RCShop.rs
AdresaBulevar Nikole Tesle 25/5, Crveni Krst
OpštinaNiš
Telefon0644242283; 0641409052
Dugogodišnje iskustvo našeg tima na polju snimanja i vdeo produkcije upoznalo nas je sa problemima sa kojima se ekipe susreću na terenu. Ovo iskustvo pomaže nam da razumemo Vaše potrebe i probleme i ponudimo onaj proizvod koji bi ubrzao, olakšao i unapredio proces nastajanja i kvalitet video materijala.
Upotreba dronova u drugim granama, kao što su poljoprivreda, industrija, arheologija, rudarstvo, civilna zaštita, spasilačke akcije i nadziranje terena postala je realnost. Naša ekipa je uspešno odgovarala na mnoge zahteve klijenata iz ovih oblasti. Upravo ovo iskustvo može Vam pomoći da zajedno odaberemo pravo rešenje za Vaše potrebe.
Ukoliko imate zahteve a ne znate kako da ih ispunite, kontaktirajte nas i mi ćemo u najkraćem roku izaći sa kvalitetnim rešenjima.
  • Oglasi
  • O marketu

Filteri

15 30 50 100
43.990,- RSD
Niš
Detaljnije
Kyosho Ultima RB6

Kupite opremu i modele na rate. Do 12 jednakih mesecnih rata BEZ KAMATE kreditnim karticama banke intese za online kupovine. rcshop. rsUltima RB6 Readyset 2WD Buggy Kyosho (RTR Brusheless, 2.4GHz) 1/10 Ultima RB6 Readyset 2WD Buggy Kyosho (RTR Brusheless, 2.4GHz) 1/10 DNK svetskog šampiona u potpuno sklopljenom ReadySetu! Izgrađen na jedinstvenoj buggy šasiji sa brushless jedinicom i ugrađenim 2.4GHz R/C sistemom! Nedugo nakon osvajanja 2013 Japan National Electric Off-Road Championship, the Kyosho ULTIMA RB6 je to potvrdio i na 2WD Racing Buggy World Championship! Šasija ovog svetskog šampiona je unapređena za lakšu kontrolu i upravljivost. Glavna šasija od crnog andoloziranog duraluminijuma daje superiornost i izdržljivost u kombinaciji sa gumenim bočnim štitnicima koji daju dodatnu čvrstinu, Povećana težina dna šasije iza zadnje jedinice daje veću stabilnost i kontrolu. Spojler u vidu galebovog krila čini vešanje čvršćim i omogućuje bolje prijanjanje. Komplet je opremljen i podešavanjem nagiba vešanja u tri položaja. Centar izvora moći je sensorless brushless motor koji pruža više nego dovoljno snag kroz ESC specijalno dizajniranim za RB6 koji može koristiti Ni-MH or Li-Po baterije . Ovaj svetski šampion je dizajniran da bude lak za vožnju i Readyset vam to daje u pobedničkom paketu. Karakteristike: Dizajn je zasnovan po šasiji RB6 šampionu iz 2013 godine. Fabrički sklopljen Readyset. 2.4GHz R/C sistem, KS-201 servo sa aluminijumskim hladnjakom. Perfex KT-201Daljinski upravljačkoji poseduje veliki LCD ekran i raznovrsne dodatne funkcije. Ugrađen Kv 2700 sensorless brushless motor. ESC ‘ R10 sport’ velikog kapaciteta sa prekidačem pruža dovolnjo snage. Servo saver je standardan. Spone i ramena mogu da se podešavaju bez skidanja. Replaceable bushes allow 3 caster angle settings: 4° /2° /0° . Postolje motora u zadnjem delu omogućuje lakšu kontrolu. One-piece shock caps. Kompatibilan sa Ni-MH and Li-Po baterijama. (Deans type connector) Reinforced idler gear delivers tough performance. Kvačilo je standardno. Komplet spreman za vožnju je takav da sadrži gotovo sve što je potrebno : sklopljen i ofarban automobil ! znači da su vam potrebne samo baterije da bi se počeli vožnju. Komplet sadrži: Fabrički sklopljen modela sa ugrađenom R/C jedinicom Ofarbana šasija 2.4GHz Syncro KT-201 R/C Daljinski upravljač 1.5, 2.0, 2.5mm L hex Kluč Cross ključ for za felne Potrebno za korišćenje: Baterija/Ni-MH 7.2V-2200-5000, Li-Po 2-cell 7.4V-4000-5000(Deans type connector) Punjač 4 x AA sized alkaline baterije za daljinski upravljač Tehnički podaci: Dužina: 395mm Širina: 249mm Visina: 140mm Međuosovinsko rastojanje: 285mm Tread (F/R): 221mm/201mm (precision adjustment of front with bush direction) Gume(F/R): 80 x 29mm/86 x 43mm Prenosni odnos: 2.6:1 (2nd) Težina: 1,620g (approx. ) Motor: Kv 2700 sensorless brushless R/C Sistem: 2.4GHz 2ch Perfex KT-201 ESC: R10 sport

291.990,- RSD
Niš
Detaljnije
DJI Phantom 4 Pro Plus V2.0 sa DJI Goggles RE

Kupite opremu i modele na rate. Do 12 jednakih mesecnih rata BEZ KAMATE kreditnim karticama banke intese za online kupovine. rcshop. rsUZ KUPOVINU LETELICE BESPLATNA OBUKA I PODEŠAVANJE LETELICE! Najnovija letelica iz porpdice Phantom, Phantom 4 Pro Plus V2.0 sa DJI Goggles RE je najbolji dron na tržištu u klasi kompaktnih dronova. Idealan je za snimanje venčanja, muzičkih spotov i za sve ostale poslove koje obavljaju manje produkcije i free lancer-i. Ugradjeni ekran na daljinskom upravljaču pruža konfor i osigurava vidljivost slike i po najjačem suncu, pružajući vam pri tome olakšanje, jer ne morate da mislite da li je baterija vašeg telefona ili tableta puna. Letelica se prodaje nova, u originalnom fabričkom pakovanju sa računom i garancijom. Postoji mogućnost besplatnog štelovanja letelice i teoretske i praktične obuke ukoliko lično dodjete po nju. Za više informacija pozovite, ili nam pošaljite email. Detaljne tehničke podatke o letelici na Srpskom jeziku možete videti na sledećem linku:

3.500,- RSD
Niš
Detaljnije
Spark - Stitnici za propelere

Stitnici za propelere za DJI Sprak. - Oroginalni

19.500,- RSD
Niš
Detaljnije
Kyosho NEXXT Full Set

Kupite Autić na rate. Do 12 jednakih mesecnih rata BEZ KAMATE kreditnim karticama banke intese za online kupovine. Savršeni uvod u pravu R/C akciju! Nikada nije bilo lakše uživati u pravim sportskim buggy performansama! Razbacujte prašinu dok letite preko neravnina i skakaonica! Kyosho je svojim znanjem sakupljanom u R/C buggy dizajnu iskoristio da bi napravio ultimativni početnički buggy . Ovo je definitivno najbolji buggy za početnike u odnosu na svoju cenu! Dodatne boje (Prodaju se zasebno) omogućuju dodatno sređivanje. (Na slici je u narandžastoj boji. ) Motor se može skinuti uz pomoć samo dva šrafa i podešavanje zazora nije potrebno. Prenosni odnos je promenljiv (sa dodatnim zupčanikom) otpuštanjem samo dva šrafa. Uključuje veliku izdržljivost zupčanika diferencijala i ima dug radni vek. Baterija se može zameniti kroz otvor sa donje strane šasije. Uz samo jedan dodir se otvara poklopac i vrši laka zamena. Viljuške ramena su opremljene sa amortizerima sa zupcima. Kružno podešavanje omogućuje da visina šasije bude promenjena. Felne opasnog izgleda imaju posebnu montažu za gume. Nije potreban lepa za zamenu guma. Jednostavno zategnite šrafove i guma je osigurana. Gume isporučuju izvanredne performanse. 2.4GHz Syncro KT-200 R/C sistem karakteriše mogućnost kompletnog podešavanja i uklanja potrebu za podešavanjem frekvencije. Opremljen sa već podešenim ESC moguće ga je odmah startovati. Dostupan je u bojama: Narandžasta, Zelena, Mornaričko plavoj boji. Čak su i nalepnice fabrički zalepljene. Uz model ide i ORION baterija sa punjačem. Karakteristike: pre upotrebe, potrebno je sastaviti automobil 2.4GHz KT-200 R/C sistem se dobija u kutiji Nezavisno vešanje na sva 4 točka sa ozubljenim amortizerima. . Felne novog dizajna iz tri dela ne zahtevaju lepljenje guma već se obezbeđuju šrafovima. Skidanje baterije pomoću otvora sa donje strane šasije uz samo jedan potez. Kućisšte diferencijala i radio kontrole obezbeđuje sigurnu off road trku. Kvalitetni zupčanici diferencijala su veoma izdržljivi. Fiksna dužina ramena vešanje ne zahteva podešavanje. Ugradnja opcionalnih motora i druge dodatne opreme za još bolje performanse. Pakovanje sadrži: Kit - automobil u delovima Servo motor - Kyosho Ulje za amortizere Syonchro Kyosho daljinski upravljač i prijemnik Cross ključ 7.2V-1800mAh NiMH baterija Punjač Tehnički podaci Dužina 410mm Širina 230mm Visina 140mm Međuosovinsko rastojanje 262mm Trap (P/Z) 190mm / 190mm Gume (P/Z) Φ86mm × 36mm / Φ86mm × 36mm Prenosni odnos 8.76 : 1 Težina 1,500g (otpril. ) Motor 22-turn 540-type R/C Sistem Syncro KT-200

1.500,- RSD
Niš
Detaljnije
AKA Preminum Cyano Lepak za Gume

Kupite opremu i modele na rate. Do 12 jednakih mesecnih rata BEZ KAMATE kreditnim karticama banke intese za online kupovine.

990,- RSD
Niš
Detaljnije
Silikonsko ulje #450 (80ML) AKA

Kupite opremu i modele na rate. Do 12 jednakih mesecnih rata BEZ KAMATE kreditnim karticama banke intese za online kupovine.

990,- RSD
Niš
Detaljnije
Silikonsko ulje #300 (80ml) AKA

Kupite opremu i modele na rate. Do 12 jednakih mesecnih rata BEZ KAMATE kreditnim karticama banke intese za online kupovine.

990,- RSD
Niš
Detaljnije
Silikonsko ulje #200 (80ML) AKA

Kupite opremu i modele na rate. Do 12 jednakih mesecnih rata BEZ KAMATE kreditnim karticama banke intese za online kupovine.

58.990,- RSD
Niš
Detaljnije
DJI Spark Alpine White - Na Stanju

NA STANJU! Ono što ga izdvaja od ostalih dronova su male dimenzije i niža cena. Kao i ostali novi DJI dronovi i ovaj je pun novih tehnologija, ali je sve upoakovano u mnogo manji uređaj. Sa funkcijama kao što su inteligentna kontrola letenja, mehanički gimbal sistem i kamera koja pruža slike i video zapis neverovatnog kvaliteta visoke rezolucije, Spark podstiče da dostignete vrhunac Vaših kreativnih mogućnosti. Spark je baziran na “ cutting-edge” tehnologiji koja pruža nove i vrlo uzbudljive opcije celokupnoj gami proizvoda iz segmenta DJI dronova. Ovo je prvi dron koji može biti kontrolisan pokazivanjem ruke (hand gestures). Nove dodatne, inteligentne i inovativne funkcije kao što su 4 brza moda slikanja (QuickShot modes), kontrola šakom ruke (Palm Control) i klikni na ekran gde želite dron da leti (TapFly), zahtevaju ogromnu količinu procesorske snage, da bi na kraju Spark mogao pored svega toga da daje perfektne statičke fotografije. Sparkova kamera pruža fotografije do 12MP: - 3968×2976 u normalnom modu letenja - 1440×1080 pri aktivnom praćenju subjekta, pri izraženom fokusu ili modu upravljanja rukom. - 2300×1280 kada slikate panoramu – horizontalno i - 960×1280 kada slikate panoramu - vertikalno

900,- RSD
Niš
Detaljnije
Ater run ulje - Ulje za odrzavanje nitro motora 50 mL

Kupite opremu i modele na rate. Do 12 jednakih mesecnih rata BEZ KAMATE kreditnim karticama banke intese za online kupovine.

990,- RSD
Niš
Detaljnije
Silikonsko ulje #550 (80ML) AKA

Kupite opremu i modele na rate. Do 12 jednakih mesecnih rata BEZ KAMATE kreditnim karticama banke intese za online kupovine.

990,- RSD
Niš
Detaljnije
Silikonsko ulje #250 (80ml) AKA

Kupite opremu i modele na rate. Do 12 jednakih mesecnih rata BEZ KAMATE kreditnim karticama banke intese za online kupovine.

118.990,- RSD
Niš
Detaljnije
DJI Mavic

UZ KUPOVINU LETELICE BESPLATNA OBUKA I PODEŠAVANJE LETELICE! Potreban vam je mali I kompaktan dron koga ćete lako transportovati i uvek nositi sa sobom, i koji će ujedno zadovoljiti vaše visoke profesionalne standarde? DJI Mavic je rešenje za vas. Može da se sklopi I bude mali kao bočica vode. Poseduje novi OcuSync system za daljinsko upravljanje I prenos video signala do 7Km. Leti brzinom do 64Km/s Može da ostane u vazduhu do 27 minuta sa jednom baterijom. Poseduje 4k kameru sa gimblom u 3 ose. Sistem za izbegavanje prepreka Sistem za vizuelno pozicioniranje GPS I Glonass pozicioniranje Active Track, Tap to flz I druge pametne funkcije leta Mogućnost leta uz pomoć telefona, bez daljinskog upravljača. Ukoliko vam ovaj opis nije dovoljan, na sledećem linku možete naći detaljan opis na srpskom jeziku, sa svim tehničkim karakteristikama letelice. https: //rcshop. rs/proizvod/dji-mavic-pro/

900,- RSD
Niš
Detaljnije
Ulje za filter vazduha 50mL

Kupite opremu i modele na rate. Do 12 jednakih mesecnih rata BEZ KAMATE kreditnim karticama banke intese za online kupovine.

990,- RSD
Niš
Detaljnije
Silikonsko ulje #500 (80ML) AKA

Kupite opremu i modele na rate. Do 12 jednakih mesecnih rata BEZ KAMATE kreditnim karticama banke intese za online kupovine.

39.990,- RSD
Niš
Detaljnije
Kyosho Fazer VE Lancer Evo Readyset

Kyosho Fazer VE Lancer EVO Readyset 1/10 (RTR, 2.4GHz) White Kyosho Fazer VE Lancer EVO Readyset 1/10 (RTR, 2.4GHz) White Ispod haube se nalazi brushless motor novog dizajna! Odličan reli automobil za jurnjavu po kraju uz koji ćete dobiti odlične performanse u odnosu na cenu! ! 4WD- pogon na sva četri točka može da savlada i najteže vrste terena sa lakoćom. Vodootporan ESC, brushless motor i servo su standard. Pored toga u paketu idu i Grip i drift gume za dvostruku zabavu na svim vrstama terena i lokacijama. Šasija(bathtub) je opremljena suspenzijom za teške uslove, kvačilom i metalnim zupčanicima diferencijala. Team Orion ESC i brushless motor u kombinaciji sa visko izdržljivom pogonskom osovinom može izdržati i najteže vožnje. Neverovatno zabavan reli automobil za off / on-road trke ili čak za driftovanje. Kompletno sklopljena šasija SYNCRO KT-231P 2ch Radio Sistem ugrađen. Ofarban spoljna šasija sa zalepljenim detaljima. Zapečaćen diferencijal i menjač daju pouzdanost za zahtevne terene i sportske performanse. Fiksan dužina vešanja eliminiše potrebu za camber, caster and toe-in (front) adjustment. Sadrži vodootporni Team Orion R10 ONE ESC. (MAX 25A) Sadrži vodootporni Team Orion NEON ONE brushless motor. (KV-2400) ugrađen vodootporni servo KS204WP visoko godziva i obrtnog momenta. Nizak centar težišta ostvaruje vrhunsku pokretljivost. Dekorativni delovi su uključeni za uživanje u Rally ili Touring automobilu. Sadrži Team ORION 7.2V Ni-MH bateriju i punjač može puniti sa AC napajanja. Komplet sadrži: Fabricčki sklopljena šasija sa instaliranom R/C jedinicom Ofarban spoljna šasija sa zalepljenim detaljima (nalepnica sa velikim krilima) Syncro KT-231P daljinski upravljač Cross ključ and hex ključ (1.5mm) 1800Mah NiMH bateriju i punjač dodatni komplet guma! Dvostruka zabava! ! Potrebno za korišćenje: 4 x AA sized alkaline baterije za daljinski upravljač. Tehnički podaci šasije: Dužina 383mm Širina 200mm Visina 80mm Međuosovinsko rastojanje 260mm Tread (F/R) 174mm / 174mm Gume(F/R) Φ68.5mm × 26mm / Φ68.5mm × 26mm Prenosni odnos 6.34:1 Težina 1,700g (otpr. ) Motor Orion NEON ONE brushless motor. (KV-2400) R/C Sistem Syncro KT-231P

154.990,- RSD
Niš
Detaljnije
Mavic Fly More Combo

Mogućnost plaćanja preko računa. Besplatno štelovanje letelice i obuka u Nišu. Za više informacija o proizvodu pozovite ili pogledajte opis proizvoda na srpskom jeziku na sledećem linku: https: //rcshop. rs/proizvod/mavic-pro-fly-paket/ Mavic Pro Mavic Pro je nova reč tehnologije kada su u pitanju dronovi. Njegova kompaktna veličina krije neverovatne mogućnosti. Mavic Pro Mavic Pro Gde god da krenete DJI Mavic je mali ali moćan dron koji veoma lako I bez brige pretvara nebo u vaše kreativno platno, pomažući vam da svaki trenutak bude leteći trenutak. NjJegova kompaktna veličina krije visoki stepen kompleksnosti koji ga čini jednim od naj sofisticiranijih letećih kamera. 24 kompjuterska jezgra, novi sistem za upravljanje I prenos slike do 7km, 4 optička senzora I 4K kamera stabilisana u sve 3 ose su pod vašom komandom na samo jedan pritisak palcem ili klikom na ekranu. Letite miljama pravo iz džepa Unutar Mavikovog džepnog daljinskog upravljača je DJI-eva nova OcuSync transmiciona tehnologija sa dometom do 7km* i prenosom slike u Punom HD 1080p/720p formatu. *Domet je od 7km može se postići uz optičku vidljivost i let u okruženjima bez radio zračenja Nema udaranja u prepreke Nećete udariti u ništa ukoliko znate šta se nalazi ispred vas. Isto tako je i sa Mavic Pro letelicom. Koristeći FlightAutonomy on može videti prepreke na 15 metara ispred sebe. Može da leti brzinom do 36Km/h izbegavajući prepreke. Apsolutna preciznost FlightAutonomy tehnologija znači da Mavic može da lebdi precizno u više okruženja i automatki sleće tačno na mesto sa kog je poleteo. Ostanite duže u letu Zašto bi leteli 10-15 minuta kada možete leteli do 27? Sa mavicom to možete. *testirano u laboratoriji pod optimalni uslovima. Iskoristite svaki pixel Mavic je jedini dron na svetu koji nosi kameru sa gimbalom visoke preciznosti, pružajući vam idealno stabilan sistem za snimanje bez gubljenja rezolucije. Pravi 4k video bez kompromisa Kada imate 4K senzor možete očekivati rezultate bez kompromisa. Svaki kadar smimljen sa Mavic Pro može biti 4K sa 30 frejma u sekundi. Snimajte kao profesionalac Neće vam biti potrebna filmska ekipa kada četite sa Mavic Pro jer je sve što vam treba ActiveTrack. Samo mu kažite koga da prati i on će obaviti ostalo praveći profesionalne kadrove. Trace – prati subjekat leteći iza ili ispred njega ili kruži oko subjekta koji je u pokretu. Profile – Leti paralelno sa subjektom. Spotlight – Stalno drži kameru okrenutu ka subjektu dok vi letite unaokolo. Udjite u kadar Napravite selfije kakve nikada ranije niste videli sa Gesture modom. Kada je Mavic u vazduhu i okrenut ka vama, gest je sve što je potrebno da bi napravili fotografiju. Fino podešene kontrole Ukoliko podešavate kadar ili letite unutra i ne želite brzo, prebacite se u Tripod mod i vaš Mavic postaće precizan i spor. Održavanje visine Automatski ostaje na istoj visini od tla. Nemojte da brinete o niskim letovima. Mavik će sam držati odstojanje od tla na uzbrdicama.

3.990,- RSD
Niš
Detaljnije
Nitro starter kit EU

Kupite opremu i modele na rate. Do 12 jednakih mesecnih rata BEZ KAMATE kreditnim karticama banke intese za online kupovine.

990,- RSD
Niš
Detaljnije
Silikonsko ulje #400 (80ML) AKA

Kupite opremu i modele na rate. Do 12 jednakih mesecnih rata BEZ KAMATE kreditnim karticama banke intese za online kupovine.

Dogovor
Niš
Detaljnije
Prestige galanterija USB flash memorije i Kutije

Želite da se razlikujete od konkurencije i da svoj dragoceni rad predstavite luksuznim i elegantnim, Galanterija Prestige će oduševiti vaše klijente, a vas uzdignuti od konkurencije. Flash memorije i kutije ze flash memorije galanterije Elegance su ručno izradjene od najkvalitetnijih materijala. Cene u oglasu su u dinarima sa uračunatim PDV-om. Prestige USB flash memorija Bež 8GB Bež 1640Prestige USB flash memorija Bež 8GB Siva 1640 Prestige USB flash memorija Bež 8GB Our wedding Bež 1640 Prestige USB flash memorija Bež 8GB Our wedding Siva 1640 Prestige USB flash memorija Bež 8GB sa burmama Bež 1640 Prestige USB flash memorija Bež 8GB sa burmama Siva 1640 Prestige USB flash memorija Bež 16GB Bež 2200 Prestige USB flash memorija Bež 16GB Siva 2200 Prestige USB flash memorija Bež 16GB Our wedding Bež 2200 Prestige USB flash memorija Bež 16GB Our wedding Siva 2200 Prestige USB flash memorija Bež 16GB sa burmama Bež 2200 Prestige USB flash memorija Bež 16GB sa burmama Siva 2200 Prestige USB flash memorija Bež 32GB Bež 4040 Prestige USB flash memorija Bež 32GB Siva 4040 Prestige USB flash memorija Bež 32GB Our wedding Bež 4040 Prestige USB flash memorija Bež 32GB Our wedding Siva 4040 Prestige USB flash memorija Bež 32GB sa burmama Bež 4040 Prestige USB flash memorija Bež 32GB sa burmama Siva 4040 Prestige USB flash memorija Bež 64GB Bež 6140 Prestige USB flash memorija Bež 64GB Siva 6140 Prestige USB flash memorija Bež 64GB Our wedding Bež 6140 Prestige USB flash memorija Bež 64GB Our wedding Siva 6140 Prestige USB flash memorija Bež 64GB sa burmama Bež 6140 Prestige USB flash memorija Bež 64GB sa burmama Siva 6140 Prestige kutija za USB Bež 1200 Prestige kutija za USB Siva 1200 Prestige kutija za USB i disk Bež 1490 Prestige kutija za USB i disk Siva 1490 Prestige kutija za USB sa ramom za fotografiju Bež 1940 Prestige kutija za USB sa ramom za fotografiju Siva 1940

76.990,- RSD
Niš
Detaljnije
DJI SPARK Fly More Combo Alpine White

Kupite dron na rate. Do 12 jednakih mesecnih rata BEZ KAMATE kreditnim karticama banke intese za online kupovine. NA STANJU! DJI SPARK Fly More Combo Alpine White DJI SPARK Fly More Combo Alpine White potpuno novi, mini dron koji staje na dlan vaše ruke. Brzo poletanje Sa opcijom prepoznavanja lica , DJI SPARK Fly More Combo Alpine White poleće iz vaše ruke tako što vas prepoznaje. (1)Poleti i ostaje da lebdi u mestu odmah nakon nekoliko sekundi. Jednostavna kontrola Zabeležite neverovatne fotografije koristeći samo signal rukom, bez daljinskog upravljača ili mobilnog uređaja. (1) Stvarajte sa lakoćom Inteligentni modovi leta vam pomažu da video iz vazduha u samo nekoliko koraka. Editujte i delite DJI GO 4 aplikacija ima šablone za automatsko editovanje fotografija i niz različitih filtera. Brzo i jednostavno editujte video ili fotografiju i podelite direktno na neku od društvenih mreža. Inteligentni modovi letenja Pametni, pouzdani i neverovatno intuitivni. Quickshot Dozvolite da Spark snimi profesionalne snimke za vas. Quicshot vam pomaže da snimite neverovatne slike ili video zapise kinematografskim sadržajem. ROCKET – poleće sa kamerom usmerenom na dole. DRONIE – Leti unazad i nagore sa kamerom zaključanom na vaš subjekt. CIRCLE – Kruži oko subjekta. HELIX – Leti nagore i spiralno oko subjekta. Tapfly U tapfly modu, samo predvidite snimak i DJI SPARK Fly More Combo Alpine White će ga snimiti za vas. Dodirnite ekan na vašem telefonu , i Spark uz pomoć „ Vision technology“ sistema odleteti tačno tamo gde se dodirnuli prstom na ekranu i pritom izbegavati prepreke na koje naiđe. Smer - nastavite let jednostavnim dodirom prsta na ekranu. Kordinate - Dodirnite ekran i Spark ce otići na te kordinate , dok će zadržati konstantnu visinu. ActiveTrack Sa ActiveTrack DJI Spark automatski prepoznaje objekte različitih oblika i veličina, zatim ih prati prema tome šta su ( biciklista, trkač) i prema brzini kojom se kreću. Ovaj mod čini praćenje mnogo lakšim i pouzdanijim. Postoje dva moda Trace i Profile. Trace – prati subjekat spreda, otpozadi ili kruži oko njega. Profile - Prati subjekat iz njegovog profila. Pokreti rukom Jednostavni pokreti rukom omogućavaju vam da slikate selfije. Sa modom kontrola dlanom možete kontrolisati kretanje Spark-a, tako da ako želite možete ostaviti vaš daljinski ili telefon kod kuće. Selfiji – podignite vaše ruke, mahnite ili napravite kadar vašim prstima i spark će vas slikati. Kontrola dlanom – Spark može pratiti vaše pokrete rukom i poleteti ili sleteti na vaš dlan. (1) Kamera visokoih performansi Neverovatne fotografije i stabilan video. 1/2.3“ Senzor Moćni objektiv Ultrasmooth Mehanički gimbal Mehanička stabilizacija gimbala Sparkov gimbal sa stabilizacijom u 2- ose i sa ultrafinom tehnologijom koja redukuje podrhtavanje i smanjuje roolong shutter efekat. Tako da dobijete stabilne fotografije sa puno detalja. Moćni objektiv Sve sparkove fotografije su uvek jasne i živopisne sa jako malo odstupanja u bojama i malom distorzijom. Sparkova kamera ima f/2.6 širokougaoni objektiv sa 25mm fokalnom dužinom. Sastoji se iz pet elemenata spojenih u jednu grupu koji su ubačeni u komprinovani ram. ½ .3“ senzor Mala i kompaktna Sparkova kamera ima ½ .3“ CMOS senzor, koji vam omogućava da snimate stabilan video u 1080p rezoluciji i fotografije od 12MP. Veći pikseli omogućavaju da Spark bude veoma osetljiv na svetlo i snima boje precizno , odnosno onakve kakve ustvari jesu. Više modova za snimanje Spark je zadržao sve prethodne modove snimanja DJI dronova, a pritom je dodao i dva nova: Pano i ShallowFocus. Pano – Spark slika vertikalnu ili horizontalnu panoramu a pritom automatski sam podešava gimbal i pravac. ShallowFocus – Spark koristi 3D vizuelnu tehnologiju da bi stvorio fotografije sa plitkom dubinom u polju. Performanse letenja Neverovatan potencijal , impresivno iskustvo Moćan pogon, HD Wi-fi video prenos, Maksimalno vreme letenja 16 min, impresivno iskustvo. Moćan pogon Sa svojom aerodinamikom, malom težinom i glatkim dizajnom DJI Spark se uzdiže kroz vazduh s minimalnim otporom vetra. Gimbal i kamera su u ravni sa letelicom i znatno povećavaju stabilnost. Moćan pogon nudi stabilan let pri brzini od 50 km/h na jakom vetru u sport modu. (2) HD Wi-Fi video prenos Leti dalje, vidi više. Inovativna HD Wi-Fitehnologija vam omogućuje video prenos u rezoluciji od 720p sa razdaljine do 2km. (3)

450,- RSD
Niš
Detaljnije
AKA Glue Applicator tube

Kupite opremu i modele na rate. Do 12 jednakih mesecnih rata BEZ KAMATE kreditnim karticama banke intese za online kupovine.

990,- RSD
Niš
Detaljnije
Silikonsko ulje #350 (80ML) AKA

Kupite opremu i modele na rate. Do 12 jednakih mesecnih rata BEZ KAMATE kreditnim karticama banke intese za online kupovine.

55.000,- RSD
Niš
Detaljnije
Kyosho Inferno VE

Kyosho Inferno VE Racing Buggy - 2.4GHz Readyset 1/ 8 Kyosho Inferno VE Racing Buggy - 2.4GHz Readyset 1/ 8 Novi dizajn šasije sa novo razvijenim 2.4GHz R/C sistemom vam daju najsnažniji električni buggy Readyset! kombinacija Tehničke veštine team Orion-a sa DNa šasije svetskog šampiona Inferna uspeh električnog Inferno VE buggy je izgrađen na DNA šasiji višestrukog svetskog šampiona Inferno. Sada je VE podignut na viši nivo sa turbo-charged racing performansama. Nalet velikog ubrzanja sa visokim obrtnim momentom“ Vortex 8 Brushless Sistema” može da se oseti i pored velikih brzina i velikih standardnih amortizera na prednjim i zadnjim točkovimma. Takođe i problemi sa frekvencijama su proslost u novi Syncro 2.4GHz R/C sistem Koji automatski pruža bolju kontrolu visokih performansi. Razvijen u saradnji sa Team Orion’ s Oscar Jansen na svetskom prvetsvu u Tajlandu pri temperaturi od 40C, Ova mašina je razvijena za vrhunske performanse 1/8 bagija pod naj ekstremnijim uslovima! https: //www. youtube. com/watch? v=6uurKbgK8eg& t=272s Kyosho Inferno VE Karakteristike: Kompatibilan sa većinom delova serije 7.5 Heavy Duty Spiral Cut Ring/ Pinion Podesive spojnice Front and Rear Molded Chassis Braces Nova super aerodinamična šasija Die-Cast Postolje motora čelični pnijoni urađeni na CNC Prednje univerzalno pogonsko vratilo EZ Gear Mesh Motor Mount Team Orion R8 ESC Sistem Center Drive Shaft Guard Super Deans Plugs 10 Gauge Wire Anodized Aluminum Shock Caps and Spring Adjusters 17mm Wheel Hubs Zadnji , centralni i prednji diferencijal Real Time 4WD Syncro 2.4GHz - Stilizovani FHSS 2.4GHz rc sistem sa dual rate funkcijom je ugrađen Inferno VE. takođe i 4 channel receiver. KS-200 Servo velikog obrtnog momenta sa metalnim zupčanicima New Threaded Big Bore Shocks -Uljni veliki amortizeri -su standardni i mogu da podnesu i najteze terene! Točkovi velikog prečnika - Novi VE Je opremljen sa velikim i snažnim točkovima kao MP9. Nove Kyosho gume - Nove micro-square pattern Su ugrađene i obezbeđuju vam odlično prijanjanje i na duge staze. Flexibility & Rigidity - Composite torque rods in front and rear deliver optimal flexibility and rigidity along the chassis, increasing the effectiveness of the suspension for greater traction and consistent handling. kuglični ležajevi - Šasija je kompletno opremljena kugličnim lezajevima radi bolje efikasnosti. 4WD - 4WD šasija sa tri diferencijala Nova ramena - Nova deblja ramena daju veću čvrstoću već robusnoj šasiji. Blatobrani - Blatobrani na zadnim ramenima i osovinama su standardni , Svi aspekti Inferno VE Su pažljivo razmatrani radi boljih trkačkih karakteristika. Kyosho Inferno VE motor: Vortex Experience B/L Motor: 550 Size Motor 2050 KV Continuous Current: 85A Peak Currenty: 160A Max RPM 60,000 5mm Heavy Duty Shaft Sensorless Cooling Fins Vortex Experience R ESC: Sensorless Brushless Only* Kompatibilan sa 6-12 Cells (NiMh) and 2S - 4S (Lipo) BEC Voltage 6V BEC Current 3A Continuous Max Current: 120A Peak Current: 160A Over Input Voltage Protection (Over 4S) Low Voltage Cutoff is programmable (Auto Detect 3.0Vper. Cell) Thermal Protection at 96c Dimenzije (WxL) 54x36.3mm Težina:109g Komplet sadrži: Sklopljenu šasiju Ofarbano model Team Orion Vortex 8 Motor Team Orion R8 ESC Syncro FHSS 2.4GHz RC Sistem Cross Ključ Potrebno za korišćenje: AA- Baterije x4 7.2NiMh Stick Pack (3300mAh or higher) w dean plugs 1 or 2 pks 2S- 1P Lipo with deans plugs 1 or 2 packs 3S- 1P Lipo with deans plugs 1 pack only* Odgovarajući punjač Tehnički podaci: Scale: 1/8th Dužina: 496mm (19.52in) Širina: 307mm (12.08in) Visina: 189mm (7.4in) Međuosovinsko rastojanje: 328mm (12.9in) Prenosni odnos: 13.2:1 Težina: 3,550 Motor: Team Orion Vortex 2050kv Uz ovaj proizvod preporučujemo sledeće baterije: https: //rcshop. rs/proizvod/gens-ace-6750mah-70-150c-14-8v-4s1p-lipo/ https: //rcshop. rs/proizvod/gens-ace-5000mah-50-100c-14-8v-4s1p-lipo/ www. kyoshoeurope. com

950,- RSD
Niš
Detaljnije
Silikonsko ulje za diferenciale 60mL Orion

Silikonska ulja za diferenciale na modelima. Na stanju su ulja sledećih gustina: 1000 2000 3000 4000 5000 6000 7000 8000 10000 Sva ulja su nova u originalnom pakovanju. Za svaki kupljeni prouizvod dobijate fiskalni račun.

990,- RSD
Niš
Detaljnije
Silikonsko ulje #700 (80ML) AKA

Kupite opremu i modele na rate. Do 12 jednakih mesecnih rata BEZ KAMATE kreditnim karticama banke intese za online kupovine.

6.500,- RSD
Niš
Detaljnije
Flat kabl za Phantom 3 Standard

Originalni Flat kabl za phantom 3 Standard. Ovaj kabl se nalazi u stabilizatoru i povezuje kameru i motore stabilizatora sa centralnom jedinicom koja upravlja njima.

76.990,- RSD
Niš
Detaljnije
DJI Spark Fly More Combo - Sunrise Yellow

Kupite opremu i modele na rate. Do 12 jednakih mesecnih rata BEZ KAMATE kreditnim karticama banke intese za online kupovine. rcshop. rsDJI Spark Fly More Combo - Sunrise Yellow - DOSTUPAN I U DRUGIM BOJAMA DJI Spark Fly More Combo - Sunrise Yellow potpuno novi, mini dron koji staje na dlan vaše ruke. Brzo poletanje Sa opcijom prepoznavanja lica , DJI SPARK Fly More Combo Lava Red poleće iz vaše ruke tako što vas prepoznaje. (1)Poleti i ostaje da lebdi u mestu odmah nakon nekoliko sekundi. Jednostavna kontrola Zabeležite neverovatne fotografije koristeći samo signal rukom, bez daljinskog upravljača ili mobilnog uređaja. (1) Inteligentni modovi letenja Quickshot Dozvolite da Spark snimi profesionalne snimke za vas. Quicshot vam pomaže da snimite neverovatne slike ili video zapise kinematografskim sadržajem. ROCKET – poleće sa kamerom usmerenom na dole. DRONIE – Leti unazad i nagore sa kamerom zaključanom na vaš subjekt. CIRCLE – Kruži oko subjekta. HELIX – Leti nagore i spiralno oko subjekta. Tapfly U tapfly modu, samo predvidite snimak i DJI SPARK Fly More Combo Lava Red će ga snimiti za vas. Dodirnite ekan na vašem telefonu , i Spark uz pomoć „ Vision technology“ sistema odleteti tačno tamo gde se dodirnuli prstom na ekranu i pritom izbegavati prepreke na koje naiđe. Smer - nastavite let jednostavnim dodirom prsta na ekranu. Kordinate - Dodirnite ekran i Spark ce otići na te kordinate , dok će zadržati konstantnu visinu. ActiveTrack Sa ActiveTrack DJI Spark automatski prepoznaje objekte različitih oblika i veličina, zatim ih prati prema tome šta su ( biciklista, trkač) i prema brzini kojom se kreću. Ovaj mod čini praćenje mnogo lakšim i pouzdanijim. Postoje dva moda Trace i Profile. Trace – prati subjekat spreda, otpozadi ili kruži oko njega. Profile - Prati subjekat iz njegovog profila. Pokreti rukom Jednostavni pokreti rukom omogućavaju vam da slikate selfije. Sa modom kontrola dlanom možete kontrolisati kretanje Spark-a, tako da ako želite možete ostaviti vaš daljinski ili telefon kod kuće. Selfiji – podignite vaše ruke, mahnite ili napravite kadar vašim prstima i spark će vas slikati. Kontrola dlanom – Spark može pratiti vaše pokrete rukom i poleteti ili sleteti na vaš dlan. (1) Više modova za snimanje Spark je zadržao sve prethodne modove snimanja DJI dronova, a pritom je dodao i dva nova: Pano i ShallowFocus. Pano – Spark slika vertikalnu ili horizontalnu panoramu a pritom automatski sam podešava gimbal i pravac. ShallowFocus – Spark koristi 3D vizuelnu tehnologiju da bi stvorio fotografije sa plitkom dubinom u polju. HD Wi-Fi video prenos Leti dalje, vidi više. Inovativna HD Wi-Fitehnologija vam omogućuje video prenos u rezoluciji od 720p sa razdaljine do 2km. Ostani u vazduhu Vreme leta bez kompromisaČak i sa svim Sparkovim inteligentnim mogućnostima vreme leta nije umanjeno. Ostaje u vazduhu do 16 minuta sa skroz napunjenom baterijom, i snima vise fotografija. FPV Let Prebacite ga na sport mod i oslobodite Sparkovu brzinu. Kada je u sport modu gimbal automatski prelazi u FPV mod, tako da se kamera krece onako kako letite. Ako želite da unapredite vaše FPV iskustvo obezbedite sebi par DJI googles i vidite svet drugačije. Autonomija letenja Sparkov sistem autonomije letenja uključuje glavnu kameru, sistem vizuelnog pozicioniranja(VPS), 3D sistem očitavanja, dual-band GPS, visoko preciznu inercionu jedinicu za merenje i 24 moćna jezgra. Ovo omogućuje Sparku da lebdi precizno bilo gde sa VPs podrškom do 30m, primeti prepreke na razdaljini od 5m i sleti bezbedno. Povratak kući Kao i sve prethodne DJI letelice, Spark može da se vrati sam na tačku poletanja uz pomoć GPS signala. Ako je baterija pri kraju, gubi signal ili pritisnete taster za povratak kući, Spark se vraća na tačku sa koje je poleteo i pritom izbegava prepreke. Njegova donja kamera snima okolinu tačke sa koje je poleteo i koristi ih kao reference pri povratku radi bezbednog sletanja. Zaštita u letu DJI GEO sistem vas obaveštava tamo gde dron leti o nivou opasnosti kao npr. Blizina stadiona. Aerodroma itd. To obezbeđuje bezbedan , siguran i odgovoran let. Inteligentna baterija DJI SPARK Fly More Combo Lava Red koristi LiPo bateriju visokog kapaciteta radi optimalnih performansi. Ima 12 zastitnih funkcija radi bezbednijeg leta. I na kraju Sparkova baterije radi kalkulaciju i procenjuje koliko još možete da letite i kada je vreme da se bezbedno vratite kući.

78.990,- RSD
Niš
Detaljnije
DJI Spark + Daljinski upravljač

Kupite dron na rate. Do 12 jednakih mesecnih rata BEZ KAMATE kreditnim karticama banke intese za online kupovine. Paket DJI Spark Alpine white + daljinski upravljačUkoliko vam ne treba ceo Combo, možete kod nas kupite Spark sa daljinskim upravljačem po akcijskoj ceni. Za više informacija pozovite

4.500,- RSD
Niš
Detaljnije
Servo HD LF-20MG digital double BB-ALU (20.0KG/0.16SEC)

Kupite opremu i modele na rate. Do 12 jednakih mesecnih rata BEZ KAMATE kreditnim karticama banke intese za online kupovine.

Dugogodišnje iskustvo našeg tima na polju snimanja i vdeo produkcije upoznalo nas je sa problemima sa kojima se ekipe susreću na terenu. Ovo iskustvo pomaže nam da razumemo Vaše potrebe i probleme i ponudimo onaj proizvod koji bi ubrzao, olakšao i unapredio proces nastajanja i kvalitet video materijala.
Upotreba dronova u drugim granama, kao što su poljoprivreda, industrija, arheologija, rudarstvo, civilna zaštita, spasilačke akcije i nadziranje terena postala je realnost. Naša ekipa je uspešno odgovarala na mnoge zahteve klijenata iz ovih oblasti. Upravo ovo iskustvo može Vam pomoći da zajedno odaberemo pravo rešenje za Vaše potrebe.
Ukoliko imate zahteve a ne znate kako da ih ispunite, kontaktirajte nas i mi ćemo u najkraćem roku izaći sa kvalitetnim rešenjima.
Prijavite se na newslatterkako biste primali mail sa novim proizvodima i akcijama