NITRAVEL
AdresaObrenovićeva 46, tpc KALČA lokal D73
OpštinaNiš
Telefon018511002
Jedna od najvećih turističkih agencija u Nišu i u našoj zemlji. Volimo sve one koji požele promenu... promenu koju mi možemo da im pružimo. Putujemo na sve četiri strane sveta i imamo kilometražu! Mi stvaramo uspomene - dobrodošli!
  • Oglasi
  • O marketu

Filteri

15 30 50 100
Lefkada, Agios Nikitas. Leto 2019

Hit i najprodavanija destinacija u sezonama 2015, 2016, 2017. i 2018! Rasprodat još dok smo nosili zimske jakne. Zato, požurite i rezervišite za sebe ovo parče raja! Paket aranžmani su rađeni na bazi 10 noćenja sa autobuskim prevozom, postoji umanjenje za sopstveni prevoz. Studiji za dve i tri osobe i četvorokrevetni apartmani. Malo mestašce lepo locirano za obilazak najlepših plaža ostrva Lefkade.

Dogovor
Niš
Lefkada, Agios Nikitas. Vila MILIA Leto 2019

Hit i najprodavanija destinacija u sezonama 2015, 2016, 2017. i 2018! Rasprodat još dok smo nosili zimske jakne. Zato, požurite i rezervišite za sebe ovo parče raja! Paket aranžmani su rađeni na bazi 10 noćenja sa autobuskim prevozom, postoji umanjenje za sopstveni prevoz. Studiji za dve i tri osobe i četvorokrevetni apartmani. Malo mestašce lepo locirano za obilazak najlepših plaža ostrva Lefkade. Lokacija: Centar, setalisna zona 100 metara od plaze Sadržaj: Studiji za dve osobe i apartmani za cetiri osobe na prvom i drugom spratu. Pomocni lezaj u 2S ranco varijanta 5 eura dnevno. Oprema: Kuhinjski blok, televizor, klima uredjaj, kupatilo, terasa. Objekat ima WiFi konekciju. Ležajevi: Klasicni singl i francuski lezajevi Klima: Koriscenje klime bez doplate.

Dogovor
Niš
Lefkada, Agios Nikitas. Vila IRIS. Leto 2019

Hit i najprodavanija destinacija u sezonama 2015, 2016, 2017. i 2018! Rasprodat još dok smo nosili zimske jakne. Zato, požurite i rezervišite za sebe ovo parče raja! Paket aranžmani su rađeni na bazi 10 noćenja sa autobuskim prevozom, postoji umanjenje za sopstveni prevoz. Studiji za dve i tri osobe i četvorokrevetni apartmani. Malo mestašce lepo locirano za obilazak najlepših plaža ostrva Lefkade. Lokacija: 150m od plaze Sadržaj: Studiji za dve, tri i cetiri osobe u prizemlju i na prvom spratu. Oprema: Kuhinjski blok, televizor, klima uredjaj, kupatilo, terasa. Objekat ima WiFi konekciju. Ležajevi: Klasicni singl i francuski lezajevi Klima: Koriscenje klime doplacuje se 4 eur dnevno.

Dogovor
Niš
Jedna od najvećih turističkih agencija u Nišu i u našoj zemlji. Volimo sve one koji požele promenu... promenu koju mi možemo da im pružimo. Putujemo na sve četiri strane sveta i imamo kilometražu! Mi stvaramo uspomene - dobrodošli!