Edutoys
AdresaKneza Mihajla 33c
OpštinaAranđelovac
Telefon060 4000 427 ; 062 156 3003
Igračke za decu
Igračke za devojčice
Igračke za dečake
Dečije igračke
edukativne igračke
Igračke za razvoj motorike
Didaktička igračka
igračke od drveta
Drvene igračke
Drvene edukativne igračke
  • Oglasi
  • O marketu

Filteri

15 30 50 100
2.599,- RSD
Aranđelovac
Detaljnije
Smart pen educo 100 edu ideja

Smart pen educo 100 edu ideja

2.559,- RSD
Aranđelovac
Detaljnije
Edu kocka

Edu kocka je višenamenska igračka za edukaciju dece. Multifunkcionalnost se izražava postepeno. Kada dete raste, razvija se za određene igre – zadatke. U periodu od 18 meseci, dete će razviti najfiniju motoriku prstiju. Kroz otvore će naučiti da prepozna gde je potrebno ubaciti određeni oblik. U ovom delu za igru, elementi sadrže različite boje i ilustracije (cvet, srce). Najvažniji proces kroz koji dete prolazi kada koristi ovaj deo kocke je redosled: pokušaj, greška, analiza, zaključak. U ovom slučaju mu se razvijaju intelektualne sposobnosti. Deca od tri do četiri godine mogu razviti finu motoriku nizanjem elemenata na kanap, ali i naučiti da broje, nanizane elemente. Učenje gledanja na sat je realno za dečake i devojčice u rasponu od 4 do 6 godina. Dimenzije: 19,5 x 18,5 x 19cm.

1.099,- RSD
Aranđelovac
Detaljnije
EDU Piramida plus

EDU Piramida plus ima zadatak da podstakne dete da razmišlja. Neophodno je da dete pokuša, pogreši, pokuša ponovo, stim što nikako ne sme da odustane ako mu u nekom trnutku ne ide. Kada jednom savlada princip slaganja piramide, dete je upoznalo sistem povezivanja pojmova kao što su veće-manje, gore-dole i balansiranje. Pored uživanja u prijatnim bojama, iskoristiće priliku da ih nauči, zatim će graditi svoje sinapse i izbrojati drvene elemente koje je poslagalo. Nakon što dobro utvrdi svoje znanje stečeno kroz igru sa ovom igračkom, može je pokloniti mlađem detetu, jer je vrlo kvalitetna i teško da će uspeti da je ošteti i polomi. Uzrast: Namenjeno je deci od jedne i više godina. Dimenzije pakovanja: 11,5 x 17 x 11,5 cm.

2.699,- RSD
Aranđelovac
Detaljnije
Zvučni dino LL

Zvučni dino LL

2.450,- RSD
Aranđelovac
Detaljnije
Kocke blokovi 80 delova

Kocke blokovi 80 delova - igračka bez granice mašte. Igračka koja pokazuje sve unutrašnje svetove deteta, njegovu radost, upornost, želje i znanje. Koncentracija i razvoj motorike prstića deteta su zagarantovani. Zatim, kada pusti mašti na volju, razvija umeće, snalažljivost, dosetljivost i kreativnost. Eko boje sigurne za zdravlje dece i kvalitetno drvo iz karpatskih šuma, pružaju dugotrajnu i bezbrižnu igru. Uzrast: Namenjeno je deci od dve i više godina. Dimenzije: Uzrast: Namenjeno je deci od dve i više godina. Dimenzije: 57 x 23 x 46 cm.

2.790,- RSD
Aranđelovac
Detaljnije
EDU Kornjača sa čekićem

EDU Kornjača sa čekićem donosi deci zabavu i smeh i sigurno će brzo postati jedna od omiljenih igračaka. Simpatičan lik kornjače koja je ofarbana vedrim bojama, samo doprinose naklonosti dece prema njoj. Najpozitivniji uticaj ima na razvoj motorike. Udaranjem čekićem delova koji su postavljeni na vrhu igračke, pomeraju se određeni delovi tela kornjače (glava, noge i rep). Kornjača je drvena, farbana bojama na bazi vode, a plastični delovi su postojani, BPA free. Uzrast: Namenjeno je deci od dve i više godina. Dimenzije: 27,3 x 14,3 x 20,5 cm.

3.590,- RSD
Aranđelovac
Detaljnije
Trotinet pink sa led svetlom

Trotinet pink sa led svetlom j e napravljen tako da se led svetla postavljena u točkovima uključuju kada se okreću. Ovo je jedan od razloga zašto je ovo jedna od omiljenih igračaka mališana. Posebna vrednost ove igračke je u tome što će dete dok vozi trotinet, biti potpuno aktivno fizički i naučiće da drži ravnotežu. Dimenzije: 85cm x 55.5cm

2.899,- RSD
Aranđelovac
Detaljnije
Učimo matematiku: brojevi, skupovi, relacije - umetaljka i konstruktor

Učimo matematiku: brojevi, skupovi, relacije - umetaljka i konstruktor

3.150,- RSD
Aranđelovac
Detaljnije
Tobogan TRIPLE DOUBLE

Tobogan TRIPLE DOUBLE se sastoji od dve trake za spuštanje, čekića, dve loptice i jednog autića. Može se sklopiti i koristiti u dve varijante, dva položaja za igru. Ako tobogan sklopite uspravno, dete će loptice moći da pokrene laganim udarcima čekića, što će mu pomoći da razvije finu motoriku ruku i prstiju. Delovi polagani vodoravno, su odlična staza za autiće. Igračka je napravljeno u kombinaciji plastike od drveta. Plastika je postojana, BRA free, a drvo je obrađeno, ivice u oborene. Kada tobogan koristite u igri sa društvom, dete će pored mašte i motorike razviti i socijalnu stranu kao i veštinu govora. Uzrast: Namenjeno je deci od pjedne i više godina Dimenzije: 30,6 x 10,5 x 30,6 cm . Tobogan TRIPLE DOUBLE

2.999,- RSD
Aranđelovac
Detaljnije
Četiri Carstva protiv Baš Čelika

Četiri Carstva protiv Baš Čelika Dobitnik nagrade SREBRNA TABLA na 39. međunarodnom sajmu opreme i igračaka.

2.229,- RSD
Aranđelovac
Detaljnije
EDU Vremenska orijentacija

EDU Vremenska orijentacija

2.290,- RSD
Aranđelovac
Detaljnije
Autotobogan sa garažom i četiri trake

Autotobogan sa garažom i četiri trake je napravljen od kvalitetnih materijala. Drvo je fino obrađeno, a plastika je igurna, BRA free, veoma postojana. Uz tobogan, dete će razviti više veština. Jedna je fina motorika prstiju, dok sklapa igračku a kasnije i kada se igra njome. Pored toga, ako se igra sa još nekim, unapređuje sociologiju i razvija govor. U kutiji sa toboganom, igračka sadrži četiri autića, benzinsku stanicu, dva mesta za start (puštanje) auta i mesto za "parkiranje". Uzrast: Namenjeno je deci od pejedne i više godina. Dimenzije: 34 x 9 x 33 cm.

16.799,- RSD
Aranđelovac
Detaljnije
Trambolina za skakanje prečnik 120 cm

Trambolina za skakanje prečnik 120 cm

8.999,- RSD
Aranđelovac
Detaljnije
Kreativno didaktički stočić sa stolicama 2in1

Kreativno didaktički stočić sa stolicama 2in1

2.390,- RSD
Aranđelovac
Detaljnije
Sat sa magnetima

Sat sa magnetima mogu da koriste istovremeno i mala i velika deca. Tako će naučiti: različite pojmove, brojeve i brojevne nizove, gledanje na sat, a razviće: fine motoričke sposobnoti i preciznost pokreta. Pojmovi koji su ilustrovani na elementima za umetanje i udubljenjima "teraju" dete na razmišljanje jer su temetski povezani. Za malo stariju decu Sat sa magnetima je koristan jer mogu naučiti kako se izgovaraju brojevi na englekom jeziku, a nazivi su upisani u udubljenjima. Takođe, kada savladaju brojeve i nizove brojeva, naučiće i precizno glednje na sat. Uzrast: Namenjeno je deci od jedne i više godina. Dimenzije: 24,5 x 24,5 x 6 cm.

17.649,- RSD
Aranđelovac
Detaljnije
KUĆICA ZA IGRANJE green

KUĆICA ZA IGRANJE green

3.990,- RSD
Aranđelovac
Detaljnije
Guralica kamion crno crveni

Guralica kamion crno crveni Dimenzije: 69 x 28,5 x 41,5

1.490,- RSD
Aranđelovac
Detaljnije
Autotobogan sa četiri trake

Autotobogan sa četiri trake je igračka za sve male drugare koji vole autiće. Kombinacijom plastičnih i drvenih elemenata dobili ste igračku uz koju dete razvija maštu i finu motoriku, a ako je koristi u društvu, podstiče razgovor i socijalizaciju. Tobogan je našpravljen od kvalitetnog drveta, na kojem su ivice fino obrađene i BRA free, sigurne i postojane plastike. Takođe, igračka je praktična, sklopiva i pogodna za pakovanje. Uzrast: Namenjeno je deci od jedne i više godina Dimenzije: 31 x 10,5 x 25,4 cm.

39.999,- RSD
Aranđelovac
Detaljnije
Feber gusenica 5 prstenova

Feber gusenica 5 prstenova

29.999,- RSD
Aranđelovac
Detaljnije
Aktiviti set 2 IN 1 tobogan ljuljaška

Aktiviti set 2 IN 1 tobogan ljuljaška

1.590,- RSD
Aranđelovac
Detaljnije
Žabac ksilofon FROGY

Žabac ksilofon FROGY

1.190,- RSD
Aranđelovac
Detaljnije
Drveni polukrug

Drveni polukrug razvija motoriku i koncentraciju, vizuelno razlikovanje veličine predmeta u tri dimenzije kod slaganja delova na osnovi (polukrugu). Može se koristiti samotalno, ili u dvoje. Način igre kada se igra u dvoje: Jedan igrač prvi baca kockicu u boji. Koju boju dobije, jedan oblik u toj boji je potrebno da stavi na polukrug. Nakon njega, drugi igrač ponavlja radnju. Pobedio je igrač koji poslednji uspe da stavi oblik na polukrug a da se sve ne sruši. Uzrast: Namenjeno je deci od tri i više godina. Dimenzije: 33,5 x 9 x 10 cm.

949,- RSD
Aranđelovac
Detaljnije
MALIŠA telefon za bebe

MALIŠA telefon za bebe je osmišljen tako da detetu pomogne u prvim saznanjima o životinjama, oblicima, bojana i brojevevima do deset. Dete će uz razvijanje motorike prstiju (pristikanjem zadatih tastera od strane starijih), razviti znanje kako određene životinje izgledaju i "pričaju". Pored oblika koji su različitih boja, na telefonu je i pet melodija uz koje ulazi u čarobni svet muzike. Uzrast: Namenjeno je deci od tri i više godina. Dimenzije: 22x16x3.5cm

819,- RSD
Aranđelovac
Detaljnije
Edu Klovn sat

Edu Klovn sat će pomoći deci da nauče boje, brojeve, oblike a i gledanje na sat. Slika veselog klovna će deci zadržati pažnju a ona će uz igru razviti finu motoriku ruku i prstiju, strpljenje i preciznost pokreta. Kada shvate sled brojeva, što oblici i prostor za umetanje na igrački zahtevaju, dete će nakon toga mnogo lakše naučiti gledanje na sat. Oborene ivice na satu, čvrasta podloga i neškodljive boje ovu 4in1 igračku su svrstale u jednu od najpoželjnijih igračaka kod dece. Uzrast: Namenjeno je deci od tri i više godina. Uz nadzor roditelja, mogu je koristiti i mlađa deca. Dimenzije: ∅ 30 cm, debljina 0,8 cm.

9.999,- RSD
Aranđelovac
Detaljnije
Interaktivni jednorog MAGICAL

Interaktivni jednorog MAGICAL

1.390,- RSD
Aranđelovac
Detaljnije
Balans drvo II

Uz Balans drvo II, dete će usvojiti znanje o ravnoteži. Pored toga, izvežbaće preciznost pokreta, koordinaciju između oka i ruke, kreativnost i maštu. Balans drvo se sastoji iz postolja, grana, listova i plodova. Deca dobijaju slobodu u igri, a izgled drveta zavisi isključivo od njihove mašte. Da bi sastavili drvo, fokus i koncentracija moraju biti na veoma visokom nivou.. Ovu igračku možemo svrstati i u društvenu. Delove drveta će dvoje dece stavljati naizmenično na postolje. Dete koje poslednje stavi deo na drvo a drvo padne, ono je izgubilo. Karakteristike: Kvalitetno drvo fine obrade, sigurne ivice i neškodljive boje. Uzrast: za decu od tri i više godina. Dimenzije: 15,5 x 7,5 x 15,5.

3.890,- RSD
Aranđelovac
Detaljnije
TOBOGAN DEČIJI 123 x 35 x 63

TOBOGAN DEČIJI 123 x 35 x 63

5.290,- RSD
Aranđelovac
Detaljnije
Activity maca i kofer za macu

Activity maca i kofer za macu

9.990,- RSD
Aranđelovac
Detaljnije
Rolerkoster stočić sa perlicama obim stola 38 cm

Rolerkoster stočić sa perlicama obim stola 38 cm

5.050,- RSD
Aranđelovac
Detaljnije
FIRE Guralica na četiri točka

FIRE Guralica na četiri točka

Igračke za decu
Igračke za devojčice
Igračke za dečake
Dečije igračke
edukativne igračke
Igračke za razvoj motorike
Didaktička igračka
igračke od drveta
Drvene igračke
Drvene edukativne igračke
Prijavite se na newslatterkako biste primali mail sa novim proizvodima i akcijama