Kliklak WebShop
AdresaMatejevački put 36e1
OpštinaNiš
Telefon0183230265
Online robna kuća sa preko 80.000 aktivnih proizvoda u ponudi! Prvi pravi WebShop u Srbiji. Osnovan sada već davne 2012 godine sa idejom prodaje računara i računarske opreme putem interneta. Prodaja računara, bele tehnike i kućnih aparata bili su samo početak, kasnije polako se pridodaju jedna po jedna grupa: sve za kuću, bebi oprema, igračke, sport i rekreacija, pet shop...
  • Oglasi
  • O marketu

Filteri

Sortiraj:
15 30 50 100
12.990,- RSD
Detaljnije
Dolu Set za dvorište - tobogan + ljuljaška + koš ( 030238 )

Dolu Set za dvorište - tobogan + ljuljaška + koš ( 030238 ) Set je proizveden od kvalitetne plastike. - Brend: Dolu / dečaci, devojčice. - Uzrast 2+ - Pogodna za dvorište. - Dimenzija: 123 cm x 156 cm x 170 cm. Dužina spusta 126 cm

38.990,- RSD
Detaljnije
Dvorac za skakanje Bubble 4 u 1 - Trambolina na naduvavanje sa spustom 300x280x175

Dvorac za skakanje Bubble 4 u 1 idealan je za mališane. Priredite deci pravo uživanje u svom dvorištu, trambolina na naduvavanje biće najbolji poklon za njih! Ovo je siguran, zabavan način da okupirate svoju decu satima. Ne samo da je na raspolaganju deo za skakanje, već i bazen sa lopticama kao i tobogan. Za još veću zabavu, deca će voleti da mogu istovremeno da se klizaju, skaču i igraju, (ograničenje na ukupan kapacitet težine do 135 kg tj 3 deteta max ) Karakteristike: Starost: 3+ Maksimalno dece u istom trenutku: 3 deteta Maksimalna težina: 45kg po detetu Maksimalna težina 136kg na naduvanoj površini Veličina: 3.0m (D) x 2.8m (Š) x 1.75m (V) Pokreće se električnom pumpom za vazduh sa stalnim protokom. Materijal izuzetno otporan na probijanje sa dvostrukim i četverostrukim šavovima. Veliki naduvani jastuci sa potpuno mrežastom zaštitom zidova radi sigurnosti. Jednostavno podešavanje i skidanje. Naduva se za manje od jednog minuta. Pakovanje sadrži: Happi Hop naduvavanje. Električni ventilator za vazduh sa stalnim protokom. Komplet za pričvrćivanje u zemlju. Velika torba. Kit za popravku i uputstva. 30 plastičnih kuglica. Oprez: Koristite uz nadzor odraslih. Pažnja: Nije pogodan za decu mlađu od 36 meseci.

2.190,- RSD
Detaljnije
Fotelja za ljuljanje 128x90x42 ( 15-116000 )

Viseća fotelja dimenzija 275x136 cm. Dimenzije sedišta 100x50 cm. Drvena letvica 90x3 cm. Izrađeno od pamuka. Maksimalna nosivost je 100 kg.

59.990,- RSD
Detaljnije
7 u 1 Play House Dvorac na naduvavanje sa spustom 300x360x235 cm (9019)

Dvorac Play House, savršeni dvorac za pravu dečiju zabavu. Vrhunski kvalitet i završna obrada oduševiće roditelje dok njegova funkcionalnost deci prosto neće dati mira. Karakteristike: Maksimalno dece u istom trenutku: 5 deteta Maksimalna težina: 45kg po detetu Maksimalna težina 180kg na naduvanoj površini širina: 300 cm dužina: 360 cm visina: 235 cm Pokreće se električnom pumpom za vazduh sa stalnim protokom. Materijal: 3-slojni laminirani PVC, poliester tkanina Okford, otpornost na vatru Materijal izuzetno otporan na probijanje sa dvostrukim i četverostrukim šavovima. Jednostavno podešavanje i skidanje. Naduva se za par minuta. Paket sadrži: Happi Hop naduvavanje. Električni ventilator za vazduh sa stalnim protokom Komplet za pričvrćivanje u zemlju (klinovi) Velika torba. Oprez: Koristite uz nadzor odraslih. Pažnja: Nije pogodan za decu mlađu od 36 meseci.

1.790,- RSD
Detaljnije
Lezaljka 200x80 cm ( 15-114000 )

Ležaljka za odmor izrađena od pamuka. Dimenzije mreže 200x100 cm, letvice 100x2x3 cm. Ukupna dužina mreže je 280 cm. Maksimalna nosivost je 100 kg. NAPOMENA: POSTOLJE NIJE PRILOŽENO!

38.990,- RSD
Detaljnije
Philips Lumea SC1997/00 IPL Epilator

Philips Lumea SC1997/00 Karakteristike Depilator za trajno uklanjanje dlačica na telu i licu. Broj pulseva: 250000; Pogodan za razne tipove dlačica i kože, Siguran i efikasan na područjima: ruke, noge, stomak, bikini područije, ispod ruku, brada, obrazi, iznad gornje usne; Pet prilagodljivih nivoa jačine svetlosti; detektor boje kože, Integrisani UV filter štiti kožu od UV zračenja Oprema: Nastavak za telo 4 cm2 i precizni nastavak 2 cm2, Torbica za čuvanje, Krpica za čišćenje Uživajte u glatkoj koži svakodnevno Philips Lumea IPL aparat za odstranjivanje dlačica primenjuje nežne impulse svetlosti do korena dlake.Ponavljanje tretmana ostavlja kožu glatkom i nežnom. Naše kliničke studije pokazale su značajno smanjenje dlake za samo četiri nedeljna tretmana koja rezultira svilenkastu kožu. Da biste održali ove rezultate, jednostavno ponovite tretman kada je potrebno. Vreme između tretmana može se razlikovati na osnovu Vaše regeneracije dlačica. Da biste uvećali ovu sliku, molimo vas kliknite na sliku u galeriji slika na vrhu ove stranice. Philips Lumea se koristi na skoro svim tipovima kože Kao i kod drugih tretmana zasnovanih na svetlosti, Philips Lumea IPL aparat za odstranjivanje dlačica nije efikasan na crvenoj, svetlo-plavoj ili beloj dlačici. Ovaj proizvod takođe nije pogodan za tamnu kožu. Bezbedno i efikasno čak i na osetljivim područjima. Koristite sa sigurnošću uklonite dlačice na licu (gornjoj usnoj, bradi i bočnim stranama) i delovima tela uključujući noge, podlaktice, bikini, stomak i ruke. Precizni dodatak za dodatnu sigurnost na licu. Sa dodatnim integrisanim filterom za svetlo, može se koristiti za sigurno uklanjanje dlačica na gornjoj usnoj, bradi, obrazima i drugim osetljivim područjima. Integrisani senzor određenog tipa kože meri početak svake sesije i povremeno tokom sesije. Ako otkrije ton kože koji je previše taman za ovaj proizvod, automatski će prestati da emituje impulse. Koristite aparat na svim željenim zonama osim obrva Poželjno je da dlačice uklonite pa tada koristite Lumea aparat delovi dlačica ispod površine kože apsorbuju svetlost, što osigurava efikasnost tretmana. Dodatak za precizan rad ima ugrađen dodatni filter za svetlost za posebnu bezbednost i stoga može da se koristi za tretiranje neželjenih dlačica na gornjoj usni, bradi i zulufima, prstima na nozi, bikini zona, pazuh. Nemojte nikako da tretirate obrve pomoću ovog aparata. Kompletno rešenje koje dolazi spremno za rad direktno iz kutije. Što je još važnije, ne zahteva nikakvu zamenu bilo kog dela aparata. Glavni režim aplikacije omogućava klizno kretanje za praktičniju i kontinuiranu primenu. Philips Lumea ima pet podešavanja energije svetlosti kako bi se osiguralo nežno i efikasno tretiranje, koristi se čak i na osetljivoj koži. Uz Lumea IPL aparat za odstranjivanje dlačica dobijate blistavost koja ne prolazi Budite uvek sređeni uz Philips Lumea Prestige IPL koji uklanja dlačice u korenu. Dočekajte leto spremni uz sjaj i glatkost kože koji traje.

678,- RSD
Detaljnije
Domaći poštansko sanduče-kapija ( M0118 )

POŠTANSKO SANDUČE-KAPIJA

1.499,- RSD
Detaljnije
Ljuljaška drvena za decu ( 15-815000 )

Drvena ljuljaška dimenzija 31x31 cm. Predviđena za decu od 9-36 meseci maksimalne težine do 25 kg. Uže na ljuljašci je različitih boja: plavo, zeleno, narandžasto, svetlo smeđe). Ne postavljati ljuljašku iznad betona i asfalta Obavezan strogi nadzor odrasle osobe tokom korišćenja ljuljaške

8.500,- RSD
Detaljnije
Zmaj Predator - Strašilo za rasterivanje ptica i malih štetočina

Zmaj predator je namenjen svima koji imaju problem sa pticama-štetočinama i koji žele da se zaštite na tih i ekološki način. Zmaj predator leti na povetarcu koji nije manji od 2km/h, imitira let predatora koji rasteruje ptice-štetočine. Zmaj je u obliku predatora koji na sebi ima sjajne reflektujuće oči sto je dodatna vizuelna zaštita koja stvara bezbednu zonu (zonu bez ptica). Za razliku od ostalih strašila, Zmaj predator svojim asimetričnim i neravnomernim letom ne dopušta ostalim pticama da se naviknu na njega. Ovaj sistem uspešno stiti njive, bašte, voćnjake, vinograde, ribnjake, fabrike, krovove. Uređaj je potpuno ekološki i ne zahteva bilo kakve baterije da bi radio,ima visokokvalitetni teleskopski štap od staklenih vlakna i dolazi u veliči od 7 metara (preporučuje se za voćnjake) sa mogućnošću podešavanja od 4-7m. Za razliku od fiksinih strašila Zmaj predator leti nasumično i zbog toga ga ptice doživljavaju kao svog neprijatelja koji lovi. Štetočine se neće navići na ovaj proizvod,i uspešno će štiti područje od golubova,vrana,gavrana, čvoraka,sraka itd. Proizvod je u potpunosti otporan na sve ekstremne vremenske uslove, napravljen je od specijalnog duploštepanog i UV tretiranog platna. U slučaju oluje ili nekog jakog vetra potrebno je sklopiti uređaj kako ga vetar ne bi oduvao. Zmaj predator je ukupno težak 2kg, a dolazi u kompletu sa: stalkom, kanapom, zakačaljkama, teleskopskim štapom. Instalacija je izuzetno laka,potrebno je da stalak zabodete u zemlju 50cm (pod blagim uglom), kanap sa zakačaljkom prikačiti za strašilo,strašilo sa kanapom pričvrstiti za vrh teleskopskog štapa, izvucite teleskopski štap do njegove željene visine koja se kreće u rasponu od 4-7m i postavite teleskopski stap preko stalka. Dimenzije Zmaj predatora su 140x70cm

4.576,- RSD
Detaljnije
Bazen nadzemni 300x76 cm ( 26-330000 )

Bazen prečnika 300 cm i dubine 76 cm, kapaciteta 3966 litara. Troslojni zid bazena je izrađen od poliestera obloženog PVC-om. U kompletu se dobija i set za popravke. Montaža bazena je jednostavna, potrebno je naduvati gornji prsten, a bazen se sam podiže prilikom ulivanja vode.

2.490,- RSD
Detaljnije
Dede Spajdrmen Ljuljaška za decu ( 030624 )

Uzrast 1+ Materijal Plastika

39.616,- RSD
Detaljnije
Bazen nadzemni set 450x122 cm ( 26-339000 )

Dimenzije:prečnik 450 cm, dubina 122 cm Zapremina:oko 15000 litara Boja: plava Komplet sadrži filter-pumpu za odstranjivanje mehaničkih nečistoća iz vode, pokrivač, podlogu, merdevine i set za popravke JiLong nadzemni bazen sa metalnim okvirom (metal-frame): Montaža je veoma jednostavna i možete je obaviti samostalno za oko 20 minuta. Oblik i upotrebljeni materijali su neškodljivi za decu i osetljive osobe. Uz redovno održavanje, voda se ne mora menjati tokom čitave sezone.

9.990,- RSD
Detaljnije
Bazen 420x84cm ( 26-348000 )

Bazen 420x84 cm. Kapacitet 8652 litre. Materijal izrade: 3-slojni PVC zid (poliester obložen PVC-om). Montaža i punjenje za otprilike 30 minuta. Uputstva su priložena.

7.699,- RSD
Detaljnije
Tricikl Playtime 414/1 XL Bež sa podesivim nagibom naslona + meke gume od EVA pene sa Alu felnama

Predstavljamo Vam novu vrstu dečijih Playtime "sit-and-sleep" tricikala, komforni tricikli “XL” za najmladje, za spavanje i uživanje u vožnji. Naslon sedišta je sa višestepenim podešavanjem položaja što omogućava osnovnu dvostruku funkciju tricikla: dete može da sedi, možete oboriti naslon sedišta, i dete može i spavati Kako dete raste, tako ovaj “XL” tricikl prilagodjavate uzrasnom dobu malog korisnika. Praktično, mozete ga koristiti više godina. Vremenom,uklanjate delove tricikla (mekano sedište, drzač za noge ) koji su tu da malom detetu pruže maksimalnu sigurnost i udobnost Zaštitna tenda sa višestepenim podešavanjem i posebnom UV- zaštitom od sunca: zadni deo ove višeslojne tende je od mrežastog materijala da bi se omogućio vizuelni kontakt sa detetom, kao i zbog strujanja vazduha. Mekana tenda pruža dobru zastitu od vetra i sunca, moze se zglobno sklopiti u zavisnosti od potrebe ili demontirati Mekano sedište, izradjeno od debelog i mekanog sundjerastog materijala, obezbedjuje komfornu voznju i kada je dete budno i kada spava. Dodatnu bezbednost dobijamo korišćenjem zaštitnog pojasa. Zaštitni pojas sa petostepenom kopčom obezbedjuje sigurnost na pre svega. Na vertikalnim kaiševima imamo ojačanje od sundjerastog materijala u cilju zaštite nežne dečije kože Tricikl ima velike točkove sa gumama od EVA pene i aluminijumskim felnama. Fleksibilni dvostruko podesiv upravljač na triciklu možete postaviti u skladu sa konstitucijom deteta: podešavanje po visini + podesavanje nagiba upravljača Ukoliko je teren po kome vozite svoje dete pod nagibom , možete prilikom zaustavljanja koristiti kočnice koje se nalaze na zadnjim točkovima Ručica za roditeljsko upravljanje je oblozena mekom gumom i može se postaviti u više položaja Pozadi je korpa za odlaganje sitnica, baš ispod same ručice za upravljanje. Obratite paznju na ostale detalje ovog super “XL” tricikla: Transportno pakovanje je dimenzija 57x32x41cm Preporuceno maksimalno opterećenje do 50kg Playtime tricikl “XL” je predvidjen za uzrast od 6 meseci do 6 godina starosti Maksimalna podrzana tezina je do 50kg, zajedno sa stvarima za koje koristite zadnju korpu XL-točkovi od EVA pene su prečnika 30cm i 24cm, alu-felne na točkovima Neto tezina Playtime tricikla “XL” je 14kg Uputstvo za montiranje možete preuzeti OVDE Proizvod se isporučuje u kutiji, nenamontiran Za montažu proizvoda potrebno je oko 30 min. Od alata su vam potrebni šrafciger i klešta, alat nije deo seta Proizvod nije za profesionalnu upotrebu

1.999,- RSD
Detaljnije
Haus poštansko sanduče 300mm x 113mm x 355mm crno ( 0200025 )

- Poštansko sanduče - Dimenzija 300x113x355mm - Materijal galvanizirani čelik 0.6mm - Boja crna

29.990,- RSD
Detaljnije
Ljuljaska za dvorište - metalna konstrukcija 360x160x176cm do 180kg

Ljuljaška za dvorište Stabilna čelična konstrukcija Dimenzije: 360 x 160 x 176 cm - Predviđeno za decu od 3-10 godina, težine do 45 kg. Ukupna maksimalna dozvoljena težina je 180 kg. - Čelična konstrukcija na kojoj se nalazi dupla ljuljaška, obična ljuljaška, klackalica, čelične merdevine i merdevine na kanapu.

12.490,- RSD
Detaljnije
Kikka Boo Kolica jasper 2u1 (trans.sediste) - purple ( 31001020026 )

Kombinovana kolica predviđena za decu od rođenja do 15kg težine Podesiva Tenda Više pozicija naslona sedišta Sedište je reverzibilno, može se okretati u oba pravca (ka majci i u pravcu kretanja) Sportsko sedište se pomoću kaiševa pretvara u kopru za novorođenče Podesiv naslon za noge Prednji točkovi se rotiraju Velika šoping korpa Torba za mame Zimska navlaka Dimenzije rasklopljenih kolica: 96 x 65 x 106cm Dimenzije sklopljenih kolica: 96 x 65 x 33cm Težina: 9kg

5.100,- RSD
Detaljnije
Intex bazen 244x76cm ( 28110 )

Ovaj bazen pripada grupi EASY SET bazena sto znaći da mu se samo obruč napumpava. Ukupna visina bazena iznosi 76cm. Bazen se puni do samog obruča da bi se postigla maksimalna dubina vode od 58cm. Na bazenu postoje otvori tako da može i pumpa naknadno da se prikači. Uz bazen dobijate: Set za krpljenje, plastični nastavak za odvod vode iz bazena, čepove za otvore predviđeni za pumpu i upustvo za montiranje. Izuzetno kvalitetan i izdržljiv PVC Dimenzije: 244 x 76cm Zapremina: 2419 litara

9.490,- RSD
Detaljnije
Clementoni interaktivni globus ( CL50537 )

Geografija nikada nije bila zabavnija! Uz novi Clementoni interaktivni globus, nauči glavne gradove i kontinente, preslušaj himne i otkrij mnoštvo zanimljivosti o dalekim destinacijama na svim stranama sveta! Otkrij gde se nalazi kolevka zapadne kulture, koja je zemlja izlazećeg Sunca i odakle nam stiže najbolja čokolada! Oprobaj se u interaktivnom kvizu, kroz 3 nivoa težine i pokaži svima ko drži globus u malom prstu! Uzrast: 8+ godina Dimenzije: 42 x 32 x 32 cm Materijal: plastika, elektroinstalacije Set sadrzi: Interaktivni globus * potrebne su 2 AAA baterije

12.999,- RSD
Detaljnije
Ljuljaska za dvorište 310x150x180cm do 150 Kg

Igranje na ovom setu za ljuljanje će vašoj deci postati omiljena aktivnost na otovorenom ! Do četvoro dece se istovremeno može igrati i uživati u suncu i svežem vazduhu. Zahvaljujući čvrstom čeličnom okviru i dobrim plastičnim sedištima, ovaj aset je otporan i izdržljiv na vremenske promene. Takodje je jednostavan za sastavljanje. Klinovi za zemlju i pribor za motažu su uključen u cenu Jednostavno sastavljanje Čelična konstrukcija na kojoj se nalaze dve ljuljaške i klackalica. Ukupna maksimalna dozvoljena težina je 150 kg. Predviđeno za decu od 3-10 godina Širina ove izvanredne Ljulljaške je 3.1 metar , dok je visina 1,8 metar Dimenzije su 310x150x180 cm. Predviđeno za spoljašnju upotrebu.

7.990,- RSD
Detaljnije
Ljuljaska Gnezdo Elipsa 160x70cm do 120 kg

Idealan poklon za vaše dete, koji donosi puno zabave i podstiče umerenu fizičku aktivnost. Moderno dizajnirana ljuljaška u obliku gnezda izrađena od čelika, polipropilena/ tekstila. Ljuljaška dimenzija 160x 70 cm Okvir ljuljaške od čelika; 25 x 1,4 mm i 25 x1,2 mm Sedište; crno, polipropilen/ tekstil Uže: polietilen, prilagodljive dužine Nosivost: 120 kg max Zbog svog jedinstvenog dizajna ljuljaška gnezdo se može koristiti na više načina: sedenje, ležanje na stomak ili leđa. Takođe, istovremeno je mogu koristiti dvoje ili više dece. Napomena: Vodite računa da je maksimalna nosivost ljuljaške 100 kg!

26.990,- RSD
Detaljnije
Bouncy Dvorac na naduvavanje sa bazenom i spustom 365x200x190 ( 9820 )

Zabavna i sigurna igra za mališane. Ovaj dvorac je lep i živopisan i biće savršen za vaše mališane. Tokom vrelih letnjih dana bazen da rashladite decu ili ga pretvorite u igraonicu sa loptama. Vi kontrolišete zabavu! Karakteristike: Maksimalno dece u istom trenutku: 2 deteta Maksimalna težina: 45kg po detetu Maksimalna težina 90kg na naduvanoj površini Dimenzije: 3,65m (D) 2,0m (Š) 1,9m (V) Pokreće se električnom pumpom za vazduh sa stalnim protokom. Materijal izuzetno otporan na probijanje sa dvostrukim i četverostrukim šavovima. Veliki naduvani jastuci sa potpuno mrežastom zaštitom zidova radi sigurnosti. Jednostavno podešavanje i skidanje. Naduva se za manje od jednog minuta. Pakovanje sadrži: Happi Hop naduvavanje. Električni ventilator za vazduh sa stalnim protokom. Komplet za pričvrćivanje u zemlju. Velika torba. Kit za popravku i uputstva. 30 plastičnih kuglica. Komplet mlaz vode i priključak za crevo.

15.990,- RSD
Detaljnije
Kikka Boo Kolica jasper 2u1 (trans.sediste) - houses blue ( 31001020025 )

Kombinovana kolica predviđena za decu od rođenja do 15kg težine Podesiva Tenda Više pozicija naslona sedišta Sedište je reverzibilno, može se okretati u oba pravca (ka majci i u pravcu kretanja) Sportsko sedište se pomoću kaiševa pretvara u kopru za novorođenče Podesiv naslon za noge Prednji točkovi se rotiraju Velika šoping korpa Torba za mame Zimska navlaka Dimenzije rasklopljenih kolica: 96 x 65 x 106cm Dimenzije sklopljenih kolica: 96 x 65 x 33cm Težina: 9kg

4.690,- RSD
Detaljnije
Primebebe Kišobran kolica Mina light Brown ( 0171122 )

Lagana kišobran kolica, podesivi naslon za leđa u 2 položaja. Za decu od 6 meseci starosti do 15 kg težine. Elegantni prednji točkovi se okreću u svim smerovima, na zadnjim točkovima sinhronizovane kočnice.Točkovi prečnika 14 cm. Pojas za dete učvršćen u 5 tačaka, podesiv po visini. Prednja prečka se može podignuti. Sklopiva kupola u 2 pozicije .Prostrana shopping košara. Dimenzije rasklopljenih kolica: 80x36x98cm, sklopljenih: 23x16,5x98cm . Težina kolica:6kg. Odgovara europskom standardu EN-1888.

2.999,- RSD
Detaljnije
SkyOptics BM-40040 M Refraktorski teleskop

Refraktorski teleskop Promer objektiva: 40mm Zizna daljina: 400 mm Aluminijumski stativ Okulari : H12,50 i H20mm Tragac 5x18 Uvelicanje: 20x- 32x Maksimalna visina stativa : 28cm

4.690,- RSD
Detaljnije
Lazy BAG - Big BEAN Tamno Sivi - Šoteks ( 270x130 )

JUMBO LAZY BAG - Šoteks materijal (gumirana tkanina, izrađena od sintetičkih vlakana, otporna na određenu količinu vode i postojana na sunčevoj svetlosti). Punjen je stiropor granulatom JUMBO LAZY BAG dimenzije: OBIM: 270cm VISINA: 130cm TEŽINA: oko 7kg JUMBO LAZY BAG fotelja vrhunske udobnosti. Izuzetno lagana i pufnasta, lazy bag fotelja može se vrlo lako premeštati, opuštati se u njoj, čitati knjige, spremati ispite, gledati TV, igrati igrice............ JUMBO LAZY BAG prati liniju vašeg tela i prilagođava mu se...Pogodan za sve uzraste. JUMBO LAZY BAG je napravljen od kvalitetnog šoteks materijala i pritom je punjen granulatom stiropora koji se oblikuje prema položaju Vašeg tela. Šoteks je čvrst, jak i gumiran maerijal, pa stoga ne propušta vodu u određenim količinama. Izuzetno je otporan na habanje i ima jaku postojanost na sunčevu svetlost. Na dnu Lejzija ugrađujemo samo najkvalitetnije cibzare koji služe za punjenje vreće. Svaki JUMBO LAZY BAG se duplo štepa koncem velike izdržljivosti i elastičnosti. Održava se vlažnom krpom i ima duži vek trajanja od eko kože! Vaš odmor može da počne! Dostupne boje: 7 Zanimljivih Činjenica O Lejzi Begovima Koje Treba Da Znate Da li ste znali da ono sto imate u svojoj dnevnoj sobi ili u kući govori mnogo o tome kakva ste osoba? Jeste li razmišljali o tome da impresionirate svoje goste investirajući u pristupačan, zabavan i udoban komad nameštaja kao što je lejzi beg? Zašto kupiti lejzi beg? Lejzi begovi su jedan od najpodcenjenijih komada nameštaja, iako su svakako nešto što treba da imate u svojoj kući ili stanu. Obično o nameštaju razmišljamo kao o drvenim, sterilnim i pomalo dosadim delovima našeg stana koji se teško premeštaju i uglavnom ne oslikavaju našu ličnost na najbolji način. Medjutim, ako bi svojoj dnevnoj sobi dodali komad zanimljivog i lako prenosivog nameštaja kao sto je lazy bag, Vaš eneterijer bi dobio potpuno novu dimenziju. Nudimo vam 7 razloga zašto svako od vas treba da ima lazy bag u svojoj dnevnoj sobi, dvorištu, ili studentskoj sobi! Filmski Maraton Dolazi vam devojka ili društvo da gledate najnoviji deo Hari Potera, što zahteva i ponovno gledanje svih prethodnih delova? Filmski marathon u najavi! Lejzi begovi su najbolje i najudobnije mesto za to, za koje će se svi boriti I potrčati da sednu kada odete u toalet. Trudnicama Ne Smete Reći NE Kada su u drugom stanju, njihovo telo se stalno menja I potrebno im je mesto koje ce im biti udobno i koje ce se prilagođavati njihovim potrebama. Zbog toga, ukoliko ne želite nervozu u kući ili čmičak na oku :-) obezbedite svojoj dragoj trudnici lejzi beg. Deca ih Vole Tačnije, deca ih prosto obožavaju. Lejzi begovi su njihovo omiljeno mesto za igru, najudobniji su za gledanje crtanih kao i za popodnevnu dremku kada se umorni vrate iz vrtića ili škole. Takođe, zbog svoje strukture, sigurniji su od nekog tvrdog i nameštaja sa oštrim ivicama te ne morate brinuti da će se udariti ili povrediti. Izaberite veselu boju za deciju sobu I usrecite vase malisane! Vecernje Čitanje Knjige ili Jednostavno - Bleja Ukoliko volite da se izgubite u dobroj knjizi i čitate satima, lejzi begovi su najbolja opcija za Vas. Skuvajte sebi kafu ili čaj, izaberite omiljenu knjigu i utonite u lejzi! Momci, provereno najudobnije mesto za igranje sonija. Ako ste ljubitelj modernijeg stila, naša preporuka je sivi, bež ili braon lejzi beg. Opuštanje kraj Bazena Obzirom na to da su lejzi begovi vodootporni, idealni su za letnje uživanje kraj bazena. Pristupačni su, pa možete sebi da priuštite i nekoliko komada kako bi svi u društvu bili zadovoljni. Jednostavni su za održavanje, tako da ne morate da se brinete ukoliko se isprljaju. Studentska Soba Student ste i živite u domu ili studentskom stanu? Prvo sto želite kada se uselite jeste da ostavite svoj lični pečat, a šta je bolje od šarenog lejzi bega? Složićete se, zabavni su i originalni. Srećom, ako imate malo prostora, vas lejzi beg će se lako uklopiti i možete ga prebacivati sa mesta na mesto po potrebi. Idealno, zar ne? Ekoloski Prihvatljivi Jeste li znali da se milioni drveća dnevno seku zarad nameštaja? Ukoliko želite da učinite uslugu planeti Zemlji, savršeno rešenje je lejzi beg, jer se proizvodi od šoteksa, čvrstog, jakog i gumiranog materijala a punjen je granulatom stiropora. Dakle, bez drveta! Sviđa vam se ovo sto ste pročitali? Pogledajte nasu ponudu lejzi begova različitih boja I materijala I izaberite svoj omiljeni.

84.990,- RSD
Detaljnije
Puppy Land Dvorac na naduvavanje sa spustom 350x340x245 ( 9109 )

Svako dete će se oduševiti u dvorcu za skakanje sa motivom kuce. Ovaj proizvod pruža zid za penjanje, tunel, obruč za košarku i tobogan za zabavu vaše dece. Sve je postavljeno na svom mestu, motiv kuce je još lepši uživo (pogledajte video) Niko neće moći da odoli ovoj slatkoj zabavi Mame i tate biće oduševljeni visokim kvalitetom izrade. Karakteristike: Starost: 3+ Maksimalno dece u istom trenutku: 4 deteta Maksimalna težina: 45kg po detetu Maksimalna težina 180kg na naduvanoj površini Veličina: 3,5m (D) 3,4m (Š) 2,45m (V) Pokreće se električnom pumpom za vazduh sa stalnim protokom. Materijal izuzetno otporan na probijanje sa dvostrukim i četverostrukim šavovima. Veliki naduvani jastuci sa potpuno mrežastom zaštitom zidova radi sigurnosti. Jednostavno podešavanje i skidanje. Naduva se za manje od jednog minuta. Paket sadrži: Happi Hop naduvavanje. Električni ventilator za vazduh sa stalnim protokom - australijski odobren. Komplet za pričvrćivanje u zemlju. Velika torba. Set za popravaku i uputstvo. Oprez: Koristite uz nadzor odraslih. Pažnja: Nije pogodan za decu mlađu od 36 meseci.

11.990,- RSD
Detaljnije
Peg Perego Mini Ducati IGMD0005 motocikl na akumulator ( P70060005 )

Karakteristike proizvoda: Peg Perego Motor na akumulator Mini Ducati IGMD0005 P70060005 Dečji motocikl sa tri točka na elektromotorni pogon Uzrast: 1+ Napajanje: akumulator 6V/4.5Ah (punjač uključen u paket) Snaga motora: 25 W Prosečno trajanje baterije: 95 minuta (trajanje baterije zavisi od vrste i nagiba terena po kojem se vozilo vozi) Maksimalna brzina: 2,7 km/h Nosivost: 15 kg Dimenzije: 44 x 69 x 47,5 cm Masa: 4.9 kg Kočnica i ubrzanje na jednoj pedali Točkovi sa gumenom trakom (štiti podove od grebanja, ne kliza) Sirena (baterije za sirenu su uključene u paket) Igračka pozitivno utiče na razvoj veština krupne motorike kod dece Uputstvo za upotrebu Upozorenje: Igračka nije namenjena deci mlađoj od 1 godine! Opis proizvoda: Specijalno dizajniran za najenergičnije male šampione, Mini Ducati sa punjivim akumulatorom garantuje maksimalnu sigurnost sa svojim osloncem na 3 točka i niskim težištem tela prilikom vožnje.

4.450,- RSD
Detaljnije
Baby poklon set - Junior (5)

Kupovinom ovog seta u paketu dobijate: - Pampers MB 5 Junior - 110 kom ( 4288 ) - PAMPERS WIPES SENSITIVE 4x56 ( 4417 ) - Seba Baby gel za kupanje eks nežan 200ml ( 1027633 ) - Seba Baby krema ekstra meka 200ml ( 1027104 )

4.690,- RSD
Detaljnije
Primebebe Kišobran kolica Mina Zelena ( 0171189 )

Lagana kišobran kolica, podesivi naslon za leđa u 2 položaja. Za decu od 6 meseci starosti do 15 kg težine. Elegantni prednji točkovi se okreću u svim smerovima, na zadnjim točkovima sinhronizovane kočnice. Točkovi EVA prečnika 14 cm. Pojas za dete učvršćen u 5 tačaka, podesiv po visini. Prednja prečka se može podignuti. Sklopiva kupola u 2 pozicije. Prostrana shopping košara. Dimenzije rasklopljenih kolica: 80x36x98 cm, sklopljenih: 23x16,5x98 cm. Težina kolica: 6 kg. Odgovara europskom standardu EN-1888.

Online robna kuća sa preko 80.000 aktivnih proizvoda u ponudi! Prvi pravi WebShop u Srbiji. Osnovan sada već davne 2012 godine sa idejom prodaje računara i računarske opreme putem interneta. Prodaja računara, bele tehnike i kućnih aparata bili su samo početak, kasnije polako se pridodaju jedna po jedna grupa: sve za kuću, bebi oprema, igračke, sport i rekreacija, pet shop...
Prijavite se na newsletterkako biste primali mail sa novim proizvodima i akcijama