Marketing
OpštinaNiš
Telefon062 278 003


Nemate vremena da unosite i objavljujete svoje nove oglase? Mi smo tu za vas!

Uslužno postavljanje svih vaših malih oglasa po ceni od samo 15 din po oglasu.
Oglase postavljamo na preko 40 website adresa i vise od 100-nak fb stranica/grupa.

Za veci broj oglasa posebni uslovi i popusti!

Mi štedimo vaše vreme, stilizujemo tekst oglasa, prilagodjavamo i uploadujemo slike za vas, i objavljujemo vaše oglase!

Za sve informacije možete nam pisati na mail ili se javiti na telefon.
st. nemanja86@gmail. com 062 278 003
  • Oglasi
  • O marketu

Filteri

Sortiraj:
15 30 50 100
Dogovor
Detaljnije
Uslužno oglašavanje

Nemate vremena da unosite i objavljujete svoje nove oglase? Mi smo tu za vas! Uslužno postavljanje svih vaših malih oglasa po ceni od samo 15 din po oglasu. Oglase postavljamo na preko 40 website adresa i vise od 100-nak fb stranica/grupa. Za veci broj oglasa posebni uslovi i popusti! Mi štedimo vaše vreme, stilizujemo tekst oglasa, prilagodjavamo i uploadujemo slike za vas, i objavljujemo vaše oglase! Za sve informacije možete nam pisati na mail ili se javiti na telefon. st. nemanja86@gmail. com 062 278 003

8,- EUR
Detaljnije
Srpski za strance online

Diplomirani profesor naučiće Vas da brzo i efikasno savladate srpski jezik u skladu sa potrebama i prema ličnim interesovanjima. Radnim danima i vikendom, čas od 8 €. Let's learn Serbian easy and efect! cegar.aleks@gmail.com Tel 060-5284-944

25,- RSD
Detaljnije
Nespresso kompatibilne kapsule 25din. Akcija!

Nespresso izbor počinje najboljim sirovinama koje možemo pronaći, jer samo najbolji početak obećava neverovatnu šoljicu kafe. Počinjemo poreklom kafe posebnog kvaliteta koji zadovoljava stroge fizičke kriterijume i specifične profile ukusa, a koji su neophodni za stvaranje prepoznatljive Nespresso kafe. Pompeii kafa je original kafa vrhunskog kvaliteta poreklom iz Italije Naručivanje se vrši preko kontakt broja 062/9629-920 (Viber, whats up, sms)

32,- RSD
Detaljnije
Calde za espresso + Besplatno aparat

Calde za caffee aparate. Vrhunske kvalitete Qubik caffee Qubik Boom 70/30 % mjesavina Robuste i Arabice 32 din/kom. Qubik 8 : 20 ( Oto e Venti ) 50/50 % Robuste i Arabice 35 din/kom Qubik Arabica 100 % pura Arabica 35 din/kom. Qubik Virgola Uno Decaffeinato - kafa bez kofeina 36 din/kom. Za istinske ljubitelje pravog espressa, savrsenog ukusa i mirisa. Brend koji je vec osvojio probirvljivo Italijansko trziste. Ćalde su jednostavne za korišćenje, bez otpada i sa pravom količinom kafe. Koriste se u standardnim kafe aparatima sa kašikama. Veoma su praktične za upotrebu i pružju lakšu evidenciju potrošnje jer ne zahtevaju upotrebu mlina. Ćalde ne zagađuju životnu sredinu, jer je mešavina kafe upakovana u filter od biorazgradivog papira. U ponudi imamo i profesionalne aparate za calde firme GRIMAC Za manje kafice, , stomatoloske ordinacije, igraonice kancelarije, auto prerionice, advokatske kancelarije itd. .. Aparat se dobija uz minimalnu kolicinu od 150 caldi na mesecnom nivou. Aparat ima i dodatak za paru, pa mozete praviti capucino ili caj. Servis i odrzavanje aparata su besplatni. Naručivanje se vrši preko kontakt broja 062/9629-920 (Viber, whats up, sms) Pozovite radi dogovora!

1.000,- RSD
Detaljnije
Espresso kafa u zrnu 1kg. Akcija do nove godine!

Kupili ste kafu u zrnu, imate omiljenu šoljicu, kvalitetan uređaj za pripremu kafe: espresso aparat ili francuska presa za espresso kafu… Ostaje jedno pitanje: Imate li pravu kafu - pravo zrno? Možete da usavršite metode i tehnike kuvanja, ali na kraju dana, kvalitet zrna koja koristite imaju presudan uticaj na ukus vaše kafe. Pompeii kafa je original kafa vrhunskog kvaliteta poreklom iz Italije Kafa je u pakovanju od 1KG u zrnu. Cena kafe je od 1000 dinara do 1600 dinara u zavisnosti od vrste kafe. Naručivanje se vrši preko kontakt broja 062/9629-920 (Viber, whats up, sms)

26,- RSD
Detaljnije
Dolce Gusto espresso AKCIJA do nove godine 26din!

Ručno izabrana najbolja zrna kafe. Mešanjem i prženjem razvijena od strane stručnjaka koji su stvorili pravo remek delo. Intenzivni i aromatični espresso, . Kafa s poreklom. Pompeii kafa je original kafa vrhunskog kvaliteta poreklom iz Italije. Svežina kafe očuvana je u hermetički zatvorenoj kapsuli, koja je namenjena DOLCE GUSTO aparatima za kafu sa kapsulom, za šoljicu bogatu aromom baš svaki put. Naručivanje se vrši preko kontakt broja 062/9629-920 (Viber, whats up, sms)

350,- RSD
Detaljnije
Zaštita od ptica

Sprečite sletanje i zadržavanje ptica na prozorskim simsovima, zidićima, olucima i na taj način sprečite prljanje fasada i krovova. Odsustvom golubova učinite Vaš životni prostor tišim i mirnijim. Jednostavna montaža i kombinovanje po širini i dužini omogućava efikasnu zaštitu različitih površina. Nas proizvod je od italijanskog renomiranog proizvodjaca sastoji se od polikarbonatne baze duzine 50cm otporna na minus 32 i na plus 80 i prohromskih iglica duzine 12 cm i sirine 16 cm, najbolji modeli na trzistu Mogucnost ugradnje po dogovor Cene jednog komada je 350 dinara(pola metra) Naručivanje se vrši preko kontakt broja 062/9629-920 (Viber, whats up, sms)

1.000,- RSD
Detaljnije
Online časovi francuskog

Savladajte francuski brzo i lako. Moj maternji jezik je francuski, i tu sam da vas pripremim za polaganje ispita. Konverzacija i gramatika za sve nivoe i uzraste, od početnog do naprednog konverzacijskog. Mogućnost rada u dvočasima. Za sve dodatne informacije možete me kontaktirati na telefon 063/321-390, Katarina Matić. Može i putem vibera ili whats app-a na +33760707367

35,- EUR
Detaljnije
Apartman Arija

Apartman Arija se nalazi u centru Zlatibora, 100m od Hotela Mona i 150m od centra - šetališta. Poseduje veliku dnevnu sobu sa ležajem na rasklapanje, spavaću sobu sa bračnim ležajem i potpuno opemljenu kuhinju. Dnevna soba ima izlaz na balkon. WiFi, kablovska i grejanje na struju su obezbeđeni. Gostima je na raspolaganju bazen Vile Darik, ali njegovo korišćenje nije uključeno u cenu. Cena za bazen je 600 din (5 eur)/po danu za odrasle i 300 din (2.5 eur)/po danu za decu. Pravila: Minimum 2 noćenja u vansezenskom periodu Minimum 3 noćenja u sezonskom periodu Dolazak od 13 h do 23 h - Odlazak od 9 h do 11 h Depozit 30% za sezonske rezervacije Popust za više od 5 noćenja je uvek moguć (kontakt za najbolju cenu)Nemate vremena da unosite i objavljujete svoje nove oglase? Mi smo tu za vas!

Uslužno postavljanje svih vaših malih oglasa po ceni od samo 15 din po oglasu.
Oglase postavljamo na preko 40 website adresa i vise od 100-nak fb stranica/grupa.

Za veci broj oglasa posebni uslovi i popusti!

Mi štedimo vaše vreme, stilizujemo tekst oglasa, prilagodjavamo i uploadujemo slike za vas, i objavljujemo vaše oglase!

Za sve informacije možete nam pisati na mail ili se javiti na telefon.
st. nemanja86@gmail. com 062 278 003
Prijavite se na newsletterkako biste primali mail sa novim proizvodima i akcijama