Prodaja Kućnih Aparata
OpštinaNovi Sad
Telefon0637583869
Prodaja bele tehnike i kućnih aparata.
  • Oglasi
  • O marketu

Filteri

15 30 50 100
Kuhinjska vaga digitalna

Digitalna kuhinjska vaga velike preciznosti. Meri max. do 5 kg sa gradacijom od 1gr. Ima digitalni displej, ne zauzima mnogo prostora i praktična je za odlaganje. Vaga sa prve slike je 1500 din. a vaga sa druge slike je 1600 din. Šaljem brzom poštom a moguće je i lično preuzimanje u Novom Sadu.

1.500,00 RSD
Novi Sad
Plafonski Ventilator

Plafonski ventilator skroz metalni ( i kućište bešumnog motora i elise) sa tri peraja i pet brzina, pogodan za domaćinstva, terase, restorane, bašte, sportske hale i druge objekte. Ventilatori su ELIT Austrija i nikakve veze nemaju sa Kineskim kopijama koje donose iz Mađarske, Bugarske i sa Kosova. Uz ventilator dobijate uredno overenu garanciju na 24 meseca, račun i uputstvo za montažu na Srpskom jeziku. Uređaj ima oznaku tri AAA što dokazuje da su prošli kontrolu kvaliteta. Šaljem brzom poštom a moguće je i lično preuzimanje u Novom Sadu.

6.000,00 RSD
Novi Sad
Lampa ručna punjiva COB

Lampa ručna punjiva sa COB osvetlenjem jačine 3 w i LED lampom jačine 1 w. Puni se preko USB kabela. Pogodno za majstore svih delatnosti kao i za osvetljavanje mračnih prostora i prostorija. Potpuno novo, doneseno iz Nemačke. Količina ograničena. Šaljem brzom poštom a moguće je i lično preuzimanje u Novom Sadu.

1.500,00 RSD
Novi Sad
Ručni usisivač za mrvice

Ručni usisivač za mrvice fisher Germany izuzetno lepog dizajna praktičnog za upotrebu (zgodan za ruku) sa postoljem i adapterom-punjačem. Pogodan za ugostiteljstvo, domaćinstvo, ofis i dr. Uređaj ima atest, 25 meseci garanciju i uputstvo na srpskom. Možete poručiti ili lično preuzeti u Novom Sadu.

2.200,00 RSD
Novi Sad
Masažer sedište sa grejačima

Masažer sedište se koristi za masažu vrata i celih leđa i uključuje dva različita stila masaže, duboku masažu i fokusiranu masažu. Poseduje osam kugli sa grejanjem koje se kreću gore - dole duž celih leđa i dve kugle za masažu vrata. Pomoću daljinskog upravljača može se podešavati jačina masaže od relaksirajuće uz umirujuću toplotu do invazivne duž tri masažne zone. Snage je 55w i ima priključak za auto (12v). Dimenzije su 830x210x45mm. Potpuno je novo-neotpakovano. Šaljem brzom poštom a moguće je i lično preuzimanje u Novom Sadu.

25.000,00 RSD
Novi Sad
Termometar sa sondom

Uredjaj koji prikazuje: temperaturu spoljasnju i unutrasnju i vreme istovremeno. -opseg merenja -20C-50C -ima funkciju alarma -prikazuje datum i dane u nedelji -koristi 1 AAA bateriju -ne idu u pakovanju NOVO, originalno upakovano. Šaljem brzom poštom a moguće je i lično preuzimanje u Novom Sadu.

1.000,00 RSD
Novi Sad
Vaga za precizno merenje

Vaga visoke preciznosti merenja od 0,01 gram do 100 grama. Digitalna sa svetlećim displejem. Vaga ima mogućnost tariranja i potpuno je nova sa garancijom dve godine. Dimenzije vage su 11,1 X 7,05 X 2cm. Ima uputstvo na srpskom. Šaljem brzom poštom.

3.500,00 RSD
Novi Sad
Air fryer - Friteza bez ulja

Friteza Colossus Austrija snage 1500w koja umesto ulja koristi topao vazduh koji cirkularno greje hranu. Koristi se za prženje i tostiranje(grilovanje) hrane i vrlo je praktična za domaćinstva, restorane, fast food objekte itd. Poseduje odvajajuću teflonsku posudu koja se lako čisti i održava. Zapremina korpice je2,6l. Aparat poseduje rešetkastu posudu, tajmer, potenciometar za regulisanje temperatre pečenja, indikator lampicu i zaštitu od pregrevanja. Potpuno je novo sa atestom, uputstvom na srpskom i garancijom 25 meseci overenu pečatom. Šaljem brzom poštom a moguće je i lično preuzimanje u Novom Sadu.

60,00 EUR
Novi Sad
Ručni secko za pomfrit

Presa za pomfrit veoma praktična i laka za upotrebu. Seče krompir na jednake komade koji se brzo peku i dekorativni su . Praktični su za domaćinstvo, restorane i fast food. Plastični model je 1200 din. a metalni model je 1800din. sa dva sečiva ( sitniji i krupniji). Možete poručitiili lično preuzeti u Novom Sadu.

1.200,00 RSD
Novi Sad
Rasterivač buba, komaraca, insekata, glodara

Frekvencije radio talasa koji uništavaju i teraju sve insekte od bubašvaba, bubarusa, muva, komaraca i ostalih dosadnih insekata kao i miševa i ostalih glodara. Trenutno na raspolaganju ima tri modela i to: protiv letećih insekata, protiv buba i protiv malih glodara. Aparati su potpuno novi - neotpakovani i šaljem brzom poštom a može i lično preuzimanje.

1.000,00 RSD
Novi Sad
Vaga za merenje telesne težine

Podna mehanička vaga za merenje telesne težine. Meri maksimalno do 130 kg. Potpuno novo- neotpakovano. Šaljem brzom poštom a moguće je i lično preuzimanje u Novom Sadu.

850,00 RSD
Novi Sad
Aparat za vađenje koštica

Aparat za vađenje koštica iz višanja, trešanja i maslina. Jednostavno i vrlo brzo odvojite košticu od ploda bez prljanja ruku i posuđa. Aparat je mehanički i vrlo jednostavan za rukovanje. Šaljem brzom poštom po celoj Srbiji.

800,00 RSD
Novi Sad
Sprej mop sa DVE krpe

Čistite brže, lakše i delotvornije. Izuzetno lagan, kompaktan i praktičan mop, savršen za porodice sa decom i ljubimcima. Mikrofiber krpu najnovije generacije možete koristiti do 120 puta. Mop je idealan za čišćenje svih vrsta podova uključujući i one najosetljivije, kao što je laminat. U kompletu dobijate DVE Mikrofiber krpe koje se skidaju radi lakšeg održavanja. Mop poseduje odvajajuću posudu za vodu i sprej funkciju. Originalno upakovan, proizveden u Austriji sprej mop možete poručiti ili lično preuzeti u Novom Sadu.

1.600,00 RSD
Novi Sad
Tosteri

Tri modele tostera snage od 700w- 850w sa tri režima rada i ručnim podešavanjem minutaže. za dva parčeta hleba Funkcije pogrevanja i odmrzavanja Izbor svetlije/tamnije 5 nivao jačine dugme za prevremeno isključivanje Tacna za mrvice Aparati imaju garanciju dve godine i uputstvo na Srpskom. Cena od 1800 din. do 2200din. Možete poručiti ili lično preuzeti u Novom Sadu.

1.800,00 RSD
Novi Sad
Tester kablova

Karakteristike proizvoda: - Tester kablova 5 u 1 - Testira: USB, RJ-45, 10BASE-T, Token Ring, RJ11/12 kablove - Napajanje: 9VDC baterija (ne dolazi uz uređaj) - Aparat je donesen iz Nemačke i potuno je nov. - Trenuto hit na zapadu. Šaljem brzom poštom a moguće je i lično preuzimanje u Novom Sadu.

3.500,00 RSD
Novi Sad
Stoni ventilator

Stoni ventilator Fisher Germany sa dve brzine i roto glavom, jačine 75w i prečnika 20cm. Izuzetno lepo hladi i nije kao Kineski. Potpuno novi sa garancijom dve godine, atestom i uputstvom na Srpskom. Šaljem brzom poštom a moguće je i lično preuzimanje Novom Sadu.

1.800,00 RSD
Novi Sad
Električna heftalica

Profesionalan dizajn Vam nudi maksimalnu snagu prilikom heftanja. Za tvrde i meke materijale, sa gumenom drškom, lakom zamenom municije postaje veoma praktičan i funkcionalan alat. KarakteristikeNapon 220V-230V Frekvencija 50Hz Brzina 20 udara/minuti Težina 0,95kg Klasa bezbednosti II Dužina napojnog kabela ᷉ 2mMun. : 8-16mm Novo sa garancijom overenom pečatom na dan kupovine. Roba nije iz Mađarske, Rumunije i sa Kosova već iz Nemačke veleprodaje. Šaljem brzom poštom a moguće je i lično preuzimanje u Novom Sadu.

3.500,00 RSD
Novi Sad
Fen za kosu

Fen za kosu Fisher Germany snage 1000w sa dve brzine i sigurnosnom zaštitom od pregrevanja. Aparat ima preklapajuću ručku i petlju za kačenje. Veoma je praktičan za putovanja i nošenje u torbi za trening. Ima svoju providnu torbicu za pakovanje. Pogpuno novo sa garancijom 25 meseci. Šaljem brzom poštom a moguće je i lično preuzimanje u Novom Sadu.

1.200,00 RSD
Novi Sad
Aparat za bakin kolač

Aparat za pečenje galeta- bakin kolač snage 700w sa grejnim pločama od neprijanjajućeg materijala. Aparat je sa termostatom i indikatorskom lampicom. Potpuno novo sa garancijom dve godine. Šaljem brzom poštom a moguće je i lično preuzimanjr u Novom Sadu.

2.500,00 RSD
Novi Sad
Kuhinjska vaga

Mehanička kuhinjska vaga sa prve slike meri do 5kg sa gradacijom po 10g. Cena 700din. Mehanička kuhinjska vaga sa druge slike meri do 3 kg sa gradacijom po 25g. Cena 900din. Šaljem brzom poštom a moguće je i lično preuzimanje u Novom Sadu.

700,00 RSD
Novi Sad
Ventilator na vodeni sistem

Ventilator sa funkcijom raspršivanja kapljice vode (vodena para). NAJNOVIJE NA TRŽIŠTU. Rezervoar od 3,5L, snage75w, tri brzine, roto glava, daljinski upravljač, max. protok vode je 200ml/h. Podešavanje jačine raspršivanja vodene pare. Ventilatori osvežavaju prostor do 50m2. Pogodno za ugostiteljske , stambene i poslovne objekte kao i sve objekte zabavnog karaktera. Originalno upakovano. Šaljem brzom poštom po celoj Srbiji.

120,00 EUR
Novi Sad
Stajler za kovrdžanje kose BaByliss Pro

Profesionalni stajler za kovrdžanje kose BaByliss PRO perfect curl, najnoviji model za brzo, efikasno i bez ikakvih oštećenja kose pravi lokne i na kraćoj i na dužoj kosi. Aparat je jednostavan za korišćenje i veoma visoko kotiran kod frizera. Opis: - Temperatura do 230° C. - 3 nivoa kontrole temperature sa dugotrajnim rezultatima za sve tipove kose. - 3 nivoa tajmera za različite efekte kovrdža. - Pogodan za sve dužine kose. - Snaga 30W Kako koristiti uređaj? Umetnite pramen kose koji nije širi od 2,5cm u mesto za kosu na uređaju te ripazite da je taj deo uređaja okrenut prema vama. Postavite uređaj na deo kose gde želite krenuti s kovrdzanjemZatvorite ručke i pričekajte da uređaj povuče pramen kose i krene s radomUkoliko ste odabrali način rada bez vremenskog ograničenja ili zvučnog signala, jednostavno držite uređaj na pramenu kose dok niste sigurni da je gotov s radom. Ukoliko ste odabrali tempirani način rada (8, 10 ili 12 sekundi), uređaj kreće s radom nakon što zatvorite drške i daje zvučni signal za vreme rada (3 puta za 8 sekundi, 4 puta za 10 sekundi i 5 puta za 12 sekundi). Nakon što je vreme gotovo, uređaj će vas obavestiti sa četiri brza zvučna signala. Šaljem brzom poštom a moguće je i lično preuzimanje u Novom Sadu.

48,00 EUR
Novi Sad
Zidna grejalica Fisher Germany

Zidna grejalica Fisher Germany sa digitalnim displejem, daljinskim upravljačem, snage max. 2000w. , dimenzije 58cm širina i 21 cm visina. Grejalica ima keramički termostat tako da trpi kondenzaciju ako se koristi za kupatila, podrume ili tavanske prostore. Model je sa garancijom na 25 meseci overenu pečatom. Original iz veleprodaje sa atestom i uputstvom na Srpskom. Moguće lično preuzimanje ili šaljemo brzom poštom. Možete poručiti na tel.

4.500,00 RSD
Novi Sad
Podni ventilator Tornado Austrija

Ventilator podni TORNADO Austrija, prečnoka elise 45cm. i zaštitnom mrežom prečnika 55cm. Motor snage 120w u metalnom kućištu sa tri brzine. Ventilator je predviđen da bude podni ili zidni. Izuzetno velikog protoka vazduha i namenjen za rashlađivanje prostorija većih i manjih površina, za terase, kafe bašte, pušnice itd. Potpuno nov sa atestom i pismenom garancijom dve godine. Šaljem brzom poštom.

5.000,00 RSD
Novi Sad
Panelna grejalica - radijator

Metalna panelna grejalica - radijator Fisher Germany snage 1500w. Dimenzije su: dužina 76cm, visina 38 cm i debljina 8 cm. Grejna ploča ima digitalni displej sa rasponom temperature od 16° C do 40° C, tajmer digitalni za programiranje paljenja i gašenja do 24h, sigurnosni - zaštićeni prekidač i mogućnost kačenja na zid ili rad na sopstvenim nogama ( koje se nalaze u pakovanju). Potpuno bešumna grejna ploča koja izuzetno brzo zagreje prostorije, lokale, kupatilo, podrumske ili tavanske prostore. Potpuno novo sa daljinskim upravljačem, uputstvom na Srpskom i garancijom 25 meseci. Šaljem brzom poštom a moguće je i lično preuzimanje u Novom Sadu.

7.200,00 RSD
Novi Sad
Uljni radijator nemački, više vrsta

Uljni radijatori visokog kvaliteta nemačke i austrijske proizvodnje sa debelim rebrima i specijalnim termo uljem, jačine od 900w do 3200w. Razlika između ovih i kineskih uljnih redijatora je, prvo u specijalnom ulju koje održava visok stepen toplote i automatski štedi el. energiju, zatim svi ovi radijatori imaju keramički termostat tako da mogu da se koriste i u vlažnim, tj sanitarnim prostorijama što kod kineskih nekvalitetnih radijatora ništa od ovih karakteristika nema. Novi modeli, od 7do13 rebara sa i bez ventilatora. Fotografija br.1- 3800din. 9 rebara, 1000w, visine 50cm Fotografija br.2 - 6500din. 11 rebara, 3000w Fotografija br.3 - 7400din. 11 rebara, 3000w sa ventilatorom Fotografija br.4 - 7500din. 13 rebara, 3000w Fotografija br.5 - 8500din. 13 rebara, 3000w sa ventilatorom Fotografija br.6 - 4800din. 7rebara, 1500w Svi modeli su redovno uveženi, atestirani, imaju garanciju 25 meseci overenu pečatom firme, obezbeđen servis i rezervni delovi u narednih 10 god.

3.800,00 RSD
Novi Sad
Nutri practic

Nutri Pratcic ili poznatiji kao Nutri bullet! Nutri blender nije ni blender, nije ni sokovnik. To je novo otkriće u polju nutricionizma, koje vam može poboljšati život. Na jednostavan način vam omogućava da iskoristite sve skrivene sastojke unutar hrane. Čak i kad se trudite da se zdravo hranite, probavni trakt nema vremena i teško mu je da svari sve vitamine i minerale u hrani koju jedemo. Veliki broj elemenata u hrani se ne može dobiti samo ceđenjem, blendiranjem ili žvakanjem. Kako biste konzumirali sve hranjive vrednosti, npr. fitosastojke u semenkama potrebno je razgraditi hranu - a kad se to postigne, hranjiva vrednost namirnica se znatno povećava. U NutriBlenderu pripremate namirnice koje su bogate hranjivim sastojcima. Jačina: 900W brzina obrtaja: 13000-16000 o/m (jedna brzina) funkcije: melje, secka, drobi, meša, Uz aparata ide: 3 posude (jedna veća, dvemanje) + poklopac sa drškom Uputstvo za upotrebu na srpskom jeziku Garancija na uređaj 25 meseci

6.000,00 RSD
Novi Sad
Usisivač vodeni i sa vrećom Fisher

Usisivač Fisher Germany snage 2400W sa funkcijom filtracije vode, mokrog usisavanja, usisavanja sa papirnom kesom za prašinu i funkcijom osvežavanja vazduha. Najnoviji model koji se na testiranju pokazao kao najbolji u svojoj klasi. Potpuno je nov-neotpakovan sa garancijom 25 meseci i uputstvom na Srpskom. Redovan je uvoz i imaju atest tako da nemaju nikakve veze sa Kineskim kopijama. Veoma je praktičan, lagan i jednostavan za upotrebu i zato pogodan kako za domaćinstvo tako i za restorane, vrtiće, kancelarije i sl. Šaljem brzom poštom a moguće je i lično preuzimanje u Novom Sadu.

7.800,00 RSD
Novi Sad
UV lampa za nokte

UV lampa za nadogradnju ili brzo sušenje lakiranih noktiju jačine 36W (4x9W) sa tajmerom. Lampa je bezbedna za kućnu upotrebu kao i za salone i ima podešavanje sušenja na 60, 90 i 120 sekundi i gel ili lak ostavlja lepim, glatkim i sjajnim. Potpuno je novo-neotpakovano. Šaljem brzom poštom. Za ostale informacije i porudžbinu možete pozvati a moguće je i lično preuzimanje u Novom Sadu.

2.800,00 RSD
Novi Sad
Ventilatori

Ventilatori, stubni, stoni, plafonski, podni, ugradni i za auto. Sve moguće vrste i modeli. Novo! Uvoz iz Nemačke sa garancijom dve godine. Šaljem brzom poštom.

Dogovor
Novi Sad
Prodaja bele tehnike i kućnih aparata.