Goran G
OpštinaČačak
Telefon0641661739
  • Oglasi
  • O marketu

Filteri

15 30 50 100
1.600,- RSD
Čačak
Detaljnije
Pumpa vode za balon USB punjiva

Pumpa vode za balon USB punjiva Napravljena od materijala bezbednih za pitku vodu ABS plastike, nerđajućeg čelika i silikona. U sebi sadrži punjivu litijumsku bateriju, i dopunjuje se preko USB priključka (punjačem za mobilini ili preko računara) Jednostavna za korišćenje, praktična za kuću, kancelariju. . . Aktivira se pritiskom tastera na vrhu pumpe Dimenzija: 13 x 7.5 CM Ukupna dužina sikikonskog creva: 55cm Napajanje: 5V, punjiva (vreme punjenja 3-4 sata) Težina: 400g   Komplet sadrži: 1 x pumpa 1 x ulazno crevo 1 x izlazna cev   Moguće lično preuzimanje po dogovoru, ili slanje brzom poštom POST EXPRESS (poštarinu plaća kupac)

750,- RSD
Čačak
Detaljnije
Alko tester digitalni

Brzo i jednostavno merenje alk. u dahu. Karakteristike: Opseg merenja: 0-0.19%bac Tačnost: 0.01%bac Vreme zagrevanja: 10-15s Vreme odziva: do 5s Napajanje: 2 x 1.5V aaa (ne dolaze uz uređaj) Dimenzije: 95 X 36 X 18 mm Težina: 38g Lcd displej Upustvo na engleskom jeziku Napomena: ovo nije profesionalni uređaj, ali radi sasvim korektno ukoliko se pridržavate upustva (koje je na engleskom jeziku) Ja sam nešto malo i preveo za potrebe ovog oglasa. Šta trebate da imate na umu pre upotrebe: • Alk. ostaje u ustima neko vreme i mora se prvo sniziti • Posle ispijanja poslednjeg alk. pića, morate sačekati 20 minuta pre početka merenja • Ne pušite niti jedite 20 minuta pre merenja • Takođe, nemojte jesti jake i pepermint bombone pošto to može pokvariti rezultate merenja • Možete ponoviti test kako biste potvrdili rezultat merenja ali morate sačekati 3 min pre ponovnog testa. Zagrevanje: • Pritisnite dugme power i čućete zvučni signal. • Pojaviće se simbol WARM UP i počeće odbrojavanje od 10 do 0. Alko tester je u fazi zagrevanja. Napomena: Pre prve upotrebe ili nakon dužeg ne upotrebljavanja alkotester treba očistiti i nekoliko puta zagrejati senzor. Pritisnite POWER dugme više puta uzastopno i sačekajte proceduru zagrevanja. Upotreba: 1. Posle uspešno završene faze zagrevanja, na displeju će se pojaviti signal -BLOW-. Aparat je u modu za testiranje. Odbrojavanje počinje od 10. 2. Duvajte u pisak (nalazi se u okviru aparata sa gornje strane) 3-5 sekundi. 3. Čućete zvučni signal i sada možete pogledati rezultate na displeju. 4. Simbol CAUTION će se pojaviti u koliko je procenat alk. u krvi između vrednosti 0.2 do 0.5 promila. 5. Simbol DANGER će se pojaviti ukliko procenat alk. u krvi pređe 0.5 promila. U isto vreme jak zvučni alarm će se ugasiti. Automatsko isključivanje • Rezultat će se prikazati na displeju za 15 sekundi, u suprotnom, displej se isključuje. • Tester će se isključiti posle 2-3 sekunde Moguće lično preuzimanje, ili slanje brzom poštom POST EXPRESS (poštarinu plaća kupac)

1.500,- RSD
Čačak
Detaljnije
Magnetni pojas za leđa HQ

Ovaj pojas je napravljen od pamuka i najlona. Pomaže kod problema sa ukočenim leđima. U sebi ima ugrađene magnete koji utiču tako da se pojačava mikrocirkulacija u lumbalnom delu. Na taj način pogodno utiče na otklanjanje neprijatnih bolova u leđima. Ovaj pojas daje i podršku pravilnom držanju vaših leđa. Udoban je i veoma prijatan za nošenje. Veoma je tanak i lako prilagodljiv vašem telu, tako da se neće primetiti ukoliko ga nosite i ispod tankih komada odeće. Sa strane ima prozračne elastične otvore kako ne bi dolazilo do prekomernog znojenja u predelu stomaka. Preporučljivo je da pojas ne stavljate direktno na kožu (posebno važi za osobe sa osetljivom kožom), već preko tanke pamučne majice, kako ne bi došlo do iritacije kože usled dužeg nošenja. Predstavlja odličnu podršku za struk, čime održavate dobar položaj tela. Samim povećanjem mikrocirkulacije i grejanjem ima i dodatne efekte na sagorevanje masti u predelu stomaka, i na taj načim može poslužiti i kao pomoćno sredstvo za smanjenje težine. Posebno je pogodan za vozače, kacelarijske radnike koji duže vremena u sedećem položaju. Pravi osečaj grejanja osetićete nakon 40 minuta nošenja. Budite strpljivi i uporni. Pojas nosite koliko vama odgovara. Održavanje: 1. Čuvati na suvom i provetrenom mestu 2. Pojas ne izlagati direktnom dejstvu sunca 3. Ne peglati 4. Ne potapati u vodu duže vreme 5. Čisti se vlažnom krpom - laganim trljanjem (veoma je zahvalan i lak za održavanje) 6. Voditi računa da se pojas ne izlaže dejstvu jakih magnetnih polja Broj magneta: 14 Dužina pojasa: 109cm širina pojasa: 14,5cm Moguće lično preuzimanje, ili slanje brzom poštom POST EXPRESS (poštarinu plaća kupac)

2.300,- RSD
Čačak
Detaljnije
Dioptrijski okvir dečiji KIRKA

Dioptrijski okvir dečiji model sa čistim staklima bez dioptrije  Praktičan moderan model univerzalan za muškarce i žene.   Materijal: acetat, lagan i udoban za celodnevno nošenje.   Dolazi sa prozirnim staklima, koje je moguće zameniti odgovarajućim dioptrijskim  Detaljne dimenzije na skici u fotografijama  U kompletu se dobija i plastična fotrola za naočare    Moguće lično preuzimanje, ili slanje brzom poštom POST EXPRESS (poštarinu plaća kupac)

2.000,- RSD
Čačak
Detaljnije
Kengur nosiljka univerzalna ZELENA

Kengur nosiljka za bebe- univerzalna Veoma udobna nosiljka kako za majku tako i za bebu Namenjen za bebe od 3 do 16 meseci težine do 15kg. Sa ovom nosiljkom bebu možete nositi na tri načina: napred na grudi, na leđa i napred okrenutom od vas (kengur stil), što se može videti na fotografiji. Napravljena od prijatnih materijala tako da obezbeđuje optimalno disanje kože i provetravanje. Sadrži podesive kaiševe kako bi ste nosiljku prilagodili kako vama najviše odgovara Nosiljka je pogodna i za muškarce i za žene Materijal: oksford tkanina Boja: ZELENA Dimenzije: 30x25x40cm Moguće lično preuzimanje, ili slanje brzom poštom POST EXPRESS (poštarinu plaća kupac)

2.000,- RSD
Čačak
Detaljnije
Kengur nosiljka univerzalna PLAVA

Kengur nosiljka za bebe- univerzalna Veoma udobna nosiljka kako za majku tako i za bebu Namenjen za bebe od 3 do 16 meseci težine do 15kg. Sa ovom nosiljkom bebu možete nositi na tri načina: napred na grudi, na leđa i napred okrenutom od vas (kengur stil), što se može videti na fotografiji. Napravljena od prijatnih materijala tako da obezbeđuje optimalno disanje kože i provetravanje. Sadrži podesive kaiševe kako bi ste nosiljku prilagodili kako vama najviše odgovara Nosiljka je pogodna i za muškarce i za žene Materijal: oksford tkanina Boja: PLAVA Dimenzije: 30x25x40cm Moguće lično preuzimanje, ili slanje brzom poštom POST EXPRESS (poštarinu plaća kupac)

2.000,- RSD
Čačak
Detaljnije
Muški kupaći XL TADDLEE crno beli

Muški kupaći XL TADDLEE   Odličan kvalitet, udoban, brzo sušenje, nov u fabričkom pakovanju   Veličina XL, za obim struka od 96 do 100 cm   Sasatav materijala: 84% poliester, 16% spandex   Moguće lično preuzimanje, ili slanje brzom poštom POST EXPRESS (poštarinu plaća kupac)

4.100,- RSD
Čačak
Detaljnije
Univerzalna potapajuća pumpa za gorivo 3 BAR 120l/h

Univerzalna potapajuća pumpa za gorivo 3 BAR 120l/h  Pumpa je u potpunosti nova - nekorišćena.   Pumpa visokog pritiska: 3 BAR-a  Radni napon 13,5V, minimalni radni napon 12V, struja 5A  Namena: potapajuća za u rezervoar  Tip: centrifugalna pumpa  Primenjuje se kod većine modela automobila: TOYOTA, Ford, Nissan, Honda i td.   Komplet sadrži:   1 x pumpa  1 x filter  1 x priljučni kabal  1 x zaptivač  Prečnik pumpe je 38mm, ukupna dužina 115mm, a dužina tela pumpe(metalnog dela) je 66mm.   Težina paketa: 450g  Moguće lično preuzimanje, ili slanje brzom poštom POST EXPRESS (poštarinu plaća kupac)

3.600,- RSD
Čačak
Detaljnije
Elektro masažer jastuk 4D

Može se primeniti na bilo koji deo tela – u zavisnosti kako vama odgovara. Masažer možete koristiti bilo gde u kući ili u automobilu. Materijal: veštačka koža i prozračna mreža koja sprečava znojenje za vreme korišćenja masažera. Napajanje: 220V Radni napon: DC12V Snaga motora: 25W Dužina kabla: 1m 2x4 masažne glave Materijal: veštačka koža (poliuretam)+ mreža platno Boja: tamno braon Dimenzije: 300x180x100mm Komplet sadrži: 1 x masažer 1 x ispravljač 220/12V 1 x napojni kabal za auto Moguće lično preuzimanje, ili slanje brzom poštom POST EXPRESS (poštarinu plaća kupac)

2.500,- RSD
Čačak
Detaljnije
Naočare za skijanje, vožnju motora

Ergonomski poliuretanski okvir od acetata, dizajnirane tako da štite i od prašine, snega, zamagljivanja. . . Cilindrična stakla, napravljena od polikarbonata, štite od UV zraka, otporna na zamagljivanje, što je rešeno sistemom jednosmerne ventilacije. Photochromic, UV400, 100% UVA / UVB Imaju dupli meki sunđer sa unutrašnje strane koji naleže na lice, kompatibilne sa većinom kaciga. Boja okvira: bela Boja stakala: šarena(kao na fotografiji) Dimenzije: 8cm(visina rama), 16cm (širina rama) Moguće lično preuzimanje, ili slanje brzom poštom POST EXPRESS (poštarinu plaća kupac)

300,- RSD
Čačak
Detaljnije
Ogrlica pahulja

Materijal: medicinski čelik 316L  Fluorescentni privezak  Da bi privezak svetleo u mraku potrebno je da bude izložen sunčevoj svetlosti 30 min. Umesto sunčeve svetlosti možete koristiti izvor veštačke svetlosti (najbolje je svetlo mobilnog telefona)  Ukupna dužina ogrlice: 60cm    Moguće lično preuzimanje, ili slanje brzom poštom POST EXPRESS (poštarinu plaća kupac)

1.200,- RSD
Čačak
Detaljnije
Ultrazvučni rasterivac mačaka, pasa ..

Ultrazvučni ručni rasterivac pasa, mačaka  Bezbedni i ekološki rasterivač pasa, mačaka, miševa. . . rasteruje živorinje ultrazvučnim signalom od 25KHz. To je zvuk koji iritira većinu pomenutih životinja, i na taj način ih rasteruje sa mesta na kome deluje.   Ultrazvučni talasi do 125Db, efektivno delovanje do 20m  Dimenzija: 14cmx6cm  Napajanje: baterija 9V (ne isporučuje se uz uređaj – preporučuje se upotreba kvalitetnih alkalnih baterija)  Napomena: može se desiti da uređaj neće delovati na dresirane životinje.     Moguće lično preuzimanje, ili slanje brzom poštom POST EXPRESS (poštarinu plaća kupac)

1.000,- RSD
Čačak
Detaljnije
OBD2 bluetooth dijagnostika ELM327

Podržava OBDII/EOBD funkcije Podržava protokole: 1. ISO9141-2(5 baud init,10.4Kbaud) 2. ISO14230-4 KWP(5 baud init,10.4Kbaud) 3. ISO14230-4 KWP(fast init,10.4Kbaud) 4. ISO15765-4CAN(11bit ID,500 Kbaud) 5. ISO15765-4CAN(29bit ID,500 Kbaud) 6. ISO15765-4CAN(11bit ID,250 Kbaud) 7. ISO15765-4CAN(29bit ID,250 Kbaud) Povezivanje sa mobilnim uređajem putem bluetooth konekcije Podržava OS: Windows XP, Windows 7/8/10, Android, Symbian Potrebno je na mobilnom uređaju instalirati jedan od dole navedenih programa, koji su dostupni na Google Play Store ili direktno na sajtu proizvođača: http: //www. elm327. com Podržava programe: Windows: ScanMaster-ELM, ScanTool. net, PCMSCAN; Android version: Torque, OBD Car Doctor, DashCommand, EOBD, Mini OBD; Symbian version: OBDScope.   NAPOMENA: PRE KUPOVINE PROVERITE NA OSNOVU GORE NAVEDENIH PROTOKOLA DA LI UREĐAJ ODGVARA VAŠEM  AUTOMOBILU.   Moguće lično preuzimanje, ili slanje brzom poštom POST EXPRESS (poštarinu plaća kupac)

3.800,- RSD
Čačak
Detaljnije
Kožna torbica siva OGRAFF

Kožna torbica siva OGRAFF Vrhunski kvalitet izrade, elegantna i praktična Glani materijal: prava koža (Genuine Cow Leather) Postava: Poliester Dimenzije kako na skici u fotografijama: 13x18x4cm, dužina kaiša 120cm Boja: siva Moguće lično preuzimanje, ili slanje brzom poštom POST EXPRESS (poštarinu plaća kupac)

650,- RSD
Čačak
Detaljnije
Unisex germanijum narukvica

Unisex germanijum narukvica  Narukvica je od nerđajućeg čelika, a sa unutrašnje strane obložena germanijumom.   Mnogobrojna istraživanja su pokazala da germanijum ispoljava široki spektar lekovitog delovanja. On obezbeđuje prenos kiseonika u tkiva organizma i tako jača imuni sistem.   Dužina: 190mm (rastegljiva je, ova dimenzija je u skupljenom stanju)  Širina: 9mm  Težina: 19g.   Moguće lično preuzimanje, ili slanje brzom poštom POST EXPRESS (poštarinu plaća kupac)

450,- RSD
Čačak
Detaljnije
Potkapa plava

Ultra tanka i mekana potkapa od likre Mekana, rastegljiva, prozračna, brzo sušeća i veoma udobna za nošenje Dimenzija: 23x40cm, kao na skici u fotografijama Boja: plava digital Materijal: likra 100% Pogodna za sportiste, bicikliste, motocikliste, skijaše. . . Moguće lično preuzimanje, ili slanje brzom poštom POST EXPRESS (poštarinu plaća kupac)

900,- RSD
Čačak
Detaljnije
Filter za kafu vijetnamski

Filtrira kafu veoma brzo, veoma lak za čišćenje i održavanje. Postupak vijetnamskog pravljenja kafe na linku: https: //www. youtube. com/watch? v=HURkJz9N0QI& t=201s Sipati punu kašičicu krupnije mlevene kafe u filter, zatim poklopiti drugim filterom, i naliti sa malo ključale vode. Ostaviti da odstoji par minuta, i onda naliti još do vrha filtera i poklopiti, sačekati dok se ne iscuri cela količina vode. Ovim filterom i ovim načinom pripreme se izdvajaju najbolji sastojci iz kafe, i tako se dobija njen poseban ukus. Materijal: nerđajući čelik Dimenzija: 80x50mm (kao na skici u fotografijama) Moguće lično preuzimanje, ili slanje brzom poštom POST EXPRESS (poštarinu plaća kupac)

3.000,- RSD
Čačak
Detaljnije
Dioptrijski okvir sa magnetnim dodatakom za sunce

Dioptrijski okvir sa čistim staklima bez dioptrije i sa magnetnim dodatkom za sunce. Dodatna zatamnjena stakla su polarisana, tirkizne boje (kao na fotografiji) Praktičan moderan model univerzalan za muškarce i žene. Materijal: okvir TR90, sočiva titan plastika, lagan, izdržljiv materijal i udoban za celodnevno nošenje. Dolazi sa prozirnim staklima, koje je moguće zameniti odgovarajućim dioptrijskim Dimenzije kao na skici u priloženoj fotografiji Moguće lično preuzimanje, ili slanje brzom poštom POST EXPRESS (poštarinu plaća kupac)

3.200,- RSD
Čačak
Detaljnije
Muška torbica braon Vicuna POLO

Nova prakrična torbica sa dosta prostora za odlaganje sitnica. Elegantan dizajn, napravljeno od pažljivo odabranih visoko kvalitetnih materijala. Dimenzije: 21X19X7 CM (kao na skici u fotografijama) Boja: braon Materijali : CANVAS (visoko kvaliteno platno) i veštačka koža visokog kvaliteta (izgleda kao prava) Moguće lično preuzimanje, ili slanje brzom poštom POST EXPRESS (poštarinu plaća kupac)

650,- RSD
Čačak
Detaljnije
Termo kapa 6 u 1

Termo kapa 6 u 1  Namenjena za zimske sportove, skijanje, bicilizam kao i za svakodnevno nošenje.   Polar - mek, topao i udoban materijal.   Dizajnirana tako da potpuno pokriva lice i vrat.   Materijal: Poliester 100%  Boja: crna     Moguće lično preuzimanje, ili slanje brzom poštom POST EXPRESS (poštarinu plaća kupac)

500,- RSD
Čačak
Detaljnije
Video kaseta MAXELL P560 HGX

Video kaseta Video 8 Maxell, Made in Japan 60min Fabričko pakovanje, potpuno nova nekorišćena, cena je po komadu Moguće lično preuzimanje po dogovoru, ili slanje brzom poštom POST EXPRESS (poštarinu plaća kupac)

60,- RSD
Čačak
Detaljnije
USB micro B konektor kablovski

USB micro B konektor kablovski  Dimenzije: 1.8 cm x 1 cm x 0.7 cm Moguće lično preuzimanje, ili slanje brzom poštom POST EXPRESS (poštarinu plaća kupac)

550,- RSD
Čačak
Detaljnije
Voltmetar za auto upaljač

Jednostavan uvid u stanje akumulatora i napajanja u svakom trenutku. Dovoljno je uključiti uređaj u auto upaljač Ulazni napon: DC 12 V-24V Merenje napona: DC 5V-30V Moguće lično preuzimanje, ili slanje brzom poštom POST EXPRESS (poštarinu plaća kupac)

650,- RSD
Čačak
Detaljnije
Laser svetlo za bicikl

Laser svetlo za bicikl  Sadrži:   1. 5 LED lampica koje mogu raditi u tri režima (brže treperanje, sporije treperanje, i konstantni rad)  2. Dva lasera, koji mogu raditi u dva režima(treperanje i konstantni rad)  Napajanje: 2xAAA baterije (ne dolaze uz lampu, preporučljivo je staviti alkalne baterije)    Moguće lično preuzimanje, ili slanje brzom poštom POST EXPRESS (poštarinu plaća kupac)

1.200,- RSD
Čačak
Detaljnije
Torba za auto sedište

Torba - organizator za montažu na auto sedište.   Dizajnirana tako da odgovara većini vozila.   Montira se pomoću podesivih traka. Pomaže da vaš auto bude uredan i sve potrebne priručne stvari budu dobro organizovane i na jednom mestu. U centralnom delu je termoizolovana torba za čuvanje tečnosti .   Dimenzije: 28x10x22cm  Na dnu torbe je podesiv držač za maramice  Materijal: najlon  Boja: Crna      Moguće lično preuzimanje, ili slanje brzom poštom POST EXPRESS (poštarinu plaća kupac)

2.900,- RSD
Čačak
Detaljnije
Dioptrijski okvir Beta Titanium

Dioptrijski okvir β -Titanium Materijal: β -Titanium, taanak, jak, lagan, izdržljiv i udoban za celodnevno nošenje. Odlikuje ih viskoka fleksibilnost, tako da se lako prilagođavaju obliku glave. Dolazi sa prozirnim staklima, koje je moguće zameniti odgovarajućim dioptrijskim Detaljne dimenzije kao na priloženoj fotografiji Moguće lično preuzimanje, ili slanje brzom poštom POST EXPRESS (poštarinu plaća kupac)

2.800,- RSD
Čačak
Detaljnije
Dipotrijski okvir fleksi KIRKA

Dioptrijski okvir sa čistim staklima bez dioptrije  Praktičan moderan model univerzalan za muškarce i žene.   Materijal: acetat, lagan i udoban za celodnevno nošenje.   Dolazi sa prozirnim staklima, koje je moguće zameniti odgovarajućim dioptrijskim  Detaljne dimenzije na skici u fotografijama        Moguće lično preuzimanje, ili slanje brzom poštom POST EXPRESS (poštarinu plaća kupac)

600,- RSD
Čačak
Detaljnije
Unisex germanijum narukvica

Unisex germanijum narukvica  Narukvica je od nerđajućeg čelika, a sa unutrašnje strane obložena germanijumom.   Mnogobrojna istraživanja su pokazala da germanijum ispoljava široki spektar lekovitog delovanja. On obezbeđuje prenos kiseonika u tkiva organizma i tako jača imuni sistem.   Dužina: 195mm (rastegljiva je, ova dimenzija je u skupljenom stanju)  Širina: 13mm  Težina: 24g.   Moguće lično preuzimanje, ili slanje brzom poštom POST EXPRESS (poštarinu plaća kupac)

1.400,- RSD
Čačak
Detaljnije
Biciklistički dres crno crveni XL

Sastav: 100% poliester COOLMAX tehnologija: quick-dry tehnologija za veću udobnost Visokokvalitetna tkanina štiti od vetra, u toplim uslovima hladi i brzo se suši, u hladnim uslovima čuva toplotu. Ukoliko ste znojavi dres se ne lepi za kožu. Dimenzije: kao na skici u fotografijama (XL) Moguće lično preuzimanje, ili slanje brzom poštom POST EXPRESS (poštarinu plaća kupac)

500,- RSD
Čačak
Detaljnije
Dodatak za kuvanje na pari

Može se koristiti sa većinom 2-5 litarskih lonaca, dovoljno je sipati malo vode (1-2cm od dna), postaviti povrće u dodatak i za nekoliko minuta nakon vrenja kuvanje je gotovo. Materijal: neđajući čelik Dimenzije kao na skici u fotografijama. Potrebno je sklopiti i oprati pre prve upotrebe, može se prati u mašini za sudove.    Moguće lično preuzimanje, ili slanje brzom poštom POST EXPRESS (poštarinu plaća kupac)

Prijavite se na newslatterkako biste primali mail sa novim proizvodima i akcijama