INTERNET-KNJIZARA
AdresaDušana Radovića 20
OpštinaBeograd - Zvezdara
Telefon069/787-338 063/387-338
Škola
Kancelarijski materijal
Toneri, riboni, kertridži
Crtanje&Pisanje&Bojenje
Biro oprema
Putni program
Hobi&Art
Igračke
  • Oglasi
  • O marketu

Filteri

Sortiraj:
15 30 50 100
4.900,- RSD
Detaljnije
Globus sa lampom Astrološki Zodijak FI 30cm

Plasticna kugla sa postoljem I drzacem u beloj boji i pratecom lupom. Poseduje mogucnost paljenja svetla, kada daje astroloski, slikovni prikaz sazvezdja, dok sa ugasenim svetlom prikazuje zvezdano nebo sa mlecnim putem. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Pre svake porudžbine proveriti dostupnost proizvoda. Šaljemo robu brzom poštom na željenu adresu, plaćanje prilikom preuzimanja ili uplatom na račun u zavisnosti od vrednosti proizvoda. Za kupovinu preko 10000 dinara, besplatna dostava. Moguće lično preuzimanje u Beogradu. Napomena: prodajemo isključivo NOVU robu uz fiskalni račun ! ! ! Ne snosimo odgovornost za oštećenja prilikom transporta kurirske službe jer robu pre slanja dobro upakujemo i zaštitimo. Naručivanje i informacije putem poruke u inbox ili na broj 069/787-338 i 063/387-338, SMS, WhatsApp, Viber.

2.600,- RSD
Detaljnije
Kalkulator tehnički 16mesta 422 funkcije Sharp EL-W531TH-GY

KALKULATOR TEHNIČKI EL-W531TH16 mesta; 422 funkcije; 4-linijski display; plastične tipke; automatsko isključivanje; izvor napajanja: baterija-AAAx1; dimenzija: 80x166x15mm; težina: 108g; zaštitni poklopac; Boja: crna-sivaFOK000014180 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pre svake porudžbine proveriti dostupnost proizvoda. Šaljemo robu brzom poštom na željenu adresu, plaćanje prilikom preuzimanja ili uplatom na račun u zavisnosti od vrednosti proizvoda. Za kupovinu preko 10000 dinara, besplatna dostava. Moguće lično preuzimanje u Beogradu. Napomena: prodajemo isključivo robu uz fiskalni račun ! ! ! Ne snosimo odgovornost za oštećenja prilikom transporta kurirske službe jer robu pre slanja dobro upakujemo i zaštitimo. Naručivanje i informacije putem poruke u inbox ili na broj 069/787-338 i 063/387-338, SMS, WhatsApp, Viber.

990,- RSD
Detaljnije
Soft pastele kratke 24/48/72 Faber Castell

Meke pastelne bojice imaju izuzetno intenzivne boje, svilenkasto glatku boju i veoma su lagane za mešanje i mešanje. Sjajni i živopisni rezultati čine ih idealnim za amaterske umetnike, školske časove umetnosti i kreativne entuzijaste rukotvorina. Meke pastelne bojice su pogodne za različite vrste papira (npr. Papir za jato), ali se fantastični efekti mogu postići i na drugim površinama. Da biste sačuvali pastelni rad, trebalo bi da ga poprskate fiksiranjem nakon završetka. pastele pole dužineVibrant colorsVisoka pigmentacijaLako se spajaju i mešajuDobro prianjanjeBez kiseline128224 - 1/24 - 990,00128248 - 1/48 - 1990,00128272 - 1/72 - 2790,00 *******************************************************************************Opcije plaćanja: 1. pouzećem2. preko računa (uplatnicom ili e-banking)3. PLATNIM KARTICAMA preko našeg sajta www. internetknjizara. rs******************************************************************************* Pre svake porudžbine proveriti dostupnost proizvoda. Moguće lično preuzimanje u Beogradu. Napomena: prodajemo isključivo NOVU robu! ! ! Naručivanje i informacije putem poruke u inbox ili na brojeve: 069/787-338 i 063/387-338, SMS, WhatsApp, Viber.

19.990,- RSD
Detaljnije
Faber Castell Polychromos 1/120

- Boja otporna na uticaj svetlosti, modeli koji ne blede 150 godina- Najkvalitetnije bojice na svetu- Visoko kvalitetan umetnički pigment- Garantovano koloristično bojenje na različitim površinama- Debljina grafita je 3.8 mm a samim tim otporan je i na lomljenjeDrvene bojice Polychromos su po svom besprekornom kvalitetu međunarodno poznate u krugu profesionalaca i amatera. Mogu se koristiti u grafici, za hobi ili profesionalne svrhe - u svakoj sferi će opravdati svoj kvalitet. Iskustvo firme Faber-Castell dugo 250 godina i visokokvalitetni materijali od kojih su napravljeni, garantuju da su Polychromos proizvodi otporni na lomljenje, maksimalno očuvanje boja i njihovo optimalno nanošenje. Boje se ne razmazuju i vodootporne su. 110011 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Pre svake porudžbine proveriti dostupnost proizvoda. Šaljemo robu brzom poštom na željenu adresu, plaćanje prilikom preuzimanja ili uplatom na račun u zavisnosti od vrednosti proizvoda. Za kupovinu preko 10000 dinara, besplatna dostava. Moguće lično preuzimanje u Beogradu. Napomena: prodajemo isključivo NOVU robu uz fiskalni račun ! ! ! Ne snosimo odgovornost za oštećenja prilikom transporta kurirske službe jer robu pre slanja dobro upakujemo i zaštitimo. Naručivanje i informacije putem poruke u inbox ili na broj 069/787-338 i 063/387-338, SMS, WhatsApp, Viber.

3.990,- RSD
Detaljnije
Ranac školski ergonomski Lucky Gabol

Ranac školski ergonomski/podesivi kaiševi Lucky Gabol dimenzije: 32x42x18 cm221961 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Pre svake porudžbine proveriti dostupnost proizvoda. Šaljemo robu brzom poštom na željenu adresu, plaćanje prilikom preuzimanja ili uplatom na račun u zavisnosti od vrednosti proizvoda. Za kupovinu preko 10000 dinara, besplatna dostava. Moguće lično preuzimanje u Beogradu. Napomena: prodajemo isključivo NOVU robu uz fiskalni račun ! ! ! Ne snosimo odgovornost za oštećenja prilikom transporta kurirske službe jer robu pre slanja dobro upakujemo i zaštitimo. Naručivanje i informacije putem poruke u inbox ili na broj 069/787-338 i 063/387-338, SMS, WhatsApp, Viber.

4.300,- RSD
Detaljnije
Globus Marko Polo lampa - 25cm

Globus Marko Polo lampa - 25cm Discovery Sa svetlom, engleski ispis Plasticna kugla i postolje u braon boji sa držacem i pratecom lupom. Na globusu je prikazana savremena politička podela Sveta obojena u stilu starih karata, sa vinjetama brodova i moreplovaca. *******************************************************************************Opcije plaćanja: 1. pouzećem2. preko računa (uplatnicom ili e-banking)3. PLATNIM KARTICAMA preko našeg sajta www. internetknjizara. rs******************************************************************************* Pre svake porudžbine proveriti dostupnost proizvoda. Moguće lično preuzimanje u Beogradu. Napomena: prodajemo isključivo NOVU robu! ! ! Naručivanje i informacije putem poruke u inbox ili na brojeve: 069/787-338 i 063/387-338, SMS, WhatsApp, Viber.

12.500,- RSD
Detaljnije
Faber Castell Polychromos 1/48 Drvena kutija

- Boja otporna na uticaj svetlosti, modeli koji ne blede 150 godina- Najkvalitetnije bojice na svetu- Visoko kvalitetan umetnički pigment- Garantovano koloristično bojenje na različitim površinama- Debljina grafita je 3.8 mm a samim tim otporan je i na lomljenjeDrvene bojice Polychromos su po svom besprekornom kvalitetu međunarodno poznate u krugu profesionalaca i amatera. Mogu se koristiti u grafici, za hobi ili profesionalne svrhe - u svakoj sferi će opravdati svoj kvalitet. Iskustvo firme Faber-Castell dugo 250 godina i visokokvalitetni materijali od kojih su napravljeni, garantuju da su Polychromos proizvodi otporni na lomljenje, maksimalno očuvanje boja i njihovo optimalno nanošenje. Boje se ne razmazuju i vodootporne su. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Pre svake porudžbine proveriti dostupnost proizvoda. Šaljemo robu brzom poštom na željenu adresu, plaćanje prilikom preuzimanja ili uplatom na račun u zavisnosti od vrednosti proizvoda. Za kupovinu preko 10000 dinara, besplatna dostava. Moguće lično preuzimanje u Beogradu. Napomena: prodajemo isključivo NOVU robu uz fiskalni račun ! ! ! Ne snosimo odgovornost za oštećenja prilikom transporta kurirske službe jer robu pre slanja dobro upakujemo i zaštitimo. Naručivanje i informacije putem poruke u inbox ili na broj 069/787-338 i 063/387-338, SMS, WhatsApp, Viber.

1.800,- RSD
Detaljnije
DYMO aparat OMEGA ručni

Dymo aparat za plastične trake za obeležavanje. Lak i jednostavan za upotrebu Dymo aparat. Trake se lako lepe za sve čiste površine. Otporne su na sve vremenske uslove. Nisu potrebne baterije. DYOMEGA *******************************************************************************Opcije plaćanja: 1. pouzećem2. preko računa (uplatnicom ili e-banking)3. PLATNIM KARTICAMA preko našeg sajta www. internetknjizara. rs******************************************************************************* Pre svake porudžbine proveriti dostupnost proizvoda. Moguće lično preuzimanje u Beogradu. Napomena: prodajemo isključivo NOVU robu! ! ! Naručivanje i informacije putem poruke u inbox ili na brojeve: 069/787-338 i 063/387-338, SMS, WhatsApp, Viber.

7.990,- RSD
Detaljnije
Ranac đački anatomski sa točkićima Tell Me Mirabelle

Ranac đački anatomski sa točkićima Tell Me Mirabelleizuzetno lagan; dimenzija: 46x30x20 cm; teleskopska ručka; anatomski; ergonomski oblikovan leđni deo omogućava protok vazduha; anatomski oblikovane naramenice; reflektujući sigurnosni delovi; kaipčći za podešavanje; izrađen je od materijala koji odbija vodu i štiti od vlage; sadrži: glavnu pregradu sa zatvaranjem na zip, 3 pregrade, 2 džepa sa bočne strane, prednja pregrada na zipMotiv: Tell Me SomethingFOK000011699 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Pre svake porudžbine proveriti dostupnost proizvoda. Šaljemo robu brzom poštom na željenu adresu, plaćanje prilikom preuzimanja ili uplatom na račun u zavisnosti od vrednosti proizvoda. Za kupovinu preko 10000 dinara, besplatna dostava. Moguće lično preuzimanje u Beogradu. Napomena: prodajemo isključivo NOVU robu uz fiskalni račun ! ! ! Ne snosimo odgovornost za oštećenja prilikom transporta kurirske službe jer robu pre slanja dobro upakujemo i zaštitimo. Naručivanje i informacije putem poruke u inbox ili na broj 069/787-338 i 063/387-338, SMS, WhatsApp, Viber.

6.490,- RSD
Detaljnije
DYMO aparat za etikete LM 160 12mm

DYMO LABEL MANAGER 160 / APARAT ZA ETIKETE- Veoma jednostavan za upotrebu- Koristi 6/9/12mm D1/IND trake- Veliki ekran - jednostavno štampanje- Dvoredna štampa, rezolucija 180dpi- Brzina štampe: 12mm/s- Funkcijski tasteri za veličinu slova: bold, italic, underline / tasteri i vertikalni tekst (1 font - 8 stilova)- 6 veličina slova- QWERTY standardna tastatura- Koristi 9 AAA baterija (nisu uključene u cenu)DY160 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pre svake porudžbine proveriti dostupnost proizvoda. Šaljemo robu brzom poštom na željenu adresu, plaćanje prilikom preuzimanja ili uplatom na račun u zavisnosti od vrednosti proizvoda. Za kupovinu preko 10000 dinara, besplatna dostava. Moguće lično preuzimanje u Beogradu. Napomena: prodajemo isključivo NOVU robu uz fiskalni račun ! ! ! Ne snosimo odgovornost za oštećenja prilikom transporta kurirske službe jer robu pre slanja dobro upakujemo i zaštitimo. Naručivanje i informacije putem poruke u inbox ili na broj 069/787-338 i 063/387-338, SMS, WhatsApp, Viber.

9.900,- RSD
Detaljnije
Torba đačka Set 4/1 Sporti Plus Glitter Herlitz

Torba đačka Set 4/1 Sporti Plus Glitter Herlitzsadrži: torbu đačku (dimenzija: 36x38x22 cm; kapacitet: 13,5 l; težina: ispod 1 kg; anatomska; ergonomski oblikovan leđni deo omogućava protok vazduha; podesive naramenice; podesivi prsni kaiš za optimalnu raspodelu težine; magnetna trouglasta kopča; 3M reflektirajuće trake; fluorescentni materijal na prednjoj strani za još bolju vidljivost po noći; vodootporni materijal; velika unutrašnja pregrada sa posebnom pregradom za knjige + džep sa zipom; 1 prednji džep, 2 džepa sa strane), torbu za fizičko, pernicu punu i pernicu okruglu. 803141 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Pre svake porudžbine proveriti dostupnost proizvoda. Šaljemo robu brzom poštom na željenu adresu, plaćanje prilikom preuzimanja ili uplatom na račun u zavisnosti od vrednosti proizvoda. Za kupovinu preko 10000 dinara, besplatna dostava. Moguće lično preuzimanje u Beogradu. Napomena: prodajemo isključivo NOVU robu uz fiskalni račun ! ! ! Ne snosimo odgovornost za oštećenja prilikom transporta kurirske službe jer robu pre slanja dobro upakujemo i zaštitimo. Naručivanje i informacije putem poruke u inbox ili na broj 069/787-338 i 063/387-338, SMS, WhatsApp, Viber.

960,- RSD
Detaljnije
Tempera za prste 750ml Faber Castel

Eberhard Faber Tempera Finger paints 750ml U ponudi su boje žuta, bela, crvena, narandžasta, roza, ljubičasta, plava, zelena, braon, crna --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Pre svake porudžbine proveriti dostupnost proizvoda. Šaljemo robu brzom poštom na željenu adresu, plaćanje prilikom preuzimanja ili uplatom na račun u zavisnosti od vrednosti proizvoda. Za kupovinu preko 10000 dinara, besplatna dostava. Moguće lično preuzimanje u Beogradu. Napomena: prodajemo isključivo NOVU robu uz fiskalni račun ! ! ! Ne snosimo odgovornost za oštećenja prilikom transporta kurirske službe jer robu pre slanja dobro upakujemo i zaštitimo. Naručivanje i informacije putem poruke u inbox ili na broj 069/787-338 i 063/387-338, SMS, WhatsApp, Viber.

6.980,- RSD
Detaljnije
Torba poslovna PULSE JUPITER 120253

Poslovne torbe Pulse karakteriše klasičan oblik i dimenzije uz moderan dizajn. Pri izradi korišćeni su visokokvalitetni materijali i posebne pregrade za laptop koje štite uređaj od oštećenja. Preko deset modela u ponudi zadovoljiće sve vaše zahteve i potrebe bez obzira na uzrast, profesiju i namenu. U ponudi su ženski, muški I unisex modeli. Dimenzije proizvoda 400 x 300 x 130 mm Težina 1,18 KG Pregrada za laptop 15.4inch. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Pre svake porudžbine proveriti dostupnost proizvoda. Šaljemo robu brzom poštom na željenu adresu, plaćanje prilikom preuzimanja ili uplatom na račun u zavisnosti od vrednosti proizvoda. Za kupovinu preko 10000 dinara, besplatna dostava. Moguće lično preuzimanje u Beogradu. Napomena: prodajemo isključivo NOVU robu uz fiskalni račun ! ! ! Ne snosimo odgovornost za oštećenja prilikom transporta kurirske službe jer robu pre slanja dobro upakujemo i zaštitimo. Naručivanje i informacije putem poruke u inbox ili na broj 069/787-338 i 063/387-338, SMS, WhatsApp, Viber.

330,- RSD
Detaljnije
Eva pena GLITTER A4 MIX boje 1/10

Pena karton GLITTER A4 . U pakovanju dolazi 10 kartona debljine 2.0mm, dimenzije 210×297. 91510u ponudi takođe i 8 boja pojedinačno: crvena, ljubičasta, narandžasta, pink, plava, zelena, zlatna i srebrna. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Pre svake porudžbine proveriti dostupnost proizvoda. Šaljemo robu brzom poštom na željenu adresu, plaćanje prilikom preuzimanja ili uplatom na račun u zavisnosti od vrednosti proizvoda. Za kupovinu preko 10000 dinara, besplatna dostava. Moguće lično preuzimanje u Beogradu. Napomena: prodajemo isključivo NOVU robu uz fiskalni račun ! ! ! Ne snosimo odgovornost za oštećenja prilikom transporta kurirske službe jer robu pre slanja dobro upakujemo i zaštitimo. Naručivanje i informacije putem poruke u inbox ili na broj 069/787-338 i 063/387-338, SMS, WhatsApp, Viber.

1.750,- RSD
Detaljnije
Tehnička olovka Pentel Graphgear 1000

– Namenjena za profesionalno crtanje, omiljena kod arhitekata– Moderno i funkcionalno dizajnirano metalno telo– Dual držač (metal i guma), metalni klip, vrh koji se uvlači pritiskom na klipsu - Dostupna u tri debljine ispisa: 0,3mm0,5mm0,7mm0,9mm *******************************************************************************Opcije plaćanja: 1. pouzećem2. preko računa (uplatnicom ili e-banking)3. PLATNIM KARTICAMA preko našeg sajta www. internetknjizara. rs******************************************************************************* Pre svake porudžbine proveriti dostupnost proizvoda. Moguće lično preuzimanje u Beogradu. Napomena: prodajemo isključivo NOVU robu! ! ! Naručivanje i informacije putem poruke u inbox ili na brojeve: 069/787-338 i 063/387-338, SMS, WhatsApp, Viber.

1.190,- RSD
Detaljnije
Ćoškalica za papir 5 mm

Mini ćoškalica za isecanje uglova Ćoškalica za papir MINI S 5mm WARRIOR77 Ćoškalica za papir svoju upotrebu može naći u raznim momentima ali je najpre korisna za odvajanje upotrebljivih od neupotrebljivih dokumenata. Ćoškalica je dobra i za organizacije koncerata i drugih manifestacija za sečenje akreditacija. Ugao ćoškanja 5mm Aparat u različitim bojama Idealna za male korisnike *******************************************************************************Opcije plaćanja: 1. pouzećem2. preko računa (uplatnicom ili e-banking)3. PLATNIM KARTICAMA preko našeg sajta www. internetknjizara. rs******************************************************************************* Pre svake porudžbine proveriti dostupnost proizvoda. Moguće lično preuzimanje u Beogradu. Napomena: prodajemo isključivo NOVU robu! ! ! Naručivanje i informacije putem poruke u inbox ili na brojeve: 069/787-338 i 063/387-338, SMS, WhatsApp, Viber.

750,- RSD
Detaljnije
Gel tempera u olovci 1/12 Deli

Gel tempera u olovci 1/12 Delipul631777 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Pre svake porudžbine proveriti dostupnost proizvoda. Šaljemo robu brzom poštom na željenu adresu, plaćanje prilikom preuzimanja ili uplatom na račun u zavisnosti od vrednosti proizvoda. Za kupovinu preko 10000 dinara, besplatna dostava. Moguće lično preuzimanje u Beogradu. Napomena: prodajemo isključivo NOVU robu uz fiskalni račun ! ! ! Ne snosimo odgovornost za oštećenja prilikom transporta kurirske službe jer robu pre slanja dobro upakujemo i zaštitimo. Naručivanje i informacije putem poruke u inbox ili na broj 069/787-338 i 063/387-338, SMS, WhatsApp, Viber.

840,- RSD
Detaljnije
Marker tečna kreda Edding E-4090, 4-15 mm

Ovaj marker služi za oslikavanje stakla i ostavlja trag kao neka vrsta tečne krede. Skida se vlažnom krpom. Kosi vrh. Debljina linije 4 - 15 mm. Boje: crna, crvena, plava, zelena, braon, svetlo zelena, bela, žuta, narandžasta, roze --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Pre svake porudžbine proveriti dostupnost proizvoda. Šaljemo robu brzom poštom na željenu adresu, plaćanje prilikom preuzimanja ili uplatom na račun u zavisnosti od vrednosti proizvoda. Za kupovinu preko 10000 dinara, besplatna dostava. Moguće lično preuzimanje u Beogradu. Napomena: prodajemo isključivo NOVU robu uz fiskalni račun ! ! ! Ne snosimo odgovornost za oštećenja prilikom transporta kurirske službe jer robu pre slanja dobro upakujemo i zaštitimo. Naručivanje i informacije putem poruke u inbox ili na broj 069/787-338 i 063/387-338, SMS, WhatsApp, Viber.

5.990,- RSD
Detaljnije
Ranac Belmil 404-20 Unicorn Dreams

Preporučen uzrast: 6-10Veličina: H 37 L 31 W 17 cmTežina: 1100Materijali: waterproof, polyester fabricDodatak: reflective keychain and Belmil timetable4444 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Pre svake porudžbine proveriti dostupnost proizvoda. Šaljemo robu brzom poštom na željenu adresu, plaćanje prilikom preuzimanja ili uplatom na račun u zavisnosti od vrednosti proizvoda. Za kupovinu preko 10000 dinara, besplatna dostava. Moguće lično preuzimanje u Beogradu. Napomena: prodajemo isključivo NOVU robu uz fiskalni račun ! ! ! Ne snosimo odgovornost za oštećenja prilikom transporta kurirske službe jer robu pre slanja dobro upakujemo i zaštitimo. Naručivanje i informacije putem poruke u inbox ili na broj 069/787-338 i 063/387-338, SMS, WhatsApp, Viber.

4.890,- RSD
Detaljnije
Cyber školski ranac

Cyber školska torba izrađena od poliestera 900D tkanine jače i izdržljivije od tradicionalnih materijala, ali u isto vreme izuzetno lagane i fleksibilne. Kopča na poklopcu čini torbu lakom za otvaranje i zatvaranje. Na naramenicama i telu torbe nalaze se reflektirajuće trake koje svetle u mraku za veću sigurnost dece. Donji deo i leđa torbe izrađeni su od specijalnog materijala koji u obliku slova “ L” omogućava uspravan položaj. Ortopedska leđa i naramenice torbe daju udobnost nošenja bez obzira na težinu torbe. Naramenice torbe su dvostruko postavljene. Dimenzije 37x27x19 cm. 780194 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Pre svake porudžbine proveriti dostupnost proizvoda. Šaljemo robu brzom poštom na željenu adresu, plaćanje prilikom preuzimanja ili uplatom na račun u zavisnosti od vrednosti proizvoda. Za kupovinu preko 10000 dinara, besplatna dostava. Moguće lično preuzimanje u Beogradu. Napomena: prodajemo isključivo NOVU robu uz fiskalni račun ! ! ! Ne snosimo odgovornost za oštećenja prilikom transporta kurirske službe jer robu pre slanja dobro upakujemo i zaštitimo. Naručivanje i informacije putem poruke u inbox ili na broj 069/787-338 i 063/387-338, SMS, WhatsApp, Viber.

2.290,- RSD
Detaljnije
Kaligrafski flomasteri sa dve debljine 1/24

Staedtler Design journey Flomasteri za kaligrafsko pisanje sa dve debljine 1/24debljina ispisa 2mm i 3,5mm3005TB24 *******************************************************************************Opcije plaćanja: 1. pouzećem2. preko računa (uplatnicom ili e-banking)3. PLATNIM KARTICAMA preko našeg sajta www. internetknjizara. rs******************************************************************************* Pre svake porudžbine proveriti dostupnost proizvoda. Moguće lično preuzimanje u Beogradu. Napomena: prodajemo isključivo NOVU robu! ! ! Naručivanje i informacije putem poruke u inbox ili na brojeve: 069/787-338 i 063/387-338, SMS, WhatsApp, Viber.

250,- RSD
Detaljnije
Pilot Pintor marker

Pilot Pintor izražava vaš kreativni talenat. Želite da promenite izgled odeće, personalizujete predmet ili dekorišete posuđe? Pilot Pintor prenosi vaše ideje na sve materijale. Savršen za crtanje, bojenje, dekorisanje, obeležavanje, pisanje, kaligrafiju i mnogo više od toga. Sa svojom moći prekrivanja, ovo pigmentno mastilo na vodenoj osnovi prekriva sve površine, čak i najtamnije. Papir, drvo, staklo, keramika, plastika, metal, tekstil… Pilot Pintor dekoriše sve materijale, uključujući i porozne i tamne površine. Pilot Pintor farba gde god poželite! Pilot Pintor je spreman za sva vaša dekorisanja, kustomizacije, personalizacije, redizajniranja i modeliranja i još mnogo toga. Krajnji rezultat su boje vaše inspiracije! 24 boje za miksovanje beskonačnog broja nijansi Ultra prekrivajuće mastilo Pisanje po svim površinama Širina ispisa : 1.00 mm Veličina vrha : 2.90 mm CENA JE ZA KOMAD *******************************************************************************Opcije plaćanja: 1. pouzećem2. preko računa (uplatnicom ili e-banking)3. PLATNIM KARTICAMA preko našeg sajta www. internetknjizara. rs******************************************************************************* Pre svake porudžbine proveriti dostupnost proizvoda. Moguće lično preuzimanje u Beogradu. Napomena: prodajemo isključivo NOVU robu! ! ! Naručivanje i informacije putem poruke u inbox ili na brojeve: 069/787-338 i 063/387-338, SMS, WhatsApp, Viber.

1.100,- RSD
Detaljnije
Plutana tabla ALU ram

Plutana tabla aluminijumski ram Ploča od vlakana. Zaštitni papir. Visoka otpornost na vlagu. dimenzija 60x45 - 1100,00 din. dimenzija 60x90 - 1750,00 din. dimenzija 120x90 - 2950,00 din. *******************************************************************************Opcije plaćanja: 1. pouzećem2. preko računa (uplatnicom ili e-banking)3. PLATNIM KARTICAMA preko našeg sajta www. internetknjizara. rs******************************************************************************* Pre svake porudžbine proveriti dostupnost proizvoda. Moguće lično preuzimanje u Beogradu. Napomena: prodajemo isključivo NOVU robu! ! ! Naručivanje i informacije putem poruke u inbox ili na brojeve: 069/787-338 i 063/387-338, SMS, WhatsApp, Viber.

2.690,- RSD
Detaljnije
Stalak za odmaranje nogu Standard Fellowes 48121 crna

STALAK ZA ODMARANJE NOGU Standardplastični; kugličasta površina ima funkciju masaže stopala; podešavanje visine na 85mm i 105mm; poboljšava držanje; oslobađa pritisak s leđa; dimenzije: 42x30cm Boja: crna000010963 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Pre svake porudžbine proveriti dostupnost proizvoda. Šaljemo robu brzom poštom na željenu adresu, plaćanje prilikom preuzimanja ili uplatom na račun u zavisnosti od vrednosti proizvoda. Za kupovinu preko 10000 dinara, besplatna dostava. Moguće lično preuzimanje u Beogradu. Napomena: prodajemo isključivo NOVU robu uz fiskalni račun ! ! ! Ne snosimo odgovornost za oštećenja prilikom transporta kurirske službe jer robu pre slanja dobro upakujemo i zaštitimo. Naručivanje i informacije putem poruke u inbox ili na broj 069/787-338 i 063/387-338, SMS, WhatsApp, Viber.

340,- RSD
Detaljnije
Akrilna boja 125ml CMP Primo

Boja akrilna Acryl Primo 125ml bočica; CENA JE PO KOMADU boje u ponudi: bela 100žuta 201zlatno žuta 220narandžasta 250oker 270krem žuta (slonovača) 291crvena 300tamno roze (magenta) 301tamno crvena (carmine) 360bordo 320boja kože (flesh) 330kajsija 331roze 340ljubičasta 400lila 450ultramarin plava 500svetlo plava (cyan) 501nebo plava 510tamno plava 521plava (cobalt blue) 540akvamarin zelena 512svetlo zelena 600zelena 610pastelno zelena (mint green) 611tamno zelena (emerald) 641 maslinasto zelena 665najtamnije zelena (bladder green) 690krem (beige) 700tamno krem 703braon 730tamno braon 745crna 800srebrna 910zlatna 920bakarna 930bronzana 940 *******************************************************************************Opcije plaćanja: 1. pouzećem2. preko računa (uplatnicom ili e-banking)3. PLATNIM KARTICAMA preko našeg sajta www. internetknjizara. rs******************************************************************************* Pre svake porudžbine proveriti dostupnost proizvoda. Moguće lično preuzimanje u Beogradu. Napomena: prodajemo isključivo NOVU robu! ! ! Naručivanje i informacije putem poruke u inbox ili na brojeve: 069/787-338 i 063/387-338, SMS, WhatsApp, Viber.

400,- RSD
Detaljnije
Boja tempera 1litar Primo

BOJA TEMPERA Primo PET boca sa sigurnosnom kapicom za zatvaranje 1 litar. Dostupne boje: bela, žuta, narandžasta, crvena, plava, zelena, braon, ljubičasta, crna. - 400,00 srebrna i zlatna - 690,00 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pre svake porudžbine proveriti dostupnost proizvoda. Šaljemo robu brzom poštom na željenu adresu, plaćanje prilikom preuzimanja ili uplatom na račun u zavisnosti od vrednosti proizvoda. Za kupovinu preko 10000 dinara, besplatna dostava. Moguće lično preuzimanje u Beogradu. Napomena: prodajemo isključivo NOVU robu uz fiskalni račun ! ! ! Ne snosimo odgovornost za oštećenja prilikom transporta kurirske službe jer robu pre slanja dobro upakujemo i zaštitimo. Naručivanje i informacije putem poruke u inbox ili na broj 069/787-338 i 063/387-338, SMS, WhatsApp, Viber.

750,- RSD
Detaljnije
Aquarell blok za crtanje A3

Aquarell blok za crtanje A3110g papir, 50 listova u bloku --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Pre svake porudžbine proveriti dostupnost proizvoda. Šaljemo robu brzom poštom na željenu adresu, plaćanje prilikom preuzimanja ili uplatom na račun u zavisnosti od vrednosti proizvoda. Za kupovinu preko 10000 dinara, besplatna dostava. Moguće lično preuzimanje u Beogradu. Napomena: prodajemo isključivo NOVU robu uz fiskalni račun ! ! ! Ne snosimo odgovornost za oštećenja prilikom transporta kurirske službe jer robu pre slanja dobro upakujemo i zaštitimo. Naručivanje i informacije putem poruke u inbox ili na broj 069/787-338 i 063/387-338, SMS, WhatsApp, Viber.

1.450,- RSD
Detaljnije
Set za kaligrafiju Faber Castell 1/6

Crteži sa mastilom imaju veoma dugu umetničku tradiciju. Ovo je oduvijek bio zanimljiv medij za umjetnike i grafičare, daje crteže izrazu i trajnosti i može se kombinirati s mnogim drugim tehnikama crtanja. Faber-Castell kombinovao je sve prednosti umetničkih mastila sa prednostima moderne, jednostavne, jednokratne olovke - Pitt Artist Pen. Pigmentirano i veoma svetlo crveno mastilo za crtanje idealno je za skice, crteže, rasporede, modni dizajn i ilustraciju. Pigmentisana indijska mastila High lightfastnessVodootporan, stalanBez mirisa, bez kiseline, pH neutralanNe curi kroz papirNib veličina C = kaligrafija 2,5 mmNovčanik od 6Sadržaj: Boje 101 bela, 175 tamna sepija, 180 sirovina umber, 188 sanguine, 199 crna, 272 topla siva III167506 *******************************************************************************Opcije plaćanja: 1. pouzećem2. preko računa (uplatnicom ili e-banking)3. PLATNIM KARTICAMA preko našeg sajta www. internetknjizara. rs******************************************************************************* Pre svake porudžbine proveriti dostupnost proizvoda. Moguće lično preuzimanje u Beogradu. Napomena: prodajemo isključivo NOVU robu! ! ! Naručivanje i informacije putem poruke u inbox ili na brojeve: 069/787-338 i 063/387-338, SMS, WhatsApp, Viber.

1.100,- RSD
Detaljnije
Kaligrafski flomasteri sa dve debljine 1/12

Kaligrafski flomasteri sa dve debljine 1/12Staedtler Design journey Flomasteri za kaligrafsko pisanje sa dve debljine 1/12debljina ispisa 2mm i 3,5mmTRO 3005 TB12 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Pre svake porudžbine proveriti dostupnost proizvoda. Šaljemo robu brzom poštom na željenu adresu, plaćanje prilikom preuzimanja ili uplatom na račun u zavisnosti od vrednosti proizvoda. Za kupovinu preko 10000 dinara, besplatna dostava. Moguće lično preuzimanje u Beogradu. Napomena: prodajemo isključivo NOVU robu uz fiskalni račun ! ! ! Ne snosimo odgovornost za oštećenja prilikom transporta kurirske službe jer robu pre slanja dobro upakujemo i zaštitimo. Naručivanje i informacije putem poruke u inbox ili na broj 069/787-338 i 063/387-338, SMS, WhatsApp, Viber.

500,- RSD
Detaljnije
Aquarell blok za crtanje A4

Aquarell blok za crtanje A4 210x297mm110g papir, 50 listova u bloku --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Pre svake porudžbine proveriti dostupnost proizvoda. Šaljemo robu brzom poštom na željenu adresu, plaćanje prilikom preuzimanja ili uplatom na račun u zavisnosti od vrednosti proizvoda. Za kupovinu preko 10000 dinara, besplatna dostava. Moguće lično preuzimanje u Beogradu. Napomena: prodajemo isključivo NOVU robu uz fiskalni račun ! ! ! Ne snosimo odgovornost za oštećenja prilikom transporta kurirske službe jer robu pre slanja dobro upakujemo i zaštitimo. Naručivanje i informacije putem poruke u inbox ili na broj 069/787-338 i 063/387-338, SMS, WhatsApp, Viber.

Škola
Kancelarijski materijal
Toneri, riboni, kertridži
Crtanje&Pisanje&Bojenje
Biro oprema
Putni program
Hobi&Art
Igračke
Prijavite se na newsletterkako biste primali mail sa novim proizvodima i akcijama