Star Travel
AdresaCara Dušana 54-72, lok. 6
OpštinaNiš
Telefon018/246-100
Svi mi zaslužujemo STvARno savršen odmor

Turistička agencija i menjačnica STAR TRAVEL, osnovana je 19. novembra 2012. godine kao turistička agencija – posrednik u prodaji turističkih aranžmana i usluga sa ciljem da na jednom mestu objedini sve aktuelne turističke usluge kako bi klijenti agencije u potpunosti doživeli „stvarno savršen odmor“ što ujedno predstavlja i moto same agencije.

Pozovite 018/246-100
  • Oglasi
  • O marketu

Filteri

Sortiraj:
15 30 50 100
Kontakt
Detaljnije
Evropski gradovi - Stokholm i Helsinki

Osetite čari severa Evrope. U ponudi turističke agencije Star travel nalazi se i putovanje na sever Evrope. Posetite Skokholm i Helsinki i uverite se zasto ih smatraju jednim od najlepsih gradova Evrope. Oduševice vas mesavina tradicionalnog i modernog i pozelećete da se vratite što pre. Stokholm, glavni i najveći grad Švedske sa starim gradskim jezgrom koje datira iz 13. veka, veoma lepe arhitekture. Izgrađen je na 14 ostrva i kažu da gotovo 1/3 površine grada zauzima voda, tj Baltičko more i jezero Malaren. Grad opuštene atmosfere, krcat muzejima i domaćin ceremonije dodele Nobelove nagrade. Glavni turistički deo, tj deo koji vredi videti je većinom skoncentrisan u centralnom delu grada – pa se pešaka ali i uz korišćenje dobro organizovanog prevoza, sve da videti za par dana. Aranžman podrazumeva avionski prevoz iz Niša, 2 noćenja u Stokholmu , 2 noćenja na brodu i jednodnevni obilazak Helsinkija. Za detaljnije informacije pozovite 018/246-100 ili posetite sajt www.startravelnis.rs

Kontakt
Detaljnije
Borovec Zima 2019/2020

Borovec je moderan ski centar, smešten na najvišoj planini Balkana – Rili (2.925 m). Na severnim obroncima jedne od najlepših evropskih planina, na nadmorskoj visini od 1.350 metara, u gustoj borovoj šumi, Borovec posetiocima nudi idealne uslove za odmor tokom cele godine. Fantastični skijaški tereni, moderne žičare i ski liftovi, kao i veliki broj snežnih topova, učinili su Borovec jednim od najpopularnijih ski centara u Jugoistočnoj Evropi. Udaljen je svega 75 km od Sofije, 235 km od Niša i 475 km od Beograda.

Kontakt
Detaljnije
Pamporovo Zima 2019/2020

Pamporovo je skijalište u južnoj Bugarskoj u koje ćete se sigurno zaljubiti… Nalazi se na obroncima južnih Rodopa, na nadmorskoj visini od 1620m u pokrajini Smoljan. Od Sofije je udaljeno 240 km, od Plovdiva 80 km, a od Egejskog mora vazdušnom linijom oko 65km. Klima je blaga sa mediteranskim uticajem i Pamporovo, sa oko 300 sunčanih dana i oko 150 dana pod snegom u toku godine ima idealne uslove za skijanje ili odmor. Tokom januara, prosečna temperatura je oko 3 stepena, što pogoduje debljini snežnog pokrivača od 140 do 150 cm tokom cele sezone.

Kontakt
Detaljnije
Avio karte za ceo svet

Agencija STAR TRAVEL se od samog početka bavi prodajom avio karata za sve evropske i svetske destinacije. Kod nas možete naći avio karte svih poznatih svetskih avio kompanija kao i avio karte popularnih niskobudžetnih - low cost avio kompanija. Niški aerodrom Konstantin Veliki u poslednje vreme postao je veoma popularan aerodrom za letove sa niskobudzetnim avio-kompanijama Wizz air i Ryanair, čije su cene karata više nego pristupačne i popularne. Sve je više putnika sa severa Srbije, kao i iz zapadnih krajeva zemlje. Ove dve kompanije sa Niškog aerodroma trenutno lete na sledećim destinacijama: Bazel, Berlin, Stokholm, Dizeldorf, Dortmund, Malme, Memingen, Milano i Bratislava. Pored njih sa Niškog aerodroma leti i avio kompanija Swiss air, za Cirih. Zbog svoje veoma popularne cene, letovi sa Niškog aerodroma predstavljaju idealnu opciju za sve putnike širom Srbije, naročito imajući u vidu to da do Niša i Niškog aerodroma postoji veoma dobra konekcija i prevoz iz drugih mesta i gradova Srbije.

Kontakt
Detaljnije
Halkidiki Sitonia, LETO 2020

Sitonija - Drugi prst polustrva Halkidiki, smešteno između Kasandre i Atosa. Opkoljeno zalivima Egejskog mora ovo poluostrvo se po razuđenosti svoje obale dosta razlikuje od ostatka Halkidikija. Na Sitoniji ćete naći najlepše uvale, stenovite i izolovane plaže, skrivena mesta, netaknutu prirodu... Sve ono što čini pravu morsku divljinu. Sela koja su neposredno u blizini obala će vas očarati svojim živopisom. Kristalno čisto more je osnovna karakteristika Sitonije. Bez prevelike gužve i buke ćete uživati u svakom danu odmora na ovom grčkom biseru. Sitonija je kao stvorena turiste koji vole aktivan odmor. Sitonija se nalazi na rasksrnici Halkidikija. S obzirom na geografski položaj sa Sitonije je dostupan Solun, Kasandra i Atos. Dakle, ukoliko ste raspoloženi za obilazak celog Halkidija, Sitonija je najbolja polazna tačka

Kontakt
Detaljnije
Halkidiki Kasandra, LETO 2020

Na samo jedan sat vožnje od Soluna naići ćete na pravi raj, zlatne pesčane plaže, slikovite zalive, tradicionalna sela, mala ostrva i skrivene uvale, brdašca prekrivena borovinom, mediteransku klimu i veličanstvenu prirodnu lepotu... naići ćete na poluostrvo Halkidiki. Prvobitno je bio dom džinovima, neprijateljima bogova sa Olimpa, dok pećina u Petraloni svedoči o životu na ovom području još iz perioda pre 700.000 godina. Ime je dobio po gradu Halkidi, glavnom gradu države Eritrejaca koji su se ovde naselili u 7. veku pre nove ere. Čine ga tri kraka (Kasandra, Sitonija i Atos) koja poput koplja duboko zalaze u vode Egejskog mora, nastala kada je Posejdon bacio svoj trozubac i poluostrvo podelio na tri dela.

Kontakt
Detaljnije
Olimpijska Regija, LETO 2020

Osim prirodnih lepota, obale, kristalno čiste vode, fascinantnih plaža i bogate vegetacije, kao i moderne turističke infrastrukture, Pieria sa ponosom ističe svoje veličanstvene kulturne i arheološke spomenike kao sto su Dion, Pydna i Platamonas. Naziv Pieria potiče od drevnog plemena Pieres i drevne zemlje Pieris. Ona je takođe i dom planine Pierus - dom Orfeja i muza kao i planine Olimp najviše planine - prestola drevnih grčkih bogova. Bogovi sa Olimpa su postavili samo tri boje na svojoj paleti: plavu za more, zelenu za planine i zlatnu za plaže

Kontakt
Detaljnije
Wellness & Spa 2019

Pojam wellness označava fizičku, psihičku i duhovnu ravnotežu. Dakle, do wellnessa kao stila života možemo doći samo ukoliko prihvatimo zdrave i kvalitetne načine življenja. Ono što je kod wellness filozofije važno, jeste činjenica da ona počiva na tradicionalnim metodama, koje su u iste svrhe primenjivane još u antičko doba, a dopunjena je savremenim načinima opuštanja i relaksacije. Nije važno da li je proleće, leto, jesen ili zima. Nije važno ni da li ste uspeli da dobijete duži odmor. Dovoljan je samo produženi vikend i spremnost na potpuno opuštanje. Na vama je samo da odaberete hotel koji sadržajima može ispuniti sve vaše kriterijume, a u našem okruženju imate zaista odličan izbor. Savremeno doba donosi nam inovacije, razne prečice i olakšice, moderne načine prevazilaženja prepreka, ali i sve brži životni tempo. U toj žurbi, često gubimo kontrolu nad vremenom i ne shvatamo kako nam je zapravo samo malo dovoljno da bismo se osećali bolje. Umor, stres, nedovoljno snage za sve što vas očekuje postale su nezaobilazne kategorije - Wellness & Spa odmor idealan je način da za samo par dana obnovite svoju energiju i povratite elan. Uživajte u najboljim Wellness i Spa centrima u okruženju!

Kontakt
Detaljnije
Evropski Gradovi, Jesenja Putovanja 2019

Doživite evropske metropole na najbolji način. Putujte i posetite najlepše evropske gradove kao što su Budimpeša, Beč, Pariz, Venecija, Prag, Milano, Solun, Berlin, Malme, Madrid, Rim, Barselona i još mnogo drugih destinacija.

Kontakt
Detaljnije
Regija Sv.Djordja, LETO 2020

Regija Svetog Djordja se nalazi u istočnom delu Grčke, izmedju jezera Volvi i zaliva Strimonikos. Regija je dobila ime po jezeru Volvi koje se proteže gotovo duž čitave regije. Popularna letovališta u ovom delu severne Grčke, koji se graniči sa Halkidikijem, su Stavros, Asprovalta i Nea Vrasna. Ova letovališta smeštena su u zalivu Strimonikos, koji se naziva i draguljem Makedonije. Zbog moderne mreže saobraćajnica i novog auto puta, do njih se dolazi veoma brzo, i lako su dostupna

Kontakt
Detaljnije
Evropski Gradovi, Novogodisnja Putovanja 2019/2020

Budimpešta je mađarska prestonica i najveći grad u Mađarskoj sa više od 1,75 miliona ljudi. Nalazi se na severu, u dolini okruženoj Alpima, Karpatima i južnoslovenskim planinskim vencima, što objašnjava prisustvo mnogih termalnih izvora. Grad deli reka Dunav na dva dela, Budim na desnoj obali i Pešta na levoj obali reke. Jedan na uzbrdici, a drugi u ravnici.

Kontakt
Detaljnije
Epir Apartmani, LETO 2020

Grčka regija Epir je jedna od 13 regija u Grčkoj, smeštena na severozapadu zemlje. Epir je planinska oblast (regija) koja pokriva površinu preko 9 hiljada km2 na severozapadu Grčke. Ima oko 350.000 stanovnika, a glavni grad je Janjina. Sa istoka zaštićen gorostasnim planinskim vencem Pinda i mnogobrojnim vrhovima Panaetolikona, Epir je regija sa velikim brojem plantaža pomorandže i limuna, koje okružuju zaliv Anvakikos. Najpoznatiji gradovi oblasti su Janjina, Artaparge i Igumenica. Reljef u periferiji Epir uglavnom čine stene i planine. Na istoku od Epira je planina Pind. Klima u Epiru je uglavnom alpska. Vegetacija se sostoji uglavnom od žbunastog rastinja a fauna predstavljena medvedima, vukovima, lisicama, srnama i risovima.

Kontakt
Detaljnije
Kopaonik, Zima 2019/2020

Planina Kopaonik smeštena je u južnom delu Srbije, sa zapadne strane oivičena dolinom Ibra, sa južne Labom a na severoistoku se graniči sa slivom reka Rasina i Toplica. Upravo ovakav položaj omogućava da do Kopaonika možete doći iz pravca Brusa i Brzeća, iz pravca Jošaničke Banje ili iz pravca Raške i Rudnice . Kopaonik je naša najveća i najlepša planina, idealno mesto za odmor u toku čitave godine, sa velikim brojem raznih mogućnosti za turiste različitih interesovanja. 200 sunčanih dana godišnje bili su razlog da Kopaonik nazovu „planina sunca“ a 160 snežnih dana u toku godine učinile su ga centrom zimskog turizma i jednim od najposećenijih ski centara naših i stranih turista.

Kontakt
Detaljnije
Bansko Zima 2019/2020

Bansko je najmlađi i najrazvijeniji ski centar u Bugarskoj. Poseduje odlične uslove za sve zimske sportove. Bansko ima preko 70 km staza opremljenih brojnim topovima za veštački sneg. Sezona skijanja traje od polovine decembra do sredine aprila a snežni pokrivač dostiže srednju visinu od 143cm. Skijalište se prostire od 960m-2600 m n.v. Skijalište čine dve oblasti: Čalin Valog (1.100-1.600 m) i Šiligarnika (1.700-2.600 m), od grada udaljene oko 10 km. Sa gradom ih povezuje moderna gondola koja, za 20 minuta vožnje, skijaše dovodi do srca skijališta. Najčuvenija je ski staza Tomba, crne kategorije sa dužinom od preko 2,5 km, a nezaboravan događaj predstavlja neprekidan spust u dužini od 16 km od vrha Todorka do početne stanice gondole.

Svi mi zaslužujemo STvARno savršen odmor

Turistička agencija i menjačnica STAR TRAVEL, osnovana je 19. novembra 2012. godine kao turistička agencija – posrednik u prodaji turističkih aranžmana i usluga sa ciljem da na jednom mestu objedini sve aktuelne turističke usluge kako bi klijenti agencije u potpunosti doživeli „stvarno savršen odmor“ što ujedno predstavlja i moto same agencije.

Pozovite 018/246-100
Prijavite se na newsletterkako biste primali mail sa novim proizvodima i akcijama
Zatvori