Futrole i maskice 0612924585
OpštinaBeograd - Zemun
Telefon0612924585
Najpovoljnija internet prodavnica opreme i delova za mobilne telefone i tablet uredjaje. Futrole i maske, silikonske obloge, zastitna stakla i dodatna oprema, sve na jednom mestu.
Porucivanje online ili kontakt na telefon 061/68-752-58.
Iskljucivo slanje brzom postom na kucnu adresu.
  • Oglasi
  • O marketu

Filteri

15 30 50 100
3.300,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Doubleshock dzojstik bezicni za PS4 - boja bela

Dzojstik za PlayStation 4 bezicni A klasa bele boje. Doubleshock 4 PS4 dzojstici A klase u vise boja. Potpuno novi dzojstici sa kablicem za punjenje. Porucivanje: Preko Dobra Cena poruke - Ime, prezime, adresa, kontakt telefon. O kvalitetu proizvoda kao i o nasoj saradnji sa kupcima govore nase pozitivne ocene. Povoljne cene, sigurna kupovina i maksimalna korektnost. Pretrazivanje najjeftinijh artikala, dodatne opreme za mobilne telefone i tablet uredjaje, na celom Dobra Cena je klikom na link Pogledajte DC MARKET koji se nalazi ispod nasih ocena i kontakt telefona. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

3.300,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Army plavi dezen PS4 Dobleshock kontroler WIFI

Dzojstik za PlayStation 4 bezicni A klasa army plavi dezen. Doubleshock 4 PS4 dzojstici A klase u vise boja. Potpuno novi dzojstici sa kablicem za punjenje. Porucivanje: Preko Dobra Cena poruke - Ime, prezime, adresa, kontakt telefon. O kvalitetu proizvoda kao i o nasoj saradnji sa kupcima govore nase pozitivne ocene. Povoljne cene, sigurna kupovina i maksimalna korektnost. Pretrazivanje najjeftinijh artikala, dodatne opreme za mobilne telefone i tablet uredjaje, na celom Dobra Cena je klikom na link Pogledajte DC MARKET koji se nalazi ispod nasih ocena i kontakt telefona. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

3.300,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Bezicni dzojstici za Sony PlayStation 4 crvene boje

Dzojstik za PlayStation 4 bezicni A klasa crvene boje. Doubleshock 4 PS4 dzojstici A klase u vise boja. Potpuno novi dzojstici sa kablicem za punjenje. Porucivanje: Preko Dobra Cena poruke - Ime, prezime, adresa, kontakt telefon. O kvalitetu proizvoda kao i o nasoj saradnji sa kupcima govore nase pozitivne ocene. Povoljne cene, sigurna kupovina i maksimalna korektnost. Pretrazivanje najjeftinijh artikala, dodatne opreme za mobilne telefone i tablet uredjaje, na celom Dobra Cena je klikom na link Pogledajte DC MARKET koji se nalazi ispod nasih ocena i kontakt telefona. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

3.300,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Dzostici za Sony PS4 Wireless HIT CENA NOVO

Dzojstik za PlayStation 4 bezicni A klasa sive boje. Doubleshock 4 PS4 dzojstici A klase u vise boja. Potpuno novi dzojstici sa kablicem za punjenje. Porucivanje: Preko Dobra Cena poruke - Ime, prezime, adresa, kontakt telefon. O kvalitetu proizvoda kao i o nasoj saradnji sa kupcima govore nase pozitivne ocene. Povoljne cene, sigurna kupovina i maksimalna korektnost. Pretrazivanje najjeftinijh artikala, dodatne opreme za mobilne telefone i tablet uredjaje, na celom Dobra Cena je klikom na link Pogledajte DC MARKET koji se nalazi ispod nasih ocena i kontakt telefona. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

3.300,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Sony PlayStation dzojstik bezicni zlatne boje NOVO

Dzojstik za PlayStation 4 bezicni A klasa zlatne boje. Doubleshock 4 PS4 dzojstici A klase u vise boja. Potpuno novi dzojstici sa kablicem za punjenje. Porucivanje: Preko Dobra Cena poruke - Ime, prezime, adresa, kontakt telefon. O kvalitetu proizvoda kao i o nasoj saradnji sa kupcima govore nase pozitivne ocene. Povoljne cene, sigurna kupovina i maksimalna korektnost. Pretrazivanje najjeftinijh artikala, dodatne opreme za mobilne telefone i tablet uredjaje, na celom Dobra Cena je klikom na link Pogledajte DC MARKET koji se nalazi ispod nasih ocena i kontakt telefona. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

3.300,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
PS4 bezicni dzojstik NOVO - plava boja

Dzojstik za PlayStation 4 bezicni A klasa plave boje. Doubleshock 4 PS4 dzojstici A klase u vise boja. Potpuno novi dzojstici sa kablicem za punjenje. Porucivanje: Preko Dobra Cena poruke - Ime, prezime, adresa, kontakt telefon. O kvalitetu proizvoda kao i o nasoj saradnji sa kupcima govore nase pozitivne ocene. Povoljne cene, sigurna kupovina i maksimalna korektnost. Pretrazivanje najjeftinijh artikala, dodatne opreme za mobilne telefone i tablet uredjaje, na celom Dobra Cena je klikom na link Pogledajte DC MARKET koji se nalazi ispod nasih ocena i kontakt telefona. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

3.300,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
PS4 controller Army Military zeleni AKCIJA

Dzojstik za PlayStation 4 bezicni A klasa army zeleni dezen. Doubleshock 4 PS4 dzojstici A klase u vise boja. Potpuno novi dzojstici sa kablicem za punjenje. Porucivanje: Preko Dobra Cena poruke - Ime, prezime, adresa, kontakt telefon. O kvalitetu proizvoda kao i o nasoj saradnji sa kupcima govore nase pozitivne ocene. Povoljne cene, sigurna kupovina i maksimalna korektnost. Pretrazivanje najjeftinijh artikala, dodatne opreme za mobilne telefone i tablet uredjaje, na celom Dobra Cena je klikom na link Pogledajte DC MARKET koji se nalazi ispod nasih ocena i kontakt telefona. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

3.300,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Dzojsitk za Sony 4 Military sive boje PS4 NOVO

Dzojstik za PlayStation 4 bezicni A klasa army sivi dezen. Doubleshock 4 PS4 dzojstici A klase u vise boja. Potpuno novi dzojstici sa kablicem za punjenje. Porucivanje: Preko Dobra Cena poruke - Ime, prezime, adresa, kontakt telefon. O kvalitetu proizvoda kao i o nasoj saradnji sa kupcima govore nase pozitivne ocene. Povoljne cene, sigurna kupovina i maksimalna korektnost. Pretrazivanje najjeftinijh artikala, dodatne opreme za mobilne telefone i tablet uredjaje, na celom Dobra Cena je klikom na link Pogledajte DC MARKET koji se nalazi ispod nasih ocena i kontakt telefona. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

3.300,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
PS4 dzojstici bezicni Doubleshock 4 - A klasa

Dzojstik za PlayStation 4 bezicni A klasa. Doubleshock 4 PS4 dzojstici A klase u vise boja. Potpuno novi dzojstici sa kablicem za punjenje. Dostupne boje crna, plava, bela, crvena, zlatna, siva, army zelena, army siva, army plava. Porucivanje: Preko Dobra Cena poruke - Ime, prezime, adresa, kontakt telefon. O kvalitetu proizvoda kao i o nasoj saradnji sa kupcima govore nase pozitivne ocene. Povoljne cene, sigurna kupovina i maksimalna korektnost. Pretrazivanje najjeftinijh artikala, dodatne opreme za mobilne telefone i tablet uredjaje, na celom Dobra Cena je klikom na link Pogledajte DC MARKET koji se nalazi ispod nasih ocena i kontakt telefona. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

800,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Clear View futrola na preklop za Xioami Pocophone F1

Xiaomi Pocophone F1 futrola, maskica Clear View. Kvalitetna maska, futrola na preklop Clear View koja je celokupna zastita za telefon. Dolaze u originalnom pakovanju. Odnos cena-kvalitet izuzetan! Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

250,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Wiko Lenny 4 futrola silikonska crna

Wiko Lenny 4 futrola, maskica silikonska Giulietta. Silikonska maska, futrola u boji koja stiti ledja i bocne strane telefona. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

800,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Maska za Samsung S8+ futrola Gentleman

Samsung Galaxy S8 Plus futrola, maskica Ihave Gentleman. Kvalitetna maska, futrola na preklop koja je celokupna zastita za telefon. Silikonsko leziste i preklopna eko koza. Poseduje sve odgovarajuce otvore za kameru blic, punjac. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

1.550,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Huawei P30 lite - futrola Nillkin Flex crne boje

Huawei P30 Lite futrola, maskica Nillkin Flex Pure. Silikonska maska kvalitetna futrola koja stiti ledja i bocne strane telefona. Pretrazivanje najjeftinijh artikala, dodatne opreme za mobilne telefone i tablet uredjaje, na celom Dobra Cena je klikom na link Pogledajte DC MARKET koji se nalazi ispod nasih ocena i kontakt telefona. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

800,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Clear View maska - aktivna futrola za Huawei Y7 2019

Huawei Y7 2019 futrola, maskica Clear View. Kvalitetna maska, futrola na preklop Clear View koja je celokupna zastita za telefon. Dolaze u originalnom pakovanju. Odnos cena-kvalitet izuzetan! Pretrazivanje najjeftinijh artikala, dodatne opreme za mobilne telefone i tablet uredjaje, na celom Dobra Cena je klikom na link Pogledajte DC MARKET koji se nalazi ispod nasih ocena i kontakt telefona. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

1.550,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Maska za Huawei P30 futrola Nillkin Flex Pure crvena

Huawei P30 futrola, maskica Nillkin Flex Pure. Silikonska maska kvalitetna futrola koja stiti ledja i bocne strane telefona. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

650,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Futrola za Samsung Galaxy S10 maska Defender Carbon plava

Samsung Galaxy S10 futrola, maskica Defender Carbon. Cvrsta maska koja stiti ledja i bocne strane telefona. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

650,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Futrola za Samsung Galaxy M20 maska Defender Carbon

Samsung Galaxy M20 M205F futrola, maskica Defender Carbon. Cvrsta maska koja stiti ledja i bocne strane telefona. Pretrazivanje najjeftinijh artikala, dodatne opreme za mobilne telefone i tablet uredjaje, na celom Dobra Cena je klikom na link Pogledajte DC MARKET koji se nalazi ispod nasih ocena i kontakt telefona. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

650,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Zastitno staklo za Samsung J4+ 2018 od ivice do ivice

Samsung Galaxy J4 Plus 2018 zastitno staklo za ekran 2.5D. Zastitno staklo za ekran 2.5D, koje ide od ivice do ivice telefona. Ivice su u crnoj boji. Cuva ekran od fizickog ostecenja, kapi vode, prasine i slicno. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

580,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Futrola Ihave za Wiko Lenny 4

Wiko Lenny 4 futrola, maskica Ihave. Kvalitetna maska, futrola na preklop koja je celokupna zastita za telefon. Silikonsko leziste i preklopna eko koza. Poseduje sve odgovarajuce otvore za kameru blic, punjac. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

850,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Huawei y6 2017 glitter cover futrola

Huawei Y6 2017 futrola, maskica Glitter Cover. Prelepa zenska maska, futrola na preklop koja stiti ceo telefon. U formi su novcanika, imaju pregradice za licnu kartu, novac. Otvaraju se i zatvaraju pomocu magnetne kopce. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu ili licno preuzimanje u Beogradu po dogovoru.

720,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Staklo za zastitu ekrana 11D glass za Samsung J6 2018

Samsung Galaxy J6 2018 zastitno staklo za ekran full glue 11D. Zastitno staklo za ekran 11D, koje ide od ivice do ivice telefona. Ivice su u crnoj boji. Cuva ekran od fizickog ostecenja, kapi vode, prasine i slicno. Veoma kvalitetan lepak. Pretrazivanje najjeftinijh artikala, dodatne opreme za mobilne telefone i tablet uredjaje, na celom Dobra Cena je klikom na link Pogledajte DC MARKET koji se nalazi ispod nasih ocena i kontakt telefona. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

1.700,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Maska Nillkin Textured za Huawei P30 Pro futrola crne boje

Huawei P30 Pro futrola, maskica Nillkin Textured. Fantasticna maska kvalitetna futrola koja stiti ledja i bocne strane telefona. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

250,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Zastitno staklo za ekan za Samsung A6 2018

Samsung A6 2018 A600F zastitno staklo za ekran. Zastitno staklo za ekran, tempered glass kaljeno staklo koje je uze od ivica telefona. Cuva ekran od fizickog ostecenja, kapi vode, prasine i slicno. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu ili licno preuzimanje u Beogradu po dogovoru.

1.250,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
iPhone kucni punjac za SE, 5, 6, 7

iPhone kucni punjac original. Kuciste punjaca i kabal, original, za iPhone 5, 6, 7, SE. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

650,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Futrola Safeguard Brushed za Xiaomi Mi A2

Xiaomi Mi A2 futrole, maskice silikonske Safeguard Brushed. Silikonska maska, cvrsca, kvalitetna futrola koja stiti ledja i bocne strane telefona. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

1.350,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Nillkin Qin futrole - kozne maske za Samsung Galaxy A50

Samsung Galaxy A50 futrola, maskica Nillkin Qin. Kvalitetna maska, futrola na preklop koja je celokupna zastita za telefon. Dolaze u originalnom pakovanju. Pretrazivanje najjeftinijh artikala, dodatne opreme za mobilne telefone i tablet uredjaje, na celom Dobra Cena je klikom na link Pogledajte DC MARKET koji se nalazi ispod nasih ocena i kontakt telefona. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

550,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Huawei Y6 2017 mercury futrola

Huawei Y6 2017 futrola, maskica Mercury. Odlicna maska, futrola na preklop koja stiti ceo telefon. U formi su novcanika, imaju pregradice za licnu kartu, novac. Otvaraju se i zatvaraju pomocu magnetne kopce. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu ili licno preuzimanje u Beogradu po dogovoru.

750,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Sivo providna maskica Nillkin Nature za P20 Pro

Huawei P20 Pro futrola, maskica Nillkin Nature. Silikonska maska, tanka, providna futrola koja stiti ledja i bocne strane telefona. Dolaze u originalnom pakovanju. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu ili licno preuzimanje u Beogradu po dogovoru.

250,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Zasttino staklo za Xiaomi Mi 9 kaljeno staklo tempered glass

Xiaomi Mi 9 zastitno staklo za ekran. Zastitno staklo za ekran, tempered glass kaljeno staklo koje je uze od ivica telefona. Cuva ekran od fizickog ostecenja, kapi vode, prasine i slicno. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

650,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Futrola za Samsung Note 9 maska Defender Carbon plave boje

Samsung Galaxy Note 9 N960F futrola, maskica Defender Carbon. Cvrsta maska koja stiti ledja i bocne strane telefona. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

Najpovoljnija internet prodavnica opreme i delova za mobilne telefone i tablet uredjaje. Futrole i maske, silikonske obloge, zastitna stakla i dodatna oprema, sve na jednom mestu.
Porucivanje online ili kontakt na telefon 061/68-752-58.
Iskljucivo slanje brzom postom na kucnu adresu.
Prijavite se na newslatterkako biste primali mail sa novim proizvodima i akcijama