MaxShop.rs
AdresaPut Edvarda Kardelja 13A
OpštinaSubotica
Telefon381 24 410 05 42
  • Oglasi
  • O marketu

Filteri

Sortiraj:
15 30 50 100
2.454,- RSD
Detaljnije
Piccolo baterija za sudoperu - labud

Naziv baterije „labud“ je nastao, budući da dizajn podseća na dugačak vrat labudova. Neobična, moderna forma je veoma zanimljivo rešenje za svaku kuhinju. Stojeće baterije su adekvatne u slučaju, kada se izvodi bojlera nalaze ispod sudopere. Prelep Piccolo labud je savršeno rešenje za vašu kuhinju!U slučaju porudžbine iznad 5000 RSD isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

2.499,- RSD
Detaljnije
Set obavezne auto opreme H7

Set obavezne Auto Opreme H7 Galenika: - Trokut Euro - Prsluk fluroscentni - Sajla za vuču - Komplet sijalica 12v - Obavezna oprema za prvu pomoć

1.490,- RSD
Detaljnije
LED plafonjera 18W 6000K Talas

Odlična zamena za stare konvencionalne izvore svetlosti u plafonjerama, savremeni pristup osvetljavanju vaših dnevnih soba i poslovnih prostora i kancelarija. Plafonjera sa izgledom talasa jačine 18W i bojom svetlosti od 6000K.U slučaju porudžbine iznad 5000 RSD isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

1.799,- RSD
Detaljnije
Kutija za alat PVC - 18"

Kutija za alat 18” izrađena od visokokvalitetnog žilavog polipropilena (PP). Udobna aluminijumska preklopna ručka. Na kutiji se nalaze dve metalne kopče za bezbedno zatvaranje. Metalne reze. Dva providna plastična organizatora u poklopcima za odlaganje manjih delovi. Unutrašnja PVC tacna za manje alate. Nosivost kutije za alat je 27 kg.

6.530,- RSD
Detaljnije
Usponski tuš

Ukoliko vam mesto u tuš kabini dozvoljava, sa ugradnjom usponskog tuša nećete pogrešiti! Usponski tuš sadrži šipku na kojoj su montirane velika tuš ruža i crevo sa tuš ručicom. Prebacivačem na slavini možete da kontrolišete, da li će mlaz biti usmeren na veliku ružu ili na tuš ručicu. Pravi užitak je zagarantovan!U slučaju porudžbine iznad 5000 RSD isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

1.259,- RSD
Detaljnije
Cerada PE 4x5m

Višenamenska univerzalna cerada 4x5m od PE je idealna za razne namene u kući i oko kuće. Koristi se kao zaštita od meteroloških prilika ili za odlaganje materijala koji ne treba da budu izloženi spoljašnjim uticajima. Otporna je na vodu, plesan i ostale atmosferske uticaje. Prstenovi su izrađeni od aluminijuma. Ojačani uglovi sa provučenim PP užetom. Težina 80gr/m2.

1.029,- RSD
Detaljnije
Stega stolarska 300x80mm

Stezaljke kliznih krakova pružaju izvrsno trenje radnih površina, koje se koriste prilikom lepljenja ili učvršćivanja materijala za vreme stolarskim ili vodovodnim radovima. Izdržljiva i stabilna profilisana čelična klizna šina, šine za križne šine za glatko klizanje ruku, drvena drška udobnog oblika, plastične kapice štite pričvršćene materijale od ogrebotina.

2.144,- RSD
Detaljnije
Polica metalna 150x75x30 50kg

METALNA polica dimenzija 150x75x30cm. Metalna polica u 4 nivoa, ukupne nosivosti 200kg. Dimenzije; visina 150cm, širina 75cm, dubina 30cm

1.990,- RSD
Detaljnije
Jednostruka prenosna priključnica 20m narandžasta

Jednostruka prenosna priključnica, dužine 20m, je idealna za korišćenje kada niste u blizini utičnice i kada treba da se udaljite od nje što više možete, a da i dalje budete napajani električnom energijom, primeri kao što su kosilice za travu, električni ručni alati, osvetljenje, mobilni telefini, laptopovi, zvučnici i ostali aparati za domaćinstvo. Narandžaste boje radi što lakšeg uočavanja u visokoj travi kako ne bi došlo do uplitanja kabla u elise kosilice za travu. Napominjemo da ne preporučujemo korišćenje ove prenosne priključnice za vreme kiše i i visoke vlažnosti.U slučaju porudžbine iznad 5000 RSD isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

2.518,- RSD
Detaljnije
Neo baterija. za sudoperu - labud

Pre nego što odaberete bateriju za vašu kuhinju, neophodno je da dobro razmislite o načinu korišćenja slavine, o stilu sudopere i o celokupnoj dekoraciji kuhinje. Neo labud baterija za sudoperu je idealno rešenje, ako se odlučite za elegantan, jednostavan model, koji će se uklopiti u svaki stil enterijera.U slučaju porudžbine iznad 5000 RSD isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

1.979,- RSD
Detaljnije
Cerada PE 5x8m

Višenamenska univerzalna cerada 5x8m od PE je idealna za razne namene u kući i oko kuće. Koristi se kao zaštita od meteroloških prilika ili za odlaganje materijala koji ne treba da budu izloženi spoljašnjim uticajima. Otporna je na vodu, plesan i ostale atmosferske uticaje. Prstenovi su izrađeni od aluminijuma. Ojačani uglovi sa provučenim PP užetom. Težina 80gr/m2.U slučaju porudžbine iznad 5000 RSD isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

354,- RSD
Detaljnije
Sprej zlato

Akrilni lak u spreju specijalne namene, sa efektom zlata ili hroma i sa specijalnom antikorozivnom formulom. Pogodan je za metalne, drvene i keramičke površine.U slučaju porudžbine iznad 5000 RSD isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

2.589,- RSD
Detaljnije
Reflektor LED SMD 50W 6000K crni

Prilikom rada, LED reflektori se manje greju nego reflektori starijih tehnologija. To ih čini izdržljivijim i pouzdanijim od prethodnika. Boja svetlosti je 6000K, odnosno veoma slična dnevnoj svetlosti. Ova vrsta LED SMD reflektora u crnom kućištu ima snagu od 50W i ugao osvetljenja od 110 stepeni.U slučaju porudžbine iznad 5000 RSD isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

13.599,- RSD
Detaljnije
Bojler Termorad 50l BT slim vertikalni beli

Tip: Standardni Boja: Bela Zapremina: 50 l Vrsta kazana: Prohromski Način montaže: Vertikalno Vrste grejača: Električni (potopljen u vodi) Toplotni izmenjivač: 1 kom Snaga: 2000 W Masa: 17.3 kg Dimenzije: 810 x 380 mm Prava potrošača: 25 meseci U slučaju porudžbine iznad 5000 RSD isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

4.719,- RSD
Detaljnije
Podni slivnik PREMIUM 150x150 sa rotirajućim sifonom

Podni slivnik iz PREMIUM kategorije. Podni slivnik je dimenzija 150x150 i kvadratnog je oblika, modernog dizajna. Ova linija slivnika je posebno interesantna, budući da pruža svežinu u dizajnu i u celokupnom vizuelnom utisku kupatila. Ali to nije sve, ovaj slivnik ima rotirajuću glavu koja je prilagodljiva i veoma laka za ugradnju bez obzira gde se vaša odvodna cev nalazi Veoma je moderan, stoga se savršeno uklapa u savremena kupatila.U slučaju porudžbine iznad 5000 RSD isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

3.537,- RSD
Detaljnije
Nika baterija za tuš

Baterije za tuš kabine imaju samo crevo za tuš i ručku i nemaju izliv. One su posebno pogodne, kada u tuš kabini nema puno mesta i kada se baterija koristi samo za tuširanje. Nika model baterije je veoma elegantan sa zaobljenim detaljima i zanimljivom ručkom i sigurno će ulepšati prostor za tuširanje.U slučaju porudžbine iznad 5000 RSD isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

4.870,- RSD
Detaljnije
GEBERIT vodokotlić AP116

Predviđeno za privatne i polujavne prostorije Za predzidnu montažu   Svojstva 2-količinsko ispiranje Niska montaža Priključak za vodu levo, desno i pozadi u sredini Niskošumni Sa izolacijom protiv kondenzacije   Tehnički podaci Fabrički podešena količina vode za ispiranje - 6 i 3 l Sila aktiviranja malo dugme - < 20 N Opseg protočnog pritiska - 0,5-10 bar Vreme punjenja (6 l) sa protočnim pritiskom od 3 bara - 35 s Maksimalna temperatura skladištenja - 40 °C Maksimalna radna temperatura vode - 25 °C Opseg podešavanja manje količine za ispiranje - 3-4,5 l Opseg podešavanje veće količine za ispiranje - 6–7,5 l   Opseg dostave Izlivno koleno 23 x 23 cm, ø 50/44 mm Utični dihtung ø 42/48 mm Metalno fleksibilno crevo 3/8" Materijal za pričvršćivanje   Ne sadrži: Ugaoni ventil R 1/2" Boja - alpsko belaU slučaju porudžbine iznad 5000 RSD isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

640,- RSD
Detaljnije
Lazura Irkolin gold zelena - Irkom 0.75l

Irkolin Gold je debeloslojni lazurni premaz sa dodatkom voska. Posebno je pogodan za tretiranje drveta izloženog ekstremnim atmosferskim uticajima, kao što su jako sunce, velika vlaga, udari kiše, vetra, snega i sl. nije poželjno nanositi ga na novo, netretirano drvo i iz tog razloga koristi se Gold podloga ili Irkolin Klasik kao prva tankoslojna podloga. Original Gold je poželjno nanositi u dva tanja premaza. Iz tog razloga se preporučuje zagrevanje kutije sa bojom na temperaturu 30-40ºC (na suncu ili na radijatoru). To će dovesti do otapanja voska i omogućiti lakše razmazivanje premaza i formiranje tanjeg filma u jednom nanosu. Vreme sušenja slojeva je 12-24 sata. U jednom sloju, 0,75 l pokriva 6-8 m².U slučaju porudžbine iznad 5000 RSD isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

3.946,- RSD
Detaljnije
Nika baterija za sudoperu-labud-protocni

Iako je mlaz vode, koji dolazi od gore veoma praktičan u velikom broju slučajeva, kod odabira labud slavine treba obratiti pažnju na njenu visinu, ukoliko se iznad sudopere nalazi orman ili police. Protočni labud model sa jednom rukom je veoma praktičan, kada topla voda ne dolazi iz centralnog bojlera.U slučaju porudžbine iznad 5000 RSD isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

1.845,- RSD
1.326,- RSD
Detaljnije
Prskalica Garden Hobby 5l

3.889,- RSD
Detaljnije
Uno baterija za sudoperu - labud - protočna

Uno liniju proizvoda karakteriše jednostavan, sveden i vanvremenski dizajn, a ovaj model ima i prizvuk tradicije. Pored toga što zadovoljava estetske zahteve, ova protočna Uno labud baterija za sudoperu je veoma praktična u velikom broju slučajeva i omogućuje da ostane više mesta u sudoperi.U slučaju porudžbine iznad 5000 RSD isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

1.079,- RSD
Detaljnije
LED traka SMD5050 7w/m 30led/m IP65 RGB 5 metara

Jedna od glavnih prednosti LED traka je što se mogu preseći na svaka 5 centimetra. Zahvaljujući ovom svojstvu, prilikom planiranja osvetljenja ne treba voditi računa o raspoloživom mestu. LED trake su idealne za dekorativnu rasvetu, a ovaj pink model je otporan na vodu, stoga se može koristiti i napolju.U slučaju porudžbine iznad 5000 RSD isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

999,- RSD
Detaljnije
Patosnice All fit black

Set univerzalnih patosnica od visokvalitetnog belgijskog tepiha. Integrisano tekstilno ojačanje na vozačevoj patosnici produzava vek trajanja patosnice. Bez mirisa. Neklizajuće. Za sve vremenske uslove.  Boja crna i antracit. Sastoji se iz 4 dela .  Patosnica je univerzalne veličine.U slučaju porudžbine iznad 5000 RSD isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

4.776,- RSD
Detaljnije
Reflektor LED SMD 100W 6000K crni

LED reflektor svojom snagom od 100W može da osvetli parking ili dvorište ispred poslovnog objekta. Odličan je izbor za rasvetu iz bezbednosnih razloga. Boja svetlosti koju emituje je hladno bela, odnosno veoma slična dnevnoj svetlosti. To obezbeđuje jednake uslove vidljivosti tokom svih 24 h dnevno. U slučaju porudžbine iznad 5000 RSD isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

1.990,- RSD
Detaljnije
Aditiv Sika Latex 5/1

Sika Latex je vezivna emulzija na bazi kaučuka. Tečni dodatak za beton i malter namenjen za izradu veznog mosta između starog i novog betona. Upotreba Veza između starog i novog betona. Veza između pojedinih slojeva betona i maltera. Reparaturni malter za obradu površina nakon skidanja oplate. Potrošnja / Doziranje: 0,4 kg / 10 mm / 1 m² Karakteristike Povećava mehaničku otpornost maltera i betona. Povećava plastičnost svežeg betona i maltera. Povećava hemijsku otpornost. Štiti od mraza. Boja Bela tečnost. U slučaju porudžbine iznad 5000 RSD isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

1.055,- RSD
Detaljnije
Fenjer crni zidni na dole

Sigurnost, bezbednost i stil – spoljašnja rasveta obezbeđuje sve. Fenjeri su često završni detalj na eksterijeru kuće i isto kao u slučaju odgovarajuće kravate uz odelo, potrebno je dobro oko i malo planiranja za odabir savršenog rasvetnog tela. Ako tražite najbolje – ovaj crni fenjer je pravi izbor!                U slučaju porudžbine iznad 5000 RSD isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

789,- RSD
Detaljnije
Kutija organizator za alat - 16"

Univerzalni organizator sa podesivim odeljcima za pogodno skladištenje sitnica. Napravljen od visokokvalitetnih materijala koji garantuju trajnost i pouzdanost proizvoda.U slučaju porudžbine iznad 5000 RSD isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

1.270,- RSD
Detaljnije
LED traka SMD5050 14.4w/m 60led/m IP65 zelena 5 metara

Led trake su fleksibilne i mogu vertikalno da se savijaju do 90 stepeni. Zahvaljujući savitljivosti, ove trake omogućavaju da se osvetle i veoma teško dostupna mesta. Snaga ovog zelenog modela iznosi 14,4W po dužnom metru. Traka ima IP65 stepen zaštite, što znači da je otporan na čvrsta tela i na tečnosti.U slučaju porudžbine iznad 5000 RSD isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

459,- RSD
Detaljnije
Termostat regulacioni Tecasa 85/23 NT-122 AAA

Opseg temperature: 10 / 85°C Dužina osovine: 23 mm Dužina kapilare: 650 mm Prečnik sonde: 6 mm Dužina sonde: 95 mm Struja: 16 A, 400 V ~ U slučaju porudžbine iznad 5000 RSD isporuka je besplatna na celoj teritoriji Srbije.

Prijavite se na newsletterkako biste primali mail sa novim proizvodima i akcijama