IgrackeZa
AdresaMatka Vukovica 8
OpštinaSubotica
Telefon061 28 65 088
Igračke za decu, dečake , devojčice i bebe , za spolja i unutra, za sve uzraste , jednostavno sve igračke na jednom mestu. Proširujemo asortiman na dnevnom nivou. Ukoliko ne pronadjete igračku kontaktirajte nas , mozda mozemo da je imamo u ponudi!
  • Oglasi
  • O marketu

Filteri

15 30 50 100
Playmobil Pirates: Osmatračnica

Veliki Playmobil set sa kulom osmatračnicom u kojoj se nalazi top, figure vojnika, piratsko blago i dr. Dimenzije pakovanja: 34.5x24.5x16 cm. Uzrast: 4 – 10god

3.999,00 RSD
Subotica
Mega kocke mreža 36

Mega kocke su velike uklopne kocke za kreativno igranje, koje se međusobno uklapaju postavljanjem jedne kocke na drugu. Izrađene su u četiri boje. Komplet sadrži 36 komada. Spakovane su u PVC mrežu.

555,00 RSD
Subotica
Vertikalni magneti deca

Set od 4 trodelne magnetne slagalice koje pred decu postavljaju zadatak pravilnog kombinovanja elemenata kako bi se pravilno sastavile figure. Uzrast: 3+.

1.299,00 RSD
Subotica
Spinner led svetlo

Spinner sa LED svetlom. Prilikom vrtenja aktiviraju se svetlosni efekti.

399,00 RSD
Subotica
Playmobil bag Zmaj kamena i ratnik

Playmobil kesica Zmaj za decake sadrži figuru zmaja i figuru viteza sa dodacima – zastava, koplja, štit, kaciga...Proizvedeno u Nemačkoj. Uzrast: 4+

1.499,00 RSD
Subotica
Mini meteo stanica

Vodite evidenciju o vremenskim promenama , zapisujte podatke i pratite promene. Naučite činjenice o vremenskim prilikama i napravite experiment staklene bašte.Uvedite svoje mališane u svet nauke!Dimenzije: 17cm x 22cm x 6cm

1.752,00 RSD
Subotica
Ses Bebi markeri 8 kom.

SES flomasteri u 8 različitih boja, prilagođeni deci mlađeg uzrasta, perivi sa svih materijala, sa bezbednim poklopcem, zaobljenih vrhova. Uzrast: 3+. Proizvođač: SES, Holandija.

1.149,00 RSD
Subotica
Mistety jaje Star Wars

Jaje iznenađenja STAR WARS u kome se nalaze maske.U jajima se nalazi šest različitih STAR WARS maski.Otvorite jaje da saznate koju masku ste dobili.

199,00 RSD
Subotica
Mega puzzle - 150

Puzzle su konstruktivno edukativna igra. Komplet se sastoji od kartonskog pakovanja i plastičnih puzzli koje su međusobno složive po širini, dužini i visini. Puzzle dolaze u šest različitih boja, neravnomerno raspoređenih. Komplet sadrži 150 komada.

470,00 RSD
Subotica
Puzzla brod

Drvena puzzla na postolju sadrži: postolje i elemente slagalice koji se umecu na postolje. Jarkih su boja, zaobljenih ivica. upoznaje decu sa bojama, osnovnim oblicima i pomaže razvoju fine motorike. Slagalice imaju 3-5 elemenata debljine 1,5 cm.Dimenzija seta: 14,5x14,5x1,8 cm. Uzrast: 18M+

799,00 RSD
Subotica
Barbie lutka i fashion set

Barbie lutka za devojčice koje uživaju u odevanju i kombinovanju garderobe.Barbie Fashion set  sadrži lutku , dve haljine za razlicite prilike , dva para cipelica, torbicu i naočare.Devojčice će moći da obuku Barbiku za sve prilike.

3.699,00 RSD
Subotica
Puška na vodu

Puška na vodu koja može da ispali i do 80 vodenih bombi!! Idealna igračka za vrele letnje dane i osveženje prilikom igre na plaži. Uzrast: 5+

1.999,00 RSD
Subotica
Mega kocke box 72

Mega kocke su velike uklopne kocke za kreativno igranje, koje se međusobno uklapaju postavljanjem jedne kocke na drugu. Izrađene su u četiri boje. Komplet sadrži 72 komada. Spakovane su u plastičnu kutiju.

1.199,00 RSD
Subotica
Ses Dino jaje koje raste

Šta biste uradili da pronađete jaje dinosaurusa? Uzeli ga, naravno! Ako ovo jaje stavite u posudu sa vodom, dinosaurus će rasti. Nakon otprilike nedelju dana ljuska će se otvoriti i saznaćete kako izgleda vaš dinosaurus. Proizvođač: SES, Holandija.

999,00 RSD
Subotica
Princeza Sofia i Minimus

DISNEY SOFIA I MINIMUS - set sadrži figuru prnceze Sofije u setu sa njenim originalnim konjem Minimusom. Uzrast: 3+.

1.399,00 RSD
Subotica
Slagalica Auto (12 elemenata)

Savršena za razvoj sinapsi, koncentraciju i vežbu rešavanja problema - Pino slagalica Auto.12 drvenih elemenata za slaganje;simpatičan motiv auta;nežne, prijatne boje;čvrsta drvena podloga za slaganje.Pino slagalica Auto sadrži 12 drvenih puzli, koje poslagane čine prelepu sliku.Podstiče razvoj mišljenja, zaključivanja, koncentracije, sitne motorike, koordinacije oko-ruka, kao i preciznost i upornost.Dimenzije 20 x 17,5 x 0,8 cm

250,00 RSD
Subotica
Pliš slon

Plišani slonić izrađen od visokokvalitetnog materijala, a veličinom je prilagođen mogućnostima deteta da igračku uhvati, ponese sa sobom, spava sa njom.... Pliš je nelinjajući i lako se održava pranjem.Uzrast: 3+

499,00 RSD
Subotica
Barbie Lutka

Popularna lutka Barbie obučena u letnju šarenu haljinicu uvek odeuševi devojčice.

1.599,00 RSD
Subotica
Disney Mickey i Šilja vatrogasci

Pođite na kampovanje sa Mikijem i Šiljom! Ovi Disney junaci, opremljeni osnovnim elementima za kampovanje - rancem i lampom, spremni su za avanturu! Uzrast: 3+.

1.149,00 RSD
Subotica
Mega kocke S mreža 42

Mega kocke su uklopne kocke za kreativno igranje srednje veličine, koje se međusobno uklapaju postavljanjem jedne kocke na drugu. Izrađene su u četiri boje ukupno ih ima 42 komada. Spakovane su u PVC mrežu.

440,00 RSD
Subotica
Proces rađanja leptira

Četvoroslojne drvene slagalice koje sadrže postolje i 4 slagalice koje se radjaju jedna na drugu i slikom hronoloških nadovezuju jedna na drugu u prikazu procesa rađanja leptira. Set sadrži 20 elemenata. Dimenzija: 18x18x1,3cm. Uzrast: 3+

1.799,00 RSD
Subotica
Tunel za provlačenje- račvasti

Tuneli za provlačenje sa četiri kraka i otvorom u sredini. Izrađeni su od impregniranog platna sa elastičnom konstrukcijom koja omogućava lako sklapanje i rasklapanje. Dim. rasklopivog seta: 250x250x48cm.

3.499,00 RSD
Subotica
Lena Kamion đubretarac za decu

Lena kamin đubretarac sa mobilnom prikolicom i pokretnim kontejnerima koji se mogu skidati i ponovo vraćati.Kamion je izrađen od čvrste i kvalitetne plastike.Dim.pakovanja: 71x39,5x28,5cm.Uzrast: 3+

3.999,00 RSD
Subotica
Mega memo

Mega memo je edukativna igra za 2 do 4 igrača. Komplet se sastoji od pakovanja i 64 kartice. Proizvodi se u tri različita: motiva bajke, igračke i životinje.

300,00 RSD
Subotica
Umetaljka roto niz

Drvena multifunkcionalna zupčasta roto umetaljka sastoji se od drvenog postolja sa 9 elemenata za umetanje i sortiranje po obliku i boji (3 geometrijska tela h8cm , 3 kolor prstena sa geometrijskom umetaljkom i 3 zupčanika) i postolje sa tri štapa.

1.999,00 RSD
Subotica
Lutka BARBIE KEN fashionistas

Barbie ken iz Barbie kolekcije Fashionstar. Uzrast: 3+

2.399,00 RSD
Subotica
Slagalica Emocije Dečak

Slagalica podeljena u četiri dela, od kojih se svaki sastoji od četiri pazle. Sastavljene pazle čine ilustracije osnovnih osećanja. Ljutnja, sreća, tuga i strah predstavljeni su simpatičnim likovima dečaka, a ispod svake sastavljene ilustracije nalazi se emotikon sa istim osećanjem.prepoznavanje osećanja i razvoj empatijepomoć pri socijalizacijirazvoj fine motorike i logičkog razmišljanjapovezivanje u celinu16 elemenatakvalitetno drvo, fina obradačvrsta podloga za slaganje

516,00 RSD
Subotica
Mega kocke S mreža 70

Mega kocke su uklopne kocke za kreativno igranje srednje veličine, koje se međusobno uklapaju postavljanjem jedne kocke na drugu. Izrađene su u četiri boje ukupno ih ima 70 komada. Spakovane su u PVC mrežu.

670,00 RSD
Subotica
Veliki plišani medved braon

Idealan poklon za sve koje volite! Veliki plišani meda u braon boji!Odličan je za sve prilike - rodjendane, dan zaljubljenih, kada želite da iznenadite, izmamite osmeh onima koje volite. Meda sa trakom od tila oko vrata je napravljen od kvalitetnih.Super mekan; premium kvalitet.Dim.proizvoda: h=120 cm.

9.990,00 RSD
Subotica
Kreiraj narukvicu Aquamarine

KREATIVNI SET JUVELIR koji sadrži 300 različitih perlica, 6 medaljona i metalnu juvelirsku kutiju za nakit. Dimenzija pakovanja: 25,5x25,5x6cm.Kupite devojčicama ovaj set i neka same dizajniraju sopstveni nakit.

2.299,00 RSD
Subotica
Igračke za decu, dečake , devojčice i bebe , za spolja i unutra, za sve uzraste , jednostavno sve igračke na jednom mestu. Proširujemo asortiman na dnevnom nivou. Ukoliko ne pronadjete igračku kontaktirajte nas , mozda mozemo da je imamo u ponudi!