Print Services D.o.o.
AdresaVenizelosova 3/9
OpštinaBeograd - Stari grad
Telefon+381 65 2414820 ; +381 64 2656162
Print Services d.o.o Beograd je nastao kao logičan sled dugogodišnjeg porodičnog posla u oblasti izrade pečata, graviranja i štampe.

Budući da se ovaj posao na tržištu, zbog svoje širine, razvijao u različitim pravcima, naša poslovna politika je da svakom partneru pristupimo posebno, i za svakoga prilagodimo svoju ponudu, na taj način da budemo maksimalna podrška njihovom daljem razvoju. Naročito smo spremni da podržimo, upravo, razvoj i modernizaciju poslovanja naših partnera, online poslovanje kao i nove, inovativne ideje.

Još od 1953. godine kada je, deda Bogdan, osnovao prvu pečatoreznicu, porodično se bavimo grafičkim poslom. Svo to vreme prateći savremene trendove, modernizacijom poslovanja, širenjem delatnosti, nastavljamo poslovanje u ovoj oblasti.

2014. godine osnivamo Print Services d.o.o. i počinjemo sa distribucijom, prvo opreme i repromaterijala za izradu pečata, zatim opreme i materijala za graviranje kao i opreme i repromaterijala za sublimaciju.

U našem distributivnom programu se nalaze Shiny automati za pečate sa pratećim materijalom za izradu pečata, Photocentric polimeri za izradu pečata, INNOGRAV materijali i oprema za graviranje i montažu, kao i oprema repromaterijal za sublimaciju najvećih svetskih proizvođača.

Ono po čemu želimo da se izdvojimo na tržištu je upravo izbor ino partnera, proizvođača, sa kojima uspostavljamo saradnju i čije proizvode distribuiramo. To su vodeći svetski proizvođači, čime našim partnerima garantujemo najviše standarde po svim relevantnim pitanjima, kao što je kvalitet proizvoda i pouzdanost u radu. Ovo je prepoznato na tržištu, tako da iz dana u dan imamo sve više partnera koji žele da sarađuju sa nama.
  • Oglasi
  • O marketu

Filteri

15 30 50 100
Dodatci za 3d presu - GUMA ZA ŠOLJE OD 330 ML

Materijal: Silikon za visoke temperature/metal - Date cene su sa uračunatim PDV-om Robu možete poručiti, slanjem poruke preko sajta Dobra Cena, slanjem maila na office@printservices. rs kao i pozivom na br. telefona 0652414820Registracijom i poručivanjem robe putem našeg b2b portala (popunite prijavu na b2b. printservices. rs) dobijate 5% niže cene. Na portal se možete registrovati i poručivati robu ili kao firma ili kao fizičko lice. Ukoliko robu poručujete kao fizičko lice, robu Vam šaljemo kurirskom službom , a plaćanje vršite pouzećem. Sva roba poručena do 13:30 se šalje istog dana kurirskom službom. Za prese i keramičke šolje za sublimaciju isporuku plaća kupac, za ostali repromaterijal, ukoliko je porudžbina 4800 dinara ili više, cenu isporuke plaća Print services doo.

1.310,00 RSD
Beograd - Stari grad
Torba za sublimaciju - TORBA TOTE 48 X 35

AKCIJA - do isteka količina Torba TOTE 48 x 35 cm Materijal: Obojeni poliester Boja: Krem - Date cene su sa uračunatim PDV-om Robu možete poručiti, slanjem poruke preko sajta Dobra Cena, slanjem maila na office@printservices. rs kao i pozivom na br. telefona 0652414820Registracijom i poručivanjem robe putem našeg b2b portala (popunite prijavu na b2b. printservices. rs) dobijate 5% niže cene. Na portal se možete registrovati i poručivati robu ili kao firma ili kao fizičko lice. Ukoliko robu poručujete kao fizičko lice, robu Vam šaljemo kurirskom službom , a plaćanje vršite pouzećem. Sva roba poručena do 13:30 se šalje istog dana kurirskom službom. Za prese i keramičke šolje za sublimaciju isporuku plaća kupac, za ostali repromaterijal, ukoliko je porudžbina 4800 dinara ili više, cenu isporuke plaća Print services doo.

520,00 RSD
Beograd - Stari grad
Kuhinjska daska za sečenje za sublimaciju - BELA 17 X 29

AKCIJA - do isteka količina Daska za sečenje četvrtasta 170 x 290 mm Debljina: 6 mm Materijal: Keramika Boja: Bela - Date cene su sa uračunatim PDV-om Robu možete poručiti, slanjem poruke preko sajta Dobra Cena, slanjem maila na office@printservices. rs kao i pozivom na br. telefona 0652414820Registracijom i poručivanjem robe putem našeg b2b portala (popunite prijavu na b2b. printservices. rs) dobijate 5% niže cene. Na portal se možete registrovati i poručivati robu ili kao firma ili kao fizičko lice. Ukoliko robu poručujete kao fizičko lice, robu Vam šaljemo kurirskom službom , a plaćanje vršite pouzećem. Sva roba poručena do 13:30 se šalje istog dana kurirskom službom. Za prese i keramičke šolje za sublimaciju isporuku plaća kupac, za ostali repromaterijal, ukoliko je porudžbina 4800 dinara ili više, cenu isporuke plaća Print services doo.

290,00 RSD
Beograd - Stari grad
Šolja za sublimaciju - 330 ML BELA ZA KAFU ZA PONETI - A+

AKCIJA - do isteka količina Šolja A+ klase Materijal: Keramika Boja: Bela, poklopci u više boja Predložena dimenzija štampe: 240 x 90 mm - Date cene su sa uračunatim PDV-om Robu možete poručiti, slanjem poruke preko sajta Dobra Cena, slanjem maila na office@printservices. rs kao i pozivom na br. telefona 0652414820Registracijom i poručivanjem robe putem našeg b2b portala (popunite prijavu na b2b. printservices. rs) dobijate 5% niže cene. Na portal se možete registrovati i poručivati robu ili kao firma ili kao fizičko lice. Ukoliko robu poručujete kao fizičko lice, robu Vam šaljemo kurirskom službom , a plaćanje vršite pouzećem. Sva roba poručena do 13:30 se šalje istog dana kurirskom službom. Za prese i keramičke šolje za sublimaciju isporuku plaća kupac, za ostali repromaterijal, ukoliko je porudžbina 4800 dinara ili više, cenu isporuke plaća Print services doo.

590,00 RSD
Beograd - Stari grad
Termo presa za kačkete - SB-11

Model: SB-11 Napon: 220V Snaga: 300W Opseg temperature: 0-299° C Podešavanje vremena: 1-600S Težina: 12kg Namenjena za rad sa raznim vrstama kačketa i kapa Usko specijalizovana presa, za sublimacionu štampu na kačketima i kapama. Odlikuju je visoka produktivnost i kvalitet izrade i jednostavnost u radu. Ukoliko radite veće serije ove vrste proizvoda, ova presa je idealna za Vas. Sa njom štedite vreme koje bi ste trošili na stalna podešavanja i zamene alata. - Date cene su sa uračunatim PDV-omRobu možete poručiti, slanjem poruke preko sajta Dobra Cena, slanjem maila na office@printservices. rs kao i pozivom na br. telefona 0652414820Registracijom i poručivanjem robe putem našeg b2b portala (popunite prijavu na b2b. printservices. rs) dobijate 5% niže cene. Na portal se možete registrovati i poručivati robu ili kao firma ili kao fizičko lice. Ukoliko robu poručujete kao fizičko lice, robu Vam šaljemo kurirskom službom , a plaćanje vršite pouzećem. Sva roba poručena do 13:30 se šalje istog dana kurirskom službom. Za prese i keramičke šolje za sublimaciju isporuku plaća kupac, za ostali repromaterijal, ukoliko je porudžbina 4800 dinara ili više, cenu isporuke plaća Print services doo.

18.990,00 RSD
Beograd - Stari grad
Termo presa ravna - 29 x 38 cm - SB-400B

Model: No. SB-400B Voltaža: 220V (50HZ-60HZ) Težina: 18kg Snaga: 1100W Radna površina: 29 x 38 cm Boja mašine: Bela Namenjena za transfer na tekstil, staklo, MDF i sl. Klasična ravna presa sa rotirajućom grejnom pločom. Omogućuje jednostavno rukovanje i lako postavljanje i skidanje predmeta koji se štampaju. Kvalitet i udobnost u radu koju nudi ova presa su veoma pogodni za izradu većih serija proizvoda, kao i u stalnoj dnevnoj upotrebi. Kompaktnih dimenzija, zauzima minimalan prostor a lako se može pomerati po potrebi na drugo radno mesto ili odložiti do sledeće upotrebe. - Date cene su sa uračunatim PDV-omRobu možete poručiti, slanjem poruke preko sajta Dobra Cena, slanjem maila na office@printservices. rs kao i pozivom na br. telefona 0652414820Registracijom i poručivanjem robe putem našeg b2b portala (popunite prijavu na b2b. printservices. rs) dobijate 5% niže cene. Na portal se možete registrovati i poručivati robu ili kao firma ili kao fizičko lice. Ukoliko robu poručujete kao fizičko lice, robu Vam šaljemo kurirskom službom , a plaćanje vršite pouzećem. Sva roba poručena do 13:30 se šalje istog dana kurirskom službom. Za prese i keramičke šolje za sublimaciju isporuku plaća kupac, za ostali repromaterijal, ukoliko je porudžbina 4800 dinara ili više, cenu isporuke plaća Print services doo.

30.500,00 RSD
Beograd - Stari grad
Termo presa za tanjire SB-03

Model: SB-03-B Napon: 220V Snaga: 300W Opseg temperature: 0-299° C Podešavanje vremena: 1-600S Težina: 16kg Usko specijalizovana presa, za sublimacionu štampu na tanjirima od 8 inča. Odlikuju je visoka produktivnost i kvalitet izrade i jednostavnost u radu. Ukoliko radite veće serije ove vrste proizvoda, ova presa je idealna za Vas. Sa njom štedite vreme koje bi ste trošili na stalna podešavanja i zamene alata. - Date cene su sa uračunatim PDV-omRobu možete poručiti, slanjem poruke preko sajta Dobra Cena, slanjem maila na office@printservices. rs kao i pozivom na br. telefona 0652414820Registracijom i poručivanjem robe putem našeg b2b portala (popunite prijavu na b2b. printservices. rs) dobijate 5% niže cene. Na portal se možete registrovati i poručivati robu ili kao firma ili kao fizičko lice. Ukoliko robu poručujete kao fizičko lice, robu Vam šaljemo kurirskom službom , a plaćanje vršite pouzećem. Sva roba poručena do 13:30 se šalje istog dana kurirskom službom. Za prese i keramičke šolje za sublimaciju isporuku plaća kupac, za ostali repromaterijal, ukoliko je porudžbina 4800 dinara ili više, cenu isporuke plaća Print services doo.

18.800,00 RSD
Beograd - Stari grad
Oprema za sublimaciju - TERMALNA TRAKA 8 MM - 33 M

Termalna traka za sublimaciju Širina: 8 mm Dužina: 33 m Boja: Providna - Date cene su sa uračunatim PDV-om Robu možete poručiti, slanjem poruke preko sajta Dobra Cena, slanjem maila na office@printservices. rs kao i pozivom na br. telefona 0652414820 Registracijom i poručivanjem robe putem našeg b2b portala (popunite prijavu na b2b. printservices. rs) dobijate 5% niže cene. Na portal se možete  registrovati i poručivati robu ili kao firma ili kao fizičko lice. Ukoliko robu poručujete kao fizičko lice, robu Vam šaljemo kurirskom službom ,  a plaćanje vršite pouzećem. Sva roba poručena do 13:30 se šalje istog dana kurirskom službom. Za prese i keramičke šolje za sublimaciju isporuku plaća kupac, za ostali repromaterijal, ukoliko je porudžbina 4800 dinara ili više, cenu isporuke plaća Print services doo.

250,00 RSD
Beograd - Stari grad
Torba za sublimaciju - TORBA TOTE 40 X 40

AKCIJA - do isteka količina Torba TOTE 40 x 40 cm Materijal: Obojeni poliester Boja: Krem - Date cene su sa uračunatim PDV-om Robu možete poručiti, slanjem poruke preko sajta Dobra Cena, slanjem maila na office@printservices. rs kao i pozivom na br. telefona 0652414820Registracijom i poručivanjem robe putem našeg b2b portala (popunite prijavu na b2b. printservices. rs) dobijate 5% niže cene. Na portal se možete registrovati i poručivati robu ili kao firma ili kao fizičko lice. Ukoliko robu poručujete kao fizičko lice, robu Vam šaljemo kurirskom službom , a plaćanje vršite pouzećem. Sva roba poručena do 13:30 se šalje istog dana kurirskom službom. Za prese i keramičke šolje za sublimaciju isporuku plaća kupac, za ostali repromaterijal, ukoliko je porudžbina 4800 dinara ili više, cenu isporuke plaća Print services doo.

500,00 RSD
Beograd - Stari grad
Krigla za sublimaciju - 660 ML BELA SA ZLATNIM OKVIROM - A+

AKCIJA - do isteka količina Krigla A+ klase Materijal: Keramika Boja: Spolja: Bela, zlatni okvir po rubu krigle Predložena dimenzija štampe: 190 x 85 mm - Date cene su sa uračunatim PDV-om Robu možete poručiti, slanjem poruke preko sajta Dobra Cena, slanjem maila na office@printservices. rs kao i pozivom na br. telefona 0652414820Registracijom i poručivanjem robe putem našeg b2b portala (popunite prijavu na b2b. printservices. rs) dobijate 5% niže cene. Na portal se možete registrovati i poručivati robu ili kao firma ili kao fizičko lice. Ukoliko robu poručujete kao fizičko lice, robu Vam šaljemo kurirskom službom , a plaćanje vršite pouzećem. Sva roba poručena do 13:30 se šalje istog dana kurirskom službom. Za prese i keramičke šolje za sublimaciju isporuku plaća kupac, za ostali repromaterijal, ukoliko je porudžbina 4800 dinara ili više, cenu isporuke plaća Print services doo.

900,00 RSD
Beograd - Stari grad
Šolja za sublimaciju - 330 ML BELA SRCE - A+

AKCIJA - do isteka količina Šolja A+ klase Materijal: Keramika Boja: Bela , drška u obliku srca Predložena dimenzija štampe: 160 x 70 mm - Date cene su sa uračunatim PDV-om Robu možete poručiti, slanjem poruke preko sajta Dobra Cena, slanjem maila na office@printservices. rs kao i pozivom na br. telefona 0652414820Registracijom i poručivanjem robe putem našeg b2b portala (popunite prijavu na b2b. printservices. rs) dobijate 5% niže cene. Na portal se možete registrovati i poručivati robu ili kao firma ili kao fizičko lice. Ukoliko robu poručujete kao fizičko lice, robu Vam šaljemo kurirskom službom , a plaćanje vršite pouzećem. Sva roba poručena do 13:30 se šalje istog dana kurirskom službom. Za prese i keramičke šolje za sublimaciju isporuku plaća kupac, za ostali repromaterijal, ukoliko je porudžbina 4800 dinara ili više, cenu isporuke plaća Print services doo.

340,00 RSD
Beograd - Stari grad
Papir za sublimaciju A4 - 100 kom - Made in Korea

Pakovanje: 100 listova Dimenzije: 210 x 297 mm (A4) Štampa je moguća na bilo kojoj strani papira Papir visokog kvaliteta, zbog svoje pristupačne cene izuzetno pogodan za upotrebu kod izrade većih serija proizvoda. Ovaj papir se može koristiti za transfer na keramici, kamenu, staklu, tekstilu i ostalim materijalima koji se, standardno, koriste za sublimaciju. Made in Korea - Date cene su sa uračunatim PDV-omRobu možete poručiti, slanjem poruke preko sajta Dobra Cena, slanjem maila na office@printservices. rs kao i pozivom na br. telefona 0652414820Registracijom i poručivanjem robe putem našeg b2b portala (popunite prijavu na b2b. printservices. rs) dobijate 5% niže cene. Na portal se možete registrovati i poručivati robu ili kao firma ili kao fizičko lice. Ukoliko robu poručujete kao fizičko lice, robu Vam šaljemo kurirskom službom , a plaćanje vršite pouzećem. Sva roba poručena do 13:30 se šalje istog dana kurirskom službom. Za prese i keramičke šolje za sublimaciju isporuku plaća kupac, za ostali repromaterijal, ukoliko je porudžbina 4800 dinara ili više, cenu isporuke plaća Print services doo.

1.700,00 RSD
Beograd - Stari grad
Šolja za sublimaciju - A klase - 330ml

Model: 330ml šolja za sublimaciju Materijal: Keramika Boja: Bela Predložena dimenzija štampe: 190 x 90 mm Bela ravna šolja 330 ml A klase sa savršenim odnosom kvalitet - cena. Prodaja na paket od 36kom zbog transportnog pakovanja - Date cene su sa uračunatim PDV-omRobu možete poručiti, slanjem poruke preko sajta Dobra Cena, slanjem maila na office@printservices. rs kao i pozivom na br. telefona 0652414820Registracijom i poručivanjem robe putem našeg b2b portala (popunite prijavu na b2b. printservices. rs) dobijate 5% niže cene. Na portal se možete registrovati i poručivati robu ili kao firma ili kao fizičko lice. Ukoliko robu poručujete kao fizičko lice, robu Vam šaljemo kurirskom službom , a plaćanje vršite pouzećem. Sva roba poručena do 13:30 se šalje istog dana kurirskom službom. Za prese i keramičke šolje za sublimaciju isporuku plaća kupac, za ostali repromaterijal, ukoliko je porudžbina 4800 dinara ili više, cenu isporuke plaća Print services doo.

95,00 RSD
Beograd - Stari grad
TERMO OTPORNE RUKAVICE JP-01 - Za sublimaciju

Termo otporne rukavice JP-01 Široka primena, mogu se koristiti u sublimaciju za rukovanje vrelim šoljama nakon procesa sublimacije - Date cene su sa uračunatim PDV-om Robu možete poručiti, slanjem poruke preko sajta Dobra Cena, slanjem maila na office@printservices. rs kao i pozivom na br. telefona 0652414820Registracijom i poručivanjem robe putem našeg b2b portala (popunite prijavu na b2b. printservices. rs) dobijate 5% niže cene. Na portal se možete registrovati i poručivati robu ili kao firma ili kao fizičko lice. Ukoliko robu poručujete kao fizičko lice, robu Vam šaljemo kurirskom službom , a plaćanje vršite pouzećem. Sva roba poručena do 13:30 se šalje istog dana kurirskom službom. Za prese i keramičke šolje za sublimaciju isporuku plaća kupac, za ostali repromaterijal, ukoliko je porudžbina 4800 dinara ili više, cenu isporuke plaća Print services doo.

500,00 RSD
Beograd - Stari grad
Papir za sublimaciju - A4 120 GR - FOREVER

Papir za sublimaciju A4 120 gr/ m2 Pakovanje: 100 listova Dimenzije: 210 x 297 mm - Date cene su sa uračunatim PDV-om Robu možete poručiti, slanjem poruke preko sajta Dobra Cena, slanjem maila na office@printservices. rs kao i pozivom na br. telefona 0652414820Registracijom i poručivanjem robe putem našeg b2b portala (popunite prijavu na b2b. printservices. rs) dobijate 5% niže cene. Na portal se možete registrovati i poručivati robu ili kao firma ili kao fizičko lice. Ukoliko robu poručujete kao fizičko lice, robu Vam šaljemo kurirskom službom , a plaćanje vršite pouzećem. Sva roba poručena do 13:30 se šalje istog dana kurirskom službom. Za prese i keramičke šolje za sublimaciju isporuku plaća kupac, za ostali repromaterijal, ukoliko je porudžbina 4800 dinara ili više, cenu isporuke plaća Print services doo.

1.800,00 RSD
Beograd - Stari grad
Portikla za sublimaciju - PORTIKLA BELA 27,5 X 35 CM

AKCIJA - do isteka količina Portikla sa belim obrubom 27,5 x 35 cm Materijal: 50% pamuk; 50% poliester Boja: Bela Predložena dimenzija štampe: 200 x 160 mm - Date cene su sa uračunatim PDV-om Robu možete poručiti, slanjem poruke preko sajta Dobra Cena, slanjem maila na office@printservices. rs kao i pozivom na br. telefona 0652414820Registracijom i poručivanjem robe putem našeg b2b portala (popunite prijavu na b2b. printservices. rs) dobijate 5% niže cene. Na portal se možete registrovati i poručivati robu ili kao firma ili kao fizičko lice. Ukoliko robu poručujete kao fizičko lice, robu Vam šaljemo kurirskom službom , a plaćanje vršite pouzećem. Sva roba poručena do 13:30 se šalje istog dana kurirskom službom. Za prese i keramičke šolje za sublimaciju isporuku plaća kupac, za ostali repromaterijal, ukoliko je porudžbina 4800 dinara ili više, cenu isporuke plaća Print services doo.

260,00 RSD
Beograd - Stari grad
Krigla za sublimaciju - 500 ML BELA KRIGLA - A+

AKCIJA - do isteka količina Krigla A+ klase Materijal: Keramika Boja: Bela Predložena dimenzija štampe: 190 x 85 mm - Date cene su sa uračunatim PDV-om Robu možete poručiti, slanjem poruke preko sajta Dobra Cena, slanjem maila na office@printservices. rs kao i pozivom na br. telefona 0652414820Registracijom i poručivanjem robe putem našeg b2b portala (popunite prijavu na b2b. printservices. rs) dobijate 5% niže cene. Na portal se možete registrovati i poručivati robu ili kao firma ili kao fizičko lice. Ukoliko robu poručujete kao fizičko lice, robu Vam šaljemo kurirskom službom , a plaćanje vršite pouzećem. Sva roba poručena do 13:30 se šalje istog dana kurirskom službom. Za prese i keramičke šolje za sublimaciju isporuku plaća kupac, za ostali repromaterijal, ukoliko je porudžbina 4800 dinara ili više, cenu isporuke plaća Print services doo.

750,00 RSD
Beograd - Stari grad
Šolja za sublimaciju - 330 ML BELA - 3500+ PRANJA U MAŠINI

AKCIJA - do isteka količina Šolja JS, 3500+ pranja u mašini za sudove Materijal: Keramika Boja: Bela Predložena dimenzija štampe: 190 x 90 mm - Date cene su sa uračunatim PDV-om Robu možete poručiti, slanjem poruke preko sajta Dobra Cena, slanjem maila na office@printservices. rs kao i pozivom na br. telefona 0652414820Registracijom i poručivanjem robe putem našeg b2b portala (popunite prijavu na b2b. printservices. rs) dobijate 5% niže cene. Na portal se možete registrovati i poručivati robu ili kao firma ili kao fizičko lice. Ukoliko robu poručujete kao fizičko lice, robu Vam šaljemo kurirskom službom , a plaćanje vršite pouzećem. Sva roba poručena do 13:30 se šalje istog dana kurirskom službom. Za prese i keramičke šolje za sublimaciju isporuku plaća kupac, za ostali repromaterijal, ukoliko je porudžbina 4800 dinara ili više, cenu isporuke plaća Print services doo.

170,00 RSD
Beograd - Stari grad
Papir za SUBLIMACIJU A3 - 100 kom

Pakovanje: 100 listova Dimenzije: 420 x 297 mm (A3) Štampa je moguća na bilo kojoj strani papira Papir visokog kvaliteta, zbog svoje pristupačne cene izuzetno pogodan za upotrebu kod izrade većih serija proizvoda. Ovaj papir se može koristiti za transfer na keramici, kamenu, staklu, tekstilu i ostalim materijalima koji se, standardno, koriste za sublimaciju. - Date cene su sa uračunatim PDV-omRobu možete poručiti, slanjem poruke preko sajta Dobra Cena, slanjem maila na office@printservices. rs kao i pozivom na br. telefona 0652414820Registracijom i poručivanjem robe putem našeg b2b portala (popunite prijavu na b2b. printservices. rs) dobijate 5% niže cene. Na portal se možete registrovati i poručivati robu ili kao firma ili kao fizičko lice. Ukoliko robu poručujete kao fizičko lice, robu Vam šaljemo kurirskom službom , a plaćanje vršite pouzećem. Sva roba poručena do 13:30 se šalje istog dana kurirskom službom. Za prese i keramičke šolje za sublimaciju isporuku plaća kupac, za ostali repromaterijal, ukoliko je porudžbina 4800 dinara ili više, cenu isporuke plaća Print services doo.

2.000,00 RSD
Beograd - Stari grad
5 u 1 - Kombinovana termo presa - SB-400A

Model: No. SB-400A (5 u 1) Voltaža: 220V (50HZ-60HZ) Težina: 18kg Snaga: 1100W Radna površina: 29 x 38 cm Boja mašine: Bela5 u 1 komplet sadrži: ravnu ploču tekstil, staklo, MDF i sl kačkete tanjire dve veličine šolje 330ml Presu odlikuje jednostavnost u korišćenju, od izmene alata koji želite da koristite do upotrebe u radu. Ukoliko Vam je potrebna presa za više veličina i oblika šolja, pogledajte našu ponudu za presu 8 u 1. Kupovinom ove prese rešavate kompletnu proizvodnju standardnih proizvoda sublimacionom štampom. Savršena je za početnike u svetu sublimacije i najbolja je preporuka upravo za njih. Ukoliko imate gift shop, knjižaru ili Vam je sublimaciona štampa dodatna delatnost, ova presa je takođe pravi izbor. Pored toga što pokriva najširi spektar proizvoda, presa je kompaktnih dimenzija, tako da zauzima minimalni prostor a takođe se lako može pomerati ukoliko trenutno ne postoji potreba za njenom upotrebom. - Date cene su sa uračunatim PDV-omRobu možete poručiti, slanjem poruke preko sajta Dobra Cena, slanjem maila na office@printservices. rs kao i pozivom na br. telefona 0652414820Registracijom i poručivanjem robe putem našeg b2b portala (popunite prijavu na b2b. printservices. rs) dobijate 5% niže cene. Na portal se možete registrovati i poručivati robu ili kao firma ili kao fizičko lice. Ukoliko robu poručujete kao fizičko lice, robu Vam šaljemo kurirskom službom , a plaćanje vršite pouzećem. Sva roba poručena do 13:30 se šalje istog dana kurirskom službom. Za prese i keramičke šolje za sublimaciju isporuku plaća kupac, za ostali repromaterijal, ukoliko je porudžbina 4800 dinara ili više, cenu isporuke plaća Print services doo.

35.300,00 RSD
Beograd - Stari grad
Mastilo za sublimaciju - 100 ML - MAGENTA

Mastilo za sublimaciju magenta 100 ml - Date cene su sa uračunatim PDV-om Robu možete poručiti, slanjem poruke preko sajta Dobra Cena, slanjem maila na office@printservices. rs kao i pozivom na br. telefona 0652414820Registracijom i poručivanjem robe putem našeg b2b portala (popunite prijavu na b2b. printservices. rs) dobijate 5% niže cene. Na portal se možete registrovati i poručivati robu ili kao firma ili kao fizičko lice. Ukoliko robu poručujete kao fizičko lice, robu Vam šaljemo kurirskom službom , a plaćanje vršite pouzećem. Sva roba poručena do 13:30 se šalje istog dana kurirskom službom. Za prese i keramičke šolje za sublimaciju isporuku plaća kupac, za ostali repromaterijal, ukoliko je porudžbina 4800 dinara ili više, cenu isporuke plaća Print services doo.

1.000,00 RSD
Beograd - Stari grad
Kišobran za sublimaciju - KIŠOBRAN BELI - 21" SKLOPIVI

AKCIJA - do isteka količina Kišobran 21” Dimenzije: Sklopljen: 5 x 24 cm; Otvoren: 100 x 55 cm Materijal: Poliester/metal Boja: Belo/Crna Predložena dimenzija štampe: 150 x 150 mm - Date cene su sa uračunatim PDV-om Robu možete poručiti, slanjem poruke preko sajta Dobra Cena, slanjem maila na office@printservices. rs kao i pozivom na br. telefona 0652414820Registracijom i poručivanjem robe putem našeg b2b portala (popunite prijavu na b2b. printservices. rs) dobijate 5% niže cene. Na portal se možete registrovati i poručivati robu ili kao firma ili kao fizičko lice. Ukoliko robu poručujete kao fizičko lice, robu Vam šaljemo kurirskom službom , a plaćanje vršite pouzećem. Sva roba poručena do 13:30 se šalje istog dana kurirskom službom. Za prese i keramičke šolje za sublimaciju isporuku plaća kupac, za ostali repromaterijal, ukoliko je porudžbina 4800 dinara ili više, cenu isporuke plaća Print services doo.

750,00 RSD
Beograd - Stari grad
Šolja za sublimaciju - 330 ML BELA/SVETLO ZELENA - A+

AKCIJA - do isteka količina Šolja A+ klase Materijal: Keramika Boja: Spolja: Bela; Unutra: Svetlo zelena; Drška: Bela Predložena dimenzija štampe: 190 x 90 mm - Date cene su sa uračunatim PDV-om Robu možete poručiti, slanjem poruke preko sajta Dobra Cena, slanjem maila na office@printservices. rs kao i pozivom na br. telefona 0652414820Registracijom i poručivanjem robe putem našeg b2b portala (popunite prijavu na b2b. printservices. rs) dobijate 5% niže cene. Na portal se možete registrovati i poručivati robu ili kao firma ili kao fizičko lice. Ukoliko robu poručujete kao fizičko lice, robu Vam šaljemo kurirskom službom , a plaćanje vršite pouzećem. Sva roba poručena do 13:30 se šalje istog dana kurirskom službom. Za prese i keramičke šolje za sublimaciju isporuku plaća kupac, za ostali repromaterijal, ukoliko je porudžbina 4800 dinara ili više, cenu isporuke plaća Print services doo.

190,00 RSD
Beograd - Stari grad
Šolja za sublimaciju - 300 ML X2 BELA PAR ŠOLJA SRCE - A+

AKCIJA - do isteka količina Šolja A+ klase Materijal: Keramika Boja: Spolja: Bela Predložena dimenzija štampe: 190 x 90 mm - Date cene su sa uračunatim PDV-om Robu možete poručiti, slanjem poruke preko sajta Dobra Cena, slanjem maila na office@printservices. rs kao i pozivom na br. telefona 0652414820Registracijom i poručivanjem robe putem našeg b2b portala (popunite prijavu na b2b. printservices. rs) dobijate 5% niže cene. Na portal se možete registrovati i poručivati robu ili kao firma ili kao fizičko lice. Ukoliko robu poručujete kao fizičko lice, robu Vam šaljemo kurirskom službom , a plaćanje vršite pouzećem. Sva roba poručena do 13:30 se šalje istog dana kurirskom službom. Za prese i keramičke šolje za sublimaciju isporuku plaća kupac, za ostali repromaterijal, ukoliko je porudžbina 4800 dinara ili više, cenu isporuke plaća Print services doo.

390,00 RSD
Beograd - Stari grad
Papir za SUBLIMACIJU A4 - 100 kom

Pakovanje: 100 listova Dimenzije: 210 x 297 mm (A4) Štampa je moguća na bilo kojoj strani papira Papir visokog kvaliteta, zbog svoje pristupačne cene izuzetno pogodan za upotrebu kod izrade većih serija proizvoda. Ovaj papir se može koristiti za transfer na keramici, kamenu, staklu, tekstilu i ostalim materijalima koji se, standardno, koriste za sublimaciju. - Date cene su sa uračunatim PDV-omRobu možete poručiti, slanjem poruke preko sajta Dobra Cena, slanjem maila na office@printservices. rs kao i pozivom na br. telefona 0652414820Registracijom i poručivanjem robe putem našeg b2b portala (popunite prijavu na b2b. printservices. rs) dobijate 5% niže cene. Na portal se možete registrovati i poručivati robu ili kao firma ili kao fizičko lice. Ukoliko robu poručujete kao fizičko lice, robu Vam šaljemo kurirskom službom , a plaćanje vršite pouzećem. Sva roba poručena do 13:30 se šalje istog dana kurirskom službom. Za prese i keramičke šolje za sublimaciju isporuku plaća kupac, za ostali repromaterijal, ukoliko je porudžbina 4800 dinara ili više, cenu isporuke plaća Print services doo.

1.000,00 RSD
Beograd - Stari grad
Oprema za sublimaciju - DISPANZER ZA TERMALNU TRAKU

Dispanzer za termalnu traku širine 6 – 20 mm Boja: Plava - Date cene su sa uračunatim PDV-omRobu možete poručiti, slanjem poruke preko sajta Dobra Cena, slanjem maila na office@printservices. rs kao i pozivom na br. telefona 0652414820Registracijom i poručivanjem robe putem našeg b2b portala (popunite prijavu na b2b. printservices. rs) dobijate 5% niže cene. Na portal se možete registrovati i poručivati robu ili kao firma ili kao fizičko lice. Ukoliko robu poručujete kao fizičko lice, robu Vam šaljemo kurirskom službom , a plaćanje vršite pouzećem. Sva roba poručena do 13:30 se šalje istog dana kurirskom službom. Za prese i keramičke šolje za sublimaciju isporuku plaća kupac, za ostali repromaterijal, ukoliko je porudžbina 4800 dinara ili više, cenu isporuke plaća Print services doo.

760,00 RSD
Beograd - Stari grad
Mastilo za sublimaciju - 100 ML - CYAN - KOREA

Mastilo za sublimaciju magenta 100 ml Made in Korea - Date cene su sa uračunatim PDV-om Robu možete poručiti, slanjem poruke preko sajta Dobra Cena, slanjem maila na office@printservices. rs kao i pozivom na br. telefona 0652414820Registracijom i poručivanjem robe putem našeg b2b portala (popunite prijavu na b2b. printservices. rs) dobijate 5% niže cene. Na portal se možete registrovati i poručivati robu ili kao firma ili kao fizičko lice. Ukoliko robu poručujete kao fizičko lice, robu Vam šaljemo kurirskom službom , a plaćanje vršite pouzećem. Sva roba poručena do 13:30 se šalje istog dana kurirskom službom. Za prese i keramičke šolje za sublimaciju isporuku plaća kupac, za ostali repromaterijal, ukoliko je porudžbina 4800 dinara ili više, cenu isporuke plaća Print services doo.

1.520,00 RSD
Beograd - Stari grad
Mastilo za sublimaciju - 100 ML - CYAN

Mastilo za sublimaciju cyan 100 ml - Date cene su sa uračunatim PDV-om Robu možete poručiti, slanjem poruke preko sajta Dobra Cena, slanjem maila na office@printservices. rs kao i pozivom na br. telefona 0652414820Registracijom i poručivanjem robe putem našeg b2b portala (popunite prijavu na b2b. printservices. rs) dobijate 5% niže cene. Na portal se možete registrovati i poručivati robu ili kao firma ili kao fizičko lice. Ukoliko robu poručujete kao fizičko lice, robu Vam šaljemo kurirskom službom , a plaćanje vršite pouzećem. Sva roba poručena do 13:30 se šalje istog dana kurirskom službom. Za prese i keramičke šolje za sublimaciju isporuku plaća kupac, za ostali repromaterijal, ukoliko je porudžbina 4800 dinara ili više, cenu isporuke plaća Print services doo.

1.000,00 RSD
Beograd - Stari grad
Kecelja za sublimaciju - KECELJA BELA 57 X 70

AKCIJA - do isteka količina Kecelja kuhinjska 57 x 70 cm Materijal: Poliester 210 gr/m2 Boja: Bela Predložena dimenzija štampe: 210 x 300 mm - Date cene su sa uračunatim PDV-om Robu možete poručiti, slanjem poruke preko sajta Dobra Cena, slanjem maila na office@printservices. rs kao i pozivom na br. telefona 0652414820Registracijom i poručivanjem robe putem našeg b2b portala (popunite prijavu na b2b. printservices. rs) dobijate 5% niže cene. Na portal se možete registrovati i poručivati robu ili kao firma ili kao fizičko lice. Ukoliko robu poručujete kao fizičko lice, robu Vam šaljemo kurirskom službom , a plaćanje vršite pouzećem. Sva roba poručena do 13:30 se šalje istog dana kurirskom službom. Za prese i keramičke šolje za sublimaciju isporuku plaća kupac, za ostali repromaterijal, ukoliko je porudžbina 4800 dinara ili više, cenu isporuke plaća Print services doo.

450,00 RSD
Beograd - Stari grad
Šolja za sublimaciju - 330 ML BELA/PINK - A+

AKCIJA - do isteka količina Šolja A+ klase Materijal: Keramika Boja: Spolja: Bela; Unutra: Pink; Drška: Bela Predložena dimenzija štampe: 190 x 90 mmRegistrujte se kao naš kupac na b2b. printservices. rs

190,00 RSD
Beograd - Stari grad
Print Services d.o.o Beograd je nastao kao logičan sled dugogodišnjeg porodičnog posla u oblasti izrade pečata, graviranja i štampe.

Budući da se ovaj posao na tržištu, zbog svoje širine, razvijao u različitim pravcima, naša poslovna politika je da svakom partneru pristupimo posebno, i za svakoga prilagodimo svoju ponudu, na taj način da budemo maksimalna podrška njihovom daljem razvoju. Naročito smo spremni da podržimo, upravo, razvoj i modernizaciju poslovanja naših partnera, online poslovanje kao i nove, inovativne ideje.

Još od 1953. godine kada je, deda Bogdan, osnovao prvu pečatoreznicu, porodično se bavimo grafičkim poslom. Svo to vreme prateći savremene trendove, modernizacijom poslovanja, širenjem delatnosti, nastavljamo poslovanje u ovoj oblasti.

2014. godine osnivamo Print Services d.o.o. i počinjemo sa distribucijom, prvo opreme i repromaterijala za izradu pečata, zatim opreme i materijala za graviranje kao i opreme i repromaterijala za sublimaciju.

U našem distributivnom programu se nalaze Shiny automati za pečate sa pratećim materijalom za izradu pečata, Photocentric polimeri za izradu pečata, INNOGRAV materijali i oprema za graviranje i montažu, kao i oprema repromaterijal za sublimaciju najvećih svetskih proizvođača.

Ono po čemu želimo da se izdvojimo na tržištu je upravo izbor ino partnera, proizvođača, sa kojima uspostavljamo saradnju i čije proizvode distribuiramo. To su vodeći svetski proizvođači, čime našim partnerima garantujemo najviše standarde po svim relevantnim pitanjima, kao što je kvalitet proizvoda i pouzdanost u radu. Ovo je prepoznato na tržištu, tako da iz dana u dan imamo sve više partnera koji žele da sarađuju sa nama.