Futrole i maskice 0612924585
OpštinaBeograd - Zemun
Telefon0612924585
Najpovoljnija internet prodavnica opreme i delova za mobilne telefone i tablet uredjaje. Futrole i maske, silikonske obloge, zastitna stakla i dodatna oprema, sve na jednom mestu.
Porucivanje online ili kontakt na telefon 061/68-752-58.
Iskljucivo slanje brzom postom na kucnu adresu.
  • Oglasi
  • O marketu

Filteri

15 30 50 100
1.550,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Pametni satovi A1 model Smart Watch

Smart Watch A1 model, smart satovi model A1. Opis proizvoda i karakteristike: Smart watch - pametni sat – koji cete lako koristiti kao mobilni telefon. Ovaj Smart watch radi kao mobilni telefon – poseduje slot za SIM karticu i funkcionise sa ili bez bluetooth veze sa mobilnim telefonom. Ovaj sat mozete da koristite za razgovore, za slanje SMS poruka. Poseduje ulaz za MicroSD karticu (maksimalno podrzana je 32GB ). Poseduje i svoju kameru. Druga njegova opcija je da radi i kao bluetooth handsfree, kada se poveze putem bluetooth-a na telefon, sto je idealno ako vozite automobil, sve razgovore mozete vrsiti putem smart watcha, takodje preko njega mozete i slati SMS poruke. Smart watch je veoma lepog dizajna, sa vrlo dobrim touch screen-om i dobrompreglednoscu opcija. Radi sa svim karticama (SIM-free). Pored povezivanja sa telefonom ima svoje mesto za sim i sd karticu kao i svoju kamerutako da moze da radi i samostalno kao telefon za pozive, poruke i internet. Može i da se poveže sa bilo kojim pametnim telefonom (android) preko bluetooth veze. Funkcije: • Sat, Telefon, Kamera, Alarm, Digitron, Kalendar, Kalkulator, MP3plejer, Štoperica, Messengeri, preko Bluetooth veze sa mobilnim telefonom, koji ima internet konekciju. • Proširenje memorije: TF kartica do 32GB (NE ide uz sat) • Displej: 1.56 touch screen• Jezik: Engleski Pretrazivanje najjeftinijh artikala, dodatne opreme za mobilne telefone i tablet uredjaje, na celom Dobra Cena je klikom na link Pogledajte DC MARKET koji se nalazi ispod nasih ocena i kontakt telefona. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

3.500,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Dzojstici DualShock 4 za Sony PlayStation 4 AKCIJA HIT CENA

Porucivanje: Preko Dobra Cena poruke - Ime, prezime, adresa, kontakt telefon. Telefonom na 061/292-45-85Dzojstik za PS4 - crni, plavi, crveni, beli - 3.500 RSD Dzojstik za PS4 - military sivi, zeleni i crveni i - 4.000 RSD Dzojstici su kao sa slika, identicni originalima, u full original pakovanjima. Novo neotvarano, sa kablicem za punjenje i uputstvom. Veliki broj zadovoljnih kupaca i pozitivnih ocena vezano za dzojstike koje prodajemo, upravo govore o kvalitetu i fantasticnoj ceni dzojstika. Ocene mozete pogledati ispod naseg profila. Bezicni dzojstik DualShock 4 za Sony Playstation 4, PS4 dzojstici bezicni. Crni, plavi, crveni i beli, kao i sivi, cvrveni i zeleni military vojni dezen. Proizvedeno u fabrici u Kini. Za evropsko i azijsko trziste. O kvalitetu proizvoda kao i o nasoj saradnji sa kupcima govore nase pozitivne ocene. Povoljne cene, sigurna kupovina i maksimalna korektnost. Pretrazivanje najjeftinijh artikala, dodatne opreme za mobilne telefone i tablet uredjaje, na celom Dobra Cena je klikom na link Pogledajte DC MARKET koji se nalazi ispod nasih ocena i kontakt telefona. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

2.800,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Dzojstik za PS4 bezicni

Porucivanje: Preko Dobra Cena poruke - Ime, prezime, adresa, kontakt telefon. Telefonom na 061/292-45-85Dzojstik za PS4 crne boje, Playstation 4 dzojstik crni, PS4 dzojstici Dualshock crne boje. Dzojstici su kao sa slika, identicni originalima, u full original pakovanjima. Novo neotvarano, sa kablicem za punjenje i uputstvom. Veliki broj zadovoljnih kupaca i pozitivnih ocena vezano za dzojstike koje prodajemo, upravo govore o kvalitetu i fantasticnoj ceni dzojstika. Ocene mozete pogledati ispod naseg profila. Bezicni dzojstik DualShock 4 za Sony Playstation 4, PS4 dzojstici bezicni. Proizvedeno u fabrici u Kini. Za evropsko i azijsko trziste. O kvalitetu proizvoda kao i o nasoj saradnji sa kupcima govore nase pozitivne ocene. Povoljne cene, sigurna kupovina i maksimalna korektnost. Pretrazivanje najjeftinijh artikala, dodatne opreme za mobilne telefone i tablet uredjaje, na celom Dobra Cena je klikom na link Pogledajte DC MARKET koji se nalazi ispod nasih ocena i kontakt telefona. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

2.450,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Pametni satovi V9 model Smart Watch crno crveni

Smart Watch V9 model, smart satovi model V9. Opis proizvoda i karakteristike: Nakon umetanja SIM kartice, preko ovog Smart Watcha možete obaviti telefonski pozivi poslati poruku, takodje podrzava i micro-SD karticu. Sa premazom visokog sjaja, V9 ima savršen izgled. Narukvica ovog sata je sa dva lica, mozete je okretati u skladu sa Vasimraspolozenjem. Merenje pulsa, pedometar, potrosene kalorije, predjena kilometraža. Bluetooth muzicka reprodukcija, sinhronizacija telefonskih poruka (samo za Android). Sinhronizacija telefonskih kontakata, podsetnik napozive, alarm, kalkulator, štoperica, vibracija. Pretrazivanje najjeftinijh artikala, dodatne opreme za mobilne telefone i tablet uredjaje, na celom Dobra Cena je klikom na link Pogledajte DC MARKET koji se nalazi ispod nasih ocena i kontakt telefona. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

650,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Futrola Safeguard Brushed za Xiaomi Mi A2

Xiaomi Mi A2 futrole, maskice silikonske Safeguard Brushed. Silikonska maska, cvrsca, kvalitetna futrola koja stiti ledja i bocne strane telefona. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

800,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Clear View maska - aktivna futrola za Huawei Y7 2019

Huawei Y7 2019 futrola, maskica Clear View. Kvalitetna maska, futrola na preklop Clear View koja je celokupna zastita za telefon. Dolaze u originalnom pakovanju. Odnos cena-kvalitet izuzetan! Pretrazivanje najjeftinijh artikala, dodatne opreme za mobilne telefone i tablet uredjaje, na celom Dobra Cena je klikom na link Pogledajte DC MARKET koji se nalazi ispod nasih ocena i kontakt telefona. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

1.700,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Maska Nillkin Textured za Huawei P30 Pro futrola crne boje

Huawei P30 Pro futrola, maskica Nillkin Textured. Fantasticna maska kvalitetna futrola koja stiti ledja i bocne strane telefona. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

1.250,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Huawei T3 10" futrola Bi Fold

Huawei T3 10" tablet futrola, maskica Bi Fold. Bi Fold je kvalitetna maska, futrola na preklop koja je celokupna zastita za tablet. Silikonsko providno leziste i preklopna eko koza. Poseduje sve odgovarajuce otvore za kameru blic, punjac. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

800,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Clear View futrola na preklop za Xioami Pocophone F1

Xiaomi Pocophone F1 futrola, maskica Clear View. Kvalitetna maska, futrola na preklop Clear View koja je celokupna zastita za telefon. Dolaze u originalnom pakovanju. Odnos cena-kvalitet izuzetan! Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

750,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Sivo providna maskica Nillkin Nature za P20 Pro

Huawei P20 Pro futrola, maskica Nillkin Nature. Silikonska maska, tanka, providna futrola koja stiti ledja i bocne strane telefona. Dolaze u originalnom pakovanju. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu ili licno preuzimanje u Beogradu po dogovoru.

1.550,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Maska za Huawei P30 futrola Nillkin Flex Pure crvena

Huawei P30 futrola, maskica Nillkin Flex Pure. Silikonska maska kvalitetna futrola koja stiti ledja i bocne strane telefona. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

580,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Futrola Ihave za Wiko Lenny 4

Wiko Lenny 4 futrola, maskica Ihave. Kvalitetna maska, futrola na preklop koja je celokupna zastita za telefon. Silikonsko leziste i preklopna eko koza. Poseduje sve odgovarajuce otvore za kameru blic, punjac. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

2.300,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Pametni satovi V8S model Smart Watch

Smart Watch V8S model, smart satovi model V8S. Opis proizvoda i karakteristike: Kompatibilan sa OS Android 4.4 ili noviji, iOS 9.0 ili noviji. Rezim rada : Touch screenKamera 2.0MPRAM: 32MBTip mreže: GSMFrekvencija: 850/900/1800/1900 MHzSIM kartica: Micro SIM (Single Slot) Velicina ekrana: 1.54inchTip: TFTRezolucija: 240 * 240 pikselaKapacitet baterije: 380mAhVreme na cekanju: Oko 7 danaVreme razgovora: oko 3 sataVreme punjenja: Oko 3 sataBluetooth Podrška za video snimanjePedometar Podrška za poziv ili podsetnik za porukeOstale funkcije: Podrška za muzicki plejer, alarm, kalendar, Anti-lost, štopericaMoguce je montirati memorijsku karticu (do 16 GB) Format slike podržava JPEG, GIF, BMP, PNGPodrzava MP3, WAV Pretrazivanje najjeftinijh artikala, dodatne opreme za mobilne telefone i tablet uredjaje, na celom Dobra Cena je klikom na link Pogledajte DC MARKET koji se nalazi ispod nasih ocena i kontakt telefona. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

90,- EUR
Beograd - Zemun
Detaljnije
LG G3-3/32Gb dual sim Moze dogovor

LG G3-3/32Gb dual sim, odlicno stanje kao sa prilozenih slika. Telefon oduvek bio u futroli-zastitnoj masci takodje i zastitno staklo za ekran. Kontakt za dogovor 065/55-77-988

250,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Wiko Lenny 4 futrola silikonska crna

Wiko Lenny 4 futrola, maskica silikonska Giulietta. Silikonska maska, futrola u boji koja stiti ledja i bocne strane telefona. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

1.550,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Huawei P30 lite - futrola Nillkin Flex crne boje

Huawei P30 Lite futrola, maskica Nillkin Flex Pure. Silikonska maska kvalitetna futrola koja stiti ledja i bocne strane telefona. Pretrazivanje najjeftinijh artikala, dodatne opreme za mobilne telefone i tablet uredjaje, na celom Dobra Cena je klikom na link Pogledajte DC MARKET koji se nalazi ispod nasih ocena i kontakt telefona. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

250,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Zasttino staklo za Xiaomi Mi 9 kaljeno staklo tempered glass

Xiaomi Mi 9 zastitno staklo za ekran. Zastitno staklo za ekran, tempered glass kaljeno staklo koje je uze od ivica telefona. Cuva ekran od fizickog ostecenja, kapi vode, prasine i slicno. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

2.800,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Dualshock 4 dzojstik plave boje

Porucivanje: Preko Dobra Cena poruke - Ime, prezime, adresa, kontakt telefon. Telefonom na 061/292-45-85Dzojstik za PS4 plave boje, Playstation 4 dzojstik plavi, PS4 dzojstici Dualshock plave boje. Dzojstici su kao sa slika, identicni originalima, u full original pakovanjima. Novo neotvarano, sa kablicem za punjenje i uputstvom. Veliki broj zadovoljnih kupaca i pozitivnih ocena vezano za dzojstike koje prodajemo, upravo govore o kvalitetu i fantasticnoj ceni dzojstika. Ocene mozete pogledati ispod naseg profila. Bezicni dzojstik DualShock 4 za Sony Playstation 4, PS4 dzojstici bezicni. Proizvedeno u fabrici u Kini. Za evropsko i azijsko trziste. O kvalitetu proizvoda kao i o nasoj saradnji sa kupcima govore nase pozitivne ocene. Povoljne cene, sigurna kupovina i maksimalna korektnost. Pretrazivanje najjeftinijh artikala, dodatne opreme za mobilne telefone i tablet uredjaje, na celom Dobra Cena je klikom na link Pogledajte DC MARKET koji se nalazi ispod nasih ocena i kontakt telefona. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

550,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Huawei Y6 2017 mercury futrola

Huawei Y6 2017 futrola, maskica Mercury. Odlicna maska, futrola na preklop koja stiti ceo telefon. U formi su novcanika, imaju pregradice za licnu kartu, novac. Otvaraju se i zatvaraju pomocu magnetne kopce. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu ili licno preuzimanje u Beogradu po dogovoru.

850,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Huawei y6 2017 glitter cover futrola

Huawei Y6 2017 futrola, maskica Glitter Cover. Prelepa zenska maska, futrola na preklop koja stiti ceo telefon. U formi su novcanika, imaju pregradice za licnu kartu, novac. Otvaraju se i zatvaraju pomocu magnetne kopce. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu ili licno preuzimanje u Beogradu po dogovoru.

800,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Maska za Samsung S8+ futrola Gentleman

Samsung Galaxy S8 Plus futrola, maskica Ihave Gentleman. Kvalitetna maska, futrola na preklop koja je celokupna zastita za telefon. Silikonsko leziste i preklopna eko koza. Poseduje sve odgovarajuce otvore za kameru blic, punjac. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

1.250,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
iPhone kucni punjac za SE, 5, 6, 7

iPhone kucni punjac original. Kuciste punjaca i kabal, original, za iPhone 5, 6, 7, SE. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

650,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Futrola za Samsung Galaxy M20 maska Defender Carbon

Samsung Galaxy M20 M205F futrola, maskica Defender Carbon. Cvrsta maska koja stiti ledja i bocne strane telefona. Pretrazivanje najjeftinijh artikala, dodatne opreme za mobilne telefone i tablet uredjaje, na celom Dobra Cena je klikom na link Pogledajte DC MARKET koji se nalazi ispod nasih ocena i kontakt telefona. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

650,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Zastitno staklo za Samsung J4+ 2018 od ivice do ivice

Samsung Galaxy J4 Plus 2018 zastitno staklo za ekran 2.5D. Zastitno staklo za ekran 2.5D, koje ide od ivice do ivice telefona. Ivice su u crnoj boji. Cuva ekran od fizickog ostecenja, kapi vode, prasine i slicno. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

2.450,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Pametni satovi V9 model Smart Watch plavo crni

Smart Watch V9 model, smart satovi model V9. Opis proizvoda i karakteristike: Nakon umetanja SIM kartice, preko ovog Smart Watcha možete obaviti telefonski pozivi poslati poruku, takodje podrzava i micro-SD karticu. Sa premazom visokog sjaja, V9 ima savršen izgled. Narukvica ovog sata je sa dva lica, mozete je okretati u skladu sa Vasimraspolozenjem. Merenje pulsa, pedometar, potrosene kalorije, predjena kilometraža. Bluetooth muzicka reprodukcija, sinhronizacija telefonskih poruka (samo za Android). Sinhronizacija telefonskih kontakata, podsetnik napozive, alarm, kalkulator, štoperica, vibracija. Pretrazivanje najjeftinijh artikala, dodatne opreme za mobilne telefone i tablet uredjaje, na celom Dobra Cena je klikom na link Pogledajte DC MARKET koji se nalazi ispod nasih ocena i kontakt telefona. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

1.300,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Pametni satovi Band M3 pametna narukvica Smart Watch

Smart Watch Band M3 pametna narukvica, smart satovi model Band M3 pametna narukvica. Opis proizvoda i karakteristike: Merenje otkucaja srca. Merenje krvnog pritiska. Merenje sportskog koraka (3D senzor). Merenje potrošnje kalorija, pedometar, pametni budilnik, opcija ``pronadite narukvicu", podsetnik, nadzor tokom spavanja. Izuzetno dugo stanje cekanja do 15 dana, rada - 7 dana, brzo punjenje za 2 sata (USB punjenje, USB kabl ukljucen). Bluetooth: 4.0, sistemski zahtevi: Android 4.4 ili IOS8.0 ili noviji mobilni telefoni koji podržavaju Bluetooth 4.0 . Pretrazivanje najjeftinijh artikala, dodatne opreme za mobilne telefone i tablet uredjaje, na celom Dobra Cena je klikom na link Pogledajte DC MARKET koji se nalazi ispod nasih ocena i kontakt telefona. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

1.150,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Kucni punjac za Huawei Honor 8X 3A micro USB ORG

Huawei Honor 8X kucni punjac original, fast brzo punjenje 3A, quick/fast charger, original kutija. Kuciste punjaca i kabal, original, za Huawei Honor 8X i ostale telefone sa micro usb ulazom. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

1.500,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Mis Gaming Fantech Z5S Zeus

Mis Gaming Fantech Z5S Zeus, mis za kompjuter i laptop Fantceh Gaming Z5S Zeus. Glavna karakteristika ovog modela je lep dizajn i visoka brzina odziva. Zahvaljujući inovativnom senzoru opremljenim prekidačem brzine, opseg osetljivosti na mišu dostiže do 4800 DPI , a korisnici ga mogu samostalno prilagoditi u rasponu od 200 do 4800 DPI. Dizajn modela je napravljen u donekle jednostavnom stilu što ga čini jednako atraktivnim. Mat boja finiša savršeno odgovara okolišnoj stilizaciji, tako da će miš biti ne samo koristan, već i veoma atraktivan uređaj. Specijalni mikro prekidači ugrađeni ispod prekidača mogu izdržati više od 10 miliona klikova , bez pojave nepravilnosti i kvarova. Opšti stil miša upotpunjen je ugrađenom višebojnom osvetljenošću koja se nalazi na bočnim stranama kućšta sa obe strane. Optimalan oblik tela miša omogucćava vam da koristite miši u levoj i desnoj ruci. Težina miša je samo 30 grama, tako da će opterećenje na igraču biti minimalno, a klizanje miša po podlozi je skoro idealno. 6D Macro RGB Gaming Mouse - 4800 DPI - 7 Button - 10 Million Click - Macro Software Pretrazivanje najjeftinijh artikala, dodatne opreme za mobilne telefone i tablet uredjaje, na celom Dobra Cena je klikom na link Pogledajte DC MARKET koji se nalazi ispod nasih ocena i kontakt telefona. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

580,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Wiko Lenny 4 maska na preklop Ihave

Wiko Lenny 4 futrola, maskica Ihave. Kvalitetna maska, futrola na preklop koja je celokupna zastita za telefon. Silikonsko leziste i preklopna eko koza. Poseduje sve odgovarajuce otvore za kameru blic, punjac. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

650,- RSD
Beograd - Zemun
Detaljnije
Futrola za Samsung Galaxy S10 maska Defender Carbon plava

Samsung Galaxy S10 futrola, maskica Defender Carbon. Cvrsta maska koja stiti ledja i bocne strane telefona. Veliki izbor futrola i dodatne opreme za mobilne telefone i tablete. Porucivanje i kontakt putem poruke na sajtu ili na 0612924585. Slanje brzom postom na kucnu adresu brzom postom Postexpress.

Najpovoljnija internet prodavnica opreme i delova za mobilne telefone i tablet uredjaje. Futrole i maske, silikonske obloge, zastitna stakla i dodatna oprema, sve na jednom mestu.
Porucivanje online ili kontakt na telefon 061/68-752-58.
Iskljucivo slanje brzom postom na kucnu adresu.
Prijavite se na newslatterkako biste primali mail sa novim proizvodima i akcijama