IgrackeZa
AdresaMatka Vukovica 8
OpštinaSubotica
Telefon061 28 65 088
Igračke za decu, dečake , devojčice i bebe , za spolja i unutra, za sve uzraste , jednostavno sve igračke na jednom mestu. Proširujemo asortiman na dnevnom nivou. Ukoliko ne pronadjete igračku kontaktirajte nas , mozda mozemo da je imamo u ponudi!
  • Oglasi
  • O marketu

Filteri

15 30 50 100
1.879,- RSD
Subotica
Detaljnije
Ses - set jaja za igru

Sklopi i rasklopi jaje , pronadji oblike koji se podudaraju i nauči koje životinje se legu iz jajeta !Idealna edukativna igračka za najmladje uzraste.Stimuliše radoznalost  i razvija motoriku.Set se satjoi iz 6 različitih plastičnih jaja , 6 različitih oblika životinja napravljenih od pene, kutija za jaja.

2.999,- RSD
Subotica
Detaljnije
Barbie Make Up set 5671

Velika torbica prepuna šminke , idealan poklon za devojčice.Barbie set za šminkanje je testiran i potpuno bezbedan za devojčice preko 6 godina.Sadrži 6 senki u za oči u prahu6 senki u vosku2 karminalak za noktenalepnice za noktićeveštačkečetkice za nanošenjeogledalce

3.999,- RSD
Subotica
Detaljnije
Playmobil Pirates: Osmatračnica

Veliki Playmobil set sa kulom osmatračnicom u kojoj se nalazi top, figure vojnika, piratsko blago i dr. Dimenzije pakovanja: 34.5x24.5x16 cm. Uzrast: 4 – 10god

2.199,- RSD
Subotica
Detaljnije
Aktiviti kocka za

Interaktivna kocka za decu sa različitim zadacima na svakoj stranici.Slova, oblici i figure čine ovu tzv. Aktiviti kocku idealnom za uzraste  0-3 godRazvija motoriku i uči decu da prepoznaju oblike boje i slova.

2.499,- RSD
Subotica
Detaljnije
Plišane zvečke spirala za kolica

Multifunkcionalni set sa mnoštvom plišanih zvečki, igračaka i glodalica na nosaču koji se može postaviti na kolica, nosiljku, krevetac...Nosač se postavlja obmotavanjem oko drške kolica ili nosiljke.Pakovano u lux kutiji.Uzrast: 6M+.

1.348,- RSD
Subotica
Detaljnije
XL Blocks 30 kom. u korpici ili rancu

XL Blocks kocke proizvedene su od vrhunske, atestirane plastike koja je omekšana tako da se delovi lako sklapaju i rasklapaju pružajući deci samopouzdanje pri građenju. Pakovanje od 30 pcs u korpici. Dim:31x24x14cm.

2.089,- RSD
Subotica
Detaljnije
Slagalice kocka u kocku broj

Drvena slagalica Kocka u kocki sadrži 6 elemenata. Svi elementi su u obliku kocke, različitih boja i sa različitim brojevima koji su predstavljeni ciframa i pojmovima.Elementi se mogu slagati jedan na drugi ili umetati jedan u drugi.Dim. najvećeg el.: 11x11 h11cm, dim.najmanjeg el.: 5x5 h5cm. Uzrast: 12m+.

985,- RSD
Subotica
Detaljnije
Set Šah/Begemon/Dama - mali

Započnimo mentalnu gimnastiku uz Pino set: šah, begemon, dama.3 igreuputstvo za igranje kvalitetno drvofina obrada, sigurne ivicelak završnicadimenzije: 29 x 29 x 2 cmza decu 5 +Društvene igre koje maksimalno podstiču intelektualni razvoj dece i odraslih. Trening za memoriju, koncentraciju i pamćenje. Odlične za razvoj matematičkih veština, logičko razmišljanje, povezivanje i rešavanje problema.Set sadrži i uputstvo za sve tri igre, preveden na više jezika.Kvalitetna drvena kutija omogućava sigurno čuvanje i dugotrajnost.Ovo je jedan od najpopularnijih poklona za sve uzraste, generacije i prilike.

999,- RSD
Subotica
Detaljnije
Ses Dino jaje koje raste

Šta biste uradili da pronađete jaje dinosaurusa? Uzeli ga, naravno! Ako ovo jaje stavite u posudu sa vodom, dinosaurus će rasti. Nakon otprilike nedelju dana ljuska će se otvoriti i saznaćete kako izgleda vaš dinosaurus. Proizvođač: SES, Holandija.

1.699,- RSD
Subotica
Detaljnije
Chuck & Friends kiper

Chuck&Friends licencirani automobili, gumeni sa plastičnim točkovima.Dim.20x14,5x12,5cm. Uzrast: 2+

2.570,- RSD
Subotica
Detaljnije
Mega kocke box 144

Mega kocke su velike uklopne kocke za kreativno igranje, koje se međusobno uklapaju postavljanjem jedne kocke na drugu. Izrađene su u četiri boje. Komplet sadrži 144 komada. Spakovane su u plastičnu kutiju.

3.999,- RSD
Subotica
Detaljnije
Lena Kamion đubretarac za decu

Lena kamin đubretarac sa mobilnom prikolicom i pokretnim kontejnerima koji se mogu skidati i ponovo vraćati.Kamion je izrađen od čvrste i kvalitetne plastike.Dim.pakovanja: 71x39,5x28,5cm.Uzrast: 3+

3.699,- RSD
Subotica
Detaljnije
Barbie lutka i fashion set

Barbie lutka za devojčice koje uživaju u odevanju i kombinovanju garderobe.Barbie Fashion set  sadrži lutku , dve haljine za razlicite prilike , dva para cipelica, torbicu i naočare.Devojčice će moći da obuku Barbiku za sve prilike.

524,- RSD
Subotica
Detaljnije
Drvene Domine u kutiji (55 delova)

Kutija sa dominama se sastoji od 55 drvenih domina podeljenih na 2 kvadrata na kojima su prazna polja ili polja na kojima je upisano od jedne do devet belih tačaka.Domine kao igra je vrlo zabavna, ali i obrazovna – korisna je za razumevanje matematičkih pojmova, uvežbavanje matematičkih veština, razvijanje matematičkog mišljenja i sposobnosti rešavanja problema. To je društvena strateška igra, takmičarskog karaktera, u kojoj može učestvovati cela porodica. Dimenzije 25,5 x 5,5 x 4cm

2.699,- RSD
Subotica
Detaljnije
Zvučni dinosaurus igračka

Dinosaurus sa zvučnim i svetlosnim efektima. Pritiskom na dugme aktivira se zvučni efekat rike dinosaurusa, muzika i svetlosni efekti, a Dino se pokreće, pomerajući zadnje noge i rep. Podstiče razvoj motoričkih sposobnosti kod dece. Preporučeni uzrast: 18+ meseci.

2.399,- RSD
Subotica
Detaljnije
Lutka BARBIE KEN fashionistas

Barbie ken iz Barbie kolekcije Fashionstar. Uzrast: 3+

1.499,- RSD
Subotica
Detaljnije
Playmobil bag Zmaj kamena i ratnik

Playmobil kesica Zmaj za decake sadrži figuru zmaja i figuru viteza sa dodacima – zastava, koplja, štit, kaciga...Proizvedeno u Nemačkoj. Uzrast: 4+

470,- RSD
Subotica
Detaljnije
Mega puzzle - 150

Puzzle su konstruktivno edukativna igra. Komplet se sastoji od kartonskog pakovanja i plastičnih puzzli koje su međusobno složive po širini, dužini i visini. Puzzle dolaze u šest različitih boja, neravnomerno raspoređenih. Komplet sadrži 150 komada.

1.799,- RSD
Subotica
Detaljnije
Proces rađanja leptira

Četvoroslojne drvene slagalice koje sadrže postolje i 4 slagalice koje se radjaju jedna na drugu i slikom hronoloških nadovezuju jedna na drugu u prikazu procesa rađanja leptira. Set sadrži 20 elemenata. Dimenzija: 18x18x1,3cm. Uzrast: 3+

569,- RSD
Subotica
Detaljnije
Knjiga za kupanje

Igračka za kupanje omiljena medju bebama zbog svojih zvučnih evekata.Vodootporna gumirana slikovnica , koja se lako održava pranjem.Na svakoj stranici je druga karikatura vodene životinjica.Pretvara svako kupanje bilo to u bazenu ili kadi ,  u pozitivno iskustvo .

499,- RSD
Subotica
Detaljnije
Knits Cool Štrikanje bez igala torba

Knits Cool Štrikanje bez igala torba. Dopunsko pakovanje sa vunicom za štrikanje torbe. Dimenzija pakovanja:26x15x3,5cm. Uzrast: 8+

1.149,- RSD
Subotica
Detaljnije
Disney Mickey i Šilja vatrogasci

Pođite na kampovanje sa Mikijem i Šiljom! Ovi Disney junaci, opremljeni osnovnim elementima za kampovanje - rancem i lampom, spremni su za avanturu! Uzrast: 3+.

3.138,- RSD
Subotica
Detaljnije
Didaktička drvena kocka

Ova kocka je kompleksno didaktičko sredstvo za igru pomoću kojeg dete uči da raspoznaje boje, oblike, odnose veličina, razvija preciznost, finu motoriku, percepciju i zaključivanje.Proizvedena je od kvalitetnog drveta i postojanih, bezbednih boja. Sastoji se od drvene kutije i 12 različitih elemenata.Isprobavajući u igri sa ovim predmetima, dete saznaje o odnosima veliko i malo, o karakteristikama ravne i oble površi, o relacijama: u, van, na, gore, dole, iznad i ispod. U toku igre dolazi do shvatanja kvantitativnih odnosa (na primer, u kocki je više elemenata, a van nje manje).Kroz misaone i praktične aktivnosti dete posmatra, poredi, istražuje, isprobava, i proverava pretpostavke. Kada uspešno ubaci element u predviđen otvor oseća visok nivo zadovoljstva i sreće. Uz pomoć ove kocke, koja je neiscrpna motivacija za igru kroz ponavljanje postupaka ostvaruje se aktivna interakcija između deteta i  igračke

1.599,- RSD
Subotica
Detaljnije
Barbie Lutka

Popularna lutka Barbie obučena u letnju šarenu haljinicu uvek odeuševi devojčice.

555,- RSD
Subotica
Detaljnije
Mega kocke mreža 36

Mega kocke su velike uklopne kocke za kreativno igranje, koje se međusobno uklapaju postavljanjem jedne kocke na drugu. Izrađene su u četiri boje. Komplet sadrži 36 komada. Spakovane su u PVC mrežu.

199,- RSD
Subotica
Detaljnije
Mistety jaje Star Wars

Jaje iznenađenja STAR WARS u kome se nalaze maske.U jajima se nalazi šest različitih STAR WARS maski.Otvorite jaje da saznate koju masku ste dobili.

1.999,- RSD
Subotica
Detaljnije
Puška na vodu

Puška na vodu koja može da ispali i do 80 vodenih bombi!! Idealna igračka za vrele letnje dane i osveženje prilikom igre na plaži. Uzrast: 5+

440,- RSD
Subotica
Detaljnije
Mega kocke S mreža 42

Mega kocke su uklopne kocke za kreativno igranje srednje veličine, koje se međusobno uklapaju postavljanjem jedne kocke na drugu. Izrađene su u četiri boje ukupno ih ima 42 komada. Spakovane su u PVC mrežu.

5.899,- RSD
Subotica
Detaljnije
Kolica za lutku 4 točka

Platnena kolica za lutke sa metalnom konstrukcijom na cetiri tocka sa nadstrešnicom atraktivnog dizajna. Uzrast: 2-7god

3.499,- RSD
Subotica
Detaljnije
Tunel za provlačenje- račvasti

Tuneli za provlačenje sa četiri kraka i otvorom u sredini. Izrađeni su od impregniranog platna sa elastičnom konstrukcijom koja omogućava lako sklapanje i rasklapanje. Dim. rasklopivog seta: 250x250x48cm.

Igračke za decu, dečake , devojčice i bebe , za spolja i unutra, za sve uzraste , jednostavno sve igračke na jednom mestu. Proširujemo asortiman na dnevnom nivou. Ukoliko ne pronadjete igračku kontaktirajte nas , mozda mozemo da je imamo u ponudi!
Prijavite se na newslatterkako biste primali mail sa novim proizvodima i akcijama