Manojlovic Nekretnine
AdresaVidovdanska 37/1
OpštinaKruševac
Telefon065/ 92 13 498; 037/442 018
Broj registra posrednika884
  • Oglasi
  • O marketu

Filteri

15 30 50 100
17.000,- EUR
Kruševac
Detaljnije
JEDNOSOBAN Stan u Rasadniku

MANOJLOVIĆ NEKRETNINE prodaju: jednosoban stan u Rasadniku, visoke spratnosti, stan se sastoji od predsoblja, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom i ostavom, i velike spavaće sobe. Postoji mogućnost dogradnje još jedne sobe. Ima centralno grejanje.

25.000,- EUR
Kruševac
Detaljnije
RENOVIRANA KUĆA u Mudrakovcu

MANOJLOVIĆ NEKRETNINE prodaju: renoviranu kuću u Mudrakovcu, kuća se sastoji iz predsoblja, tri spavaće sobe, dnevnog boravka sa kuhinjom i ostavom, kupatila, ima pokrivenu terasu, dvorište je ograđeno sa ulazom za automobil.

19.500,- EUR
Kruševac
Detaljnije
JEDNOSOBAN stan kod muzičke škole

MANOJLOVIC NEKRETNINE prodaju: jednosoban stan u novijoj zgradi, niske spratnosti, sastoji se od hodnika, kupatila, spavaće sobe i dnevnog boravka sa kuhinjom, stan je uknjižen.

15.500,- EUR
Kruševac
Detaljnije
GARSONJERA u centru grada

MANOJLOVIĆ NEKRETNINE prodaju: garsonjeru kod muzičke škole, pogodna je i za stambeni i za poslovni prostor, pravilnog je oblika, sastoji se od sobe, kuhinje izdvojene šankom i kupatila, ima klimu i centralno grejanje. U cenu je uračunato i parking mesto. Uknjižena je.

40.000,- EUR
Kruševac
Detaljnije
PRELEPA KUĆA u Lazarici

MANOJLOVIC NEKRETNINE prodaju: prelepu prizemnu kuću u veoma lepom delu grada, kuća se sastoji od velikog predsoblja, dve velike spavaće sobe, kupatila, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, u sklpu kuće su garaža i kotlarnica spojene unutrašnjim stepeništem, plac površine 3, 6 ari. Grejanje je etažno na čvrsto gorivo. Kuća je kompletno izolovana, spoljna, krovna i podna izolacija. Adresa agencije "MANOJLOVIC":KRUŠEVAC ul. Vidovdanska 37/1 Agencija je upisana u registru posrednika pod rednim br. 884 Tel. 037/442 018 065/9213498

15.500,- EUR
Kruševac
Detaljnije
JEDNOSOBAN stan u Koloniji

MANOJLOVIC NEKRETNINE prodaju: povoljan stan u Koloniji, sastoji se od predsoblja, kupatila, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, i odvojene spavaće sobe. uknjižen je. Adresa agencije "MANOJLOVIC":KRUŠEVAC ul. Vidovdanska 37/1 Agencija je upisana u registru posrednika pod rednim br. 884 Tel. 037/442 018 065/9213498

25.000,- EUR
Kruševac
Detaljnije
JEDNOSOBAN stan u strogom centru grada

MANOJLOVIC NEKRETNINE prodaju: jednosoban stan u strogom centru grada, na V spratu stambeno-poslovne zgrade, stan je kompletno sređen, sastoji se iz predsoblja, kupatila, dnevnog boravka, odvojene kuhinje, spavaće sobe i uvučene terase. Ima centralno grejanje, stan je uknjižen, objekat ima upotrebnu dozvolu.

19.000,- EUR
Kruševac
Detaljnije
KUĆA na Begovom brdu

MANOJLOVIĆ NEKRETNINE prodaju: veoma kvalitetnu i lepu kuću na Begovom brdu, na placu od 11 ari, kuća je površine 134 mkv, kuća se sastoji hodnika, dve spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom i kupatila, u sklopu kuće je garaža i podrum.

50.000,- EUR
Kruševac
Detaljnije
KUĆA na Bagdali

MANOJLOVIC NEKRETNINE prodaju: veoma lepu kuću na Bagdali, ispod restorana, u dve etaže, dva odvojena dvosobna stana, veliku garažu, letnju kuhinju, popločano dvorište, uvedeno grejanje na gas. OBJEKAT IMA UPOTREBNU DOZVOLU. Adresa agencije "MANOJLOVIC":KRUŠEVAC ul. Vidovdanska 37/1 Agencija je upisana u registru posrednika pod rednim br. 884 Tel. 037/442 018 065/9213498

42.000,- EUR
Kruševac
Detaljnije
NOV DVOSOBAN stan kod Kosturnice

MANOJLOVIC NEKRETNINE prodaju: nov komforan dvosoban stan kod Kosturnice, orjentisan na južnu i istočnu stranu, veoma je svetao, sastoji se od velikog predsoblja, spavaće sobe, kupatila, dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, i prelepe terase na kojoj može da stane baštenski set. Postoji mogućnost odvajanja kuhinje od dnevnog boravka. Ima C. G. na kalorimetre. U CENU JE URAČUNATO OBELEŽENO PARKING MESTO. Zgrada ima lift. Adresa agencije "MANOJLOVIC":KRUŠEVAC ul. Vidovdanska 37/1 Agencija je upisana u registru posrednika pod rednim br. 884 Tel. 037/442 018 065/9213498

45.000,- EUR
Kruševac
Detaljnije
Prodaja, Stan, 80m2 , Bagdala

MANOJLOVIC NEKRETNINE prodaju: veoma lep i komforan stan na Bagdali III iznad bazena, sastoji se od predsoblja, velikog dnevnog boravka sa trpezarijom i izlazom na terasu, kuhinje, spavaćeg dela sa dve spavaće sobe i kupatila. Ima sopstveno grejanje, ima garažu velike površine i podrumski deo. Ispred garaže je parking mesto. Adresa agencije "MANOJLOVIC":KRUŠEVAC ul. Vidovdanska 37/1 Agencija je upisana u registru posrednika pod rednim br. 884 Tel. 037/442 018 065/9213498

33.000,- EUR
Kruševac
Detaljnije
DVOSOBAN stan u Bronksu

MANOJLOVIC NEKRETNINE prodaju: dvosoban stan u Bronksu sa prelepim pogledom, u novoj stanbenoj zgradi, zgrada ima lift, sastoji se od velikog hodnika, dve spavaće sobe, kupatila, dnevnog boravka sa kuhinjom i velike terase, ima centralno grejanje na kalorimetre.

40.000,- EUR
Kruševac
Detaljnije
RENOVIRANA KUĆA u Mudrakovcu

MANOJLOVIC NEKRETNINE prodaju: renoviranu kuću u Mudrakovcu, u blizini aerodroma, površine 85mkv, 4, 5 ara placa, unutrašnjost kuće je kompletno sređena, na placu postoji još jedna sređena stambena jedinica od 27mkv, u sklopu kuće je kotlarnica sa kotlom na čvrsta goriva.

42.000,- EUR
Kruševac
Detaljnije
TROSOBAN stan u centru grada

MANOJLOVIĆ NEKRETNINE prodaju: veoma lep stan na odličnoj lokaciji u centru, niske spratnosti, sastoji se od predsoblja, ima dve spavaće sobe, dva mokra čvora, dnevnog boravka i kuhinje sa ostavom, ima centralno grejanje, ima terasu.

200,- EUR
Kruševac
Detaljnije
LOKAL u Staroj Čaršiji

MANOJLOVIC NEKRETNINE izdaju: lokal(poslovni prostor) u Staroj čaršiji, na odličnoj i prometnoj lokaciji, pogodno za sve vrste delatnosti (prodavnicu, butik, knjižaru, servis, kladionica itd. ) ima mokri čvor, kompletan lokal je u izlogu, klimatizovano.

65.000,- EUR
Kruševac
Detaljnije
Kuća u Pejtonu kod KTK

MANOJLOVIĆ NEKRETNINE prodaju: kuću u blizini marketa KTK u Pejtonu, kuća je veoma lepa, na tri etaže, sastoji se od velikog dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom i ostavom, 3 spavaće sobe, 3 mokra čvora, terase celom dužinom kuće, garažnim delom u sklopu kuće. Plac je površine 3 ara.

200,- EUR
Kruševac
Detaljnije
KUĆA u strogom centru grada za poslovni prostor

MANOJLOVIC NEKRETNINE izdaju: dvosobnu kuću u strogom centru grada pogodnu za poslovni prostor, kancelarije, ordinacije itd. Sastoji se od hodnika, dve prostorije, kupatila i terase. Kuća je novije gradnje. Plaćanje je mesečno uz obaveyan depozit u visini kirije. Adresa agencije "MANOJLOVIC":KRUŠEVAC ul. Vidovdanska 37/1 Agencija je upisana u registru posrednika pod rednim br. 884 Tel. 037/442 018 065/9213498

20,- EUR
Kruševac
Detaljnije
APARTMAN NA DAN kod autobuske stanice

Apartman na dan preko puta glavne autobuske stanice, opremljeno svim stvarima potrebnim za kratkoročan boravak kao što su sredstva za ličnu higijenu, čisti peškiri i posteljina kompletno posuđe... Apartman je na IV spratu nove stambeno-poslovne zgrade sa liftom. U sobi je bračni king-size ležaj 160x200. Apartman je namenjem za najviše 2 osobe. Poseduje terasu. U prostoriju se ulazi iz predsoblja. WI-FI i televizija su BESPLATNI. Ispred zgrade je slobodna parking zona, na ulici je II parking zona. Cena apartmana je: 1-5 noćenja: 20e (2400RSD) Preko 5 noćenja korekcija cene.

33.000,- EUR
Kruševac
Detaljnije
TROSOBAN stan u UN

MANOJLOVIC NEKRETNINE prodaju: trosoban stan u UN, veoma lepog rasporeda, sastoji se iz dva dela, dnevnog i spavaćeg, iz predsoblja se ulazi u dnevni boravak, trpezariju, kuhinju sa ostavom, terasu i odvojen mokri čvor, i spavaći deo ima predsoblje kupatilo i dve spavaće sobe, ima centralno grejanje, uknjižen je. Adresa agencije "MANOJLOVIC":KRUŠEVAC ul. Vidovdanska 37/1 Agencija je upisana u registru posrednika pod rednim br. 884 Tel. 037/442 018 065/9213498

75,- EUR
Kruševac
Detaljnije
SMEŠTAJ za radnike

MANOJLOVIC NEKRETNINE izdaju: smeštaj za radnike u centru grada u kući sa 5 soba, ukupno 22 ležaja, ima 4 kupatila, kuhinjski deo, cena po čoveku je 75e sa uračunatim troškovima osim struje.

25,- EUR
Kruševac
Detaljnije
Dnevni najam u centru grada

Izdavanje kompletno opremljenog apartmana na dnevnom nivou, u strogom centru grada, na samo 300m od spomenika, na I spratu nove stambene zgrade. Apartman je obezbeđen kompletnim sredstvima za ličnu higijenu, čistim peškirima i posteljinom. Kompletno je opremljen i za duži boravak. Vrsta ležaja u spavaćoj sobi je veliki bračni ležaj + krevet samac. Apartman je namenjen maksimalno za 3 osobe. Cena apartmana za 1 osobu za noćenje je 20€ Cena apartmana za 2 osobe za noćenje je 25€ Cena apartmana za 3 osobe za noćenje je 30€ Cena apartmana za 4 osobe za noćenje je 40€ NAPOMENA: WI-FI i kablovska televizija su BESPLATNI. U cenu je uračunato 1 parking mesto ispred zgrade. Uz dogovor sa vlasnikom postoji mogućnost korekcije cene za nedeljni ili duži najam.

Prijavite se na newslatterkako biste primali mail sa novim proizvodima i akcijama