Pokloni
AdresaOmladinskih brigada 2/19
OpštinaBeograd
Telefon0603070510
Gadget 4 Gift tj.gedžet prodavnica poklona, kako nas inače zovu, po svom asortimanu blesavih proizvoda, osnovana je 2007.godine. Nastala je sa idejom da prati trend sličnih gift šopova koji su se pojavili širom Evrope. Naši pokloni namenjeni su za nju i njega, za sebe i druge, za mlade i sve one koji još uvek nisu spremni da odrastu.
  • Oglasi
  • O marketu

Filteri

15 30 50 100
1.999,- RSD
Beograd
Detaljnije
Antistres Bokserska Kruška

Antistres Bokserska Kruška je proizvod namenjen izbacivanju stresa ukoliko radite ili se igrate za računarom. U zavisnosti koliko ste jaki, savetujemo da je zašrafite za radni sto kako ne bi odletela sa njega. Pošto ne meri jačinu udarca kao ona na vašaru, onda možemo ustanoviti domaću jačinu koja se može meriti u metrima koliko je preletela posle udarca. Karakteristike: Dimenzije: Visina 35 cm, Zemlja porekla: Kina.

1.899,- RSD
Beograd
Detaljnije
Lampa Kaktus

Lampa Kaktus je veseli gedžet koji se napaja na USB i čija je uloga da prvenstveno razvedri svaki radni sto. Ova lampa je odličan dodatak svakoj prostoriji, a zahvaljujući nalepnicama za višekratnu upotrebu, može poneti bilo koje lice! Ova zabavna lampa odlično izgleda na vašem stolu ili policama i ima dvostruko napajanje, što znači da ga možete napajati pomoću USB kabla ili AAA baterija (baterije nisu uključene). Uvedite radost u svoju sobu i kreirajte željeni lik iz raspona od 43.nalepnice. Zašto ne bi vaš kaktus postao mačka ili pas? Ili možete nalepiti velike brkove. Do Vas je! Kaktus lampa se dodirom isključuje. Kaktus lampa je deo Mi Kavaii japanske fanki pop kulturne palete proizvoda. Mi Kavaii je savršen za ljude koji vole jarke boje i puno zabave! Karakteristike: Dimenzije: visina 18 cm, Zemlja uvoza i dizajna: Velika Britanija, Zemlja porekla: Kina. Lampa Kaktus je zvanično licenciran Mi Kavaii proizvod.

999,- RSD
Beograd
Detaljnije
Karte Dark Arts

Karte Dark Arts za razliku od sveta mračnih čarobnjaka gde se verovatno sa štapićem može uvek napraviti poker kečeva, ove karte ipak dolaze bez magije. Inspirisane su mračnim silama i čarobnjacima, pre svega kuće Sliterin, što ih čini zabavnim poklonom za svakog ljubitelja slavnog čarobnjaka čije izme ne smemo da izgovorimo. Set dolazi u metalnom burgundskom limu, sa ikonastim grbom mračnih sila. Veliki poklon za fanove knjiga i filmova Hari Poter. Hari Poter je jedan od najpopularnijih i najuspješnijih romana i filmskih franšiza svih vremena. Prvi put objavljen 1997., Harri Potter je trenutno prepoznatljiv milionima ljudi širom sveta i veoma je popularan među fanovima svih uzrasta. Karakteristike: Zemlja uvoza i dizajna: Velika Britanija, Zemlja porekla: Kina, Harri Potter Dark Arts karte su zvanično licencirani proizvod.

1.399,- RSD
Beograd
Detaljnije
Hanayama Cast Puzzle Arrow

Hanayanam Cast Puzzle Arrow je izdanje iz 2018.godine koje možete dodati svojoj kolekciji Hanayama. Glavolomka ili mozgalica koja ima 4. Kupidove strelice koje je neophodno izvaditi iz srca i ponovo pvratiti. Mozgalicu je dizajnirao rus Andrei Ivanov. Mozgalica je težine 3. Napominjemo da je šestica najteža. Cast Puzzle japanskog proizvođača Hanayama predstavljaju najprestižnije i najpoznatije mozgalice na svetu koje se odlikuju kvalitetom i inovativnošću. Treba reći da su ove mozgalice lansirane u proizvodnju 1983.godine ali ideje potiču od mnogo ranije. Ideje za mozgalicama nastale su u Engleskoj 1880.godine kada je vlastela želela da se dokazuje i takmiči međusobom. Elem da ne dužimo želimo preći na stvar….takođe i da napomenemo da svake godine Hanayama nagrađuje one najkreativnije i upornije koji smisle neku novu mozgalicu za koju oni kažu da je para vredna. Saznajte o tome više na netu a mi ćemo da opišemo sledeće mozgalice. Sve modele možete pogledati klikom na Hanayama Cast Puzzle.

299,- RSD
Beograd
Detaljnije
Uvećaj Stripera

Uvećaj stripera za one dane kada nema muške ruke ni ti guze koja vas mami. Dahtanje neće pomoći ni ti prislanjenje figurice na vaše vruće telo. Jedini okidač u ovom slučaju je vlažnost ali ne vazduha ni ti vaša, no vode kojom se omaleni striper mora utopiti tj.potopiti. Čovek ima da naraste 600% više nego što je sada, a sa njim i svi njegovi atributi. Žurka može da počne! Karakteristike: Zemlja uvoza: Velika Britanija, Zemlja porekla: Kina.

699,- RSD
Beograd
Detaljnije
Qiyi Windmill

Qiyi Windmill je izdanje iz 2019.godine. U trku sa najboljim brendovima i windmill tipom problema, ušao je i brend Qiyi. Veoma brza modifikovana kocka sa nalepnicama sa malim preciznim i brzim "katovima". Karakteristike: Težina: 117 rama, Materijal: PVC, Zemlja porekla: Kina, Zemlja uvoza: Kina.

599,- RSD
Beograd
Detaljnije
Qiyi 2x2x3

Qiyi 2x2x3 je neobična, hibridna, da ne kažem, mutant kocka. Ups, ovo nije kocka, nego je kvadar. Od kocke i to rubikove je nasledio falinku, tj.problem koji treba rešiti. A to je ista boja na svakoj strani. Prema tome, ovo nije ni 2x2x2, ni ti je 3x3x3. Ovo je jednostavno 2x2x3. Karakteristike: Materijal: PVC, Zemlja uvoza: Kina, Zemlja porekla: Kina.

4.800,- RSD
Beograd
Detaljnije
Geomag Black & White 68

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Geomag Black & White 68 nudi neverovatnu zabavu i beskrajne mogućnosti za igru, razvoj inteligencije, kreativnosti i mašte. Ovaj komplet od 32.dela vam omogućava da povežete i napravite neverovatne konstrukcije i to uz pomoć jake magnetne sile. Sve konstrukcije se stvaraju uz pomoć magnetnih šipki i čeličnih loptica ispunjene po vašoj želji, dodatnim delovima koje dolaze u svakom setu. Geomag stimuliše kreativnost i logično razmišljanje kod uklapanja delova zbog različite polarizacije magneta. Može se napraviti veliki broj oblika i geometrijskih figura. STEM oznaka Ne treba zaboraviti da Geomag proizvodi nose oznaku STEM. Engleski pojam STEM upućuje na nekoliko akademskih disciplina: nauka (science), tehnologija (technology), inženjering (engineering) i matematika (mathematics). Ovaj pojam se odnosi pre svega na način obrazovanja u školama, koje favorizuju obrazovanje vezano za razvoj naučnotehnološke sfere. To je novi pristup u kome se kombinuje više naučnih disciplina odjednom i to vizualizujući naučne fenomene što omogućava lakše usvajanje znanja i dublje razumevanje naučnog procesa. Swiss made Geomag je vodeća kompanija u svetu pametnih igračaka sa sedištem u Švajcarskoj koja od 2008. godine proizvodi i prodaje igračke za decu i odrasle svih uzrasta. Njihov cilj je da podstiču kreativnost i učenje kroz nauku o magnetizmu. Sve komponente i materijali, korišćeni u proizvodnji su pažljivo odabrani i testirani, da bi se osigurala bezbednost, kvalitet i dugotrajnost. Svi proizvodi su u skladu sa najstrožim Evropskim i međunarodnim bezbednosnim standardima. Karakteristike: Uzrast: +3, Broj delova: 68., Zemlja porekla: Švajcarska, Zemlja uvoza: Švajcarska.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link="https://www.youtube.com/watch?v=JlwkcI3v9TM" align="center"][/vc_column][/vc_row]

9.999,- RSD
Beograd
Detaljnije
Držač za Knjige Gvozdeni Presto

Držač za Knjige Gvozdeni Presto (Iron Throne) iz HBO serije Igra Prestola (Game of Thrones), ručno bojen, služi samo jednoj svrsi, da zadivi sve one koji ga ugledaju. Visine skoro 20 cm, ostavlja bez daha sve one koji ga uživo posmatraju. Veoma detaljan i masivan, držaće uspravno sve knjige ove zaista popularne sage o borbi između zla i manje zla. Karakteristike: Težina: 1,75 kg, Dimenzije: 20,5 x 20,5 x 25,5 cm, Proizvođač: Noble Collection, Zemlja porekla: Sjedinjene Američke Države.

3.999,- RSD
Beograd
Detaljnije
Gringots Kovanice

Gringots Kovanice su set kolekcionarskih novčića je jedinstveni set novčića koji sadrži tri različita novca Gringotts banke: Galleon, Sickle i Knut. Sav novac u serijalu Hari Poter je u obliku kovanica (dakle, nema novčanica) i podeljen je i to po vrednosti na zlatne galeone, srebrne srpove i brončane knutove. Takođe, jedina banka koja se spominje u Hari Poteru je Gringots banka koju vode goblini. Novčići se nalaze u drvenoj kutiji kao na slici. Karakteristike: Težina: 0,29 kg, Dimenzije: 19,5 x 11 x 5 cm, Materijal: Mesing je obložen zlatom, srebrom i bakrom, Proizvođač: Noble Collection, Zemlja porekla: Sjedinjene Američke Države.

1.999,- RSD
Beograd
Detaljnije
Reci Siiir (Say Cheese)

Reci Siiir (Say Cheese) je društvena igra za jednog igrača, gde su nasmejani i siti miševi cilje igre. Say cheese je fraza koja se koristi kod fotografisanja u SAD i Engleskoj. Kako se igra? Blokovi sira pomeraju se „valjanjem“. Ako ima dovoljno praznog prostora uz blok sira, moguće ga je prevrnuti na stranu, ostavljajući prostor u kojem se nalazio i premeštati u prazni susedni prostor. Možda će biti moguće valjati velike blokove sira u jedan ili dva prazna prostora. Prebacivanjem blokova sira po mreži, igrač otvara prostor koji omogućava buduće moguće poteze. Početak: Svaki od izazova slagalice ilustrira početne položaje za blokove sira koji se koriste u izazovu. Svaki blok sira sadrži miša različite boje. Na jednoj strani je mišja glava, a na suprotnoj strani mišji rep. Spojite odgovarajuću boju miša sa njegovim položajem na rešetki (tanjiriću) za sir. Obavezno postavite svakog miša u položaj gde mu je rep na gore. Zadatak: Da biste rešili svaku zagonetku, kotrljajte blokove sira unutar rešetke sve dok se glave Miševa ne okrenu na gore. Primer kotrljanja: Primetite kako dve različite veličine bloka sira mogu da se pomeraju. I zapamtite, blokovi sira se mogu valjati na bilo koju od njihovih šest strana tokom igre. Izazovi: Postoji 50 sirastih izazova za rešavanje poredjanih od blagih do ekstra teskih. Svaki izazov uključuje broj poteza koji ukazuje na najmanji broj pokreta u kojima se može naći rešenje. Ako vam se mozak počne osjećati kao fondu od sira, nemojte paničiti ! U knjižici je ilustrovano rešenje za svaki izazov. Kod rešenja: Kod rešenja napisan je prikazom boje miša koju morate valjati i strelicom, odnosno strelicama koje naznačuju smer u komjem se miš mora zakotrljati. Pa šta čekate? Reci siiir! Karakteristike: Baza, 5. kvadrata sira, 2. pravugaona komada sira, 50.izazova na karticama, Knjižica sa izazovima. Upustvo na srpskom preuzmite klikom na:Pravila Say Cheese-SRB. Urast: +8., Broj igrača: igra za jednog igrača, Izazova: 50., Težina: od laganih zadataka do najtežih, Dimenzija kutije: 22 x 22 x 5 cm, Zemlja uvoza: EU, Zzemlja porekla: Kina.

1.499,- RSD
Beograd
Detaljnije
Ogledalo LP Ploča

Ogledalo LP Ploča je nagrada za najbolji singl za ovu godinu i to u izidanju LP Miror Rekords. Šalu na stranu, ogledalo koje čini savršen dodatak bilo kojoj spavaćoj sobi, dnevnom prostoru ili studiju za snimanje! Veliki poklon za muzičare, ljubitelje muzike ili ljubitelje vinila, Platinum LP Ogledalo je definitivno ploča na koju će te se toliko ponositi da ćete poželeti da je svakom pokažete. Akrilno LP ogledalo se jednostavno montira na zid. Ogledalo je inače dizajnirano po uzoru na legendarne platinaste LP ploče koje se dodeljuju samo onima koji prodaju albume u preko 1 milion primeraka u SAD-u (300.000 u Velikoj Britaniji). Karakteristike: Materijal: akril, Dimenzije: prečnik 31 cm, Zemlja uvoza: Velika Britanija, Zemlja porekla: Kina.

1.499,- RSD
Beograd
Detaljnije
Hagrid Lampa

Hagrid Lampa, poslednji junak iz ove kolekcije kojeg smo nabavili, kojim možete osvetliti najtopliji kutak svoje sobe, je ukrasna tj.dekorativna mini lampa u obliku figure profesora Rubeusa Hagrida koja je smeštena u osvetljeno providno zvono. Hagrid svetlo je visoko oko 13cm i napaja se uz pomoć 2.baterije AAA (nisu uključene). Veliki poklon za ljubitelje Hari Poter serijala. Veliki poklon za fanove knjiga i filmova Hari Poter. Hari Poter je jedan od najpopularnijih i najuspješnijih romana i filmskih franšiza svih vremena. Prvi put objavljen 1997., Harri Potter je trenutno prepoznatljiv milionima ljudi širom sveta i veoma je popularan među fanovima svih uzrasta. Karakteristike: Zemlja uvoza i dizajna: Velika Britanija, Zemlja porekla: Kina, Harri Potter Svetleći Privezak je zvanično licenciran proizvod.

2.499,- RSD
Beograd
Detaljnije
Fetish Fun

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Fetish Fun je igra za dva igrača koja podiže obostranu temperaturu na do sada nezapameće visine. Igra koja je nominovana na XBIZ Awards Nominee 2018. Ova društvena igra će olakšati Vama i partneru da kažete ili predstavite sebe na drugačiji način, možda za nekog nastran, a za nekog konačno normalan. U svakom slučaju, ova igra vas uvodi u svet fetiša, do sada neistraženog ukoliko niste sakupili hrabrosti da ih otkrijete na jendostavniji način. Znamo da ćete uživati u tome da otkrivate svoje najdublje želje i vrhunske fantazije dok stignete do blaženog vrhunca, gde je užitak za nekoga dodir, za nekoga bol, za nekoga... Karakteristike: Zemlja uvoza: Velika Britanija, Zemlja porekla: Kina.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link="https://www.youtube.com/watch?v=iZqnp1HbpUE" align="center"][/vc_column][/vc_row]

799,- RSD
Beograd
Detaljnije
Teatanic Infuzer

Teatanic infuzer za čaj koji ne može potonuti. Ukoliko niste skapirali, pažljivo tj.polako pročitajte naziv proizvoda. U pitanju je kombinacija reči najpoznatijeg toplog napitka sa istoka i najpoznatijeg broda na svetu. Karakteristike: Materijal: Silikon, Dimenzije: 3 x 11,4 x 3,6cm Težina: 170 grama, Zemlja uvoza: Belgija, Zemlja porekla: Kina.

1.899,- RSD
Beograd
Detaljnije
Dnevnik Putovanja

Dnevnik Putovanja je priručnik u kom beležite sve ono što će Vam olakšati sećanje kako ste i kada ste obišli neko mesto ili državu. Olakšaće Vam podsećanje i brzo vratiti memoriju na sve nezaboravne trenutke u kojima ste uživali te na taj način emotivno Vas nadahnuti za sledeće putovanje. Vrlo je kvalitetan, kompaktan i lepo organizovan kako lako bio deo svakog ručnog prtljaga. Ali to je daleko više od dnevnika putovanja, jer uključuje i putne savete kao i kontrolnu listu za organizovanje putovanja. A najvažnije od svega je to što se isporučuje sa osam mini greb mapa, koje predstavljaju različite regione sveta, tako da možete da zabeležite mesta koja ste obišli. Uzmite novčić i ogrebite mesta na koja idete, tako da imate veoma jedinstven i vizuelni zapis o tome gde ste bili. Da li volite i fotografijama zabeležiti putovanja? onda nema dileme, ovo je pravi dodatak svakog putoalkoholika.

1.399,- RSD
Beograd
Detaljnije
Hanayama Cast Puzzle UFO

Hanayama Cast Puzzle UFO podseća na vanzemaljski brod tkz.NLO pa otuda i ime ali na engleskom UFO (Unidentified flying object). Vaša misija je da uklonite globus iz klasičnog oblika NLO-a i da ga vratite nazad. Potrebna vam je sva logika i inspiracija koju možete pronaći u svom mozgu da to uradite. Trebaće vam i čvrste ruke, jer globus nije samo jedan komad. To su 4 komada. I kreće se unutar prstenova NLO-a. Možda ne izgleda tako, ali na kraju ćete imati 6 komada koje ćete ponovo sastaviti. Ovu neverovatnu NLO enigmu smislio je finski dizajner Vesa Timonen. Vesa je dizajnirao niz zagonetki za Hanajamu tokom godina i njegov zaštitni znak je jednostavan dizajn, koji ponekad zavarava, uz izuzetno teško rešenje glavolomke. Ova Hanayama mozgalica je prvobitna bila dostupna samo japanskom tržištu da bi potom bila dostupna za ceo svet. Treba istaći da je ovo model iz 2019.godine. Sve mmodele možete videti klikom na Hanayama Cast Puzzle. Karakteristike: Težina: 4, Dimenzije: 4.8 cm x 4.8 cm x 2.7 cm, Zemlja uvoza: Belgija, Zemlja porekla: Kina.

499,- RSD
Beograd
Detaljnije
Privezak Mini Češko

Privezak Mini Češko za vas, češko za druge, ne brinite češko vrši sve usluge. Pre ili kasnije, svakog od nas zasvrbi nešto, e tada posegnite za češkom. Glava za novac – sinonim za ovo vrlo je jasan, bez komentara političkog glasa. Političari, pare jedu ali molim vas to je u redu. Zato vi samo imate sitno, a to je ovoj glavi vrlo bitno. Anti češavko je tu za Vas. Kraj muke za sva mesta koja nas svrbe, počevši od leđa. Takođe korisno za sve koji su u gipsu, imaju neke boginje, ujeo ih komarac, imaju neki ojed itd. Napomena broj 1: ukoliko češavi ne pomogne, iskreno mislimo da je vreme da se istuširate ili nabavite neki prašak protiv buva. Napomena broj 2: Nije preporučljivo čačkati nos…brzo krvar. Karakteristike: Dimenzije: skupljen 10 cm, maksimalna dužina do 16 cm, Zemlja uvoza: Engleska, Zemlja porekla: Kina.

799,- RSD
Beograd
Detaljnije
Muzička Kutija Raindrops Keep Falling On My Head

Muzička Kutija Raindrops Keep Falling On My Head je predivan mali poklon, možda više kao dodatak glavnom poklonu koji spremate za neku dragu osobu. U numeri “Raindrops Keep Falling On My Head”, uživate tako što okrećete malu polugu onom brzinom dok ne usaglasite prepoznatljivost pesme. Sve ostale muzičke kutije možete videti klikom na Muzičke kutije. Karakteristike: Dimenzije: 7.5 x 4 x 2.5 cm, Zemlja uvoza: Engleska, Zemlja porekla: Kina.

999,- RSD
Beograd
Detaljnije
Dayan Zhanchi 2018

Dayan Zhanchi 2018 je osveženi naslednik možda jedne od najpopalirnijih modela koje je Dayan ikada izbacio. Ova kocka se okreće podjednako dobro kao i kod starijeg brata brata, možda za nijansu bolje. Takođe je u pitanju stickerless model, model bez nalepnica. Dayan 2018 je rubikova kocka poslednje generacije i sa kojom je postignut jedan od ranijih svetskih rekorda u rešavanju rubikovog 3x3 problema. Ovo je jedna od kocki koje se koriste na takmičenjima i veoma ali veoma je brza. Sam vrh brzih kocki. Sve ostale modele pogledajte klikom na Kocke. Karakteristike Dayan Zhanchi: - Dimenzije: 57mm, - Težina: 73g, - Materijal: Eco-friendly ABS, - Pakovanje: papirna-kartonska kutija, - Godina prvog pojavljivanja: 2018.godina, - Zemlja porekla: Kina.

1.299,- RSD
Beograd
Detaljnije
Upaljač Arkadni Veteran

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Upaljač Arkadni Veteran je namenjen svim zabljubljenicima u drevne arkadne igre koje su se nekada igrale na automatima ili prvim računarima tipa komodor ili atari. Sve ostale modele upaljača, možete videti klikom na Upaljači. Karakteristike: Zemlja porekla: Kina, Zemlja uvoza: Velika Britanija.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_message color="alert-info" message_box_color="alert-info" icon_type="pixelicons" icon_pixelicons="vc_pixel_icon vc_pixel_icon-info"]Napomena: ovo nije Zippo upaljač. Svi upaljači dolaze prazni i ne sadrže nikakvu zapaljivu tečnost ni ti gorivo. Neophodno je napuniti upaljač nakon kupovine. Razlog zašto je ovako, čisto zbog bezbednosti i odgovornosti. Na vama je da postupate kao i sa svakim upaljačem tipa Zippo.[/vc_message][/vc_column][/vc_row]

2.499,- RSD
Beograd
Detaljnije
Otirač Welcome to Hogwarts

Otirač Welcome to Hogwarts je originalni poklon za fanove knjiga i filmova Hari Poter i kuće Hogvarts. Hari Poter je jedan od najpopularnijih i najuspješnijih romana i filmskih franšiza svih vremena. Prvi put objavljen 1997., Harri Potter je trenutno prepoznatljiv milionima ljudi širom sveta i veoma je popularan među fanovima svih uzrasta. Karakteristike: Dimenzije: 60 x 40 Zemlja uvoza: Velika Britanija, Zemlja porekla: Indija.

899,- RSD
Beograd
Detaljnije
Pepeljara Vanzemaljac

Pepeljara Vanzemaljac i džointom u ruci. Pa možda to i pomogne ovoj vanzemaljskoj rasi da nas konačno pokori pošto nijedan njegov predak to nije učinio jer su uvek imali pogrešnu taktiku tako što krenu da napadaju najjaču zemlju na svetu SAD. Umesto da se iskrcaju u Srbiju gde za početak mogu biti nacionalna manjina. To kod nas uvek uspeva. Imali bi sva prava ovog sveta, plus njihova bi bila odmah prihvaćena. Pored toga, ako žele, a sigurno žele jer se nisu badava do nas cimali, mi kao narod smo uvek raspoloženi da damo i podržimo tuđina nego svoje. Vazda smo domaćinski raspoloženi. Već smo iskusni u davanju besplatne radne snage, zemlje, vode i svih ostalih resursa. Posle sklopimo pakt sa njima, a onda kada se ameri pobune kako ne smemo na tri stolice (zapad, istok i vanzemaljski pravac), onda sa rusima i kinezima pokorimo ceo svet. Tako se to radi. Karakteristike: Boja: dve varijante, svetlija i tamnija zelena, Materijal: Polirezin, Dimenzije: 12 cm, Zemlja uvoza: Nemačka: Zemlja porekla: Kina.

2.000,- RSD
Beograd
Detaljnije
Cortex (SRP)

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Cortex je društvena porodična igra koju će svi vrlo brzo zavoleti. Cortex je dobitnik mnogobrojnih nagrada uključujući i Mensa nagrade. Vrednost igre je pristupačnost jer postoji raznolikost jednostavnih izazova za sve tipove mozga i sve starosne grupe imaju šansu za pobedu. Mogućnost napredovanja u igri, jer sa svakom novom partijom se postaje sve bolji, a zabava je u nepredvidivosti svakog sledećeg izazova uz konstantno međusobno učenje, uživanje i druženje. 8 različitih Cortex izazova će vas naterati da iskoristite svu snagu i potencijal vašeg mozga: testovi dodira, logičke serije, duplikati, lavirinti, zagonetke boja, koordinacija leve i desne hemisfere i još mnogo drugih. Cortex izazov uključuje i reljefne kartice koje se koriste tokom dodir izazova, u kojoj igrači moraju bez gledanja da pogode šta osećaju, dodajući element dodira koji se jako retko pojavljuje u igrama. Osvoji kartu u svakoj rundi izazova. Zameni dve iste osvojene karte, za delić mozga. Sakupi sve delove mozga, sastavi ga prvi i pobedi! U ponudi imamo i drugi deo koji možete videti klikom na Cortex 2. Karakteristike: Prevod na srpski jezik, Igra je za 2 do 6 igrača starijih od 8 godina, 90x test karata, 6x mozak (24x puzzle u obliku mozga), Pravila igre, Vreme trajanja jedne partije je 15 min, Proizvedeno u EU.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link="https://www.youtube.com/watch?v=fd_VL5s5Re8&t=481s" align="center"][/vc_column][/vc_row]

1.800,- RSD
Beograd
Detaljnije
Društvena Igra Dobble (SRP)

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Društvena Igra Dobble je jedna od najpopularnijih društvenih igara na svetu, kako za društvo tako i za porodicu i od sada na srpskom jeziku. Sam dokaz je i broj prodatih primeraka koji se meri u milionima. Dobble je jednostavna igra prepoznavanja u kojoj igrači pokušavaju da nađu iste simbole prikazane na dve različite karte. Postoji 5 različitih igara uz veoma jednostavna pravila što igru čini brzom i zabavnom. Svaka karta u igri prikazuje 8 različitih simbola, s tim da veličina simbola varira i drugačija je na svakoj karti. Bilo koje dve karte imaju tačno jedan zajednički simbol. U osnovnoj igri Dobble igrači otkrivaju dve karte u isto vreme. Ko god prvi primeti simbol koji je zajednički za obe karte, osvaja jednu od njih. Onda se otkriva nova karta i ponovo tražimo zajednički simbol, i tako do kraja igre. Ko god je osvojio najviše karata na kraju igre taj je pobednik. Dobble je jedna od najnagrađivanijih i najprodavanijih društvenih igara - to je igra brzog zapažanja u kojoj se igrači takmiče ko će brže da uoči isti simbol na dve karte. Oslanjajući se na oštro oko i brze reflekse, igranje igre Dobble stvara uzbuđenje kod dece i odraslih, držeći svakog igrača aktivnim! Još jedna varijacija igre je i sledeća. U jednoj Dobble igri igrači postavljaju u sredinu jednu kartu, i na početni znak otkrivaju po jednu svoju kartu pokušavajuću pre drugih da pronađu zajednički simbol sa kartom koja se nalazi u sredini. Ko prvi pronađe simbol, glasno ga izgovori, pokaže i stavi svoju kartu preko karte u sredini. Sada svi igrači pokušavaju da pronađu novi simbol koji spaja njihovu kartu sa novom kartom na talonu. Ko je najbrže ostao bez karata taj je pobednik igre. Ovo je samo jedna od 5 različitih interesantnih DOBBLE igara. Dobble je društvena igra u kojoj deca i odrasli mogu međusobno da se takmiče pri čemu deca skoro uvek pobeđuju. Jednostavno blister pakovanje koju možete uvek poneti sa sobom na putovanje. Najprodavanija društvena igra u Velikoj Britaniji 2018. Br. 1 igra sa kartama u Velikoj Britaniji, Španiji, Nemačkoj, Br.2 u Francuskoj. Najprodavanija porodična društvena igra 2017. Nagrade: No1 Card Game in UK, ES, DE – 2017 No2 Card Game in FR – 2017 ASTRA Best Toy For Kids, Parents’ Choice Foundation, Gold Award, TOTY, Toy of the Year Nominee Learning Express, Best Toy Award , The Twelve Toys of Christmas, Dr Toy 10 Best Games, Best Vacation Children’s Products, Fat Brain Toy Awards , WINNER in the Games category -Oppenheim Toy Portfolio, Best Toy Award Gold Seal, TDmonthly Top Seller Award -Major Fun Award, “FUNtastic!” -Canadian Toy Testing Council Children’s Choice Award -The National Parenting Center, Seal of Approval-Creative Child, Seal of Excellence Award-Mom’s Choice Awards, Honoree-Ludoteca Ideale Kids (Italy), Gouden Ludo Nominee (Belgium). [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link="https://www.youtube.com/watch?v=oCByAj7xHps" align="center"][/vc_column][/vc_row]

999,- RSD
Beograd
Detaljnije
Šolja Štikla

Šolja Štikla je podsetnik na tako mali detalj, ali tako važan za svako muško oko. Da se razumemo, štikla nije namenjena da bi žena izgledala više, no je štikla neverovatna sitnica koja produžava noge žene, a guzu čini višom i čvršćom. Visina je opravdanje ali ne i za nas muškarce. Žao nam je samo onih muškaraca koji su niži od svojih žena, jer one tada zaista ne nose štiklu zbog visine. Odaberite model sa crnom ili crvenom štiklom. Za razliku od cipela gde ih dobijate u paru, ovde je cena za jednu cipelu. Karakteristike: Materijal: Keramika, Boja štikle: Crvena ili crna, Nije bezbedno da se pere u mašini za sudove ili da se koristi u mikrotalasnoj, Zapremina: 220 ml, Dimenzije: 11,5 x 15 x 8,5 cm, Zemlja porekla: Kina.

699,- RSD
Beograd
Detaljnije
Solarni Homer

Solarni Homer, dough, ovo je veoma težak zadatak. Smisliti i napisati tekst koji će duhovito predstaviti Homera Simpsona. Zar je to moguće? Zar je moguće biti duhovitiji od Homera? Ne verujem. Bojim se da sve što napišem neće biti dovoljno dobro ili ću izazvati mišljenje “Šta on to pokušava, budala?”. Zato je najbolje u kratkim crtama opisati o čemu se radi i šta ova figurica radi. U pitanju je figurica koja se pomera zahvaljujući malom solarnom panelu. Figuricu možete postaviti na prozor ili pak na kontrolnu tablu automobila. Karakteristike: Materijal: Plastika, Napomena: Ovo nije igračka, Dimenzije: V 11.5 x Š 5 x D 6 cm, Zemlja uvoza: Velika Britanija, Zemlja porekla: Kina.

1.999,- RSD
Beograd
Detaljnije
Tabla za pivske čepove

Tabla za pivske čepove je kolekcionarski predmet. Postoje ljudi koji sakupljaju trofeje. Neko voli preparirane životinje, neko voli torbe, neko voli cipele, neko voli pepeljare, neko voli krigle, a postoje i oni koji vole da sakupljaju čepove od raznih svetskih pivskih brendova. Ukoliko imate pozamašnu kolekciju pivskih čepova kojom se ponosite, onda je vreme da je okačite na zid i sa osmehom posmatrate svaki dan. Verujem da će svaki čep vratiti lepe uspomene sa mesta gde ste popili to pivo. Karakteristike: Kapacitet za 50 čepova, Dimenzije: cm, Zemlja uvoza: Velika Britanija, Zemlja porekla: Kina.

300,- RSD
Beograd
Detaljnije
Streamline Standard

Streamline Standard je za one koji vole da probaju nešto novo pošto smo prvi na tržištu Srbije koji nudi ovaj brend koji se štampa u USPCC fabrici koja je poznata po brendovima Bicycle, Bee, Tally-Ho itd. Karte su poker veličine. Ako se pitate kakve su u odnosu na Bicycle Standard ili Tally-Ho, moramo priznati da nisu u njihovom rangu. Ali su zato za sve one koji vole nešto novo i drugačije. Sve ostale modele karata, možete videti klikom na Karte. Karakteristike: Zemlja uvoza: SAD, Zemlja porekla: Kina.

500,- RSD
Beograd
Detaljnije
Privezak Vespa

Graciozna Vespa nije samo prevozno sredstvo. Ona je ikona tialijanskog stila, elegantna i komična u isto vreme. Svojim oblikom i zvukom motora koji je ljude asocirao na osu (ital. vespa), slavni moped se do danas prodao u preko 18 miliona primeraka. Stvarno je Vespa simbol italijanskog "slatkog života" (dolce vita). Danas je kao i Mini Moris ili fića, postala simbol retro stila i mladalačkog života. Napomena: Prilikom naručivanja odaberite boju. Zbog ograničene količine, ukoliko željenu boju nemamo na stanju, upišite redom prilikom naručivanja koju drugu boju želite. Cena je po komadu.

Gadget 4 Gift tj.gedžet prodavnica poklona, kako nas inače zovu, po svom asortimanu blesavih proizvoda, osnovana je 2007.godine. Nastala je sa idejom da prati trend sličnih gift šopova koji su se pojavili širom Evrope. Naši pokloni namenjeni su za nju i njega, za sebe i druge, za mlade i sve one koji još uvek nisu spremni da odrastu.
Prijavite se na newslatterkako biste primali mail sa novim proizvodima i akcijama