IgrackeZa
AdresaMatka Vukovica 8
OpštinaSubotica
Telefon061 28 65 088
Igračke za decu, dečake , devojčice i bebe , za spolja i unutra, za sve uzraste , jednostavno sve igračke na jednom mestu. Proširujemo asortiman na dnevnom nivou. Ukoliko ne pronadjete igračku kontaktirajte nas , mozda mozemo da je imamo u ponudi!
  • Oglasi
  • O marketu

Filteri

15 30 50 100
382,- RSD
Subotica
Detaljnije
Slagalica Grimase životinja

Drvena slagalica koju morate imati. 18 delova , 9 slika. Sastavljanje na čvrstoj podlozi. Deca će je voleti, između ostalog, jer su životinje njihovi omiljeni likovi. Rado će je slagati onako kako smatraju ispravnim, ali i drugačije kombinujući delove različitih životinja u jednu celinu. To izaziva radost i smeh, formira osećaj za humoristički prikaz stvarnosti. I još nešto - „pogled sa druge strane“ veoma je vredan. Ova slagalica nudi mogućnost detetu da vežba sposobnosti posmatranja iste stvari sa različitih aspekata. Drugim rečima, sama po sebi ona postavlja pitanja: „Kako bi izgledalo, kad bi...“ „Šta bi se desilo, ako bi...“ To je početak kritičkog mišljenja.

799,- RSD
Subotica
Detaljnije
Pliš nemački ovčar

Plišani nemacki ovčar izradjen od visokokvalitetnog materijala, a veličinom je prilagodjen mogućnostima deteta da igračku uhvati, ponese sa sobom, spava sa njom...Pliš je nelinjajući i lako se održava pranjem.Uzrast: 3+

1.699,- RSD
Subotica
Detaljnije
Tajni dnevnik kolačić za devojčice

Dnevnik za devojčice.TAJNI DNEVNIK set koji sadrži dnevnik sa aplikacijama KOLAČIĆA I SLADOLEDA, hemijsku olovku sa gumenim priveskom, stikere i dva pečata. Dnevnik se može otvoriti uz pomoć tajne šifre koja se može stalno menjati. Dim. pakovanja: 25x29x4cm.

2.399,- RSD
Subotica
Detaljnije
Barbie Make Up set 5526

Barbie set za šminkanje sadrži10 senki u prahu10 senki u voskurumenilokarminbalzam za usnegelom za telo sa šljokicamaogledalcečetkica za nanošenje šminkeBarbie šminka je ispitana i 100% bezbedna za decu.

526,- RSD
Subotica
Detaljnije
Umetaljka Obuci Devojčicu

Za razliku od drugih slagalica, u kojima je jedno ispravno rešenje do kojeg treba doći, u ovoj slagalici detetu se nudi mogućnost kombinovanja, čime se podstiče kreativnost i mašta. Razume se, i ovde ima tačnih rešenja, ali ona nisu jedina moguća. Kombinovanje delova odeće za devojčicu prati zamišljanje prilike za koju se ona priprema.Umetaljke zahtevaju od deteta da pažljivo posmatra oblike elemenata kojima raspolaže i oblike utisnute na podlozi, da ih analizira, upoređuje i pronalazi identične. Reč je o složenim misaonim procesima, veoma važnim za intelektualni razvoj deteta. Ovu slagalicu dete će najpre koristiti za vežbanje sitne motorike, koordinaciju oko – ruka, kasnije i za kombinovanje i predstavljanje situacija koje prate odgovarajući komplet odeće.

1.899,- RSD
Subotica
Detaljnije
Pogodi i skači

Edukativna zabavna igra za dečiji razvoj spretnosti, koordinacije i koncentracije kod dece.U setu se nalazi drveno postolje sa tri različite životinje i čekić koji udaranjem izbacuje životinje iz baze, a koje dete treba nakon izbacivanja da uhvati.Dim. proizvoda: 18,2x12,5x10cm. Uzrast 2+.

1.199,- RSD
Subotica
Detaljnije
Vitez Mike figure više vrsta

Figure junaka iz crtanog filma Vitez Mike - Mike, konj ili dinosaurus. Pritiskom na rep konja on se savija na zadnje noge i simulira pokret udarca, figura viteza se savija i okreće u struku, a zmaj se savija i otvara usta. Uzrast: 3+

526,- RSD
Subotica
Detaljnije
Umetaljka Obuci Dečaka

Za razliku od drugih slagalica, u kojima je jedno ispravno rešenje do kojeg treba doći, u ovoj slagalici detetu se nudi mogućnost kombinovanja, čime se podstiče kreativnost i mašta. Razume se, i ovde ima tačnih rešenja, ali ona nisu jedina moguća. Kombinovanje delova odeće za dečaka prati zamišljanje prilike za koju se on priprema.Umetaljke zahtevaju od deteta da pažljivo posmatra oblike elemenata kojima raspolaže i oblike utisnute na podlozi, da ih analizira, upoređuje i pronalazi identične. Reč je o složenim misaonim procesima, veoma važnim za intelektualni razvoj deteta. Ovu slagalicu dete će najpre koristiti za vežbanje sitne motorike, koordinaciju oko – ruka, kasnije i za kombinovanje i predstavljanje situacija koje prate odgovarajući komplet odeće.

2.799,- RSD
Subotica
Detaljnije
Plišana igračka medved sa bordo mašnom

Plišani braon meda sa bordo, ukrasnom mašnom oko vrata. Izrađen od kvalitetnog, plišanog materijala, lako se održava pranjem.Dim.proizvoda: h=45 cm.

1.799,- RSD
Subotica
Detaljnije
Playgro Leptir 25 cm.

Idealna igračka za kolica.Napravljena u kombinaciji raznih materijala i boja kako bebama nikada ne može da dosadi.Ova igračka leptir je glodalica , zvečka , otrkivalica od kombinacije pliša , pamuka i gume.Dolazi sa prstenom za lako kačenje na kolica , kreveta i slično.

3.999,- RSD
Subotica
Detaljnije
Big Semafor

Semafor za vozila i pešake, za dečije poligone. Na baterije sa četvorostrukom signalizacijom za sve 4 strane raskrsnice (četiri semafora za pešake i za vozila) Dim:h72cm. Uzrast: 3+

363,- RSD
Subotica
Detaljnije
Slagalica Mozgalica

Drvena slagalica za decu sadrži  delove  različitih geometrijskih  oblika i boja, međusobno potpuno uklopljenih u drvenoj kutiji. Delovi slagalice se izvade iz kutije i onda ih ponovo treba složiti tako da se uklope.Mlađa deca se mogu igrati slagalicom i kao materijalom za  građenje i sastavljanje  različitih oblika prema svojoj slobodnoj zamisli.Ovo je misaona igra, koja podstiče razvoj sposobnosti planiranja i analiziranja, maštu, opažanje boja i oblika, koordinaciju oka i ruke.

1.299,- RSD
Subotica
Detaljnije
Talent Ksilofon u boji 8 tonova

Drveni metalofon,sa 8 raznobojnih pločica i 8 tonova,kao i jednom drvenom palicom.Osnova je produžena, sa delom za odlaganje palice i u natur boji.Dim.31x15x3,5cm. Uzrast: 3+ GOD

1.699,- RSD
Subotica
Detaljnije
Ses Kreiraj texas torbicu za devojčice

SES komplet sadrži teksas torbicu sa dodacima za njeno ukrašavanje po sopstvenoj želji.Vaša torba će biti jedinstvena, jer je kreirate i dovršavate na svoj način.Proizvođač: SES, Holandija. Uzrast: 6+.

1.999,- RSD
Subotica
Detaljnije
Playmobil Vatrogasno vozilo sa vartrogascem

Set sadrži figuru vatrogasca koji poseduje opremu u prtljažniku vozila koja mu je potrebna kako bi ugasio vatru.Prednje vetrobransko staklo na vozilu može se odvojiti, a plamenovi koji su pričvršćeni jedni na druge mogu se zalepiti na glatke površine pomoću vakuma.

499,- RSD
Subotica
Detaljnije
Boje i oblici

Boje i oblici je društvena igra za 2 do 4 igrača. Komplet se sastoji od četiri table za igranje, dve kocke i 36 osnovnih geometrijskih oblike u šest boja.

1.199,- RSD
Subotica
Detaljnije
Sastavljamo Ambulantno vozilo

Drvena slagalica za bebe umetaljka na postolju, sa točkovima, set koji se sastoji od četiri elementa čijim građenjem se dobija AUTO HITNE POMOĆI. Dim. proizvoda: 13x10x8cm. Uzrast 18m+.

1.299,- RSD
Subotica
Detaljnije
Ranac- piši briši + markeri

Budite jedinstveni sa piši - briši rancem sa šljokicama! Ranac sadrži konture znamenitosti svetskih gradova - London, Pariz, Madrid, Berlin i Rim.Na prednjem džepu se nalaze reverzibilne šarene šljokice. Ručke su podesive tako da odgovaraju visini deteta.Devojčice kroz bojenje razvijaju svoju kreativnost i spretnost, a zatim će rado nositi svoj ranac koji su obojile po želji.U pakovanju se, pored torbe, nalaze 4 markera.

684,- RSD
Subotica
Detaljnije
Slagalica-umetaljka Farma

Drvena didaktička slagalica - umetaljka sa domaćim životinjama.Obavezna medju igračkama do 2-4 godine.To je igračka koja obezbeđuje visok nivo dečije samostalnosti i samopouzdanja.  Ona zahteva od deteta da pažljivo posmatra elemente kojima raspolaže, da ih analizira i upoređuje a zatim pronalazi identične oblike onima koji su utisnuti na podlozi.

699,- RSD
Subotica
Detaljnije
Plišana kravica 33 cm

Dečja igračka u obliku kravice izrađena od najkvalitetnijeg antialergijskog pliša.Uzrast: 3+.

5.999,- RSD
Subotica
Detaljnije
Playgro Muzička vrteška za krevetac

Muzička vrteška u obliku sunca sa dodatkom 3 plišane životinje, intenzivnih boja koje će privlačiti dečju pažnju.Dizajn elemenata i kombinacija boja stimulativna je za razvoj vizuelne i mentalne percepcije i prepoznavenje kod male dece.Ova igračka doprinosi razvoju kongitivne sposobnosti i stimulaciji čula.Svi elementi ovog seta mogu se pojedinačno koristiti u različitim fazama dečjeg interesovanja.Uzrast: 0+

11.213,- RSD
Subotica
Detaljnije
Planina Dolomites 13200kom 292x135cm

Clementoni puzzle High Quality Collection.The Masterpiece serija legendarne planine Dolomites.Pakovanje sadrzi 13200 kom i dimenzija sastavljenog dela je 291.4cm x 134.4cm

1.816,- RSD
Subotica
Detaljnije
Drvena klackalica 3u1

odlična zabava za mališanevežbe fine motorikerazvoj preciznosti pokretavežbe koncentracije i pažnjevežbe koordinacije oko-rukausvajanje znanja o ravnotežiučenje boja, brojeva, brojevnog nizakvalitetno drvo, fina obradasigurne ivice i boje23 elementa za igruIgra u toku koje dete niže drvene, šarene cvetiće na kanap predstavlja odličnu vežbu fine motorike i ima značaj za razvoj koordinacije oko-ruka, preciznosti i strpljenja.

1.625,- RSD
Subotica
Detaljnije
Plišana kravica velika 54 cm

Plišana igračka u obliku kravice. Dimenzija igračke je 54cm. Uzrast: 3+.

1.199,- RSD
Subotica
Detaljnije
Tekstil markeri

Markeri za tekstil. Neka vaša deca naprave svoju majicu. U kompletu se nalazi i marker za ispravljanje grešaka.

2.299,- RSD
Subotica
Detaljnije
Kreiraj narukvicu Blue skies

JUVELRY BLUE SKIES kreativni set za male juvelire koji sadrži 370 različitih perlica, cirkona i medaljona za izradu prstenja, narukvica i lančića. U setu se nalazi i specijalna metalna kutija za odlaganje nakita. Dim. pakovanja: 25,5x25,5x6,1cm.

1.337,- RSD
Subotica
Detaljnije
Set 2 u 1: Zmijice i merdevine i Ruski šah (Iks-oks)

Tradicionalne igre koje zabavljaju i edukuju decu – Zmijice i merdevine i Iks-Oks!dve društvene igrepraktična, metalna kutijarazvoj pažnje i koncentracijeplaniranje i razvoj strateškog razmišljanjavežbanje brojanjaslaganje pazli16 figurica za igru + kockicasavršeno pakovanje za čuvanje i transportDimenzija kutije 14,5 x 14,5 cmDimenzija table za igranje 26 x 26 cm

749,- RSD
Subotica
Detaljnije
Pliš jastuce Hello Kitty

Plišano jastuče od nelinjajućeg pliša sa motivom poznatog dečjeg lika Hello Kitty.Uzrast: 3+

1.889,- RSD
Subotica
Detaljnije
Ses Bojimo lutkice - Babuška

Ses kreativni set - oboji i ukrasi drvene lutkice. Set sadrži delove za sklapanje četiri lutke, boje, četkicu i nalepnice za dekoraciju.Babuška za decu. Napravi drvenu porodicu. Uzrast: 3+

1.749,- RSD
Subotica
Detaljnije
Playmobil Ski skuter

Snežni motor je idealan čak i za grube terene, jer poseduje fleksibilne trkače.Vozilo za vožnju po snegu može voziti figura u sedećem ili stajaćem položaju.Vozilo poseduje prostor za skladištenje ispod poklopca motora.

Igračke za decu, dečake , devojčice i bebe , za spolja i unutra, za sve uzraste , jednostavno sve igračke na jednom mestu. Proširujemo asortiman na dnevnom nivou. Ukoliko ne pronadjete igračku kontaktirajte nas , mozda mozemo da je imamo u ponudi!
Prijavite se na newslatterkako biste primali mail sa novim proizvodima i akcijama