Mamino.rs
AdresaŠarganska 2
OpštinaBeograd - Čukarica
Telefon062 8141 633
Online shop mamino.rs je nastao 2018. godine sa idejom da mamama i tatama pružimo jedistveno mesto za kupovinu opreme za bebe preko interneta. Na našem sajtu nudimo pažljivo biran izbor kolica za bebe, auto sedišta, odeće i bebi opreme. Postoje brojni sajtovi koji prodaju bebi opremu, ali retko ko nudi funkcionalnost i stil na jednom mestu. Mi smo prepoznali to kao naš cilj i odlučili da ga napravimo našu internet prodavnicu.
  • Oglasi
  • O marketu

Filteri

15 30 50 100
Auto sedište Kinderkraft ISOFIX FIX2GO black

Dečije auto sedište Kinderkraft ISOFIX FIX2GO predviđeno je za decu težine od 9 do 36 kg. FIX2GO Kinderkraft dečije auto sedište garantuje bezbedno putovanje za svako dete. Ovo auto sedište je napravljeno po sertifikatu Evropske unije ECE R44/04. Sedište ima sistem ISOFIX+TOP TETHER, dodatni uložak na sedištu, kao i mogućnost podešavanja visine naslona. Dečije auto sedište obezbeđeno je sigurnosnim pojasevima u tri tačke vezivanja. Sedište se veoma jednostavno fiksira u automobil uz pomoć isofix šina. Top tether – poznatije kao pomoćno sidro pruža dodatnu bezbednost. Brzo i lako sedište možete i izvaditi iz automobila kako biste obezbedili dodatni prostor ukoliko vaše dete ne putuje sa vama.

13.500,00 RSD
Beograd - Čukarica
Kišobran kolica za bebe Kinderkraft PILOT black

Lagana i kompaktna kišobran kolica PILOT firme Kinderkraft su obavezna stavka za svakog roditelja. Ako tražite kolica za bebe koja su funkcionalna, a istovremeno i kompaktna, PILOT je sjajan izbor po pristupačnoj ceni. Glavne karakteristike kišobran kolica PILOT : Moderan sistem sklapanja jednom rukom sa pojasom za lakše nošenje Moderna zaštitna šipka, korpa ispod sedišta, zaštita za bebina stopala, kabanica za zaštitu od kiše, držač za čaše Gumeni točkovi sa kvalitetnim ležajevima i sa funkcijom amortizera Sklapaju se samo jednom rukom, vrlo lako i brzo Spreman za vožnju odmah nakon rasklapanja Zauzimaju vrlo malo mesta kad se sklope: 60 x 41.5 x 23 cm Dupla zaštita od slučajnog sklapanja ili rasklapanja kolica Podesiv tapacirani pojas za nošenje sklopljenih kolica Moderna odvojiva zaštitna šipka, koja se automatski sklapa zajedno sa ramom Glatko podešavanje i obaranje naslona iz položaja sedenja u položaj ležanja Centralna kočnica Suncobran sa prozorom Bezbednosna traka na ručki kolica, radi sprečavanja gubitka kontrole nad kolicima Stabilan i lagan alumijumski ram, težak samo 5,8 kg Bezbednosni pojas sa vezivanjem u 5 tačaka Kišobran kolica su detetovo glavno prevozno sredstvo dok uči da sedi i interesuje se za svet oko sebe. Kada se pravilno izaberu, kišobran kolica će biti neizostavni element vaših zajedničkih putovanja, bez obzira da li idete na daleki put ili samo do obližnje prodavnice. Ova kolica takođe odlikuje moderna zaštitna šipka u obliku slova T, koja liči na volan bicikla. Ova zaštitna šipka se može odvojiti od kolica, a pri sklapanju ili rasklapanju se i ona automatski sklapa odnosno rasklapa. Naslon za leđa se podešava glatko, bez zupčastih stepena, kako bi savršeno udobno smestila dete pri svakoj njegovoj aktivnosti, na primer kada se detetu prispava, moći će udobno da se zavali i spava. Komfor tokom vožnje takođe pružaju i zaštitni suncobran sa otvorom za gledanje, kabanica u slučaju kišnog vremena, zimska vreća odnosno navlaka za hladnije dane, kao i naslon za noge. Kolica PILOT omogućavaju vašem detetu da bude pravi mali avanturista, bez da gubi na komforu. Dečija kolica PILOT su savšren pratilac za šetnju Svaki moderan roditelj treba takođe da obrati pažnju na aksesoar koji im olakšava svakodnevne aktivnosti i čini šetnje sa detetom većim uživanjem. Držač za čašu će vam omogućiti da uživate u vašim omiljenim napicima i dok se šetate. Prostrana i lako dostupna korpa za stvari se nalazi ispod sedišta i stvarno će vam olakšati život kada idete u kupovinu ili jednostavno imate dosta bitnih stvari da ponesete u šetnju.

15.400,00 RSD
Beograd - Čukarica
Kinderkraft hranilica za bebe PINI pink

Dečja stolica za hranjenje Dečja hranilica Kinderkraft PINI pink je idealan pratilac Vaših mališana u odrastanju! Ima funkcije potrebne za decu u svakom uzrastu. Savršena je za prve zajedničke obroke, a Vaši mališani će je moći koristiti sve do predškolskog uzrasta! Dizajn hranilice inspiriran je najnovijim skandinavskim trendovima u uređenju enterijera i odlično će se uklopiti u svaki dom i trpezariju. Udobna stolica s naslonom, prilagodljivom podloškom za hranjenje i zaštitnim pojasom presvučena je imitacijom kože i vrlo lako se čisti vlažnom krpom. Podloška za hranjenje može da se postavi na tri različite udaljenosti od naslona, a može se i potpuno ukloniti. Sa gornje strane se nalazi odvojiva tacna koja se se može prati u mašini za pranje suđa. Sa donje strane se nalazi graničnik koji sprečava klizanje bebe sa stolice. Zaštitni pojas sa učvršćenjem u 5 tačaka može se trajno ukloniti kada ga dete preraste ili ako više nije potreban.   Stolica za decu Ova stolica za decu će savršeno poslužiti Vašim mališanima i kad malo porastu jer se brzo i jednostavno pretvara iz hranilice za bebe u udobnu dečju stolicu! Drvene noge hranilice sastoje se iz dva dela, a sve što je potrebno za transformaciju je da donji deo nogara pričvrstite na osnovu stolice. Takvu nižu stolicu deca mogu da koriste još dugo nakon što prerastu hranilica za bebe. udobna stolica sa presvlakom od veštačke kože zaštitni pojas odvojiva i podesiva podloška sa 3 nivoa udaljenosti odvojiva tacna koja se može prati na 60°C odvojive noge / produžeci mogućnost transformacije u dečju stolicu za igru i učenje drvene noge hranilice zaštita od klizanja na nogarima moderan i funkcionalan dizajn Dimenzije hranilice: 95 x 64 x 57 cm Težina hranilice: 5,1 kg Dimezije niske stolice: 71 x 45 x 41 cm Visina sedišta: 33cm od poda Uzrast: od 6 meseci do 5 godina Nosivost: hranilica do 15kg; niska stolica do 20kg   *Napomena: Hranilica FINI 2u1 dolazi u originalnom pakovanju i potrebno je sastavljanje. Hranilica Kinderkraft FINI 2u1 je dostupna i u beloj boji.

9.900,00 RSD
Beograd - Čukarica
Stolica za hranjenje Baby Design PENNE pink

Stolica za hranjenje Baby Design PENNE, sa dizajnom koji je inspirisan skandinavskim stilom, savršeno se uklapa u moderne enterijere. Dečija stolica za hranjenje PENNE ima mogućnost preklapanja naslona u ležeći položaj. BABY DESIGN PENNE je multifunkcionalna stolica za hranjenje, koji će ispuniti sve neophodne kriterijume koje današnje bebe i deca zahtevaju u cilju pravilnog i brzog razvijanja. Glavna karakteristika ove hranilice, po kojoj se razlikuje od ostalih stolica za hranjenje je da ona ima ležeći položaj. BABY DESIGN PENNE je vrlo praktična hranilica koja poseduje dve tacne koje možete vrlo lako odstraniti, a udaljenost tacne od bebe se takođe vrlo lako može podesiti. BABY DESIGN PENNE je stolica za hranjenje čije sedište se podešava po visini. Ovu hranilicu vrlo lako možete sklopiti kada je ne koristite, a dva točkića na njenom dnu će olakšati njen transport kroz prostorije. Položaji za bebinu kičmu se takođe vrlo lako podešavaju u nekoliko pozicija. Meko sedište (mušema) na sedalnom delu će omogućiti lako i brzo odžavanje, kao i lepšu atmosfere u prostoru zbog šarenih i dečijih motiva na njoj. BABY DESIGN PENNE ima malu i otvorenu korpu koja može poslužiti kao idealno mesto za odlaganje sitnica. Položaj za noge se takođe podešava na ovoj hranilici na nekoliko nivoa. Detaljan opis modela BABY DESIGN PENNE sledi u nastavku. Glavne karakteristike stolice za hranjenje PENNE: - sedište presvučeno eko kožom za lakše održavanje - mekani dvostrani uložak za sedenje - podešavanje visine sedišta u 4 pozicije - preklapanje naslona u ležeći položaj - podesiv oslonac za noge u 3 pozicije - plastični poslužavnik koji se može lako skinuti i oprati - mesto za čašu - sigurnosni pojasevi u pet tačaka vezivanja - jednostavno sklapanje i rasklapanje - točkići za lakše prenošenje i odlaganje - težina: 11 kg - dimenzije: visina 102 cm x širina 60 cm x dubina 80 cm Hranilica PENNE je dostupna u 5 boja: PENNE pink, PENNE black, PENNE grey, PENNE turqouise i PENNE honey.

14.000,00 RSD
Beograd - Čukarica
Kinderfeets Kinderboard NATURAL daska za ravnotežu

Šta je Kinderboard daska za ravnotežu? Ova multifunkcionalna igračka je prvobitno upotrebljavana kao igračka u početnim razredima škole. Napravljena je da pomogne deci u razvijanju osećaja za ravnotežu, da stimulište centar za ravnotežu u uhu, kao i da deca postanu svesnija svojih pokreta. Kinderboard daska je dizajnirana u Holandiji, napravljena je od nemačke brezovine i sjajna je za podsticanje dečijeg razvoja, kako fizičkog tako i psihičkog i otvara bezbrojne mogućnost igre za decu svih uzrasta, pa čak i za odrasle. Nosivost je do 220 kg! The Kinderboard has water-based lacquer and can be used both indoors and out, perfect for rainy and sunny days at home or in a school environment. Watch the child’s imagination take over once their Kinderboard arrives. It becomes a seesaw, a balance board, a slide, a step stool, a boat, a resting place, a doll bed, a puppet stage, a tunnel and many more opportunities for them to explore. The possibilities are endless—and truly up to them! The making of a Kinderboard Kinderboards look deceptively simple. Developed for use in Waldorf early childhood classrooms they're a simple but rather clever concept for developing a child's balance, stimulating their vestibular system and helping them gain a deeper awareness of their body and body parts. However, as is often the case with many of the world's most enduring toys things are never quite what they seem. A Kinderboard's hidden cost and complexity begins with the raw material used in its manufacture. Each board is made using Beech plywood; a heavier, denser timber than other cheaper options. This ensures it’s both strong and durable and thus will endure plenty of energetic play. The timber used is also FSC certified. This means it’s often more expensive than untraceable non-sustainability harvested alternatives. Before a board can be shaped its plywood must first be manufactured. This process involves kiln drying the raw timber until its moisture content falls below 2%. Thin timber veneer sheets are then cut from each log. These are carefully layered and glued by hand to form a plywood panel. Rectangular shapes cut from each panel then begin the journey that results in a finished Kinderboard. Creating their elegant shape is the first step. Super-heated steam is used to soften the raw plank at a temperature of more than 130°C. The plank is then carefully bent using a custom built shaping form. The form holds the plank under tension until the softened wood cools and hardens into its final curve. It almost an hour to bend and set each board. This process involves expensive industrial steam presses that make only one board at a time. This obviously limits the number of boards you can make in a day. Furthermore, not all planks survive the shaping process and must be discarded. Raw planks that made through the shaping process are then sanded and shaped by hand to ensure a smooth and elegant finish. This includes the addition of each board’s deceptively simple corner curves. Adding these finishing touches is a surprisingly time-consuming task. The completed Kinderboard is then stained and lacquered. This involves up to four coats per board. Each coat is applied by hand and then hand sanded before the next is applied. Kinderfeets uses ecologically friendly stains and lacquers. These are more expensive than solvent-based alternatives. A final quality review identifies and removes any boards which have developed significant cosmetic blemishes before packing and export. There are then additional costs associated with testing it to Australian standards, EU standards and US standards and importing this relatively bulky toy and distributing it nationwide. However, despite these complex and often expensive manufacturing processes, Kinderfeets Kinderboards are up to 20%-40% cheaper than competitive products available in the USA. The simple things in life really aren't always as simple as they seem!

12.900,00 RSD
Beograd - Čukarica
Balans bicikl guralica Kinderkraft UNIQ Turquoise

Balans bicikl guralica UNIQ pomaže u razvoju osećaja ravnoteže, motornih sposobnosti i osećaja prostora. Ima moderan dizajn i brojne dodatke zbog kojih će ga deca obožavati. Konstrukcija je postavljena nisko, tako da i niža deca mogu lako da sednu na bicikl. Predviđen je za decu do visine od 80 cm i težine do 35 kg. Dodaci uz guralicu UNIQ Zvonce na volanu će pružiti deci zadovoljstvo i mogućnost da upozore druge bicikliste i pešake. Dve ručke za nošenje bicikla roditeljima olakšava život, jednostavno uhvatiti najbližu ručku i krenite u akciju! Karakteristike guralice UNIQ Sedište je mekano, napravljeno od materijala koji sprečava klizanje. Osim toga sedište može da se podešava po visini. Gume su neprobušive, napravljene od EVA pene, otporni su na udarce i bušenje i ostavljaju šaru kada se vozi po mekoj podlozi Ručke su napravljene od gume, tako da ne klize iz malih dečijih ručica  

7.200,00 RSD
Beograd - Čukarica
Kinderkraft metalni balans bicikl 2WAY NEXT green grey

Bicikl 2WAY NEXT stiže iz fabrike Kinderkraft i stvoren je za decu! Ovaj balans bicikl je najbolja priprema za vožnju klasičnog bicikla i čini učenje neverovatno zabavnim. Omogućava detetu da nauči da održava ravnotežu, poboljšava koordinaciju, pomaže u jačanju percepcije prostora, kao i sposobnosti da se proceni udaljenost i brzina. Glavne karakteristike bicikla: - Razvija sposobnost deteta da održi ravnotežu - Namenjen deci čija je visina iznad 80 cm - Visina sedišta podesiva od 31 do 40 cm - Visina volana podesiva od 52 do 59 cm - Širina ručke 36 cm - Točkovi prečnika 30 cm, absorbuju neravnine puta, napravljeni od EVA pene - Moderan dizajn - Ergonomski i lagan čelični ram - Visokokvalitetna završna obrada - Gumeni rukohvat sa graničnicima sprečava klizanje ruke - Dodatna oprema: zvono, torba i pojas za nošenje - Napravljen po sigurnosnim standardima EU Učenje vožnje na balans biciklu Kada je sedište maksimalno spušteno, na visinu od 31 cm, ovaj balans bicikl je pogodan za najmanju decu, a sa povećanim opsegom podešavanja sedišta nije neophodno rotirati okvir. Da bi vam sastavljanje bilo lakše, točkovi su već pričvršćeni za ram. Uključena je dodatna oprema kao što su torbica, zvono i kaiš za lakše nošenje. Ovaj balans bicikl je posebno dizajniran da podstiče dete na održavanje ravnoteže pre nego što krene da vozi klasičan bicikl. Tako dete na lep i zabavan način, igrajući se na svežem vazduhu, uči da razvije motoričke veštine, što pruža odličnu osnovu za samostalnu vožnju bicikla bez potrebe za pomoćnim točkićima. Lagana i čvrsta čelična konstrukcija obezbeđuje potpunu stabilnost i omogućava maksimalnu nosivost balans bicikla do 35 kg, a visokokvalitetna završna obrada daje potpunu sigurnost – svi šrafovi su prekriveni plastičnom kapicom. Čvrst metalni ram postavljen je na točkove prečnika 30 cm, napravljene od EVA pene, tako da je bicikl stabilan i otporan na neravnine na putu. Bezbednost bicikla je nezavisno proverena od strane instituta TUV i u skladu je sa evropskim standardom EN 71-1. Vreme provedeno aktivno sa porodicom na svežem vazduhu ne samo da dozvoljava odgovarajući psihofizički razvoj deteta, već i gradi osećaj sigurnosti i udobnosti. Guralica - balans bicikl 2WAY NEXT je dostupna u plavoj i zelenoj boji, a preporučujemo i kacigu za bicikl Safety.

5.900,00 RSD
Beograd - Čukarica
Balans bicikl Lionelo CASPER grey

Balans bicikl guralica Lionelo CASPER pink pomaže u razvoju osećaja ravnoteže, motornih sposobnosti i osećaja prostora. Ima moderan dizajn i brojne dodatke zbog kojih će ga deca obožavati. Konstrukcija je postavljena nisko, tako da i niža deca mogu lako da sednu na bicikl. Predviđen je za decu do visine od 80 cm i težine 30 kg. Model guralice CASPER dolazi u 2 boje: grey i pink. Dodaci uz guralicu CASPER pink Zvonce na volanu će pružiti deci zadovoljstvo i mogućnost da upozore druge bicikliste i pešake. Znak na volanu za crtanje kredom, tako da dete može da nacrta svoj znak, junaka ili crtež. Ručka za nošenje bicikla roditeljima olakšava život, jednostavno uhvatiti ručku i krenite u akciju! Karakteristike guralice CASPER pink Sedište je mekano, napravljeno od materijala koji sprečava klizanje. Osim toga sedište može da se podešava po visini. Gume su neprobušive, napravljene od EVA pene, otporni su na udarce i bušenje i ostavljaju šaru kada se vozi po mekoj podlozi Ručke su napravljene od gume, tako da ne klize iz malih dečijih ručica

7.700,00 RSD
Beograd - Čukarica
Trotinet za decu Lionelo LUCA black

Trotinet za decu Lionelo LUCA orange Da li vaše dete voli da bude napolju i da ima razne aktivnosti? Sjajno - trotinet za decu LUCA će savršeno odgovarati detetovim potrebama. Ojačana i stabilna konstrukcija će obezbediti sigurnost vašem detetu Jaki i izdržljivi točkovi prečinika 20 cm Visina volana se podešava prema detetovoj visini Luca ima nožnu kočnicu i neklizajuću podlogu za bezbednost deteta Amortizer na prednjem točku za maksimalnu udobnost u vožnji Lionelo Luca trotinet napravljen je za decu, adolescente i odrasle. Ram i volan su napravljeni od laganog i izdržljivog aluminijuma. Savršeno za asfalt i popločane trotoare. Sklopivi dizajn omogućava lako odlaganje i prenošenje. Pored toga, nožna kočnica na zadnjem točku donosi dodatnu bezbednost. Pogledajte ostale Lionelo trotinete. Najnovija tehnologija i izdržljivost Kuglični ležajevi ABEC-7 klase, u kombinaciji sa poliuretanskim točkovima za visoka opterećenja, debljine 200 mm omogućavaju manji otpor kotrljanja i tako bržu vožnju. Materijal koji je korišćen u točkovima je isti kao na skejtbordovima više klase - otporan je na trošenje zahvaljujući sintetičkoj gumi. Udobna vožnja Volan ima 4 nivoa podešavanja visine. Ergonomske ručke omogućavaju vožnju bez vibracija na neravnim površinama. Visina može da se podešava u rasponu od 82-98 cm. ShockResist amortizer na volanu Volan je opremljen ShockResiste amortizerima koji pružaju maksimalnu udobnost i stabilnost tokom vožnje. Značajno ublažava udarce pri vožnji na neravnim terenima. Neklizajuća platforma Platforma na kojoj stoji vozač ima neklizajući podlogu, tako da vozač uvek ima stabilan oslonac. Jak nogar Nogar na trotinetu je postavljen u težištu, odnosno centru mase, tako da trotiner ne može da se slučajno prevrne. Napravljen je od čvrstog metala. Kočnica na zadnjeg točku Kočnica u potpunosti pokriva zadnji točak i omogućava dobro kočenje. Takođe služi kao blatobran i sprečava da vas barice isprskaju. Sklopiva konstrukcija Sistem za brzo sklapanje ima duplu zaštitu od slučajnog sklapanja. Kada se sklopi, trotinet vrlo lako staje u gepek automobila. Mali i kompatkan Krajnje lagan, samo  4.1 kg. Prenošenje skutera je krajnje lako jer je lagan, može da se sklopi i čak stavi u futroli ili torbu za prenošenje.

14.400,00 RSD
Beograd - Čukarica
Stolica za hranjenje Baby Design PENNE black

Stolica za hranjenje Baby Design PENNE, sa dizajnom koji je inspirisan skandinavskim stilom, savršeno se uklapa u moderne enterijere. Dečija stolica za hranjenje PENNE ima mogućnost preklapanja naslona u ležeći položaj. BABY DESIGN PENNE je multifunkcionalna stolica za hranjenje, koji će ispuniti sve neophodne kriterijume koje današnje bebe i deca zahtevaju u cilju pravilnog i brzog razvijanja. Glavna karakteristika ove hranilice, po kojoj se razlikuje od ostalih stolica za hranjenje je da ona ima ležeći položaj. BABY DESIGN PENNE je vrlo praktična hranilica koja poseduje dve tacne koje možete vrlo lako odstraniti, a udaljenost tacne od bebe se takođe vrlo lako može podesiti. BABY DESIGN PENNE je stolica za hranjenje čije sedište se podešava po visini. Ovu hranilicu vrlo lako možete sklopiti kada je ne koristite, a dva točkića na njenom dnu će olakšati njen transport kroz prostorije. Položaji za bebinu kičmu se takođe vrlo lako podešavaju u nekoliko pozicija. Meko sedište (mušema) na sedalnom delu će omogućiti lako i brzo odžavanje, kao i lepšu atmosfere u prostoru zbog šarenih i dečijih motiva na njoj. BABY DESIGN PENNE ima malu i otvorenu korpu koja može poslužiti kao idealno mesto za odlaganje sitnica. Položaj za noge se takođe podešava na ovoj hranilici na nekoliko nivoa. Detaljan opis modela BABY DESIGN PENNE sledi u nastavku. Glavne karakteristike stolice za hranjenje PENNE: - sedište presvučeno eko kožom za lakše održavanje - mekani dvostrani uložak za sedenje - podešavanje visine sedišta u 4 pozicije - preklapanje naslona u ležeći položaj - podesiv oslonac za noge u 3 pozicije - plastični poslužavnik koji se može lako skinuti i oprati - mesto za čašu - sigurnosni pojasevi u pet tačaka vezivanja - jednostavno sklapanje i rasklapanje - točkići za lakše prenošenje i odlaganje - težina: 11 kg - dimenzije: visina 102 cm x širina 60 cm x dubina 80 cm Hranilica PENNE je dostupna u 5 boja: PENNE pink, PENNE black, PENNE grey, PENNE turqouise i PENNE honey.

14.000,00 RSD
Beograd - Čukarica
Kinderfeets Kinderboard CHALKBOARD grey daska za ravnotežu

Šta je Kinderboard daska za ravnotežu? Ova multifunkcionalna igračka je prvobitno upotrebljavana kao igračka u početnim razredima škole. Napravljena je da pomogne deci u razvijanju osećaja za ravnotežu, da stimulište centar za ravnotežu u uhu, kao i da deca postanu svesnija svojih pokreta. Kinderboard daska je dizajnirana u Holandiji, napravljena je od nemačke brezovine i sjajna je za podsticanje dečijeg razvoja, kako fizičkog tako i psihičkog i otvara bezbrojne mogućnost igre za decu svih uzrasta, pa čak i za odrasle. Nosivost je do 220 kg! The Kinderboard has water-based lacquer and can be used both indoors and out, perfect for rainy and sunny days at home or in a school environment. Watch the child’s imagination take over once their Kinderboard arrives. It becomes a seesaw, a balance board, a slide, a step stool, a boat, a resting place, a doll bed, a puppet stage, a tunnel and many more opportunities for them to explore. The possibilities are endless—and truly up to them! The making of a Kinderboard Kinderboards look deceptively simple. Developed for use in Waldorf early childhood classrooms they're a simple but rather clever concept for developing a child's balance, stimulating their vestibular system and helping them gain a deeper awareness of their body and body parts. However, as is often the case with many of the world's most enduring toys things are never quite what they seem. A Kinderboard's hidden cost and complexity begins with the raw material used in its manufacture. Each board is made using Beech plywood; a heavier, denser timber than other cheaper options. This ensures it’s both strong and durable and thus will endure plenty of energetic play. The timber used is also FSC certified. This means it’s often more expensive than untraceable non-sustainability harvested alternatives. Before a board can be shaped its plywood must first be manufactured. This process involves kiln drying the raw timber until its moisture content falls below 2%. Thin timber veneer sheets are then cut from each log. These are carefully layered and glued by hand to form a plywood panel. Rectangular shapes cut from each panel then begin the journey that results in a finished Kinderboard. Creating their elegant shape is the first step. Super-heated steam is used to soften the raw plank at a temperature of more than 130°C. The plank is then carefully bent using a custom built shaping form. The form holds the plank under tension until the softened wood cools and hardens into its final curve. It almost an hour to bend and set each board. This process involves expensive industrial steam presses that make only one board at a time. This obviously limits the number of boards you can make in a day. Furthermore, not all planks survive the shaping process and must be discarded. Raw planks that made through the shaping process are then sanded and shaped by hand to ensure a smooth and elegant finish. This includes the addition of each board’s deceptively simple corner curves. Adding these finishing touches is a surprisingly time-consuming task. The completed Kinderboard is then stained and lacquered. This involves up to four coats per board. Each coat is applied by hand and then hand sanded before the next is applied. Kinderfeets uses ecologically friendly stains and lacquers. These are more expensive than solvent-based alternatives. A final quality review identifies and removes any boards which have developed significant cosmetic blemishes before packing and export. There are then additional costs associated with testing it to Australian standards, EU standards and US standards and importing this relatively bulky toy and distributing it nationwide. However, despite these complex and often expensive manufacturing processes, Kinderfeets Kinderboards are up to 20%-40% cheaper than competitive products available in the USA. The simple things in life really aren't always as simple as they seem!

12.900,00 RSD
Beograd - Čukarica
Balans bicikl guralica Kinderkraft UNIQ Natural

Balans bicikl guralica UNIQ pomaže u razvoju osećaja ravnoteže, motornih sposobnosti i osećaja prostora. Ima moderan dizajn i brojne dodatke zbog kojih će ga deca obožavati. Konstrukcija je postavljena nisko, tako da i niža deca mogu lako da sednu na bicikl. Predviđen je za decu do visine od 80 cm i težine do 35 kg. Dodaci uz guralicu UNIQ Zvonce na volanu će pružiti deci zadovoljstvo i mogućnost da upozore druge bicikliste i pešake. Dve ručke za nošenje bicikla roditeljima olakšava život, jednostavno uhvatiti najbližu ručku i krenite u akciju! Karakteristike guralice UNIQ Sedište je mekano, napravljeno od materijala koji sprečava klizanje. Osim toga sedište može da se podešava po visini. Gume su neprobušive, napravljene od EVA pene, otporni su na udarce i bušenje i ostavljaju šaru kada se vozi po mekoj podlozi Ručke su napravljene od gume, tako da ne klize iz malih dečijih ručica  

7.200,00 RSD
Beograd - Čukarica
Kinderkraft hranilica za bebe YUMMY multi

Glavne osobine Kinderkraft hranilice: Naslon se može podesiti na 3 stepena nagiba Lako se sklapa i odlaže Odvojiv poslužavnik sa poklopcem koji može da se ukloni i pere Udobno sedište napravljeno od imitacije kože Stabilne noge sa ugrađenim točkićima za lakše pomicanje Neklizajuća guma na prednjim točkovima Naslon za noge sa 3 pozicije Bezbednosni pojas sa 5 tačaka Funkcionalnost i komfor Podešavanje visine  - zahvaljujući sedmostepenom podešavanju po visini, Kinderkraft hranilica se vrlo lako podesi na visinu svakog deteta. Naslon - naslon se može podesiti na 3 stepena nagiba, sa mogućnošću zavaljivanja, pogodna i za malu decu. Naslon za noge - podesiv naslon za noge pruža oslonac detetu. Podesiv poslužavnik - omogućava lako stavljanje deteta u hranilicu i podešavanje poslužavnika u 3 pozicije. Uz dodatni gornji poslužavnik koji se lako čisti. Bezbednost pre svega Stabilnost - čvrst ram napravljen od laganog i trajnog aluminijuma. Neklizajuća guma na prednjim nogicama. Bezbednosni pojas - pojas sa 5 tačaka učvršćenja. Lako se veže i skida. Može se skinuti za pranje. Garancija kvaliteta - hranilica je u skladu sa evropskim standardom EN 14988. Praktično rešenje Navlaka od imitacije kože - trajan materijal kojie se lako čisti Brzo sklapanje - lako se sklapa Korisne drške  - na naslonu hranilice, za lakše nošenje Točkići - olakšavaju pomeranje u kući

11.200,00 RSD
Beograd - Čukarica
Balans bicikl Lionelo CASPER pink

Balans bicikl guralica Lionelo CASPER pink pomaže u razvoju osećaja ravnoteže, motornih sposobnosti i osećaja prostora. Ima moderan dizajn i brojne dodatke zbog kojih će ga deca obožavati. Konstrukcija je postavljena nisko, tako da i niža deca mogu lako da sednu na bicikl. Predviđen je za decu do visine od 80 cm i težine 30 kg. Model guralice CASPER dolazi u 2 boje: grey i pink. Dodaci uz guralicu CASPER pink Zvonce na volanu će pružiti deci zadovoljstvo i mogućnost da upozore druge bicikliste i pešake. Znak na volanu za crtanje kredom, tako da dete može da nacrta svoj znak, junaka ili crtež. Ručka za nošenje bicikla roditeljima olakšava život, jednostavno uhvatiti ručku i krenite u akciju! Karakteristike guralice CASPER pink Sedište je mekano, napravljeno od materijala koji sprečava klizanje. Osim toga sedište može da se podešava po visini. Gume su neprobušive, napravljene od EVA pene, otporni su na udarce i bušenje i ostavljaju šaru kada se vozi po mekoj podlozi Ručke su napravljene od gume, tako da ne klize iz malih dečijih ručica

7.700,00 RSD
Beograd - Čukarica
Trotinet za decu Lionelo LUCA orange

Trotinet za decu Lionelo LUCA orange Da li vaše dete voli da bude napolju i da ima razne aktivnosti? Sjajno - trotinet za decu LUCA će savršeno odgovarati detetovim potrebama. Ojačana i stabilna konstrukcija će obezbediti sigurnost vašem detetu Jaki i izdržljivi točkovi prečinika 20 cm Visina volana se podešava prema detetovoj visini Luca ima nožnu kočnicu i neklizajuću podlogu za bezbednost deteta Amortizer na prednjem točku za maksimalnu udobnost u vožnji Lionelo Luca trotinet napravljen je za decu, adolescente i odrasle. Ram i volan su napravljeni od laganog i izdržljivog aluminijuma. Savršeno za asfalt i popločane trotoare. Sklopivi dizajn omogućava lako odlaganje i prenošenje. Pored toga, nožna kočnica na zadnjem točku donosi dodatnu bezbednost. Pogledajte ostale Lionelo trotinete. Najnovija tehnologija i izdržljivost Kuglični ležajevi ABEC-7 klase, u kombinaciji sa poliuretanskim točkovima za visoka opterećenja, debljine 200 mm omogućavaju manji otpor kotrljanja i tako bržu vožnju. Materijal koji je korišćen u točkovima je isti kao na skejtbordovima više klase - otporan je na trošenje zahvaljujući sintetičkoj gumi. Udobna vožnja Volan ima 4 nivoa podešavanja visine. Ergonomske ručke omogućavaju vožnju bez vibracija na neravnim površinama. Visina može da se podešava u rasponu od 82-98 cm. ShockResist amortizer na volanu Volan je opremljen ShockResiste amortizerima koji pružaju maksimalnu udobnost i stabilnost tokom vožnje. Značajno ublažava udarce pri vožnji na neravnim terenima. Neklizajuća platforma Platforma na kojoj stoji vozač ima neklizajući podlogu, tako da vozač uvek ima stabilan oslonac. Jak nogar Nogar na trotinetu je postavljen u težištu, odnosno centru mase, tako da trotiner ne može da se slučajno prevrne. Napravljen je od čvrstog metala. Kočnica na zadnjeg točku Kočnica u potpunosti pokriva zadnji točak i omogućava dobro kočenje. Takođe služi kao blatobran i sprečava da vas barice isprskaju. Sklopiva konstrukcija Sistem za brzo sklapanje ima duplu zaštitu od slučajnog sklapanja. Kada se sklopi, trotinet vrlo lako staje u gepek automobila. Mali i kompatkan Krajnje lagan, samo  4.1 kg. Prenošenje skutera je krajnje lako jer je lagan, može da se sklopi i čak stavi u futroli ili torbu za prenošenje.

14.400,00 RSD
Beograd - Čukarica
Stolica za hranjenje Baby Design PENNE grey

Stolica za hranjenje Baby Design PENNE, sa dizajnom koji je inspirisan skandinavskim stilom, savršeno se uklapa u moderne enterijere. Dečija stolica za hranjenje PENNE ima mogućnost preklapanja naslona u ležeći položaj. BABY DESIGN PENNE je multifunkcionalna stolica za hranjenje, koji će ispuniti sve neophodne kriterijume koje današnje bebe i deca zahtevaju u cilju pravilnog i brzog razvijanja. Glavna karakteristika ove hranilice, po kojoj se razlikuje od ostalih stolica za hranjenje je da ona ima ležeći položaj. BABY DESIGN PENNE je vrlo praktična hranilica koja poseduje dve tacne koje možete vrlo lako odstraniti, a udaljenost tacne od bebe se takođe vrlo lako može podesiti. BABY DESIGN PENNE je stolica za hranjenje čije sedište se podešava po visini. Ovu hranilicu vrlo lako možete sklopiti kada je ne koristite, a dva točkića na njenom dnu će olakšati njen transport kroz prostorije. Položaji za bebinu kičmu se takođe vrlo lako podešavaju u nekoliko pozicija. Meko sedište (mušema) na sedalnom delu će omogućiti lako i brzo odžavanje, kao i lepšu atmosfere u prostoru zbog šarenih i dečijih motiva na njoj. BABY DESIGN PENNE ima malu i otvorenu korpu koja može poslužiti kao idealno mesto za odlaganje sitnica. Položaj za noge se takođe podešava na ovoj hranilici na nekoliko nivoa. Detaljan opis modela BABY DESIGN PENNE sledi u nastavku. Glavne karakteristike stolice za hranjenje PENNE: - sedište presvučeno eko kožom za lakše održavanje - mekani dvostrani uložak za sedenje - podešavanje visine sedišta u 4 pozicije - preklapanje naslona u ležeći položaj - podesiv oslonac za noge u 3 pozicije - plastični poslužavnik koji se može lako skinuti i oprati - mesto za čašu - sigurnosni pojasevi u pet tačaka vezivanja - jednostavno sklapanje i rasklapanje - točkići za lakše prenošenje i odlaganje - težina: 11 kg - dimenzije: visina 102 cm x širina 60 cm x dubina 80 cm Hranilica PENNE je dostupna u 5 boja: PENNE pink, PENNE black, PENNE grey, PENNE turqouise i PENNE honey.

14.000,00 RSD
Beograd - Čukarica
Kinderfeets Kinderboard BAMBOO daska za ravnotežu

Šta je Kinderboard daska za ravnotežu? Ova multifunkcionalna igračka je prvobitno upotrebljavana kao igračka u početnim razredima škole. Napravljena je da pomogne deci u razvijanju osećaja za ravnotežu, da stimulište centar za ravnotežu u uhu, kao i da deca postanu svesnija svojih pokreta. Kinderboard daska je dizajnirana u Holandiji, napravljena je od nemačke brezovine i sjajna je za podsticanje dečijeg razvoja, kako fizičkog tako i psihičkog i otvara bezbrojne mogućnost igre za decu svih uzrasta, pa čak i za odrasle. Nosivost je do 220 kg! The Kinderboard has water-based lacquer and can be used both indoors and out, perfect for rainy and sunny days at home or in a school environment. Watch the child’s imagination take over once their Kinderboard arrives. It becomes a seesaw, a balance board, a slide, a step stool, a boat, a resting place, a doll bed, a puppet stage, a tunnel and many more opportunities for them to explore. The possibilities are endless—and truly up to them! The making of a Kinderboard Kinderboards look deceptively simple. Developed for use in Waldorf early childhood classrooms they're a simple but rather clever concept for developing a child's balance, stimulating their vestibular system and helping them gain a deeper awareness of their body and body parts. However, as is often the case with many of the world's most enduring toys things are never quite what they seem. A Kinderboard's hidden cost and complexity begins with the raw material used in its manufacture. Each board is made using Beech plywood; a heavier, denser timber than other cheaper options. This ensures it’s both strong and durable and thus will endure plenty of energetic play. The timber used is also FSC certified. This means it’s often more expensive than untraceable non-sustainability harvested alternatives. Before a board can be shaped its plywood must first be manufactured. This process involves kiln drying the raw timber until its moisture content falls below 2%. Thin timber veneer sheets are then cut from each log. These are carefully layered and glued by hand to form a plywood panel. Rectangular shapes cut from each panel then begin the journey that results in a finished Kinderboard. Creating their elegant shape is the first step. Super-heated steam is used to soften the raw plank at a temperature of more than 130°C. The plank is then carefully bent using a custom built shaping form. The form holds the plank under tension until the softened wood cools and hardens into its final curve. It almost an hour to bend and set each board. This process involves expensive industrial steam presses that make only one board at a time. This obviously limits the number of boards you can make in a day. Furthermore, not all planks survive the shaping process and must be discarded. Raw planks that made through the shaping process are then sanded and shaped by hand to ensure a smooth and elegant finish. This includes the addition of each board’s deceptively simple corner curves. Adding these finishing touches is a surprisingly time-consuming task. The completed Kinderboard is then stained and lacquered. This involves up to four coats per board. Each coat is applied by hand and then hand sanded before the next is applied. Kinderfeets uses ecologically friendly stains and lacquers. These are more expensive than solvent-based alternatives. A final quality review identifies and removes any boards which have developed significant cosmetic blemishes before packing and export. There are then additional costs associated with testing it to Australian standards, EU standards and US standards and importing this relatively bulky toy and distributing it nationwide. However, despite these complex and often expensive manufacturing processes, Kinderfeets Kinderboards are up to 20%-40% cheaper than competitive products available in the USA. The simple things in life really aren't always as simple as they seem!

12.900,00 RSD
Beograd - Čukarica
Balans bicikl guralica Kinderkraft UNIQ Pink

Balans bicikl guralica UNIQ pomaže u razvoju osećaja ravnoteže, motornih sposobnosti i osećaja prostora. Ima moderan dizajn i brojne dodatke zbog kojih će ga deca obožavati. Konstrukcija je postavljena nisko, tako da i niža deca mogu lako da sednu na bicikl. Predviđen je za decu do visine od 80 cm i težine do 35 kg. Dodaci uz guralicu UNIQ Zvonce na volanu će pružiti deci zadovoljstvo i mogućnost da upozore druge bicikliste i pešake. Dve ručke za nošenje bicikla roditeljima olakšava život, jednostavno uhvatiti najbližu ručku i krenite u akciju! Karakteristike guralice UNIQ Sedište je mekano, napravljeno od materijala koji sprečava klizanje. Osim toga sedište može da se podešava po visini. Gume su neprobušive, napravljene od EVA pene, otporni su na udarce i bušenje i ostavljaju šaru kada se vozi po mekoj podlozi Ručke su napravljene od gume, tako da ne klize iz malih dečijih ručica  

7.200,00 RSD
Beograd - Čukarica
Balans bicikl bez pedala Kinderkraft SPACE orange

Balans bicikl guralica SPACE pomaže u razvoju osećaja ravnoteže, motornih sposobnosti i osećaja prostora. Ima moderan dizajn i brojne dodatke zbog kojih će ga deca obožavati. Konstrukcija je postavljena nisko, tako da i niža deca mogu lako da sednu na bicikl. Predviđen je za decu visine od 80 cm naviše. Dodaci uz balans bicikl Zvonce na volanu će pružiti deci zadovoljstvo i mogućnost da upozore druge bicikliste i pešake. Torbica za razne sitnice i igračke se nalazi na volanu i deca će tu stavljati svoje igračke, kamenčiće ili sve što im dođe pod ruku. Ručna kočnica na ovomo balans biciklu detetu daje sigurnost da mogu sami da upravljaju biciklom onako kako oni žele. Papučice za noge su napravljene da dete može da stavi noge i odmori ili kada brže vozi da tu podigne noge. Karakteristike balans bicikla Sedište je mekano, napravljeno od materijala koji sprečava klizanje. Osim toga sedište može da se podešava po visini. Gume su neprobušive, napravljene od EVA pene, otporni su na udarce i bušenje i ne treba da se naduvavaju Ručke su napravljene od gume, tako da ne klize iz malih dečijih ručica Balans bicikl bez pedala SPACE je dostupan u 3 boje: black, orange i pink.  

7.300,00 RSD
Beograd - Čukarica
Kišobran kolica za bebe Kinderkraft INDY bordo

Kišobran kolica Kinderkraft INDY pink Odlazak u šetnju će uz dečija kišobran kolica Kinderkraft INDY biti omiljeni deo dana, kako roditeljima tako i deci. Praktična, kompaktna i lagana, Kinderkraft INDY kolica za bebe olakšaće vožnju roditeljima, a mališani će u njima obožavati da se voze. Kinderkraft INDY dečija kolica imaju veoma udobno sedište, opremljeno podesivim sigurnosnim pojasem u pet tačaka vezivanja, opremljen mekanim jastučićima za dodatnu udobnost. Sediše se podešava u zavisnosti od toga da li vaša beba želi da spava ili da sedi i posmatra svet oko sebe. Naslon se veloma lako spušta u ležeći položaj. Na laganoj konstrukciji kolilca za bebe nalazi se šoping torba u koju možete odložiti sve stvari koje su vam neophodne tokom šetnje. Tenda na dečijim kolicima ima prozorčić što omogućava da u svakom trenutku vidite šta vaša beba radi. Ova kišobran dečija kolica imaju sve što je potrebno za sigurnost i udobnost vaših najmlađih! Predviđena su za korišćenje od rođenja do 15 kg težine deteta. Amortizeri na prednjim i zadnjim točkovima pobrinuće se da vaša beba ne oseti truckanje tokom vožnje po neravnim terenima. Centralna kočnica blokira istovremeno točkove. Kišobran kolica Kinderkraft INDY možete sklopiti jednom rukom. Unapređen sistem štiti od slučajnog sklapanja. Konstrukcija INDY kolica je aluminijumska i izuzetno je lagana. Sklopljena kolica zauzimaju veoma malo prostora i prikladna su za svaki prtljažnik automobila. Dodatna oprema uključuje kišnu kabanicu i zimsku navlaku. Glavne karakteristike dečijih kolica INDY: Težina kolica samo 6kg Jednostvana za sklapanje i rasklapanje Dvostruka zaštita od slučajnog sklapanja Centralna kočnica na zadnjim točkovimia Amortizovani točkovi napravljeni od EVA pene Sigurnosni pojas u 5 tačaka vezivanja Podesiv naslon od sedećeg do ležećeg položaja Podesiv oslonac za noge Kišna kabanica Zimska navlaka Dimenzije kolica: 102x61x46 cm Dimenzije sklopljenih kolica: 60x46x27 cm Težina kolica: 6 kg Nosivost: do 15 kg Kišobran kolica su detetovo glavno prevozno sredstvo dok uči da sedi i interesuje se za svet oko sebe. Kada se pravilno izaberu, kišobran kolica će biti neizostavni element vaših zajedničkih putovanja, bez obzira da li idete na daleki put ili samo do obližnje prodavnice.

14.500,00 RSD
Beograd - Čukarica
Kinderkraft kengur nosiljka MILO black

Karakteristike kengur nosiljke MILO: Obezbeđuje da bebine nožice budu u anatomski ispravnom širokom položaju Prirodan i prozračan materijal od 100% pamuka Dodatni sloj iza bebine glave koji je štiti od slučajnog naglog naginjanja glave unazad 2 bezbedna položaja za nošenje Za decu od 3 meseca (sve do 20 kg) Široki i meki pojasevi za nošenje koji se naravno mogu podešavati prema svakom roditelju Ne opterećuje leđa roditelja jer se težina raspoređuje preko kukova Ispunjava zahteve Međunarodnog insituta za displaziju kuka - IHDI. U MILO kengur nosiljci bebine nožice zauzimaju položaj slova "M", što predstavlja pravilan ugao u zavisnosti od uzrasta deteta. Ergonomski oblik dozvoljava detetu da zauzme najprirodniji položaj i pravilno raspoređuje detetovu težinu na obe strane. Takođe ispunjava evropski bezbednosni standard CEN TR 16512:2015. U harmoniji sa prirodom Bliskost - dete je uvek tik uz mamu ili tatu već od prvih meseci Stalni kontakt - u oba položaja bebina glava je okrenuta roditelju Položaj - bebini kukovi se pravilno razvijaju, bez potrebe za dodatnim jastučićima Udobno za roditelje - trake se podešavaju prema svakom roditelju i pružaju olakšanje za ramena i vrat (kaiš na struku je širine 10 cm). Materijal - i unutrašnji i spoljašnji sloj su napravljeni od 100% pamuka koji ima adekvatnu cirkulaciju vazduha Pojasevi sa lastišem - mogu se izvući na potrebnu dužinu po potrebi Korisni džepovi sa prednje strane za nošenje neophodnih stvarčica potrebnih svakom roditelju Uvek pri ruci - može se presaviti i odložiti, teži samo 0.39 kg Udobnost - meki pojasevi i njihovo punjenje pružaju optimalno raspoređen pritisak na kukove i ramena Lako se čisti - kengur nosiljka se može prati u mašini za veš (na 30°C). Kengur nosiljka sa stilom Znamo da je roditeljima bitno da nosiljka bude lepa na oko. Zato pratimo modne trendove i nalazimo inspiraciju svuda oko nas. Kengur nosiljka MILO je dostupna u dve boje: siva i crna.

6.900,00 RSD
Beograd - Čukarica
Stolica za hranjenje Baby Design PENNE turquoise

Stolica za hranjenje Baby Design PENNE, sa dizajnom koji je inspirisan skandinavskim stilom, savršeno se uklapa u moderne enterijere. Dečija stolica za hranjenje PENNE ima mogućnost preklapanja naslona u ležeći položaj. BABY DESIGN PENNE je multifunkcionalna stolica za hranjenje, koji će ispuniti sve neophodne kriterijume koje današnje bebe i deca zahtevaju u cilju pravilnog i brzog razvijanja. Glavna karakteristika ove hranilice, po kojoj se razlikuje od ostalih stolica za hranjenje je da ona ima ležeći položaj. BABY DESIGN PENNE je vrlo praktična hranilica koja poseduje dve tacne koje možete vrlo lako odstraniti, a udaljenost tacne od bebe se takođe vrlo lako može podesiti. BABY DESIGN PENNE je stolica za hranjenje čije sedište se podešava po visini. Ovu hranilicu vrlo lako možete sklopiti kada je ne koristite, a dva točkića na njenom dnu će olakšati njen transport kroz prostorije. Položaji za bebinu kičmu se takođe vrlo lako podešavaju u nekoliko pozicija. Meko sedište (mušema) na sedalnom delu će omogućiti lako i brzo odžavanje, kao i lepšu atmosfere u prostoru zbog šarenih i dečijih motiva na njoj. BABY DESIGN PENNE ima malu i otvorenu korpu koja može poslužiti kao idealno mesto za odlaganje sitnica. Položaj za noge se takođe podešava na ovoj hranilici na nekoliko nivoa. Detaljan opis modela BABY DESIGN PENNE sledi u nastavku. Glavne karakteristike stolice za hranjenje PENNE: - sedište presvučeno eko kožom za lakše održavanje - mekani dvostrani uložak za sedenje - podešavanje visine sedišta u 4 pozicije - preklapanje naslona u ležeći položaj - podesiv oslonac za noge u 3 pozicije - plastični poslužavnik koji se može lako skinuti i oprati - mesto za čašu - sigurnosni pojasevi u pet tačaka vezivanja - jednostavno sklapanje i rasklapanje - točkići za lakše prenošenje i odlaganje - težina: 11 kg - dimenzije: visina 102 cm x širina 60 cm x dubina 80 cm Hranilica PENNE je dostupna u 5 boja: PENNE pink, PENNE black, PENNE grey, PENNE turqouise i PENNE honey.

14.000,00 RSD
Beograd - Čukarica
Balans bicikl guralica Kinderkraft Runner GALAXY vintage black

Balans bicikl guralica Runner GALAXY vintage black pomaže u razvoju osećaja ravnoteže, motornih sposobnosti i osećaja prostora. Ima moderan dizajn i brojne dodatke zbog kojih će ga deca obožavati. Konstrukcija je postavljena nisko, tako da i niža deca mogu lako da sednu na bicikl. Predviđen je za decu do visine od 80 cm i težine 35 kg. Model guralice GALAXY dolazi u 3 boje: blue, pink, vintage black. Dodaci uz guralicu Runner GALAXY vintage black Zvonce na volanu će pružiti deci zadovoljstvo i mogućnost da upozore druge bicikliste i pešake. Torbica za razne sitnice i igračke se nalazi na volanu i deca će tu stavljati svoje igračke, kamenčiće ili sve što im dođe pod ruku. Ručka za nošenje bicikla roditeljima olakšava život, jednostavno uhvatiti ručku i krenite u akciju! Karakteristike guralice Runner GALAXY vintage black Sedište je mekano, napravljeno od materijala koji sprečava klizanje. Osim toga sedište može da se podešava po visini. Gume su neprobušive, napravljene od EVA pene, otporni su na udarce i bušenje i ostavljaju šaru kada se vozi po mekoj podlozi Ručke su napravljene od gume, tako da ne klize iz malih dečijih ručica  

6.900,00 RSD
Beograd - Čukarica
Podloga za igru Kinderkraft SMARTPLAY

Podloga za igru Kinderkraft Smart Play je prostrana i služi kao savršen pratilac bebama za zabavu i sigurnost. Brojne igračke (uključene) utiču na razvoj motoričkih i perceptivnih funkcija kod deteta i stimulišu njegova čula. Podloga za igru se lako može pretvoriti u zaštitnu ogradicu. Veoma jednostavno bočne stranice podignite i sprečite ispadanje igračkica sa podloge.  Bočne stranice ove bebi teretane Kinderkraft Smartplay su svaka oslikana sa različitim motivom, ukupno 6 motiva. Okrenite bebu na svaku od 6 strana kako bi se zanimala različitim crtežima na svakoj stranici. Uključene su brojne igračke, tačnije 7 različitih igračkica, koje pomažu da beba bolje razvije koordinaciju pokreta i bolje opaža okolinu. Igračke možete podešavati po visini, koliko blizu ili daleko će biti bebi. Takođe ih je moguće prikačiti i na pod podloge, kako bi ih dete lakše dohvatilo. Osim toga, uključeno je i pakova od 20 loptica u 4 različite boje Podloga za igru je modernog dizajna i izgleda, bočne stranice su oslikane scenama koje deci inspirišu maštu i čula, a kontrastne boje stimulišu detetov vid. Dodatni mekani jastuk koji dolazi u pakovanju služi za dodatnu udobnost kada dete leži na stomaku. Težina: 1,4 kg Dimenzije: 95 x 95 x 53 cm Materijal: poliester

7.700,00 RSD
Beograd - Čukarica
Balans bicikl bez pedala Kinderkraft SPACE pink

Balans bicikl guralica SPACE pomaže u razvoju osećaja ravnoteže, motornih sposobnosti i osećaja prostora. Ima moderan dizajn i brojne dodatke zbog kojih će ga deca obožavati. Konstrukcija je postavljena nisko, tako da i niža deca mogu lako da sednu na bicikl. Predviđen je za decu visine od 80 cm naviše. Dodaci uz balans bicikl Zvonce na volanu će pružiti deci zadovoljstvo i mogućnost da upozore druge bicikliste i pešake. Torbica za razne sitnice i igračke se nalazi na volanu i deca će tu stavljati svoje igračke, kamenčiće ili sve što im dođe pod ruku. Ručna kočnica na ovomo balans biciklu detetu daje sigurnost da mogu sami da upravljaju biciklom onako kako oni žele. Papučice za noge su napravljene da dete može da stavi noge i odmori ili kada brže vozi da tu podigne noge. Karakteristike balans bicikla Sedište je mekano, napravljeno od materijala koji sprečava klizanje. Osim toga sedište može da se podešava po visini. Gume su neprobušive, napravljene od EVA pene, otporni su na udarce i bušenje i ne treba da se naduvavaju Ručke su napravljene od gume, tako da ne klize iz malih dečijih ručica Balans bicikl bez pedala SPACE je dostupan u 3 boje: black, orange i pink.  

7.300,00 RSD
Beograd - Čukarica
Kišobran kolica za bebe Kinderkraft INDY grey

Kišobran kolica Kinderkraft INDY pink Odlazak u šetnju će uz dečija kišobran kolica Kinderkraft INDY biti omiljeni deo dana, kako roditeljima tako i deci. Praktična, kompaktna i lagana, Kinderkraft INDY kolica za bebe olakšaće vožnju roditeljima, a mališani će u njima obožavati da se voze. Kinderkraft INDY dečija kolica imaju veoma udobno sedište, opremljeno podesivim sigurnosnim pojasem u pet tačaka vezivanja, opremljen mekanim jastučićima za dodatnu udobnost. Sediše se podešava u zavisnosti od toga da li vaša beba želi da spava ili da sedi i posmatra svet oko sebe. Naslon se veloma lako spušta u ležeći položaj. Na laganoj konstrukciji kolilca za bebe nalazi se šoping torba u koju možete odložiti sve stvari koje su vam neophodne tokom šetnje. Tenda na dečijim kolicima ima prozorčić što omogućava da u svakom trenutku vidite šta vaša beba radi. Ova kišobran dečija kolica imaju sve što je potrebno za sigurnost i udobnost vaših najmlađih! Predviđena su za korišćenje od rođenja do 15 kg težine deteta. Amortizeri na prednjim i zadnjim točkovima pobrinuće se da vaša beba ne oseti truckanje tokom vožnje po neravnim terenima. Centralna kočnica blokira istovremeno točkove. Kišobran kolica Kinderkraft INDY možete sklopiti jednom rukom. Unapređen sistem štiti od slučajnog sklapanja. Konstrukcija INDY kolica je aluminijumska i izuzetno je lagana. Sklopljena kolica zauzimaju veoma malo prostora i prikladna su za svaki prtljažnik automobila. Dodatna oprema uključuje kišnu kabanicu i zimsku navlaku. Glavne karakteristike dečijih kolica INDY: Težina kolica samo 6kg Jednostvana za sklapanje i rasklapanje Dvostruka zaštita od slučajnog sklapanja Centralna kočnica na zadnjim točkovimia Amortizovani točkovi napravljeni od EVA pene Sigurnosni pojas u 5 tačaka vezivanja Podesiv naslon od sedećeg do ležećeg položaja Podesiv oslonac za noge Kišna kabanica Zimska navlaka Dimenzije kolica: 102x61x46 cm Dimenzije sklopljenih kolica: 60x46x27 cm Težina kolica: 6 kg Nosivost: do 15 kg Kišobran kolica su detetovo glavno prevozno sredstvo dok uči da sedi i interesuje se za svet oko sebe. Kada se pravilno izaberu, kišobran kolica će biti neizostavni element vaših zajedničkih putovanja, bez obzira da li idete na daleki put ili samo do obližnje prodavnice.

14.500,00 RSD
Beograd - Čukarica
Kinderkraft MINKY pink dečija stolica za ljuljanje

Električna ljuljaška sa komandama, vrteškom i tri igračkice koje će zainteresovati vašu bebu. Ljuljaška je krajnje lagano, tako da ćete je lako premeštati. Smestite vašu bebu u udobnu ljuljašku, obezbedite je vezivanjem sigurnosnih pojaseva u 5 tačaka vezivanja. Pojasevi imaju dodatne ramene jastučiće da bebi bude meko i udobno. Kinderkraft MINKY stolica za ljuljanje se automatski okreće, sa mogućnošću podešavanja brzine i vremena na 3 nivoa: 10, 20, 30 minuta. Na raspolaganju vam stoji 8 umirujućih melodija i nekoliko zvukova prirode sa razvojnim igračkicama, koji će vašoj bebi pružiti pravo uživanje. Vrteška sa igračkicama napravljena je od mekanih materijala koji mogu da šuškaju i zveckaju što će stimulisati vašu bebu u otkrivanju zvukova. Krović može da se skine i pere u veš mašini.

8.800,00 RSD
Beograd - Čukarica
Stolica za hranjenje Baby Design PENNE honey

Stolica za hranjenje Baby Design PENNE, sa dizajnom koji je inspirisan skandinavskim stilom, savršeno se uklapa u moderne enterijere. Dečija stolica za hranjenje PENNE ima mogućnost preklapanja naslona u ležeći položaj. BABY DESIGN PENNE je multifunkcionalna stolica za hranjenje, koji će ispuniti sve neophodne kriterijume koje današnje bebe i deca zahtevaju u cilju pravilnog i brzog razvijanja. Glavna karakteristika ove hranilice, po kojoj se razlikuje od ostalih stolica za hranjenje je da ona ima ležeći položaj. BABY DESIGN PENNE je vrlo praktična hranilica koja poseduje dve tacne koje možete vrlo lako odstraniti, a udaljenost tacne od bebe se takođe vrlo lako može podesiti. BABY DESIGN PENNE je stolica za hranjenje čije sedište se podešava po visini. Ovu hranilicu vrlo lako možete sklopiti kada je ne koristite, a dva točkića na njenom dnu će olakšati njen transport kroz prostorije. Položaji za bebinu kičmu se takođe vrlo lako podešavaju u nekoliko pozicija. Meko sedište (mušema) na sedalnom delu će omogućiti lako i brzo odžavanje, kao i lepšu atmosfere u prostoru zbog šarenih i dečijih motiva na njoj. BABY DESIGN PENNE ima malu i otvorenu korpu koja može poslužiti kao idealno mesto za odlaganje sitnica. Položaj za noge se takođe podešava na ovoj hranilici na nekoliko nivoa. Detaljan opis modela BABY DESIGN PENNE sledi u nastavku. Glavne karakteristike stolice za hranjenje PENNE: - sedište presvučeno eko kožom za lakše održavanje - mekani dvostrani uložak za sedenje - podešavanje visine sedišta u 4 pozicije - preklapanje naslona u ležeći položaj - podesiv oslonac za noge u 3 pozicije - plastični poslužavnik koji se može lako skinuti i oprati - mesto za čašu - sigurnosni pojasevi u pet tačaka vezivanja - jednostavno sklapanje i rasklapanje - točkići za lakše prenošenje i odlaganje - težina: 11 kg - dimenzije: visina 102 cm x širina 60 cm x dubina 80 cm Hranilica PENNE je dostupna u 5 boja: PENNE pink, PENNE black, PENNE grey, PENNE turqouise i PENNE honey.

14.000,00 RSD
Beograd - Čukarica
Balans bicikl guralica Kinderkraft Runner GALAXY b

Balans bicikl guralica Runner GALAXY blue pomaže u razvoju osećaja ravnoteže, motornih sposobnosti i osećaja prostora. Ima moderan dizajn i brojne dodatke zbog kojih će ga deca obožavati. Konstrukcija je postavljena nisko, tako da i niža deca mogu lako da sednu na bicikl. Predviđen je za decu do visine od 80 cm i težine 35 kg. Model guralice GALAXY dolazi u 3 boje: blue, pink, vintage black. Dodaci uz guralicu Runner GALAXY blue Zvonce na volanu će pružiti deci zadovoljstvo i mogućnost da upozore druge bicikliste i pešake. Torbica za razne sitnice i igračke se nalazi na volanu i deca će tu stavljati svoje igračke, kamenčiće ili sve što im dođe pod ruku. Ručka za nošenje bicikla roditeljima olakšava život, jednostavno uhvatiti ručku i krenite u akciju! Karakteristike guralice Runner GALAXY blue Sedište je mekano, napravljeno od materijala koji sprečava klizanje. Osim toga sedište može da se podešava po visini. Gume su neprobušive, napravljene od EVA pene, otporni su na udarce i bušenje i ostavljaju šaru kada se vozi po mekoj podlozi Ručke su napravljene od gume, tako da ne klize iz malih dečijih ručica  

6.900,00 RSD
Beograd - Čukarica
Tricikl guralica Kinderkraft JAZZ denim

Tricikl guralica Kinderkraft JAZZ Za decu uzrasta od 9 meseci do 3 godine Gumeni točkovi od EVA pene su otporni na bušenje, nema potrebe za pumpanjem Sedište se može okrenuti u oba smera kretanja, unapred i unazad Tricikl guralica JAZZ ima tzv. "slobodan točak" - dete slobodno pedala, nezavisno od osobe koja kontroliše tricikl Može se sklopiti i tako lako odložiti u kući ili stanu, odnosno prevesti u autu Dodatna oprema: vreća za male predmete, 2 torbe, velika iza sedišta i mala na rukohvatu, držač za čašu, zvonce Pokrenite radoznalost! Prvi tricikl guralica za vaše dete - pustite svoje dete da uživa u vremenu provedenom u prirodi što je pre moguće. Sedište može da se rotira u oba prava, tako da dete prvo održava kontakt očima prema roditeljima, ali kasnije ako više želi može da posmatra okolinu. Kontrola ručke za roditelje - omogućava ispravljanje dečijeg tricikla, ako dete krene na ulicu ili negde gde ne bi smelo da vozi. Ručka ima mogućnost podešavanja po visini. Tricikl guralica JAZZ ima takozvani "slobodni točak" dozvoljava detetu da samostalno pedala dok roditelj ima potpunu kontrolu nad vožnjom. Ova funkcija takođe štiti detetove noge od udaraca. Bezbednost na prvom mestu! Podesivi pojas u 3 tačke - rameni pojasevi postavljeni mekanim jastučićima za dodatnu udobnost Otvorena, mekana zaštita šipka koja vam omogućava da lako postavite ili sklonite dete Bezbedna ručka – dete se drži za gumenu ručku koja ne kliza Čelični okvir obezbeđuje stabilnu i čvrstu strukturu Proizvod je testiran i odobren prema evropskim sigurnosnim standardima EN 71 -1 Nepobedivi točkovi su napravljeni od guste gume koja garantuje visoku otpornost na neravnine i ne moraju da se pumpaju Klizno sedište omogućava vam da podesite potrebnu razdaljinu između deteta i pedala Naslon za noge je idealan za vaše dete kada još ne stigne do pedala ili se umori i želi da napravi pauzu Prozor na tendi kako biste uvek videli šta vaše dete radi Udobna vožnja za dete, praktično za roditelje Udobno sedište, prostrano, napravljeno od kvalitetnih materijala Tenda garantuje zaštitu od sunca, kiše i vetra Ušteda prostora – kontrukcija tricikla se lako sklapa i veoma je praktična za transport i skladištenje Materijal nosača i sedišta mogu se brzo skinuti i oprati na 30°C. Uključena dodatna oprema uz Kinderkraft tricikl JAZZ - Torba za male predmete – savršeno za novčanik, ključeve ili telefon. - Držač za piće, za osveženje kad je vruće ili za kafu koju niste stigli da popijete kod kuće - Zvonce koje detetu dopušta da sve obavesti da stiže ili da se sklone sa puta! - Praktične torbe, nalaze se na prednjoj i zadnjoj strani tricikla za odlaganje omiljenog soka ili igračke.

13.300,00 RSD
Beograd - Čukarica
Online shop mamino.rs je nastao 2018. godine sa idejom da mamama i tatama pružimo jedistveno mesto za kupovinu opreme za bebe preko interneta. Na našem sajtu nudimo pažljivo biran izbor kolica za bebe, auto sedišta, odeće i bebi opreme. Postoje brojni sajtovi koji prodaju bebi opremu, ali retko ko nudi funkcionalnost i stil na jednom mestu. Mi smo prepoznali to kao naš cilj i odlučili da ga napravimo našu internet prodavnicu.