Kliklak WebShop
AdresaMatejevački put 36e1
OpštinaNiš
Telefon0183230265
Online robna kuća sa preko 80.000 aktivnih proizvoda u ponudi! Prvi pravi WebShop u Srbiji. Osnovan sada već davne 2012 godine sa idejom prodaje računara i računarske opreme putem interneta. Prodaja računara, bele tehnike i kućnih aparata bili su samo početak, kasnije polako se pridodaju jedna po jedna grupa: sve za kuću, bebi oprema, igračke, sport i rekreacija, pet shop...
  • Oglasi
  • O marketu

Filteri

Sortiraj:
15 30 50 100
15.990,- RSD
Detaljnije
Dolu Set za dvorište - tobogan + ljuljaška + koš ( 030238 )

Dolu Set za dvorište - tobogan + ljuljaška + koš ( 030238 ) Set je proizveden od kvalitetne plastike. - Brend: Dolu / dečaci, devojčice. - Uzrast 2+ - Pogodna za dvorište. - Dimenzija: 123 cm x 156 cm x 170 cm. Dužina spusta 126 cm

34.990,- RSD
Detaljnije
Dvorac za skakanje Bubble 4 u 1 - Trambolina na naduvavanje sa spustom 300x280x175

Dvorac za skakanje Bubble 4 u 1 idealan je za mališane. Priredite deci pravo uživanje u svom dvorištu, trambolina na naduvavanje biće najbolji poklon za njih! Ovo je siguran, zabavan način da okupirate svoju decu satima. Ne samo da je na raspolaganju deo za skakanje, već i bazen sa lopticama kao i tobogan. Za još veću zabavu, deca će voleti da mogu istovremeno da se klizaju, skaču i igraju, (ograničenje na ukupan kapacitet težine do 135 kg tj 3 deteta max ) Karakteristike: Starost: 3+ Maksimalno dece u istom trenutku: 3 deteta Maksimalna težina: 45kg po detetu Maksimalna težina 136kg na naduvanoj površini Veličina: 3.0m (D) x 2.8m (Š) x 1.75m (V) Pokreće se električnom pumpom za vazduh sa stalnim protokom. Materijal izuzetno otporan na probijanje sa dvostrukim i četverostrukim šavovima. Veliki naduvani jastuci sa potpuno mrežastom zaštitom zidova radi sigurnosti. Jednostavno podešavanje i skidanje. Naduva se za manje od jednog minuta. Pakovanje sadrži: Happi Hop naduvavanje. Električni ventilator za vazduh sa stalnim protokom. Komplet za pričvrćivanje u zemlju. Velika torba. Kit za popravku i uputstva. 30 plastičnih kuglica. Oprez: Koristite uz nadzor odraslih. Pažnja: Nije pogodan za decu mlađu od 36 meseci.

2.999,- RSD
Detaljnije
Fotelja za ljuljanje 128x90x42 ( 15-116000 )

Viseća fotelja dimenzija 275x136 cm. Dimenzije sedišta 100x50 cm. Drvena letvica 90x3 cm. Izrađeno od pamuka. Maksimalna nosivost je 100 kg.

59.990,- RSD
Detaljnije
7 u 1 Play House Dvorac na naduvavanje sa spustom 300x360x235 cm (9019)

Dvorac Play House, savršeni dvorac za pravu dečiju zabavu. Vrhunski kvalitet i završna obrada oduševiće roditelje dok njegova funkcionalnost deci prosto neće dati mira. Karakteristike: Maksimalno dece u istom trenutku: 5 deteta Maksimalna težina: 45kg po detetu Maksimalna težina 180kg na naduvanoj površini širina: 300 cm dužina: 360 cm visina: 235 cm Pokreće se električnom pumpom za vazduh sa stalnim protokom. Materijal: 3-slojni laminirani PVC, poliester tkanina Okford, otpornost na vatru Materijal izuzetno otporan na probijanje sa dvostrukim i četverostrukim šavovima. Jednostavno podešavanje i skidanje. Naduva se za par minuta. Paket sadrži: Happi Hop naduvavanje. Električni ventilator za vazduh sa stalnim protokom Komplet za pričvrćivanje u zemlju (klinovi) Velika torba. Oprez: Koristite uz nadzor odraslih. Pažnja: Nije pogodan za decu mlađu od 36 meseci.

2.299,- RSD
Detaljnije
Lezaljka 200x80 cm ( 15-114000 )

Ležaljka za odmor izrađena od pamuka. Dimenzije mreže 200x100 cm, letvice 100x2x3 cm. Ukupna dužina mreže je 280 cm. Maksimalna nosivost je 100 kg. NAPOMENA: POSTOLJE NIJE PRILOŽENO!

34.990,- RSD
Detaljnije
Philips Lumea SC1997/00 IPL Epilator

Boja Bela/Roze Tip IPL Karakteristike Depilator za trajno uklanjanje dlačica na telu i licu. Broj pulseva: 250000; Pogodan za razne tipove dlačica i kože, Siguran i efikasan na područjima: ruke, noge, stomak, bikini područije, ispod ruku, brada, obrazi, iznad gornje usne; Pet prilagodljivih nivoa jačine svetlosti; detektor boje kože, Integrisani UV filter štiti kožu od UV zračenja Oprema: Nastavak za telo 4 cm2 i precizni nastavak 2 cm2, Torbica za čuvanje, Krpica za čišćenje Uživajte u glatkoj koži svakodnevno Philips Lumea IPL aparat za odstranjivanje dlačica primenjuje nežne impulse svetlosti do korena dlake.Ponavljanje tretmana ostavlja kožu glatkom i nežnom. Naše kliničke studije pokazale su značajno smanjenje dlake za samo četiri nedeljna tretmana koja rezultira svilenkastu kožu. Da biste održali ove rezultate, jednostavno ponovite tretman kada je potrebno. Vreme između tretmana može se razlikovati na osnovu Vaše regeneracije dlačica. Da biste uvećali ovu sliku, molimo vas kliknite na sliku u galeriji slika na vrhu ove stranice. Philips Lumea se koristi na skoro svim tipovima kože Kao i kod drugih tretmana zasnovanih na svetlosti, Philips Lumea IPL aparat za odstranjivanje dlačica nije efikasan na crvenoj, svetlo-plavoj ili beloj dlačici. Ovaj proizvod takođe nije pogodan za tamnu kožu. Bezbedno i efikasno čak i na osetljivim područjima. Koristite sa sigurnošću uklonite dlačice na licu (gornjoj usnoj, bradi i bočnim stranama) i delovima tela uključujući noge, podlaktice, bikini, stomak i ruke. Precizni dodatak za dodatnu sigurnost na licu. Sa dodatnim integrisanim filterom za svetlo, može se koristiti za sigurno uklanjanje dlačica na gornjoj usnoj, bradi, obrazima i drugim osetljivim područjima. Integrisani senzor određenog tipa kože meri početak svake sesije i povremeno tokom sesije. Ako otkrije ton kože koji je previše taman za ovaj proizvod, automatski će prestati da emituje impulse. Koristite aparat na svim željenim zonama osim obrva Poželjno je da dlačice uklonite pa tada koristite Lumea aparat delovi dlačica ispod površine kože apsorbuju svetlost, što osigurava efikasnost tretmana. Dodatak za precizan rad ima ugrađen dodatni filter za svetlost za posebnu bezbednost i stoga može da se koristi za tretiranje neželjenih dlačica na gornjoj usni, bradi i zulufima, prstima na nozi, bikini zona, pazuh. Nemojte nikako da tretirate obrve pomoću ovog aparata. Kompletno rešenje koje dolazi spremno za rad direktno iz kutije. Što je još važnije, ne zahteva nikakvu zamenu bilo kog dela aparata. Glavni režim aplikacije omogućava klizno kretanje za praktičniju i kontinuiranu primenu. Philips Lumea ima pet podešavanja energije svetlosti kako bi se osiguralo nežno i efikasno tretiranje, koristi se čak i na osetljivoj koži. Uz Lumea IPL aparat za odstranjivanje dlačica dobijate blistavost koja ne prolazi Budite uvek sređeni uz Philips Lumea Prestige IPL koji uklanja dlačice u korenu. Dočekajte leto spremni uz sjaj i glatkost kože koji traje.

29.990,- RSD
Detaljnije
Bouncy Dvorac na naduvavanje sa bazenom i spustom 365x200x190 ( 9820 )

Zabavna i sigurna igra za mališane. Ovaj dvorac je lep i živopisan i biće savršen za vaše mališane. Tokom vrelih letnjih dana bazen da rashladite decu ili ga pretvorite u igraonicu sa loptama. Vi kontrolišete zabavu! Karakteristike: Maksimalno dece u istom trenutku: 2 deteta Maksimalna težina: 45kg po detetu Maksimalna težina 90kg na naduvanoj površini Dimenzije: 3,65m (D) 2,0m (Š) 1,9m (V) Pokreće se električnom pumpom za vazduh sa stalnim protokom. Materijal izuzetno otporan na probijanje sa dvostrukim i četverostrukim šavovima. Veliki naduvani jastuci sa potpuno mrežastom zaštitom zidova radi sigurnosti. Jednostavno podešavanje i skidanje. Naduva se za manje od jednog minuta. Pakovanje sadrži: Happi Hop naduvavanje. Električni ventilator za vazduh sa stalnim protokom. Komplet za pričvrćivanje u zemlju. Velika torba. Kit za popravku i uputstva. 30 plastičnih kuglica. Komplet mlaz vode i priključak za crevo.

643,- RSD
Detaljnije
Domaći poštansko sanduče-kapija ( M0118 )

Domaći poštansko sanduče-kapija ( M0118 ) - poštansko sanduče-kapija

84.990,- RSD
Detaljnije
Puppy Land Dvorac na naduvavanje sa spustom 350x340x245 ( 9109 )

Svako dete će se oduševiti u dvorcu za skakanje sa motivom kuce. Ovaj proizvod pruža zid za penjanje, tunel, obruč za košarku i tobogan za zabavu vaše dece. Sve je postavljeno na svom mestu, motiv kuce je još lepši uživo (pogledajte video) Niko neće moći da odoli ovoj slatkoj zabavi Mame i tate biće oduševljeni visokim kvalitetom izrade. Karakteristike: Starost: 3+ Maksimalno dece u istom trenutku: 4 deteta Maksimalna težina: 45kg po detetu Maksimalna težina 180kg na naduvanoj površini Veličina: 3,5m (D) 3,4m (Š) 2,45m (V) Pokreće se električnom pumpom za vazduh sa stalnim protokom. Materijal izuzetno otporan na probijanje sa dvostrukim i četverostrukim šavovima. Veliki naduvani jastuci sa potpuno mrežastom zaštitom zidova radi sigurnosti. Jednostavno podešavanje i skidanje. Naduva se za manje od jednog minuta. Paket sadrži: Happi Hop naduvavanje. Električni ventilator za vazduh sa stalnim protokom - australijski odobren. Komplet za pričvrćivanje u zemlju. Velika torba. Set za popravaku i uputstvo. Oprez: Koristite uz nadzor odraslih. Pažnja: Nije pogodan za decu mlađu od 36 meseci.

11.990,- RSD
Detaljnije
Peg Perego Mini Ducati IGMD0005 motocikl na akumulator ( P70060005 )

Karakteristike proizvoda: Peg Perego Motor na akumulator Mini Ducati IGMD0005 P70060005 Dečji motocikl sa tri točka na elektromotorni pogon Uzrast: 1+ Napajanje: akumulator 6V/4.5Ah (punjač uključen u paket) Snaga motora: 25 W Prosečno trajanje baterije: 95 minuta (trajanje baterije zavisi od vrste i nagiba terena po kojem se vozilo vozi) Maksimalna brzina: 2,7 km/h Nosivost: 15 kg Dimenzije: 44 x 69 x 47,5 cm Masa: 4.9 kg Kočnica i ubrzanje na jednoj pedali Točkovi sa gumenom trakom (štiti podove od grebanja, ne kliza) Sirena (baterije za sirenu su uključene u paket) Igračka pozitivno utiče na razvoj veština krupne motorike kod dece Uputstvo za upotrebu Upozorenje: Igračka nije namenjena deci mlađoj od 1 godine! Opis proizvoda: Specijalno dizajniran za najenergičnije male šampione, Mini Ducati sa punjivim akumulatorom garantuje maksimalnu sigurnost sa svojim osloncem na 3 točka i niskim težištem tela prilikom vožnje.

7.699,- RSD
Detaljnije
Tricikl Playtime 414/1 XL Bež sa podesivim nagibom naslona + meke gume od EVA pene sa Alu felnama

Predstavljamo Vam novu vrstu dečijih Playtime "sit-and-sleep" tricikala, komforni tricikli “XL” za najmladje, za spavanje i uživanje u vožnji. Naslon sedišta je sa višestepenim podešavanjem položaja što omogućava osnovnu dvostruku funkciju tricikla: dete može da sedi, možete oboriti naslon sedišta, i dete može i spavati Kako dete raste, tako ovaj “XL” tricikl prilagodjavate uzrasnom dobu malog korisnika. Praktično, mozete ga koristiti više godina. Vremenom,uklanjate delove tricikla (mekano sedište, drzač za noge ) koji su tu da malom detetu pruže maksimalnu sigurnost i udobnost Zaštitna tenda sa višestepenim podešavanjem i posebnom UV- zaštitom od sunca: zadni deo ove višeslojne tende je od mrežastog materijala da bi se omogućio vizuelni kontakt sa detetom, kao i zbog strujanja vazduha. Mekana tenda pruža dobru zastitu od vetra i sunca, moze se zglobno sklopiti u zavisnosti od potrebe ili demontirati Mekano sedište, izradjeno od debelog i mekanog sundjerastog materijala, obezbedjuje komfornu voznju i kada je dete budno i kada spava. Dodatnu bezbednost dobijamo korišćenjem zaštitnog pojasa. Zaštitni pojas sa petostepenom kopčom obezbedjuje sigurnost na pre svega. Na vertikalnim kaiševima imamo ojačanje od sundjerastog materijala u cilju zaštite nežne dečije kože Tricikl ima velike točkove sa gumama od EVA pene i aluminijumskim felnama. Fleksibilni dvostruko podesiv upravljač na triciklu možete postaviti u skladu sa konstitucijom deteta: podešavanje po visini + podesavanje nagiba upravljača Ukoliko je teren po kome vozite svoje dete pod nagibom , možete prilikom zaustavljanja koristiti kočnice koje se nalaze na zadnjim točkovima Ručica za roditeljsko upravljanje je oblozena mekom gumom i može se postaviti u više položaja Pozadi je korpa za odlaganje sitnica, baš ispod same ručice za upravljanje. Obratite paznju na ostale detalje ovog super “XL” tricikla: Transportno pakovanje je dimenzija 57x32x41cm Preporuceno maksimalno opterećenje do 50kg Playtime tricikl “XL” je predvidjen za uzrast od 6 meseci do 6 godina starosti Maksimalna podrzana tezina je do 50kg, zajedno sa stvarima za koje koristite zadnju korpu XL-točkovi od EVA pene su prečnika 30cm i 24cm, alu-felne na točkovima Neto tezina Playtime tricikla “XL” je 14kg Uputstvo za montiranje možete preuzeti OVDE Proizvod se isporučuje u kutiji, nenamontiran Za montažu proizvoda potrebno je oko 30 min. Od alata su vam potrebni šrafciger i klešta, alat nije deo seta Proizvod nije za profesionalnu upotrebu

1.898,- RSD
Detaljnije
Haus poštansko sanduče 300mm x 113mm x 355mm crno ( 0200025 )

- Poštansko sanduče - Dimenzija 300x113x355mm - Materijal galvanizirani čelik 0.6mm - Boja crna

2.490,- RSD
Detaljnije
Dede Spajdrmen Ljuljaška za decu ( 030624 )

Uzrast 1+ Materijal Plastika

12.999,- RSD
Detaljnije
Ljuljaska za dvorište 310x150x180cm do 150 Kg

Čelična konstrukcija na kojoj se nalaze dve ljuljaške i klackalica. Ukupna maksimalna dozvoljena težina je 150 kg. Predviđeno za decu od 3-10 godina, težine do 50 kg. Širina ove izvanredne Ljulljaške je 3.1 metar , dok je visina 1,8 metar Dimenzije su 310x150x180 cm. Predviđeno za spoljašnju upotrebu.

49.990,- RSD
Detaljnije
Philips Lumea IPL BRI950/00 epilator - 250000 impulsa

Tip n IPL tehnologija Broj brzina Broj pulseva 250000 Luksuzna torbica Bežičan ili sa kablom Podešavanje inteziteta: 5 Senzor SmartSkin predlaže najbolju postavku za vašu nijansu kože UV filter Period korišćenja 5 godina Broj impulsa 250 000 Boja Belo-roze Vreme primene: Pazuh 2.5 minuta Lice 1.5 minut Bikini linija 2 minuta Donji deo nogu 8.5 minuta Razvijeno iz profesionalne IPL tehnologije, u saradnji sa dermatolozima Philips Lumea koristi inovativnu tehnologiju utemeljenu na IPL svetlu (Intense Pulsed Light – pulsirajuće svetlo visokog intenziteta) za prekidanje ciklusa ponovnog rasta dlačica. Nežni svetlosni impulsi primenjuju se na koren dlačica i, nakon nekoliko tretmana, sprečavaju ponovni rast dlačica. IPL tehnologija dostupna je u salonima lepote od 1997. godine. Philips Lumea, nastala iz te profesionalne IPL tehnologije, omogućava vam lako i efikasno sprovođenje tretmana uklanjanja dlačica kod kuće. Philips Lumea Prestige je rezultat 14 godina istraživanja i razvoja u saradnji s vodećim dermatolozima. Dokazana efikasnost Objektivne studije pokazuju značajno smanjenje dlačica u samo 3 do 4 tretmana na dve nedelje primene, a rezultat je glatka koža bez dlačica. Kako biste održavali rezultate, ponovite tretman na svake 4 do 8 nedelja. Jedinstveno zaobljeni nastavci za različite delove tela Budući da je svako područje tela jedinstveno, Philips Lumea Prestige jedini je aparat s IPL tehnologijom koji pruža jedinstveno zaobljene nastavke dizajnirane za optimalne rezultate na različitim delovima tela. Nastavci se razlikuju kombinacijama oblika, veličinom prozorčića i filtera. Ovaj Philips Lumea Prestige pruža tretmane za telo (noge, ruke, stomak), lice (gornja usna, brada). Nastavak za lice preciznog je dizajna i ima dodatni filtar za lice Ima vlastiti posebno dizajnirani dodatni integrisani filtar i mali, pljosnati prozor za nežnu i preciznu upotrebu na gornjoj usni, bradi i liniji vilice. Nastavak za telo je veći i zaobljen prema unutra – za veća područja Nastavak je velik i zaobljen prema unutra kako bi pratio konture tela, učinkovito pokrivajući područja kao što su noge, ruke, stomak. Nema zamenskih delova, nema skrivenih troškova Philips Lumea potpuno je rešenje koje je odmah spremno za upotrebu. Nisu potrebni spremnici za dopunu niti gelovi.

3.499,- RSD
Detaljnije
Famosa Nenuco beba sa koferom za putovanje ( 0127428 )

Nenuco beba s koferčetom za putovanje omogućava devojčici zanimljivo igranje s lutkicom bilo gde. Lutku možete nosisti svuda sa spbpm. Kada otovrite koferče stavite lutku na bazu, tako da se možete bezbrižno igrati s njom. U koferčetu se nalazi pribor za hranu.

17.990,- RSD
Detaljnije
Kikka Boo Kolica jasper 2u1 (trans.sediste) - purple ( 31001020026 )

Kombinovana kolica predviđena za decu od rođenja do 15kg težine Podesiva Tenda Više pozicija naslona sedišta Sedište je reverzibilno, može se okretati u oba pravca (ka majci i u pravcu kretanja) Sportsko sedište se pomoću kaiševa pretvara u kopru za novorođenče Podesiv naslon za noge Prednji točkovi se rotiraju Velika šoping korpa Torba za mame Zimska navlaka Dimenzije rasklopljenih kolica: 96 x 65 x 106cm Dimenzije sklopljenih kolica: 96 x 65 x 33cm Težina: 9kg

5.645,- RSD
Detaljnije
Intex bazen 244x76cm ( 28110 )

Ovaj bazen pripada grupi EASY SET bazena sto znaći da mu se samo obruč napumpava. Ukupna visina bazena iznosi 76cm. Bazen se puni do samog obruča da bi se postigla maksimalna dubina vode od 58cm. Na bazenu postoje otvori tako da može i pumpa naknadno da se prikači. Uz bazen dobijate: Set za krpljenje, plastični nastavak za odvod vode iz bazena, čepove za otvore predviđeni za pumpu i upustvo za montiranje. Izuzetno kvalitetan i izdržljiv PVC Dimenzije: 244 x 76cm Zapremina: 2419 litara

1.499,- RSD
Detaljnije
Ljuljaška drvena za decu ( 15-815000 )

Drvena ljuljaška dimenzija 31x31 cm. Predviđena za decu od 9-36 meseci maksimalne težine do 25 kg. Uže na ljuljašci je različitih boja: plavo, zeleno, narandžasto, svetlo smeđe). Ne postavljati ljuljašku iznad betona i asfalta Obavezan strogi nadzor odrasle osobe tokom korišćenja ljuljaške

12.490,- RSD
Detaljnije
Dohany Velika Kućica za decu 111x120x113cm ( 502788 ) ROZE

Dohany VELIKA ROZE kućica za decu Izrađena je od kvalitetne livene plastike čvrste i jake konstrukcije. Dimenzije kućice su: 113x111x120 cm. Za decu uzrasta iznad 2 godine lako se montira bez ikakvih alata. Vaši klinci uživaće u svakom trenutku koji provedu igrajući se u ovoj kućici prelepog dizajna i prostranog enterijera koji omogućava vašoj deci da razvijaju svoju maštu i kreativnost. Obradujte svoje mališane i priuštite im neiscrpne trenutke zabave u kojima će satima neizmerno uživati. Ova kućica svojim izgledom neodoljivo podseća na bajkovite kućice iz omiljenih dečijih diznijevih crtaća. Kućica je pogodna za upotrebu unutar i van kuće.

9.990,- RSD
Detaljnije
Bazen 420x84cm ( 26-348000 )

Bazen 420x84 cm. Kapacitet 8652 litre. Materijal izrade: 3-slojni PVC zid (poliester obložen PVC-om). Montaža i punjenje za otprilike 30 minuta. Uputstva su priložena.

4.990,- RSD
Detaljnije
Motor 104 na akumulator za decu 6V - crveni

Dostupne boje: Mali motor na baterije je nova igračka u ponudi trotočkaša. Njegov svemirski izgled odvešće vas i vaše dete u beskrajnu igru i maštanje, uz mnogo radosti. Baterija koja se lako puni obezbediće vožnju po lepom vremenu. Takođe, ovaj motor je malih dimenzija i to vam olakšava transport do mesta za vožnju. Motor ima 3 točka i izuzetno je stabilan prilikom voženja Punjiva baterija i punjač su deo seta Svetlosni (led efekat) i zvučni efekat Poseduje prekidač on/off Lako I brzo se montira Predviđeno za decu od 3-5god. starosti Baterija se puni od 8-12h Dostupan je u crvenoj, crnoj i plavoj boji Dimenzije vozila: 82x41x51cm Baterija: 6V 4.5Ah Težina vozila: 5kg Maksimalna brzina: 3km/h Maksimalno opterećenje: 15kg --------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------------- U interesu sigurnosti vašeg deteta, vaše sigurnosti i sigurnosti drugih, treba da u potpunosti razumete preporučene smernice za ovaj tip dečijih igračaka. Ovo vozilo na baterije koristi samo baterije koju su u sklopu kompleta, nikako druge i sa drugačijim karakteristikama. Takođe, vozilo se ne sme koristiti na bilo kojim javnim putevima ili trotoarima. Vozilo bi trebalo koristiti samo na privatnom posedu uz dozvolu vlasnika, a od zaštitne opreme treba detetu staviti kacigu, štitnike za ruke i za kolena. Deca moraju biti pod nadzorom odrasle osobe u svakom trenutku kada se koristi vozilo. To je od suštinskog značaja za bezbednost vašeg deteta. Da bi proizvod dugo trajao sledite uputstva o održavanju i upotrebi istog. Ovo uključuje i informacije o punjenju baterije. Ove i ostale navode mozete naci u "Korisnickom uputstvu".Ako ste i dalje u nedoumici – kontaktirajte nas. Proizvod se isporučuje u originalnoj kutiji, nenamontiran Za montažu proizvoda potrebno je oko 30 min. Od alata su vam potrebni šrafciger i klešta, alat nije deo seta Proizvod nije za profesionalnu upotrebu

17.990,- RSD
Detaljnije
Kikka Boo Kolica jasper 2u1 (trans.sediste) - houses blue ( 31001020025 )

Kombinovana kolica predviđena za decu od rođenja do 15kg težine Podesiva Tenda Više pozicija naslona sedišta Sedište je reverzibilno, može se okretati u oba pravca (ka majci i u pravcu kretanja) Sportsko sedište se pomoću kaiševa pretvara u kopru za novorođenče Podesiv naslon za noge Prednji točkovi se rotiraju Velika šoping korpa Torba za mame Zimska navlaka Dimenzije rasklopljenih kolica: 96 x 65 x 106cm Dimenzije sklopljenih kolica: 96 x 65 x 33cm Težina: 9kg

7.990,- RSD
Detaljnije
Ljuljaska Gnezdo Elipsa 160x70cm do 120 kg

Idealan poklon za vaše dete, koji donosi puno zabave i podstiče umerenu fizičku aktivnost. Moderno dizajnirana ljuljaška u obliku gnezda izrađena od čelika, polipropilena/ tekstila. Ljuljaška dimenzija 160x 70 cm Okvir ljuljaške od čelika; 25 x 1,4 mm i 25 x1,2 mm Sedište; crno, polipropilen/ tekstil Uže: polietilen, prilagodljive dužine Nosivost: 120 kg max Zbog svog jedinstvenog dizajna ljuljaška gnezdo se može koristiti na više načina: sedenje, ležanje na stomak ili leđa. Takođe, istovremeno je mogu koristiti dvoje ili više dece. Napomena: Vodite računa da je maksimalna nosivost ljuljaške 100 kg!

23.990,- RSD
Detaljnije
Ljuljaska za dvorište 360x160x176cm ( 15-609000 )

Ljuljaška za dvorište Stabilna čelična konstrukcija Dimenzije: 360 x 160 x 176 cm - Predviđeno za decu od 3-10 godina, težine do 45 kg. Ukupna maksimalna dozvoljena težina je 180 kg. - Čelična konstrukcija na kojoj se nalazi dupla ljuljaška, obična ljuljaška, klackalica, čelične merdevine i merdevine na kanapu.

1.999,- RSD
Detaljnije
Bazen nadzemni 175x109x46 cm ( 26-322000 )

Arikal - šifra: 26-322000 Dimenzije: 175 x 109 x 46 cm Dubina: Namenjeno deci (mlađeg uzrasta) Ostalo: Bazen ima dva prstena 6 meseci

13.999,- RSD
Detaljnije
Bicikl FOSTER 6.0 26"/18 crna/crvena ( 650102 )

Bicikl Foster 6.0 26"/18 crna/crvena je atraktivan muški bicikl namenjen krstarenju kroz urbane sredine, ali spreman i da se otisne u manje off-road avanture. Ima 18 brzina i točkove od 26 inča. Izrađen od kvalitetnih komponenti kako bi na najbolji način doprineo većem uživanju u vožnji. Opšte je poznato da je biciklizam jedan od najboljih načina da ljudi poboljšaju svoje zdravlje i fizičku spremnost. Ljudi koji se bave biciklizmom po pravilu žive duže i vode zdraviji život. Redovna vožnja bicikla (do posla, škole ili bilo koje druge destinacije koju redovno posećujete) se pokazala kao najefektivniji način kojim pojedinac može da produži svoj život i poboljša svoje zdravlje, preporučuje se i osobama koje se bave drugim sportskim aktivnostima. Bicikl je pravi izbor za zdrav život.

3.800,- RSD
Detaljnije
Clatronic FFR 2916 friteza 1l 900W

Tehničke karakteristike: - Kućište hladno na dodir - Termostat - Kontrolnik sa displejom - Zaštita od pregrevanja - 1 L kapacitet - Posuda za prženje sa ručkom koja se uklanja - 6 fondi viljuškica obeleženih bojama - Zaštitni omotač protiv prskanja - Držač viljuški - Promenljivi filter - 900W

9.490,- RSD
Detaljnije
Clementoni interaktivni globus ( CL50537 )

Geografija nikada nije bila zabavnija! Uz novi Clementoni interaktivni globus, nauči glavne gradove i kontinente, preslušaj himne i otkrij mnoštvo zanimljivosti o dalekim destinacijama na svim stranama sveta! Otkrij gde se nalazi kolevka zapadne kulture, koja je zemlja izlazećeg Sunca i odakle nam stiže najbolja čokolada! Oprobaj se u interaktivnom kvizu, kroz 3 nivoa težine i pokaži svima ko drži globus u malom prstu! Uzrast: 8+ godina Dimenzije: 42 x 32 x 32 cm Materijal: plastika, elektroinstalacije Set sadrzi: Interaktivni globus * potrebne su 2 AAA baterije

1.599,- RSD
Detaljnije
Lezaljka - mreza 266x80cm ( 15-112000 )

Ležaljka za odmor u obliku mreže istkane od pamučnih niti. Dimenzije mreže 200x80 cm, letvice 80x2x3 cm. Ukupna dužina mreže je 280 cm. Maksimalna nosivost je 100 kg. NAPOMENA: POSTOLJE NIJE PRILOŽENO!

Online robna kuća sa preko 80.000 aktivnih proizvoda u ponudi! Prvi pravi WebShop u Srbiji. Osnovan sada već davne 2012 godine sa idejom prodaje računara i računarske opreme putem interneta. Prodaja računara, bele tehnike i kućnih aparata bili su samo početak, kasnije polako se pridodaju jedna po jedna grupa: sve za kuću, bebi oprema, igračke, sport i rekreacija, pet shop...
Prijavite se na newslatterkako biste primali mail sa novim proizvodima i akcijama