalitetnom završnom obradom.

410,- RSD
Detaljnije
Testera ubodna za drvo uska hobi 76mm 5/1

Testera ubodna za drvo uska hobi 76mm, za krivolinijsko precizno sečenje tvrdog i mekog drveta, laminata i plastike.

50,- RSD
Detaljnije
Poliesterski konopac ø8mm, 200m

Univerzalni sintetički konopac. Izrađen od kvalitetnog poliestera, otporan na atmosferske uticaje i sunčevu svetlost. Prečnik 8mm, dužina 200m. Napomena: Iskazana cena je po 1m.

80,- RSD
Detaljnije
Kanap 2.5/2 50gr

Kanap 2.5/2 50gr, namenjen za potrebe majstora, pakovanja, kućnu upotrebu, itd. Izrađeni su od prirodnih vlakana kudelje. Izdržljivi, dugotrajni, sa kvalitetnom završnom obradom.

90,- RSD
Detaljnije
Građevinska olovka 6H, 240mm

Građevinska olovka 6H, 240mm, izrađena od visokokvalitetnog drveta lipe što pruža optimalnu kombinaciju stabilnosti i fleksibilnosti u radu. Tvrdi grafit 6H. Za obeležavanje hrapavih, tvrdih površina cigle, kamena, betona. Otporna na vremenske uslove, izrazito visoka vidljivost.

3,- RSD
Detaljnije
Krpe bele - 10 kg

Pamučne krpe u pakovanju od 10kg, bele boje. Prosečna dimenzija krpe 40x40cm. Koriste se prilikom izvođenja molerskih radova za brisanje predmeta od farbe, kao i za čišćenje masnih i prašnjavih predmeta (mašina, delova, itd). Prilikom brisanja ne ostavljaju tragove i dlačice. Prikladne za upotrebu u svim granama industrije.

115,- RSD
Detaljnije
Rezna ploča za metal 125x3mm

Rezna ploča za metal 125x3mm je abrazivna rezna ploča za elemente napravljene od crnog metala. Nije namenjena za INOX. Pravilan izbor abrazivnih čestica i vezivnog materijala omogućava brz i olakšan rad. Radi sigurnosti majstora, unutar ploče se nalazi armaturna mreža. Metalna prirubnica obezbeđuje čvršću i sigurniju vezu sa ugaonom brusilicom.

130,- RSD
Detaljnije
Kese za smeće sa trakom HDPE 40Lit, 10kom

Polietilenske kese za smeće sa posebnom trakom za vezivanje. Zapremine 40 litara.

730,- RSD
Detaljnije
Streč folija ručna mini set

Ručna streč folija na mini rolni idealna je za pakovanje i zaštitu paketa manjih dimenzija. Dvokomponentna ručka olakšava i ubrzava rad. Širina folije 100mm, težina 300gr.

35,- RSD
Detaljnije
Polietilenska vreća 55x100cm

Vreće od polietilena imaju široku primenu u industriji, poljoprivredi, trgovini i domaćinstvu. Širina: 550mm Dužina: 1000mm Debljina: 0,07 mic Boja: Natur providna

660,- RSD
Detaljnije
Džak za lišće 85Lit

Džak za lišće 85L, idealan za odlaganje lišća, trave, papira, sitnog granja i sl. Inpregniran je čeličnom žicom koja je konstruisana tako da se može sklopiti, što ga čini idealnim za odlaganje pošto nakon sklapanja ima izuzetno male dimenzije.

400,- RSD
Detaljnije
Testera ubodna za drvo i plastiku hobi 100mm 5/1

Testera ubodna za drvo i plastiku, hobi 100mm, za pravolinijsko sečenje aluminijuma, obojenih metala, plastike, ojačane staklenim vlaknima.

Kompanija Beorol postoji od 1998 godine, a do danas smo svojom ponudom i konkurentnom cenom postali lider na tržištu, kako domaćem tako i regionalnom. Zahvaljujući kvalitetu naših proizvoda, danas poslujemo pored tržišta Srbije, i na tržištima Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Severne Makedonije, Mađarske, Rumunije, Rusije kao i Ujedinjenih Arapskih Emirata, a naši artikli su prisutni u preko 48 država sveta.Za 20 godina poslovanja Beorol je postao vodeća kompanija u regionu u oblasti proizvodnje molerskog alata kao i uvoza i distribucije ručnog alata i pribora za završne radove u građevinarstvu, zaštitne opreme, tehničke hemije, baštenskog i kućnog programa. Sve ovo ukazuje da su Beorol proizvodi i širina asortimana opravdali ukazano poverenje naših kupaca. Ponosni smo što smo svih ovih godina pomagali pri uređenju i ulepšavanju Vaših domova.Zato smo odlučili da Vam ponudimo nešto više. Naime, naš asortiman se konstantno širi i prilagođava Vašim potrebama i željama. Osim što se odlikuju kvalitetom i pristupačnim cenama, Beorol proizvodi su jednostavni za korišćenje i omogućuju Vam potpuno samostalan rad, bez posrednika i dodatnih troškova.
Prijavite se na newsletterkako biste primali mail sa novim proizvodima i akcijama