MaxShop.rs
AdresaPut Edvarda Kardelja 13A
OpštinaSubotica
Telefon381 24 410 05 42
  • Oglasi
  • O marketu

Filteri

Sortiraj:
15 30 50 100
2.235,- RSD
Detaljnije
Piccolo baterija za sudoperu - labud

Naziv baterije „labud“ je nastao, budući da dizajn podseća na dugačak vrat labudova. Neobična, moderna forma je veoma zanimljivo rešenje za svaku kuhinju. Stojeće baterije su adekvatne u slučaju, kada se izvodi bojlera nalaze ispod sudopere. Prelep Piccolo labud je savršeno rešenje za vašu kuhinju!U slučaju porudžbine iznad 5000 RSD isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

2.499,- RSD
Detaljnije
Set obavezne auto opreme H7

Set obavezne Auto Opreme H7 Galenika: - Trokut Euro - Prsluk fluroscentni - Sajla za vuču - Komplet sijalica 12v - Obavezna oprema za prvu pomoć

1.490,- RSD
Detaljnije
LED plafonjera 18W 6000K Talas

Odlična zamena za stare konvencionalne izvore svetlosti u plafonjerama, savremeni pristup osvetljavanju vaših dnevnih soba i poslovnih prostora i kancelarija. Plafonjera sa izgledom talasa jačine 18W i bojom svetlosti od 6000K.U slučaju porudžbine iznad 5000 RSD isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

1.799,- RSD
Detaljnije
Kutija za alat PVC - 18"

Kutija za alat 18” izrađena od visokokvalitetnog žilavog polipropilena (PP). Udobna aluminijumska preklopna ručka. Na kutiji se nalaze dve metalne kopče za bezbedno zatvaranje. Metalne reze. Dva providna plastična organizatora u poklopcima za odlaganje manjih delovi. Unutrašnja PVC tacna za manje alate. Nosivost kutije za alat je 27 kg.

1.259,- RSD
Detaljnije
Cerada PE 4x5m

Višenamenska univerzalna cerada 4x5m od PE je idealna za razne namene u kući i oko kuće. Koristi se kao zaštita od meteroloških prilika ili za odlaganje materijala koji ne treba da budu izloženi spoljašnjim uticajima. Otporna je na vodu, plesan i ostale atmosferske uticaje. Prstenovi su izrađeni od aluminijuma. Ojačani uglovi sa provučenim PP užetom. Težina 80gr/m2.

5.490,- RSD
Detaljnije
Usponski tuš

Ukoliko vam mesto u tuš kabini dozvoljava, sa ugradnjom usponskog tuša nećete pogrešiti! Usponski tuš sadrži šipku na kojoj su montirane velika tuš ruža i crevo sa tuš ručicom. Prebacivačem na slavini možete da kontrolišete, da li će mlaz biti usmeren na veliku ružu ili na tuš ručicu. Pravi užitak je zagarantovan!U slučaju porudžbine iznad 5000 RSD isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

2.144,- RSD
Detaljnije
Polica metalna 150x75x30 50kg

METALNA polica dimenzija 150x75x30cm. Metalna polica u 4 nivoa, ukupne nosivosti 200kg. Dimenzije; visina 150cm, širina 75cm, dubina 30cm

1.990,- RSD
Detaljnije
Jednostruka prenosna priključnica 20m oranž

Jednostruka prenosna priključnica, dužine 20m, je idealna za korišćenje kada niste u blizini utičnice i kada treba da se udaljite od nje što više možete, a da i dalje budete napajani električnom energijom, primeri kao što su kosilice za travu, električni ručni alati, osvetljenje, mobilni telefini, laptopovi, zvučnici i ostali aparati za domaćinstvo. Narandžaste boje radi što lakšeg uočavanja u visokoj travi kako ne bi došlo do uplitanja kabla u elise kosilice za travu. Napominjemo da ne preporučujemo korišćenje ove prenosne priključnice za vreme kiše i i visoke vlažnosti.U slučaju porudžbine iznad 5000 RSD isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

415,- RSD
Detaljnije
Sprej zlato

Akrilni lak u spreju specijalne namene, sa efektom zlata ili hroma i sa specijalnom antikorozivnom formulom. Pogodan je za metalne, drvene i keramičke površine.U slučaju porudžbine iznad 5000 RSD isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

2.294,- RSD
Detaljnije
Neo baterija. za sudoperu - labud

Pre nego što odaberete bateriju za vašu kuhinju, neophodno je da dobro razmislite o načinu korišćenja slavine, o stilu sudopere i o celokupnoj dekoraciji kuhinje. Neo labud baterija za sudoperu je idealno rešenje, ako se odlučite za elegantan, jednostavan model, koji će se uklopiti u svaki stil enterijera.U slučaju porudžbine iznad 5000 RSD isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

2.590,- RSD
Detaljnije
Reflektor LED SMD 50W 6000K crni

Prilikom rada, LED reflektori se manje greju nego reflektori starijih tehnologija. To ih čini izdržljivijim i pouzdanijim od prethodnika. Boja svetlosti je 6000K, odnosno veoma slična dnevnoj svetlosti. Ova vrsta LED SMD reflektora u crnom kućištu ima snagu od 50W i ugao osvetljenja od 110 stepeni.U slučaju porudžbine iznad 5000 RSD isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

1.029,- RSD
Detaljnije
Stega stolarska 300x80mm

Stezaljke kliznih krakova pružaju izvrsno trenje radnih površina, koje se koriste prilikom lepljenja ili učvršćivanja materijala za vreme stolarskim ili vodovodnim radovima. Izdržljiva i stabilna profilisana čelična klizna šina, šine za križne šine za glatko klizanje ruku, drvena drška udobnog oblika, plastične kapice štite pričvršćene materijale od ogrebotina.

4.499,- RSD
Detaljnije
Podni slivnik PREMIUM 150x150 sa rotirajućim sifonom

Podni slivnik iz PREMIUM kategorije. Podni slivnik je dimenzija 150x150 i kvadratnog je oblika, modernog dizajna. Ova linija slivnika je posebno interesantna, budući da pruža svežinu u dizajnu i u celokupnom vizuelnom utisku kupatila. Ali to nije sve, ovaj slivnik ima rotirajuću glavu koja je prilagodljiva i veoma laka za ugradnju bez obzira gde se vaša odvodna cev nalazi Veoma je moderan, stoga se savršeno uklapa u savremena kupatila.U slučaju porudžbine iznad 5000 RSD isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

3.581,- RSD
Detaljnije
Nika baterija za sudoperu-labud-protocni

Iako je mlaz vode, koji dolazi od gore veoma praktičan u velikom broju slučajeva, kod odabira labud slavine treba obratiti pažnju na njenu visinu, ukoliko se iznad sudopere nalazi orman ili police. Protočni labud model sa jednom rukom je veoma praktičan, kada topla voda ne dolazi iz centralnog bojlera.U slučaju porudžbine iznad 5000 RSD isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

4.999,- RSD
Detaljnije
GEBERIT vodokotlić AP116

Predviđeno za privatne i polujavne prostorije Za predzidnu montažu   Svojstva 2-količinsko ispiranje Niska montaža Priključak za vodu levo, desno i pozadi u sredini Niskošumni Sa izolacijom protiv kondenzacije   Tehnički podaci Fabrički podešena količina vode za ispiranje - 6 i 3 l Sila aktiviranja malo dugme - < 20 N Opseg protočnog pritiska - 0,5-10 bar Vreme punjenja (6 l) sa protočnim pritiskom od 3 bara - 35 s Maksimalna temperatura skladištenja - 40 °C Maksimalna radna temperatura vode - 25 °C Opseg podešavanja manje količine za ispiranje - 3-4,5 l Opseg podešavanje veće količine za ispiranje - 6–7,5 l   Opseg dostave Izlivno koleno 23 x 23 cm, ø 50/44 mm Utični dihtung ø 42/48 mm Metalno fleksibilno crevo 3/8" Materijal za pričvršćivanje   Ne sadrži: Ugaoni ventil R 1/2" Boja - alpsko belaU slučaju porudžbine iznad 5000 RSD isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

3.320,- RSD
Detaljnije
Nika baterija za tuš

Baterije za tuš kabine imaju samo crevo za tuš i ručku i nemaju izliv. One su posebno pogodne, kada u tuš kabini nema puno mesta i kada se baterija koristi samo za tuširanje. Nika model baterije je veoma elegantan sa zaobljenim detaljima i zanimljivom ručkom i sigurno će ulepšati prostor za tuširanje.U slučaju porudžbine iznad 5000 RSD isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

687,- RSD
Detaljnije
Lazura Irkolin gold zelena - Irkom 0.75l

Irkolin Gold je debeloslojni lazurni premaz sa dodatkom voska. Posebno je pogodan za tretiranje drveta izloženog ekstremnim atmosferskim uticajima, kao što su jako sunce, velika vlaga, udari kiše, vetra, snega i sl. nije poželjno nanositi ga na novo, netretirano drvo i iz tog razloga koristi se Gold podloga ili Irkolin Klasik kao prva tankoslojna podloga. Original Gold je poželjno nanositi u dva tanja premaza. Iz tog razloga se preporučuje zagrevanje kutije sa bojom na temperaturu 30-40ºC (na suncu ili na radijatoru). To će dovesti do otapanja voska i omogućiti lakše razmazivanje premaza i formiranje tanjeg filma u jednom nanosu. Vreme sušenja slojeva je 12-24 sata. U jednom sloju, 0,75 l pokriva 6-8 m².U slučaju porudžbine iznad 5000 RSD isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

3.542,- RSD
Detaljnije
Uno baterija za sudoperu - labud - protočna

Uno liniju proizvoda karakteriše jednostavan, sveden i vanvremenski dizajn, a ovaj model ima i prizvuk tradicije. Pored toga što zadovoljava estetske zahteve, ova protočna Uno labud baterija za sudoperu je veoma praktična u velikom broju slučajeva i omogućuje da ostane više mesta u sudoperi.U slučaju porudžbine iznad 5000 RSD isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

2.941,- RSD
Detaljnije
Luna baterija za mali protočni bojler

Ovaj model baterije iz linije proizvoda Luna je idealan, kada toplu vodu u kuhinji obezbeđuje mali, protočni bojler. Slavina je veoma lepo izrađena i izuzetno kvalitetna, ručka je postavljena tako, da sakrije ulazne cevi. Pored upotrebe u kuhinji, slavina je odlična i za garaže i radionice.U slučaju porudžbine iznad 5000 RSD isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

459,- RSD
Detaljnije
Termostat regulacioni Tecasa 85/23 NT-122 AAA

Opseg temperature: 10 / 85°C Dužina osovine: 23 mm Dužina kapilare: 650 mm Prečnik sonde: 6 mm Dužina sonde: 95 mm Struja: 16 A, 400 V ~ U slučaju porudžbine iznad 5000 RSD isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

3.024,- RSD
Detaljnije
Daska za toalet print drvo

Daska za toalet sa print dizajnom drveta, izuzetnog kvaliteta, napravljena od mdf materijala, sa metalnim okovima. Dimenzije poklopac: 43 x 35.6 cm / sedište:44.1 x 37.5 cm.

2.497,- RSD
Detaljnije
Uno baterija za umivaonik sa pop-up

Slavine su veoma lep ukras umivaonika. U moru različitih opcija teško je pronaći idealno rešenje, ali sa Uno baterijom ne možete pogrešiti. Njen jednostavan i sveden dizajn se uklapa u svaki stil enterijera. Pop-up rešenje za sifon čini ovu veoma kvalitetnu Uno bateriju za lavabo posebno praktičnom.U slučaju porudžbine iznad 5000 RSD isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

2.507,- RSD
Detaljnije
Uno baterija za sudoperu - labud

Takozvane labud baterije su veoma popularne i mnogi ih smatraju najlepšim slavinama, koje imaju poseban šarm. Iako je ova baterija veoma korisna u velikom broju situacija, prilikom kupovine treba da obratite pažnju na njenu visinu, ukoliko imate police ili kuhinjski element iznad sudopere.U slučaju porudžbine iznad 5000 RSD isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

2.499,- RSD
Detaljnije
Set obavezne auto opreme H7

Set obavezne Auto Opreme H7 Galenika - Trokut Euro - Prsluk fluroscentni - Sajla za vuču - Komplet sijalica 12v - Obavezna oprema za prvu pomoćU slučaju porudžbine iznad 5000 RSD isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

2.600,- RSD
Detaljnije
Nika baterija za mali protočni bojler

Ovaj model iz linije proizvoda Nika je idealno rešenje, kada ne koristite toplu vodu iz centralnog bojlera, već je obezbeđuje mali protočni bojler. Ulaz za cevi se nalazi na gornjem delu baterije, stoga je ona pogodna, kada se cevi nalaze iznad sudopere. Jedna ručka čini ovaj model zaista praktičnim.U slučaju porudžbine iznad 5000 RSD isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

4.163,- RSD
Detaljnije
Aurora baterija zidna L lula - 250 mm

Aurora modele karakteriše poseban stil i elegancija. Ovaj zidni model ima lulu L oblika, koja je „ćoškasta“, stoga se odlično slaže sa umivaonicima i sudoperama kvadratnog i pravougaonog oblika. Dugački izliv od 250 milimetara je veoma praktičan kod duplih sudopera – može da dohvati oba korita.U slučaju porudžbine iznad 5000 RSD isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

216,- RSD
Detaljnije
Produžetak 1/2" x 30mm

"Potreban vam je produžetak za kuhinjsku ili kupatilsku slavinu u vašem domaćinstvu? Ovaj model sa metalnim sjajem se uklapa sa većinom stilova baterija. Izrada nastavka je veoma kvalitetna, stoga on čini pravi izbor! Dužina modela iznosi 30 milimetara, dok je dimenzija navoja nastavka 1/2”. Jedinica Mere: kom"U slučaju porudžbine iznad 5000 RSD isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

346,- RSD
Detaljnije
Brinox crevo F3/8”xM10 sa produžetkom 50mm,70cm

Brinox cevi se upotrebljavaju za prenos vode iz vodovodnog sistema u kuhinjsku ili kupatilsku bateriju. Mogu se koristiti u domaćinstvima i u komercijalnim zgradama. Kvalitetne su izrade i omogućiće dugotrajno rešenje. Model ima muški i ženski priključak, dugačak je 70 centimetara i ima produženi vrat. Jedinica Mere: komU slučaju porudžbine iznad 5000 RSD isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

Prijavite se na newsletterkako biste primali mail sa novim proizvodima i akcijama