Iphone shop
OpštinaNiš
Telefon0646142743
  • Oglasi
  • O marketu

Filteri

15 30 50 100
999,- RSD
Niš
Detaljnije
Iphone 3g-8gb

Na prodaju telefon otkljucan na sve mreze i icloud free. Telefon je ispravan i radi ali ima jednu fleku na ekranu vidi se na slici i malo se maska odvojila kod ton off dugmeta pa se dugme samo pomera uslikao sam. Ostala dugmeta rade kao i wifi, touch, ton , kamera, . Potpuno upotrebljiv telefon i baterija mu je dobra. Ide bez punjaca i opreme. Cena je fiksna a zamene me ne zanimaju. br.95 Pošaljite poruku (preko Dobra Cena) sa Vašim podacima: Ime i prezime. Ulica i broj. Mesto i poštanski broj. Broj telefona za kontakt. ili SMS na br.0646142743 ili viber - pitajte sta vas zanima jer nekad ne stignem ovde na DC da odgovorim.

4.499,- RSD
Niš
Detaljnije
Blackberry leap - fenomenalan

Na prodaju telefon koji radi na sve mreze i bb id mu je otkljucan. Na telefonu sve radi i nije slomljen nigde. Touch, wifi, dugmeta, baterija, ton, kamere, znaci sve. Uradjen je novi nekoriscen e-mail i blackberry ID koji kupac dobija uz telefon da se ne bi mucio da pravi. Na telefonu je instalirana i google play prodavnica pa buduci kupac moze skidati aplikacije i sa google play prodavnice i sa blackberry prodavnice. Telefon je dobro ocuvan i prodaje se bez punjaca i opreme. Ove telefone je skoro nemoguce prisluskivati i zato su veoma popularni u odredjenim krugovima. Cena je fiksna a zamene me ne zanimaju nemojte da nudite. br.3 Pošaljite poruku (preko Dobra Cena) sa Vašim podacima: Ime i prezime. Ulica i broj. Mesto i poštanski broj. Broj telefona za kontakt. ili SMS na br.0646142743 ili viber - pitajte sta vas zanima jer nekad ne stignem ovde na DC da odgovorim.

1.499,- RSD
Niš
Detaljnije
Iphone 4s - 16gb

Na prodaju iphone 4s od 16gb koji je zakljucan na stranu mrezu i ima icloud. Telefon se moze koristiti kao ipod i za igrice i aplikacije. Skinuo sam osnovne aplikacije bez problema i rade. Moze za slusanje muzike internet ili ako nekome treba za delove jer je telefon odlicno ocuvan i ispravan. Prodaje se samo telefon bez opreme i punjaca. Cena je fiksna a zamene me ne zanimaju. Br. A14 Pošaljite poruku (preko Dobra Cena) sa Vašim podacima: Ime i prezime. Ulica i broj. Mesto i poštanski broj. Broj telefona za kontakt. ili SMS na br.0646142743 ili viber - pitajte sta vas zanima jer nekad ne stignem ovde na DC da odgovorim.

1.199,- RSD
Niš
Detaljnije
Iphone 3g-8gb ispravan

Na prodaju iphone 3g otkljucan na sve mreze i icloud free. Telefon je ispravan ali nije bas u reprezentativnom stanju. Ekran mu je u desnom gornjem uglu napuknut uslikao sam i zadnja maska ima liniju. Na telefonu radi touch, wifi, ton, kamera, dugmeta: on off , home i pojacavanje i smanjivanje tona. Ide bez punjaca i opreme, a instalirane su neke aplikacije. Cena je snizena i fiksna a za 10e dobijate telefon koje je nekad vredeo 1000e i funkcionalan je. br.87 Pošaljite poruku (preko Dobra Cena) sa Vašim podacima: Ime i prezime. Ulica i broj. Mesto i poštanski broj. Broj telefona za kontakt. ili SMS na br.0646142743 ili viber - pitajte sta vas zanima jer nekad ne stignem ovde na DC da odgovorim.

3.999,- RSD
Niš
Detaljnije
Samsung J5 - 2016 Duos

Na prodaju telefon koji je sim free na obe sim kartice. Telefon je ceo i odlicno je ocuvan. Telefon ima manu a to je : tastatura hoce da kuca sama . Nekada radi odlicno a nekad touch zeza. Ne znam sta je problem , koristio sam ga 2 meseca nekad sam bio odusevljen kako radi a nekad me bas nervirao. Nisam strucan da procenim da li je u pitanju ekran ili je softver pa zbog toga ide kao neispravan. Najvise bih voleo licno preuzimanje zbog ovakve situacije . Baterija drzi 2-3 dana. Ide samo maskica uz njega bez punjaca i opreme. Sva dugmeta mu rade odlicno. Odlicno hvata wifi, mrezu, mobilnu mrezu, obe kamere rade , ima 2gb ram i 16gb memoriju, glavna kamera 13mp. Da nije tog problema nikad ga ne bih prodavao. touch mu radi na celoj povrsini . Kad zeza touc onda samo pritisnem off pa on dugme i on radi. Telefon moze da se koristi ali ponekad nervira opasno. Nadam se da sam opisao kvar i molim vas bez reklamacija. Cena je fiksna a zamene me ne zanimaju. Komunikacija za ovaj predmet preko telefona i vibera. Pošaljite poruku (preko Dobra Cena) sa Vašim podacima: Ime i prezime. Ulica i broj. Mesto i poštanski broj. Broj telefona za kontakt. ili SMS na br.0646142743 ili viber - pitajte sta vas zanima jer nekad ne stignem ovde na DC da odgovorim.

499,- RSD
Niš
Detaljnije
Staklo Touch screen -a iPhone 5/5S crno

Novo staklo za iphone 5 / 5s u foliji . Imam nekoliko komada meni ne trebaju . Cene je po komadu. NAPOMENA: ovo je samo staklo - NIJE touch screen (nema na sebi flet kabl) . Pošaljite poruku (preko Dobra Cena) sa Vašim podacima: Ime i prezime. Ulica i broj. Mesto i poštanski broj. Broj telefona za kontakt. ili SMS na br.0646142743 ili viber - pitajte sta vas zanima jer nekad ne stignem ovde na DC da odgovorim.

4.499,- RSD
Niš
Detaljnije
Blackberry leap - odlican

Na prodaju telefon koji radi na sve mreze i bb id mu je otkljucan. Na telefonu sve radi i nije slomljen nigde. Touch, wifi, dugmeta, baterija, ton, kamere, znaci sve. Uradjen je novi nekoriscen e-mail i blackberry ID koji kupac dobija uz telefon da se ne bi mucio da pravi. Na telefonu je instalirana i google play prodavnica pa buduci kupac moze skidati aplikacije i sa google play prodavnice i sa blackberry prodavnice. Telefon je dobro ocuvan i prodaje se bez punjaca i opreme. Ove telefone je skoro nemoguce prisluskivati i zato su veoma popularni u odredjenim krugovima. Cena je fiksna a zamene me ne zanimaju nemojte da nudite. br.2 Pošaljite poruku (preko Dobra Cena) sa Vašim podacima: Ime i prezime. Ulica i broj. Mesto i poštanski broj. Broj telefona za kontakt. ili SMS na br.0646142743 ili viber - pitajte sta vas zanima jer nekad ne stignem ovde na DC da odgovorim.

2.999,- RSD
Niš
Detaljnije
Iphone 4 - 16gb

Na prodaju telefon iphone 4 fabricki sim free ali sa icloudom . Bez obzira na to telefon je ispravan i funkcionalan i mogu se skidati aplikacije . Na telefonu sve radi : wifi, ton, touch, obe kamere, dugmeta , baterija . Instalirao sam osnovne aplikacije . Cena je fiksna a zamene me ne zanimaju. Ide bez punjaca i opreme. Veoma funkcionalan i upotrebljiv telefon - neunistiv. Radi na svim mrezama. Odlicno ocuvan nigde nije slomljen. Br. A10 Pošaljite poruku (preko Dobra Cena) sa Vašim podacima: Ime i prezime. Ulica i broj. Mesto i poštanski broj. Broj telefona za kontakt. ili SMS na br.0646142743 ili viber - pitajte sta vas zanima jer nekad ne stignem ovde na DC da odgovorim.

4.499,- RSD
Niš
Detaljnije
Iphone 4s-16gb fenomenalan

Na prodaju telefon iphone 4s fabricki sim free i icloud free. Telefon je 100% ispravan i na njemu sve radi: ton , wifi, touch , sva dugmeta, obe kamere , baterija 100%. Uz telefon ide usb kablic nov i nista vise. Cena je fiksna a zamene me ne zanimaju. Instalirane su neke osnovne aplikacije kako bi buduci kupac ako nema icloud nalog mogao odmah da ga koristi. U aplikaciji 3utouls pokazuje ocenu 100. odlicno ocuvan ko nov. Br. A11 Pošaljite poruku (preko Dobra Cena) sa Vašim podacima: Ime i prezime. Ulica i broj. Mesto i poštanski broj. Broj telefona za kontakt. ili SMS na br.0646142743 ili viber - pitajte sta vas zanima jer nekad ne stignem ovde na DC da odgovorim.

2.499,- RSD
Niš
Detaljnije
Iphone 4-16gb sim free

na prodaju iphone fabricki sim free ali zakljucan na icloudu. Bez obira na to moze se skidati aplikacije i koristiti normalo i za razgovore i za aplikacije. U desnom gornjem uglu je slomljno staklo vidi se na slici ali touch radi normalno. Zadnja maska cela. Ide bez punjaca i opreme. Na telefonu sve radi i ispravan je. Skinuo sam osnovne aplikacije . Cena je snizena i fiksna a zamene me ne zanimaju. Potpuno upotrebljiv telefon. br. A9 Pošaljite poruku (preko Dobra Cena) sa Vašim podacima: Ime i prezime. Ulica i broj. Mesto i poštanski broj. Broj telefona za kontakt. ili SMS na br.0646142743 ili viber - pitajte sta vas zanima jer nekad ne stignem ovde na DC da odgovorim.

1.499,- RSD
Niš
Detaljnije
Iphone 3g-16gb dobar

Na prodaju iphone koji je otkljucan na sve mreze i icloud free. Na telefonu sve radi i baterija dobra. Ide bez punjaca i opreme. Radi: touch, kamera, wifi, dugmeta, ton. Cena je fiksna a zamene me ne zanimaju. Ima jednu liniju na zadnjoj maski sto je mana ovim modelima ali ne utice na rad telefona samo je estetske prirode. br.94 Pošaljite poruku (preko Dobra Cena) sa Vašim podacima: Ime i prezime. Ulica i broj. Mesto i poštanski broj. Broj telefona za kontakt. ili SMS na br.0646142743 ili viber - pitajte sta vas zanima jer nekad ne stignem ovde na DC da odgovorim.

1.499,- RSD
Niš
Detaljnije
Iphone 3g-8gb odlican

Na prodaju iphone koji je otkljucan na sce mreze i icloud free. Na telefonu sve radi i baterija dobra. Ide bez punjaca i opreme. Radi: touch, kamera, wifi, dugmeta, ton. Cena je fiksna a zamene me ne zanimaju. Ima jednu liniju na zadnjoj maski sto je mana ovim modelima ali ne utice na rad telefona samo je estetske prirode. br.93 Pošaljite poruku (preko Dobra Cena) sa Vašim podacima: Ime i prezime. Ulica i broj. Mesto i poštanski broj. Broj telefona za kontakt. ili SMS na br.0646142743 ili viber - pitajte sta vas zanima jer nekad ne stignem ovde na DC da odgovorim.

1.499,- RSD
Niš
Detaljnije
Iphone 3g-16gb odlican

na prodaju ispravan telefon otkljucan na sve mreze i icloud je slobodan. Na telefonu sve radi touch, sva dugmeta, kamera , wifi, mreza, . Ima jedno ostecenje kod ulaza za punjac sto se vidi na slici i tragove koriscenja ali nista ne utice na rad telefona. Na prodaju samo telefon bez punjaca i opreme . Cena je fiksna a zamene me ne zanimaju nemojte da nudite. Br.5 Pošaljite poruku (preko Dobra Cena) sa Vašim podacima: Ime i prezime. Ulica i broj. Mesto i poštanski broj. Broj telefona za kontakt. ili SMS na br.0646142743 ili viber - pitajte sta vas zanima jer nekad ne stignem ovde na DC da odgovorim.

999,- RSD
Niš
Detaljnije
Alcatel U5 2kom

prodaju se dva telefona sa dobrim baterijama po ceni jedne baterije. receno mi je da su ploce otkljucane ali kako ih nisam proveravao idu kao neispravni za delove kome trebaju. Imaju slomljena stakla, ekran. Ima jedna zadnja maska drugi telefon je bez zadnje maske. Meni ne trebaju . Bez punjaca i opreme , Cena fiksna a zamene me ne zanimaju. Cena je za oba Pošaljite poruku (preko Dobra Cena) sa Vašim podacima: Ime i prezime. Ulica i broj. Mesto i poštanski broj. Broj telefona za kontakt. ili SMS na br.0646142743 ili viber - pitajte sta vas zanima jer nekad ne stignem ovde na DC da odgovorim.

999,- RSD
Niš
Detaljnije
PowerBook g4

Bio kod majstora koji kaze da je laptop ispravan ali da mu je stradao hard disk . Hard disk je izvadjen i ide sa laptopom. Bez punjaca u dobrom stanju za delove. Cena je korektna jer meni ne treba a samim tim i fiksna. Baterija odlicna. DVD radi. Pošaljite poruku (preko Dobra Cena) sa Vašim podacima: Ime i prezime. Ulica i broj. Mesto i poštanski broj. Broj telefona za kontakt. ili SMS na br.0646142743

299,- RSD
Niš
Detaljnije
Iphone 4s zadnja maska br.4

Na prodaju cela zadnja maska za iphone 4s u crnoj boji. Ako ste iz Nisa besplatno vrsim zamenu zadnje maske. Br.4 Pošaljite poruku (preko Dobra Cena) sa Vašim podacima: Ime i prezime. Ulica i broj. Mesto i poštanski broj. Broj telefona za kontakt. ili SMS na br.0646142743

499,- RSD
Niš
Detaljnije
ac power adaptor 0957-2171

ispravan bez napojnog kabla32v-2500ma

1.999,- RSD
Niš
Detaljnije
Iphone 3gs-32gb odlican

Telefon otkljucan na sve mreze i icloud slobodan. Na telefonu radi touch . wifi, dugmeta, ton, kamera znaci sve. Ide bez punjaca i opreme. Od mana ima jednu liniju na zadnjoj maski uslikao sam i kao da je usla prasina ispod stakla na ekranu i primecuje se na beloj povrsini . Bez obzira na to telefon radi odlicno. Cena je fiksna a zamene me ne zanimaju. Ima instalirane osnovne aplikacije. br.96 Pošaljite poruku (preko Dobra Cena) sa Vašim podacima: Ime i prezime. Ulica i broj. Mesto i poštanski broj. Broj telefona za kontakt. ili SMS na br.0646142743

1.499,- RSD
Niš
Detaljnije
Samsung S5 Sm-g900f

Telefonu je slomljen displej ali kad sam ubacio mts karticu prima pozive. Ploca mu je sim free ali dalja testiranja nisu moguca. Prodaje se bez punjaca i opreme samo telefon, kao neispravan bez reklamacija. Prodajem ga za delove ili popravku. Br. A27 Pošaljite poruku (preko Dobra Cena) sa Vašim podacima: Ime i prezime. Ulica i broj. Mesto i poštanski broj. Broj telefona za kontakt. ili SMS na br.0646142743 ili viber - pitajte sta vas zanima jer nekad ne stignem ovde na DC da odgovorim.

3.499,- RSD
Niš
Detaljnije
Iphone 4-16gb super

Na prodaju iphone fabricki sim free i iCloud free. Na telefonu sve radi i ispravan je radi: ton, wifi , obe kamere , touch, sva dugmeta, baterija, . Ide samo sa novim usb kablicem i nista vise. Ima instalirane osnovne aplikacije i spreman je za upotrebu. Cena je fiksna a zamene me ne zanimaju. Nije perfektan ima tragove kriscenja ali nije slomljen. Br. A19 Pošaljite poruku (preko Dobra Cena) sa Vašim podacima: Ime i prezime. Ulica i broj. Mesto i poštanski broj. Broj telefona za kontakt. ili SMS na br.0646142743 ili viber - pitajte sta vas zanima jer nekad ne stignem ovde na DC da odgovorim.

1.799,- RSD
Niš
Detaljnije
Iphone 4s-8gb

Na prodaju iphone koji nema ICloud nalog ali je zakljucan na stranu mrezu. Telefon je potpuno ispravan. Na telefonu rade obe kamere, wifi, ton, touch , sva dugmeta. Ima instalirane osnovne aplikacije. Ide bez punjaca i opreme u savim korektnom stanju - nije nigde slomljen. Cena je fiksna a zamene me ne zanimaju. Br. A17 Pošaljite poruku (preko Dobra Cena) sa Vašim podacima: Ime i prezime. Ulica i broj. Mesto i poštanski broj. Broj telefona za kontakt. ili SMS na br.0646142743

3.499,- RSD
Niš
Detaljnije
MacBook DualCore beli

na prodaju MacBook A1181 . Laptop pali i radi , radi mu wifi, ide na google normalno , pusta klipove sa youtuba . Nisam strucnjak za ove uredjaje ali ovaj deluje ocuvano. Ima hard 80gb Sata i memoriju 2gb. Procesor je DualCore. Sve se vidi na slikama. Prodaje se bez punjaca . Baterija ne drzi. Ima kameru. Ima nalog a lozinka je , , peter" da ne zaboravim. Cena je fisna a zamene me ne zanimaju. Prodajem ga jer mene ne zanimaju ovi mac racunari. Pošaljite poruku (preko Dobra Cena) sa Vašim podacima: Ime i prezime. Ulica i broj. Mesto i poštanski broj. Broj telefona za kontakt. ili SMS na br.0646142743 ili viber - pitajte sta vas zanima jer nekad ne stignem ovde na DC da odgovorim.

1.699,- RSD
Niš
Detaljnije
Iphone 4-16gb

Na prodaju iphone 4 bez iClouda ali zakljucan na stranu mrezu. Telefon je 100% ispravan i moze se koristiti za oplikacije , igrice , slusanje muzike , slikanje. Ide bez punjaca i opreme . Cena je fiksna a zamene me ne zanimaju. Instalirane su osnovne aplikacije ako kupac nema svoj nalog da moze odmah da ga koristi. Br. A2 Pošaljite poruku (preko Dobra Cena) sa Vašim podacima: Ime i prezime. Ulica i broj. Mesto i poštanski broj. Broj telefona za kontakt. ili SMS na br.0646142743

299,- RSD
Niš
Detaljnije
Iphone 4 zadnja maska

Na prodaju cela zadnja maska za iphone 4 u crnoj boji. Ako ste iz Nisa besplatno vrsim zamenu zadnje maske. Br.1 Pošaljite poruku (preko Dobra Cena) sa Vašim podacima: Ime i prezime. Ulica i broj. Mesto i poštanski broj. Broj telefona za kontakt. ili SMS na br.0646142743

1.499,- RSD
Niš
Detaljnije
Iphone 3g-16gb ispravan

Telefon otkljucan na sve mreze i bez iclouda. Na telefonu sve radi, touch, dugmeta, kamera , baterija. Od mana naveo bih jednu crnu tackicu na ekranu koju sam slikao i nekoliko vrlo vrlo sitnih kao prasina , kao da je usla prasina jer nije povrsinska , sto nikako ne utice na rad telefona. Telefon se prodaje bez punjaca i opreme a cena je fiksna. Odlicno hvata wifi, odlican za razgovore , odlicno se cuje. br.23 Pošaljite poruku (preko Dobra Cena) sa Vašim podacima: Ime i prezime. Ulica i broj. Mesto i poštanski broj. Broj telefona za kontakt. ili SMS na br.0646142743 ili viber - pitajte sta vas zanima jer nekad ne stignem ovde na DC da odgovorim.

4.999,- RSD
Niš
Detaljnije
Iphone 4s - 64gb savrsen-rezervisan

Na prodaju telefon fabricki sim free i iCloud free. Telefon je skroz ispravan i na njemu sve radi: ton, baterija, obe kamere, wifi, touch , sva dugmeta. Uz telefon ide externa baterija i usb kablic nov. Cena je fiksna a zamene me ne zanimaju. Veoma redak model sa 64gb u ovakvom stanju. Nije nigde slomljen ali ima sitne tragove koriscenja. Instalirao sam osnovne aplikacije. Razlika izmedju iphone 4g i 4s Iako na prvi pogled isti vizuelno postoje razlike izmedju ova dva telefona pa je zato razlika I u ceni. 1 . Iphone 4g podrzava ios do 7.1.2 a Iphone 4s 9.3.5 sto znaci da se na iphone 4s mogu skidati vise aplikacija a samim tim telefon iphone 4s je funkcionalniji. 2. Kamera na iphonu 4g je 5 mp dok je na 4s 8 mp 3. processor 4g ima 1.0 ghz Cortex-A8 dok 4s ima processor DualCore 1.0 ghz Cortex – A9 Pošaljite poruku (preko Dobra Cena) sa Vašim podacima: Ime i prezime. Ulica i broj. Mesto i poštanski broj. Broj telefona za kontakt. ili SMS na br.0646142743 ili viber - pitajte sta vas zanima jer nekad ne stignem ovde na DC da odgovorim.

3.999,- RSD
Niš
Detaljnije
Iphone 4-16gb beli

Na prodaju telefon sim free i bez iClouda. Telefon je potpuno ispravan i na njemu radi : wifi, touch , obe kamere , ton , sva dugmeta , baterija odlicna. Prodaje se bez punjaca i opreme. Cena je fiksna a zamene me ne zanimaju. Ima instalirane osnovne aplikacije. Ispod home dugmeta ima malo ostecenje plastike sto je samo estetskog karaktera nikako ne utice na rad telefona- vidi se na slici. Br. A7 Pošaljite poruku (preko Dobra Cena) sa Vašim podacima: Ime i prezime. Ulica i broj. Mesto i poštanski broj. Broj telefona za kontakt. ili SMS na br.0646142743

1.499,- RSD
Niš
Detaljnije
Samsung gt-l8150

telefon je sim fre i lepo ocuvan i Ispravan. Rade obe kamere , zvuk, wifi, touch , baterija . Ide bez punjaca i opreme a cena je fiksna , zamene me ne zanimaju. Br. A23 Pošaljite poruku (preko Dobra Cena) sa Vašim podacima: Ime i prezime. Ulica i broj. Mesto i poštanski broj. Broj telefona za kontakt. ili SMS na br.0646142743 ili viber - pitajte sta vas zanima jer nekad ne stignem ovde na DC da odgovorim.

1.199,- RSD
Niš
Detaljnije
Iphone 4-8gb

Na prodaju iphone kome je uradjen jailbreak tako da nema icloud ali je zakljucan na mrezi. Ios mu je 6.1.3 Prodaje se bez punjaca i opreme. Skinute su neke osnovne aplikacije. Telefon je tehnicki skroz ispravan : sva dugmeta rade , touch , wifi , ton , kamere. Moze se koristiti internet , slikanje , aplikacije , viber, fb idr. do iosa 6.1.3. Cena je maksimalno snizena i fiksna a zamene me ne zanimaju. Br. A1 Pošaljite poruku (preko Dobra Cena) sa Vašim podacima: Ime i prezime. Ulica i broj. Mesto i poštanski broj. Broj telefona za kontakt. ili SMS na br.0646142743

999,- RSD
Niš
Detaljnije
Iphone 3g-8gb

Na prodaju telefon otkljucan na sve mreze i icloud free. Telefon je ispravan i radi ali ima jednu fleku na ekranu vidi se na slici i malo se maska odvojila kod ton off dugmeta pa se dugme samo pomera uslikao sam. Ostala dugmeta rade kao i wifi, touch, ton , kamera, . Potpuno upotrebljiv telefon i baterija mu je dobra. Ide bez punjaca i opreme. Cena je fiksna a zamene me ne zanimaju. br.95 Pošaljite poruku (preko Dobra Cena) sa Vašim podacima: Ime i prezime. Ulica i broj. Mesto i poštanski broj. Broj telefona za kontakt. ili SMS na br.0646142743 ili viber - pitajte sta vas zanima jer nekad ne stignem ovde na DC da odgovorim.

Prijavite se na newslatterkako biste primali mail sa novim proizvodima i akcijama