Bojan Mobil
AdresaBeograd/Novi Beograd
OpštinaBeograd - Novi Beograd
Telefon065 4002171
Prodaja opreme i delova za mobilne telefone i tablete.Za sve sto uzimate imate garanciju,od 60 dana. U slucaju da nesto nije, u redu kontaktirajte nas kako bi sto pre resili problem. U slucaju da Vam se nesto ne svidja ili nije onako kako ste Vi zamislili mozete vratiti i snosite sve troskove. U slucaju vracanja predmeta, predmet mora biti u onako kako je poslat originalna ambalaza. U slucaju delova,ako Vam ne treba ili ste greskom kupili,mozete vratiti ali se placaju penali,i oni zavise od momenta vracanja i u ovom slucaju snosite troskove.
  • Oglasi
  • O marketu

Filteri

15 30 50 100
237,- EUR
Beograd - Novi Beograd
Detaljnije
Samsung Galaxy A50 4/128gb Dual Sim Plavi Sim Free NOVO

Samsung Galaxy A50 4/128gb Dual Sim Plavi Sim Free NOVOPORUCIVANJE DO 14H SVAKIM DANOM SEM NEDELJEMobilni telefoni po NAJPOVOLJNIJIM cenama ! MOLIM potencijalne KLIJENTE i KUPCE da PROCITAJU oglas do kraja Oko kupovine i garancije: Kupujete telefon koji ima privlacniju cenu od ostalih u oglasima. Za tu cenu DOBIJATE sledece: SVI telefoni u FULL pakovanju sa originalom kutijom i KUPAC prvi PALI i AKTIVIRA telefon ! GARANCIJA u trajanju od 12 meseci ! GARANCIJA ne pokriva LCD i maticnu plocu ! GARANCIJA pokriva mikrofone, zvucnike, konektore i softver ! ISKLJUCIVO DONOSENJE NA ADRESU DOPLATA 3E SAMO BEOGRAD ZA ISTI DAN! Najava MINIMUM 2-3h vremena ranije. GRATIS dostava u slucaju da niste u mogucnosti licno preuzeti telefon, znaci da Vam se POSALJE telefon KURIRSKOM sluzbom o NASEM trosku ! CENA ostaje ISTA ! Tu SMO za VAS ! ! ! Sve informacije mozete dobiti na telefon, pozivom, sms porukom, viber, what up.

365,- EUR
Beograd - Novi Beograd
Detaljnije
Sony PlayStation 4 +FIFA 2020 PS4 1TB

Sony PlayStation 4 +FIFA 2020 PS4 1TB Robu mozete licno preuzeti na NBG bloke 45 na okretnici tranvaja i Autobusa. Saljem pozuecem ukoliko niste u mogucnosti licno da dodjete . Dolazak na zeljenu adresu naplacujem 300-500din samo Bg Reklamacija U slučaju reklamacije(deo neispravan ili ne odgovara vasem modelu) kupac je dužan proizvod vratiti putem kurirske službe o svom trošku, ili licno. Zamena se vrši po prijemu vraćenog proizvoda.

2.000,- RSD
Beograd - Novi Beograd
Detaljnije
Olovka za Samsung N950F Galaxy Note 8 siva

Olovka za Samsung N950F Galaxy Note 8 siva Robu mozete licno preuzeti na NBG bloke 45 na okretnici tranvaja i Autobusa. Saljem pozuecem ukoliko niste u mogucnosti licno da dodjete . Dolazak na zeljenu adresu naplacujem 200-300din samo Bg Reklamacija U slučaju reklamacije(deo neispravan ili ne odgovara vasem modelu) kupac je dužan proizvod vratiti putem kurirske službe o svom trošku, ili licno. Zamena se vrši po prijemu vraćenog proizvoda.

157,- EUR
Beograd - Novi Beograd
Detaljnije
Samsung J6 Dual sim Gold Zlatni Sim free NOVO

Samsung J6 Dual sim Gold Zlatni Sim free NOVOPORUCIVANJE SVAKIM DANOM SEM NEDELJE DO 14HMobilni telefoni po NAJPOVOLJNIJIM cenama ! MOLIM potencijalne KLIJENTE i KUPCE da PROCITAJU oglas do kraja Oko kupovine i garancije: Kupujete telefon koji ima privlacniju cenu od ostalih u oglasima. Za tu cenu DOBIJATE sledece: SVI telefoni u FULL pakovanju sa originalom kutijom i KUPAC prvi PALI i AKTIVIRA telefon ! GARANCIJA u trajanju od 12 meseci! GARANCIJA ne pokriva LCD i maticnu plocu ! GARANCIJA pokriva mikrofone, zvucnike, konektore i softver ! ISKLJUCIVO DONOSENJE NA ADRESU DOPLATA 3E SAMO BEOGRAD ZA ISTI DAN! Najava MINIMUM 2-3h vremena ranije. GRATIS dostava u slucaju da niste u mogucnosti licno preuzeti telefon, znaci da Vam se POSALJE telefon KURIRSKOM sluzbom o NASEM trosku ! CENA ostaje ISTA ! Tu SMO za VAS ! ! ! Sve informacije mozete dobiti na telefon, pozivom, sms porukom, viber, what up.

2.400,- RSD
Beograd - Novi Beograd
Detaljnije
Bezicni punjac (WiFi) QI Standard crni

Bezicni punjac (WiFi) QI Standard crni Mozete licno doci da preuzmete na NBG blok 45 Okretnica tranvaja ili saljem pouzecemUkoliko donosim na zeljenu adresu naplacujem dolazak 200-300din u okviru Beograda. Reklamacija U slučaju reklamacije(deo neispravan ili ne odgovara vasem modelu) kupac je dužan proizvod vratiti putem kurirske službe o svom trošku, ili licno. Zamena se vrši po prijemu vraćenog proizvoda.

442,- EUR
Beograd - Novi Beograd
Detaljnije
Samsung Galaxy Note 8d N950 Black Crni Sim Free NOVO

Samsung Galaxy Note 8d N950 Black Crni Sim Free NOVOMobilni telefoni po NAJPOVOLJNIJIM cenama ! MOLIM potencijalne KLIJENTE i KUPCE da PROCITAJU oglas do kraja Oko kupovine i garancije: Kupujete telefon koji ima privlacniju cenu od ostalih u oglasima. Za tu cenu DOBIJATE sledece: SVI telefoni u FULL pakovanju sa originalom kutijom i KUPAC prvi PALI i AKTIVIRA telefon ! GARANCIJA u trajanju od 12 meseci ! GARANCIJA ne pokriva LCD i maticnu plocu ! GARANCIJA pokriva mikrofone, zvucnike, konektore i softver ! ISKLJUCIVO DONOSENJE NA ADRESU DOPLATA 3E SAMO BEOGRAD ZA ISTI DAN! Najava MINIMUM 2-3h vremena ranije. GRATIS dostava u slucaju da niste u mogucnosti licno preuzeti telefon, znaci da Vam se POSALJE telefon KURIRSKOM sluzbom o NASEM trosku ! CENA ostaje ISTA ! Tu SMO za VAS ! ! ! Sve informacije mozete dobiti na telefon, pozivom, sms porukom, viber, what up.

525,- EUR
Beograd - Novi Beograd
Detaljnije
Samsung Galaxy S10 White Beli Sim Free NOVO

Samsung Galaxy S10 White Beli Sim Free NOVO PORUCIVANJE SVAKIM DANOM DO 14H SEM NEDELJE Mobilni telefoni po NAJPOVOLJNIJIM cenama ! MOLIM potencijalne KLIJENTE i KUPCE da PROCITAJU oglas do kraja Oko kupovine i garancije: Kupujete telefon koji ima privlacniju cenu od ostalih u oglasima. Za tu cenu DOBIJATE sledece: SVI telefoni u FULL pakovanju sa originalom kutijom i KUPAC prvi PALI i AKTIVIRA telefon ! GARANCIJA u trajanju od 12 meseci ! GARANCIJA ne pokriva LCD i maticnu plocu ! GARANCIJA pokriva mikrofone, zvucnike, konektore i softver ! ISKLJUCIVO DONOSENJE NA ADRESU DOPLATA 3E SAMO BEOGRAD ZA ISTI DAN! Najava MINIMUM 2-3h vremena ranije. GRATIS dostava u slucaju da niste u mogucnosti licno preuzeti telefon, znaci da Vam se POSALJE telefon KURIRSKOM sluzbom o NASEM trosku ! CENA ostaje ISTA ! Tu SMO za VAS ! ! ! Sve informacije mozete dobiti na telefon, pozivom, sms porukom, viber, what up.

46,- EUR
Beograd - Novi Beograd
Detaljnije
Nokia 8110d Bananica Black Crni Sim free NOVO

Nokia 8110d Bananica Black Crni Sim free NOVOPORUCIVANJE SVAKIM DANOM SEM NEDELJE DO 14HMobilni telefoni po NAJPOVOLJNIJIM cenama ! MOLIM potencijalne KLIJENTE i KUPCE da PROCITAJU oglas do kraja Oko kupovine i garancije: Kupujete telefon koji ima privlacniju cenu od ostalih u oglasima. Za tu cenu DOBIJATE sledece: SVI telefoni u FULL pakovanju sa originalom kutijom i KUPAC prvi PALI i AKTIVIRA telefon ! GARANCIJA u trajanju od 6 meseci , moguci je produzetak do 12 meseci uz DOPLATU od 10-17 eura u zavisnosti od modela telefona ! GARANCIJA ne pokriva LCD i maticnu plocu ! GARANCIJA pokriva mikrofone, zvucnike, konektore i softver ! LICNO preuzimanje na SLEDECIM lokacijama u Beogradu : ISKLJUCIVO DONOSENJE NA ADRESU DOPLATA 3E SAMO BEOGRAD ZA ISTI DAN! Najava MINIMUM 2-3h vremena ranije. GRATIS dostava u slucaju da niste u mogucnosti licno preuzeti telefon, znaci da Vam se POSALJE telefon KURIRSKOM sluzbom o NASEM trosku ! CENA ostaje ISTA ! Tu SMO za VAS ! ! ! Sve informacije mozete dobiti na telefon, pozivom, sms porukom, viber, what up.

414,- EUR
Beograd - Novi Beograd
Detaljnije
Iphone 7 Plus 32gb Gold Zlatni Sim Free NOVO

Iphone 7 Plus 32gb Gold Zlatni Sim Free NOVO PORUCIVANJE SVAKIM DANOM DO 14H SEM NEDELJE Mobilni telefoni po NAJPOVOLJNIJIM cenama ! MOLIM potencijalne KLIJENTE i KUPCE da PROCITAJU oglas do kraja Oko kupovine i garancije: Kupujete telefon koji ima privlacniju cenu od ostalih u oglasima. Za tu cenu DOBIJATE sledece: SVI telefoni u FULL pakovanju sa originalom kutijom i KUPAC prvi PALI i AKTIVIRA telefon ! GARANCIJA u trajanju od 12 meseci ! GARANCIJA ne pokriva LCD i maticnu plocu ! GARANCIJA pokriva mikrofone, zvucnike, konektore i softver ! LICNO preuzimanje na SLEDECIM lokacijama u Beogradu : ISKLJUCIVO DONOSENJE NA ADRESU DOPLATA 3E SAMO BEOGRAD ZA ISTI DAN! Najava MINIMUM 2-3h vremena ranije. GRATIS dostava u slucaju da niste u mogucnosti licno preuzeti telefon, znaci da Vam se POSALJE telefon KURIRSKOM sluzbom o NASEM trosku ! CENA ostaje ISTA ! Tu SMO za VAS ! ! ! Sve informacije mozete dobiti na telefon, pozivom, sms porukom, viber, what up.

48,- EUR
Beograd - Novi Beograd
Detaljnije
Huawei Honor Band 5 Sim Free NOVO NOVO

Huawei Honor Band 5 Sim Free NOVO NOVO PORUCIVANJE SVAKIM DANOM DO 14H SEM NEDELJE Mobilni telefoni po NAJPOVOLJNIJIM cenama ! MOLIM potencijalne KLIJENTE i KUPCE da PROCITAJU oglas do kraja Oko kupovine i garancije: Kupujete telefon koji ima privlacniju cenu od ostalih u oglasima. Za tu cenu DOBIJATE sledece: SVI telefoni u FULL pakovanju sa originalom kutijom i KUPAC prvi PALI i AKTIVIRA telefon ! GARANCIJA NA ISPRAVNOST LICNO preuzimanje na SLEDECIM lokacijama u Beogradu : ISKLJUCIVO DONOSENJE NA ADRESU DOPLATA 3E SAMO BEOGRAD ZA ISTI DAN! Najava MINIMUM 2-3h vremena ranije. GRATIS dostava u slucaju da niste u mogucnosti licno preuzeti telefon, znaci da Vam se POSALJE telefon KURIRSKOM sluzbom o NASEM trosku ! CENA ostaje ISTA ! Tu SMO za VAS ! ! ! Sve informacije mozete dobiti na telefon, pozivom, sms porukom, viber, what up.

850,- RSD
Beograd - Novi Beograd
Detaljnije
Futrola BI FOLD HANMAN za Samsung G935 Galaxy S7 Edge svetlo

Futrola BI FOLD HANMAN za Samsung G935 Galaxy S7 Edge svetlo roze Robu mozete licno preuzeti na NBG bloke 45 na okretnici tranvaja i Autobusa. Saljem pozuecem ukoliko niste u mogucnosti licno da dodjete . Dolazak na zeljenu adresu naplacujem 200-300din samo Bg Reklamacija U slučaju reklamacije(deo neispravan ili ne odgovara vasem modelu) kupac je dužan proizvod vratiti putem kurirske službe o svom trošku, ili licno. Zamena se vrši po prijemu vraćenog proizvoda.

197,- EUR
Beograd - Novi Beograd
Detaljnije
Samsung A6 4/64gb Zlatni Gold Sim Free NOVO

Samsung A6 4/64gb Zlatni Gold Sim Free NOVOPORUCIVANJE SVAKIM DANOM DO 14H SEM NEDELJEMobilni telefoni po NAJPOVOLJNIJIM cenama ! MOLIM potencijalne KLIJENTE i KUPCE da PROCITAJU oglas do kraja Oko kupovine i garancije: Kupujete telefon koji ima privlacniju cenu od ostalih u oglasima. Za tu cenu DOBIJATE sledece: SVI telefoni u FULL pakovanju sa originalom kutijom i KUPAC prvi PALI i AKTIVIRA telefon ! GARANCIJA u trajanju od 6 meseci, moguci je produzetak do 12 meseci uz DOPLATU od 10-17 eura u zavisnosti od modela telefona ! GARANCIJA ne pokriva LCD i maticnu plocu ! GARANCIJA pokriva mikrofone, zvucnike, konektore i softver ! LICNO preuzimanje na SLEDECIM lokacijama u Beogradu: Licno preuzimanje samo DELTA CITY! DOLAZAK NA ZELJENU ADRESU U BEOGRADU SE NAPLACUJE OD 300-500DIN Najava MINIMUM 2-3h vremena ranije. GRATIS dostava u slucaju da niste u mogucnosti licno preuzeti telefon, znaci da Vam se POSALJE telefon KURIRSKOM sluzbom o NASEM trosku ! CENA ostaje ISTA ! Tu SMO za VAS ! ! ! Sve informacije mozete dobiti na telefon, pozivom, sms porukom, viber, what up.

2.100,- RSD
Beograd - Novi Beograd
Detaljnije
Konzola za igranje Gameboy SUP400 crvena

Konzola za igranje Gameboy SUP400 crvena Robu mozete licno preuzeti na NBG bloke 45 na okretnici tranvaja i Autobusa. Saljem pozuecem ukoliko niste u mogucnosti licno da dodjete . Dolazak na zeljenu adresu naplacujem 200-300din samo Bg Reklamacija U slučaju reklamacije(deo neispravan ili ne odgovara vasem modelu) kupac je dužan proizvod vratiti putem kurirske službe o svom trošku, ili licno. Zamena se vrši po prijemu vraćenog proizvoda.

360,- EUR
Beograd - Novi Beograd
Detaljnije
Samsung A71 dual sim Crni SIM FREE NOVO

Samsung A71 dual sim Crni SIM FREE NOVO PORUCIVANJE SVAKIM DANOM DO 14H SEM NEDELJE Mobilni telefoni po NAJPOVOLJNIJIM cenama ! MOLIM potencijalne KLIJENTE i KUPCE da PROCITAJU oglas do kraja Oko kupovine i garancije: Kupujete telefon koji ima privlacniju cenu od ostalih u oglasima. Za tu cenu DOBIJATE sledece: SVI telefoni u FULL pakovanju sa originalom kutijom i KUPAC prvi PALI i AKTIVIRA telefon ! GARANCIJA 12 meseci! ! ! GARANCIJA ne pokriva LCD i maticnu plocu ! GARANCIJA pokriva mikrofone, zvucnike, konektore i softver ! LICNO preuzimanje na SLEDECIM lokacijama u Beogradu : Centar, Delta city, Sajam, TC Usce ! Najava MINIMUM 2-3h vremena ranije. GRATIS dostava u slucaju da niste u mogucnosti licno preuzeti telefon, znaci da Vam se POSALJE telefon KURIRSKOM sluzbom o NASEM trosku ! CENA ostaje ISTA ! Tu SMO za VAS ! ! ! Sve informacije mozete dobiti na telefon, pozivom, sms porukom, viber, what up.

1.350,- RSD
Beograd - Novi Beograd
Detaljnije
Smart Band M3 (Pametna narukvica) crna

Smart Band M3 (Pametna narukvica) crna Pregled funkcija: Merenje otkucaja srca, merenje krvnog pritiska, merenje sportskog koraka (3D senzor), merenje potrošnje kalorija, pedometar , pametni budilnik, opcija ``pronadite narukvicu``, podsetnik, nadzor tokom spavanja, Izuzetno dugo stanje cekanja do 15 dana, rada - 7 dana, brzo punjenje za 2 sata (USB punjenje, USB kabl ukljucen) Bluetooth: 4.0 Sistemski zahtevi: Android 4.4 ili IOS8.0 ili noviji mobilni telefoni koji podržavaju Bluetooth 4.0 Boja: | Crna Robu mozete licno preuzeti na NBG bloke 45 na okretnici tranvaja i Autobusa. Saljem pozuecem ukoliko niste u mogucnosti licno da dodjete . Dolazak na zeljenu adresu naplacujem 200-300din samo Bg Reklamacija U slučaju reklamacije(deo neispravan ili ne odgovara vasem modelu) kupac je dužan proizvod vratiti putem kurirske službe o svom trošku, ili licno. Zamena se vrši po prijemu vraćenog proizvoda.

350,- RSD
Beograd - Novi Beograd
Detaljnije
Folija za Samsung P5100 Galaxy Tab 2 10.1 providna

Folija za Samsung P5100 Galaxy Tab 2 10.1 providna Robu mozete licno preuzeti na NBG bloke 45 na okretnici tranvaja i Autobusa. Saljem pozuecem ukoliko niste u mogucnosti licno da dodjete . Dolazak na zeljenu adresu naplacujem 200din samo Bg

225,- EUR
Beograd - Novi Beograd
Detaljnije
Samsung SM-R810 Black Crni NOVO

Samsung SM-R810 Black Crni NOVOPORUCIVANJE SVAKIM DANOM SEM NEDELJE DO 14HMobilni telefoni po NAJPOVOLJNIJIM cenama ! MOLIM potencijalacne KLIJENTE i KUPCE da PROCITAJU oglas do kraja Oko kupovine i garancije: Kupujete telefon koji ima privlacniju cenu od ostalih u oglasima. Za tu cenu DOBIJATE sledece: SVI telefoni u FULL pakovanju sa originalom kutijom i KUPAC prvi PALI i AKTIVIRA telefon ! GARANCIJA 12 meseci! ! ! ISKLJUCIVO DONOSENJE NA ADRESU DOPLATA 3E SAMO BEOGRAD ZA ISTI DAN! Najava MINIMUM 2-3h vremena ranije. GRATIS dostava u slucaju da niste u mogucnosti licno preuzeti telefon, znaci da Vam se POSALJE telefon KURIRSKOM sluzbom o NASEM trosku ! CENA ostaje ISTA ! Tu SMO za VAS ! ! ! Sve informacije mozete dobiti na telefon, pozivom, sms porukom, viber, what up.

2.250,- RSD
Beograd - Novi Beograd
Detaljnije
LED lampa KONFULON T3 stona bela

LED lampa KONFULON T3 stona bela Robu mozete licno preuzeti na NBG bloke 45 na okretnici tranvaja i Autobusa. Saljem pozuecem ukoliko niste u mogucnosti licno da dodjete . Dolazak na zeljenu adresu naplacujem 200-300din samo Bg Reklamacija U slučaju reklamacije(deo neispravan ili ne odgovara vasem modelu) kupac je dužan proizvod vratiti putem kurirske službe o svom trošku, ili licno. Zamena se vrši po prijemu vraćenog proizvoda.

2.099,- EUR
Beograd - Novi Beograd
Detaljnije
2003 Citroen C3 1.4 Benzin

Informacije Proizveden 2003. god. Klima Automatska klima Prešao 180.000 km Vrata 4/5 vrata Gorivo Benzin Karoserija Hečbek Kubikaža 1360 cm 3 Sedišta 5 sedišta Snaga motora 73 KS (54 kW) Boja Srebrna Menjač Manuelni - 5 brzina Pogon Prednji Emisiona klasa Euro 3 Opcije ABS Airbegovi Putni računar Centralna brava Tempomat Alarm Električni podizači Metalik boja Radio / CD Napomene Prodavac je: Fizičko lice Domaće tablice - vodi se na prodavca Registrovan do 11.2020 USLUZNI OGLAS POMOC PRIJATELJA ZA PRODAJU KOLA Sve informacije mozete dobiti iskljucivo na ovaj broj telefona 065/3303433 Sinisa Citroen C3 1.4 benzinac kompletno ispravan i sve na automobilu radi. Kupljen kao drugo vozilo u domacinstvu. Uradjen kompletan mali servis, zamenjeni zadni amortizeri, kocnice i landa sonda. Auto je registrovan do kraja novembra 2020. god. Rezervni kljuc i servisna knjiga. Sve informacije mozete dobiti iskljucivo na ovaj broj telefona 065/3303433 Sinisa

3.750,- RSD
Beograd - Novi Beograd
Detaljnije
Konzola za igranje NES620 EU

Konzola za igranje NES620 EU Robu mozete licno preuzeti na NBG bloke 45 na okretnici tranvaja i Autobusa. Saljem pozuecem ukoliko niste u mogucnosti licno da dodjete . Dolazak na zeljenu adresu naplacujem 200-300din samo Bg Reklamacija U slučaju reklamacije(deo neispravan ili ne odgovara vasem modelu) kupac je dužan proizvod vratiti putem kurirske službe o svom trošku, ili licno. Zamena se vrši po prijemu vraćenog proizvoda.

2.650,- RSD
Beograd - Novi Beograd
Detaljnije
Smart Watch X8 roze

Smart Watch X8 roze Smart Watch X8 Kompatibilan sa OS Android 4.4 ili noviji, iOS 9.0 ili noviji. Rezim rada : Touch screenKamera 2.0MPRAM: 32MBTip mreže: GSMFrekvencija: 850/900/1800/1900 MHzSIM kartica: Micro SIM (Single Slot) Velicina ekrana: 1.54inchTip: TFTRezolucija: 240 * 240 pikselaKapacitet baterije: 380mAhVreme na cekanju: Oko 7 danaVreme razgovora: oko 3 sataVreme punjenja: Oko 3 sataSpecijalne karakteristike Bluetooth Podrška za video snimanjePracenje prilikom spavanjaPedometer Podrška za poziv ili podsetnik za porukeOstale funkcije: Podrška za muzicki plejer, alarm, kalendar, Anti-lost, štopericaMoguce je montirati memorijsku karticu (do 16 GB) Format slike podržava JPEG, GIF, BMP, PNGPodrzava MP3, WAV Robu mozete licno preuzeti na NBG bloke 45 na okretnici tranvaja i Autobusa. Saljem pozuecem ukoliko niste u mogucnosti licno da dodjete . Dolazak na zeljenu adresu naplacujem 200-300din samo Bg Reklamacija U slučaju reklamacije(deo neispravan ili ne odgovara vasem modelu) kupac je dužan proizvod vratiti putem kurirske službe o svom trošku, ili licno. Zamena se vrši po prijemu vraćenog proizvoda.

1.150,- RSD
Beograd - Novi Beograd
Detaljnije
USB Flash memorija MemoStar 8GB ROTA pink

USB Flash memorija MemoStar 8GB ROTA pink Robu mozete licno preuzeti na NBG bloke 45 na okretnici tranvaja i Autobusa. Saljem pozuecem ukoliko niste u mogucnosti licno da dodjete . Dolazak na zeljenu adresu naplacujem 200-300din samo Bg Reklamacija U slučaju reklamacije(deo neispravan ili ne odgovara vasem modelu) kupac je dužan proizvod vratiti putem kurirske službe o svom trošku, ili licno. Zamena se vrši po prijemu vraćenog proizvoda.

2.020,- RSD
Beograd - Novi Beograd
Detaljnije
Smart Watch (bracelet)116 crni

Smart Watch (bracelet)116 crni Smart Watch 116 Funkcija: Pracenje brzine otkucaja srca. Sport i fitnes: udaljenost, pedometar, sagorevanje kalorija. Sleep Monitor: Pratite i analizirajte kvalitet sna od trenutka kada zaspite. Anti-lost: upozorenje kada telefon prelazi domet. Udaljena kamera: Daljinski upravljajte kamerom telefona u krugu od 10 metara. Bluetooth funkcija. Prikaz nivoa baterije. Specifikacija: 1.3inch OLED ekran. Vreme punjenja: Oko 1-2 sataVreme u radu 7 dana ili u pripravnosti oko 15 dana nakon svakog potpunog punjenjaBežicna udaljenost: 5m ~ 10mKompatibilnost: Podrška za Android i iOS telefoneData Sinc: Bluetooth sinhronizacija podataka sa telefonskom aplikacijomSkladištenje podataka: može da cuva 7-dnevne podatke o vežbanju. Robu mozete licno preuzeti na NBG bloke 45 na okretnici tranvaja i Autobusa. Saljem pozuecem ukoliko niste u mogucnosti licno da dodjete . Dolazak na zeljenu adresu naplacujem 200-300din samo Bg Reklamacija U slučaju reklamacije(deo neispravan ili ne odgovara vasem modelu) kupac je dužan proizvod vratiti putem kurirske službe o svom trošku, ili licno. Zamena se vrši po prijemu vraćenog proizvoda.

3.500,- RSD
Beograd - Novi Beograd
Detaljnije
Smart Watch Y7P crni

Smart Watch Y7P crni Smart Watch Y7P Model proizvoda: I7P Vreme punjenja: oko 3 sata Vreme trajanja: 10 dana korišcenja, 30 dana u pripravnosti Velicina ekrana: 1.3 inca Tip dodira: Full-screen multi-touch Kompatibilni sistem: Android 5.1 (ukljucen) ili noviji, ukljucen iOS8.0), BT .4.0 Glavne funkcije: snimanje pokreta (brojanje koraka, rastojanje, proracun kalorija), sportski režim, slanje poruka, cuvanje informacija, pracenje otkucaja srca, pracenje spavanja, merenje krvnog pritiska, merenje zasicenja kiseonikom, štoperica, kontrola slike, kontrola muzike, puni font jezik, 1,3-incni displej u boji. Robu mozete licno preuzeti na NBG bloke 45 na okretnici tranvaja i Autobusa. Saljem pozuecem ukoliko niste u mogucnosti licno da dodjete . Dolazak na zeljenu adresu naplacujem 200-300din samo Bg Reklamacija U slučaju reklamacije(deo neispravan ili ne odgovara vasem modelu) kupac je dužan proizvod vratiti putem kurirske službe o svom trošku, ili licno. Zamena se vrši po prijemu vraćenog proizvoda.

225,- EUR
Beograd - Novi Beograd
Detaljnije
Samsung SM-R810 Rose Gold Roze Zlatni NOVO

Samsung SM-R810 Rose Gold Roze Zlatni NOVOPORUCIVANJE SVAKIM DANOM SEM NEDELJE DO 14HMobilni telefoni po NAJPOVOLJNIJIM cenama ! MOLIM potencijalacne KLIJENTE i KUPCE da PROCITAJU oglas do kraja Oko kupovine i garancije: Kupujete telefon koji ima privlacniju cenu od ostalih u oglasima. Za tu cenu DOBIJATE sledece: SVI telefoni u FULL pakovanju sa originalom kutijom i KUPAC prvi PALI i AKTIVIRA telefon ! GARANCIJA 12 meseci! ! ! ISKLJUCIVO DONOSENJE NA ADRESU DOPLATA 3E SAMO BEOGRAD ZA ISTI DAN! Najava MINIMUM 2-3h vremena ranije. GRATIS dostava u slucaju da niste u mogucnosti licno preuzeti telefon, znaci da Vam se POSALJE telefon KURIRSKOM sluzbom o NASEM trosku ! CENA ostaje ISTA ! Tu SMO za VAS ! ! ! Sve informacije mozete dobiti na telefon, pozivom, sms porukom, viber, what up.

3.450,- RSD
Beograd - Novi Beograd
Detaljnije
Konzola za igranje SFC400

Konzola za igranje SFC400 Robu mozete licno preuzeti na NBG bloke 45 na okretnici tranvaja i Autobusa. Saljem pozuecem ukoliko niste u mogucnosti licno da dodjete . Dolazak na zeljenu adresu naplacujem 200-300din samo Bg Reklamacija U slučaju reklamacije(deo neispravan ili ne odgovara vasem modelu) kupac je dužan proizvod vratiti putem kurirske službe o svom trošku, ili licno. Zamena se vrši po prijemu vraćenog proizvoda.

2.100,- RSD
Beograd - Novi Beograd
Detaljnije
Konzola za igranje Gameboy SUP400 zuta

Konzola za igranje Gameboy SUP400 zuta Robu mozete licno preuzeti na NBG bloke 45 na okretnici tranvaja i Autobusa. Saljem pozuecem ukoliko niste u mogucnosti licno da dodjete . Dolazak na zeljenu adresu naplacujem 200-300din samo Bg Reklamacija U slučaju reklamacije(deo neispravan ili ne odgovara vasem modelu) kupac je dužan proizvod vratiti putem kurirske službe o svom trošku, ili licno. Zamena se vrši po prijemu vraćenog proizvoda.

3.700,- RSD
Beograd - Novi Beograd
Detaljnije
Konzola za igranje PXP3

Konzola za igranje PXP3 Robu mozete licno preuzeti na NBG bloke 45 na okretnici tranvaja i Autobusa. Saljem pozuecem ukoliko niste u mogucnosti licno da dodjete . Dolazak na zeljenu adresu naplacujem 200-300din samo Bg Reklamacija U slučaju reklamacije(deo neispravan ili ne odgovara vasem modelu) kupac je dužan proizvod vratiti putem kurirske službe o svom trošku, ili licno. Zamena se vrši po prijemu vraćenog proizvoda.

4.300,- RSD
Beograd - Novi Beograd
Detaljnije
Baterija za laptop Acer Aspire 4920 AS07

Baterija za laptop Acer Aspire 4920 AS07A41 11.1V-8800mAh Baterija je kompatabilna sa sledećim modelima laptop računara: Acer Aspire 2430, Aspire 2930, Aspire 4220, Aspire 4220G, Aspire 4230, Aspire 4235, Aspire 4240, Aspire 4310, Aspire 4310G, Aspire 4320, Aspire 4320G, Aspire 4330, Aspire 4332, Aspire 4336, Aspire 4520, Aspire 4520G, Aspire 4530, Aspire 4535, Aspire 4535G, Aspire 4540, Aspire 4540G, Aspire 4710, Aspire 4710G, Aspire 4710Z, Aspire 4710ZG, Aspire 4715, Aspire 4715Z, Aspire 4720, Aspire 4720G, Aspire 4720Z, Aspire 4720ZG, Aspire 4730, Aspire 4730Z, Aspire 4730ZG, Aspire 4735, Aspire 4735Z, Aspire 4735ZG, Aspire 4736, Aspire 4736G, Aspire 4736Z, Aspire 4736ZG, Aspire 4740, Aspire 4740G, Aspire 4920, Aspire 4920G, Aspire 4925G, Aspire 4930, Aspire 4930G, Aspire 4930ZG, Aspire 4935, Aspire 4935G, Aspire 4937, Aspire 4937G, Aspire 5235, Aspire 5236, Aspire 5241, Aspire 5242, Aspire 5300, Aspire 5332, Aspire 5334, Aspire 5335, Aspire 5335Z, Aspire, 5367z, Aspire 5516, Aspire 5517, Aspire 5532, Aspire 5541, Aspire 5541G, Aspire 5542, Aspire 5542G, Aspire 5734Z, Aspire 5735Z, Aspire 5737Z, Aspire 5740, Aspire 7315, Aspire 7715Z, Aspire MS2253, Aspire MS2254 Robu mozete licno preuzeti na NBG bloke 45 na okretnici tranvaja i Autobusa. Saljem pozuecem ukoliko niste u mogucnosti licno da dodjete . Dolazak na zeljenu adresu naplacujem 200din samo Bg Reklamacija U slučaju reklamacije(deo neispravan ili ne odgovara vasem modelu) kupac je dužan proizvod vratiti putem kurirske službe o svom trošku, ili licno. Zamena se vrši po prijemu vraćenog proizvoda.

2.350,- RSD
Beograd - Novi Beograd
Detaljnije
Smart Watch R11 crni

Smart Watch R11 crni Smart Watch R11 R11 Smart Watch FUNKCIJE: Možete koristiti pametni sat za upucivanje ili odgovaranje na pozive. Ugradeni zvucnik vam omogucava da slušate svoju omiljenu muziku bilo gde. Sat ima monitor za spavanje, pedometar, sedeci podsetnik, podsetnik za konzumiranje vode. Kamera 1.3Mp Vreme razgovora :5 hrPrihvata SIM karticu Vrsta baterije : Lithium IonVreme punjenja:60 minPunjac : usb cableVreme na cekanju:10 hrKarakteristike platforme i memorije: android i iosInterna memorija :512 MB , Eksterna memorija 32 GB - nije ukljucenaFunkcija poziva : daBluetooth : daPodrška za poruke: daRadni opseg :10 mKarakteristike kamere i prikazaRezolucija ekrana: 240 * 240 pikselaVelicina ekrana: 1.5 inchPrikaz datuma i vremena: daKompas : daKalendar: daBudilnik : da Robu mozete licno preuzeti na NBG bloke 45 na okretnici tranvaja i Autobusa. Saljem pozuecem ukoliko niste u mogucnosti licno da dodjete . Dolazak na zeljenu adresu naplacujem 200-300din samo Bg Reklamacija U slučaju reklamacije(deo neispravan ili ne odgovara vasem modelu) kupac je dužan proizvod vratiti putem kurirske službe o svom trošku, ili licno. Zamena se vrši po prijemu vraćenog proizvoda.

Prodaja opreme i delova za mobilne telefone i tablete.Za sve sto uzimate imate garanciju,od 60 dana. U slucaju da nesto nije, u redu kontaktirajte nas kako bi sto pre resili problem. U slucaju da Vam se nesto ne svidja ili nije onako kako ste Vi zamislili mozete vratiti i snosite sve troskove. U slucaju vracanja predmeta, predmet mora biti u onako kako je poslat originalna ambalaza. U slucaju delova,ako Vam ne treba ili ste greskom kupili,mozete vratiti ali se placaju penali,i oni zavise od momenta vracanja i u ovom slucaju snosite troskove.
Prijavite se na newslatterkako biste primali mail sa novim proizvodima i akcijama