Vabsonic
AdresaOtona Župančića 10
OpštinaNiš
Telefon065 3333364
Mi smo porodična radnja koja se bavi proizvodnjom električnih uređaja. Kako su kvalitetom i pouzdanošću naši uređaji osvajali tržište, zadobijali smo i poverenje kupaca. U skladu sa zahtevima kupaca i tržišta, ulagali smo u razvoj uređaja i sada se možemo pohvaliti širokom paletom naših proizvoda.
2012. godine otpočeli smo razvoj ultrazvučne kade koji je uspešno realizovan 2013. godine. Sada se možemo pohvaliti činjenicom da smo jedna od par firmi na prostoru Balkana koja se bavi proizvodnjom ultrazvučnih kada i ultrazvučnih kadica. U razvoj svakog našeg uređaja uloženo je mnogo vremena i truda uz angažovanje eminentnih diplomiranih inžinjera bivše Elektronske industrije i Mašinske industrije Niš.
Tokom 2017. godini, otpočeli smo razvoj koncentrovanih deterdženata za ultrazvučne kade, odnosno za ultrazvučno pranje raznih predmeta. Do danas, mnogo klijanata nam se obratilo sa zahtevima za deterdžentima različite namene. Sada, u svojoj paleti deterdženata imamo više od deset proizvoda koji se koriste u mnogim proizvodnim i uslužnim delatnostima u firmama na teritoriji R. Srbije. Svi naši deterdženti su atestirani i bezbedni.
Svaki naš proizvod odlikuje se sledećim karakteristikama:
izuzetno kvalitetan,profesionalan,bezbedan i jednostavan za rukovanje,pouzdan,prepoznatljiv dizajn,garancija,tehnička podrška i svi naši uređaji proizvedeni su u skladu sa srpskim standardima I propisima koji regulišu ovu oblast proizvodnje.
  • Oglasi
  • O marketu

Filteri

15 30 50 100
1.200,- RSD
Niš
Detaljnije
Čišćenje benzinskih dizni i regulatora pritiska

Ultrazvučno čišćenje benzinskih dizni, regulatora pritiska i EGR ventilaPrema potrebama tržišta, a imajući u vidu da smo proizvođači uređaja za ultrazvučno čišćenje elektromagnetnih benzinskih dizni - injectora; da imamo najsavremeniju opremu, višegodišnje iskustvo i sva potrebna stručna znanja, fizičkim i pravnim licima pružamo i usluge testiranje i čišćenje benzinskih dizni - injectora. Uslovi pružanja usluge: - naručilac usluge lično ili brzom poštom dostavlja elektromagnetne benzinske dizne - inectore demontirane sa vozila (NE vršimo demontažu i montažu delova sa vozila); - dizne moraju biti adekvatno upakovane kako bi se izbegla mogućnost oštećenja u transportu (ne snosimo odgovornost za oštećenja nastala u transportu od narčioca usluge do nas) i - usluga se pruža u roku od 24 časa od prijema dizne. Cena usluge ultrazvučnog čišćenja i testiranja benzinskih dizni: 1-4 dizne 1.200, -5-6 dizni 1.600, -7-8 dizni 1.800, -Regulator pritiska 1.200, -Testiranje dizni 800, -

43,- EUR
Niš
Detaljnije
Tester lambda sondi i MAF senzora - DTLSM

Brzo i lako testiranje *** Proizvedeno u Srbiji *** 5.000 din Digitalni tester VAB DTLS M-3 namenjen je za ispitivanje ispravnosti svih vrsta lambda sondi 02S (cirkonijumskih i titanijumskih) motornih vozila i MAF senzora koji koriste objedinjenu masu automobila, kao i za određivanje i podešavanje odnosa smese pogonskog goriva i vazduha (siromašna, optimalna ili prezasićena), naročito kod benzinskih motora sa koji kao pogonsko gorivo koriste LPG-TNG. Tester je kompatibilan za ispitivanje lambda sondi sa 1,2,3,4 i 5 pinova, sa ili bezgrejača. Na displeju od 10 led dioda prikazuje se vrednost napona signala lambda sonde ka ECU, na osnovu koga se utvrđuje ispravnost sonde, kao i odnos smese goriva i vazduha. Uređaj je potpuno bezbedan i jednostavan za rukovanje. Ne postoji mogućnost oštećenja senzora koji se testira. Ne poseduje autonomno napajanje već se direktno povezuje na bateriju automobila dok automobil radi.

4.100,- RSD
Niš
Detaljnije
Sredstvo za odmašćivanje ultrazvučno - koncentrat 5 litra

*** Proizvedeno u Srbiji *** DURcleaner, proizvod naše firme, je koncentrovano sredstvo za ultrazvučno odmašćivanje - čišćenje delova motora sa unutrašnjim sagorevanjem. Razblažuje se u odnosu 1:10 do 1:15 (u zavisnosti od stepena zaprljanosti delova). DURcleaner je posebno pogodan za čišćenje: karburatora, EGR ventila, delova dizel pumpi visokog pritiska, delova izrađenih od čelika, nerđajućeg čelika, bakra, legura aluminijuma, mesinga, plastike i gume, kao i za ultrazvučno pranje mašinskih delova i filtera koji su izloženi motornim, mašinskim, hidrauličnim i drugim uljima i mazivima. DURcleaner je vrlo jak koncentrat aktivnih supstanci, posebno razvijen za ultrazvučno čišćenje - pranje. U skladu sa svojom specifičnom namenom, ne umanjuje prostiranje ultrazvučnih talasa i obezbeđuje maksimalni učinak ultrazvučnog pranja. Korišćenjem DURcleaner za ultrazvučno pranje, uklanjaju se ostaci masnoća i tvrdokornih masnih naslaga sa delova i sklopova agregata automobila, motocikala, bicikala, motornih kosačica, trimera, poljoprivrednih i dr. mašina. Cena: 1L. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .1000 dinara 3L. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .2550 dinara 5L. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .4100 dinara

3.250,- RSD
Niš
Detaljnije
DPF FLASH cleaner za pranje vodom pod pritiskom 3 L

*** Proizvedeno u Srbiji *** Diesel Particulate Filter ili skraćeno DPF je filter čađi savremenih dizel motora. Naslage čađi u DPF filteru nastaju kao posledica nekompletnog sagorevanja dizel goriva u motoru, a pre svega prilikom vožnje automobila u gradu. Kod redovnog korišćenja vozila regenerizacija DP filtera se radi na svakih 1000 km. Kada se filter prezasiti naslagama čađi dolazi do zapušenja, smanjenja protoka izduvnih gasova, što dovodi do povećanog pritiska u izduvnom sistemu, gubitka snage motora, aktivacije moda ograničenog broja obrtaja motora i oštećenja drugih sklopova motora. DPF FLASH cleaner je vrlo jak koncentrat aktivnih supstanci, posebno razvijen za čišćenje DPF filtera u uređajima za pranje vodom pod pritiskom. Korišćenjem DPF FLASH cleaner-a za pranje vodom pod pritiskom, efikasno se uklanjaju naslaga čađi i drugih nećistoća sa delova i sklopova Diesel Particulate Filtera koji su izrađeni od kompozitnih meterijala, keramike, silicon karbida i metalnih vlakana. UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Sa jedne strane fizički zapušite DPF filter, a sa druge strane u DPF Filter sipajte 0,5 litara koncentrovanog deterdženta DPF FLASH cleaner. U zavisnosti od zapremine DPF filtera, dodajte 3 do 5 litara vode čija je temperature od 50 do 70 stepeni dok se DPF filter ne napuni rastvorom. Sačekajte 30 minuta, a nakon uklanjanjem čepa ispustite rastvor iz DPF filtera. Nakon ovog tretmana DPF filter je spreman za priključivanje na uređaj za pranje DPF filtera vodom pod pritiskom. UPOZORENJE: DPF FLASH cleaner je namenjen isključivo za čišćenje DPF filtera koji je demontiran sa vozila. Ne sme se sipati u rezervoar automobila ili u motor! Ako niste sigurni da je proizvod bezbedan za materijal koji čistite, isprobajte na malom delu površine. Izbegavati kontakt sa kožom, sluzokožom i očima. Može izazivati teške opekotine kože i oštećenje oka. Čuvati van domašaja dece. Nositi zaštitne rukavice, zaštitnu odeću, zaštitne naočari i zaštitu za lice. Cena: 1L . . . . . . . . . . . . . . . . 1.300 dinara 3L. . . . . . . . . . . . . . . . 3.250 dinara 5L. . . . . . . . . . . . . . . . 5.100 dinara10L . . . . . . . . . . . . . . 10.000 dinara

650,- EUR
Niš
Detaljnije
Tester i ultrazvučni čistač benzinskih dizni PS-19

*** Proizvedeno u Srbiji ***Cena: 76.600,00 dinNovi, unapređeni model - PS 19, uređaj za testiranje i ultrazvučno čišćenje benzinskih dizni- injectora je profesionalni uređaj, proizvod naše firme, jednostavan za rukovanje, potpuno autonoman i bezbedan, namenjen profesionalnoj upotrebi u autoservisima i omogućava testiranje funkcionalne ispravnosti i ultrazvučno čišćenje benzinskih dizni. Uređaj se prodaje bez ultrazvučne kade! Tester i ultrazvučni čistač benzinskih dizni - injectora je profesionalni uređaj koji je jednostavan za rukovanje, potpuno autonoman i bezbedan, namenjen profesionalnoj upotrebi u autoservisima i omogućava testiranje funkcionalne ispravnosti i ultrazvučno čišćenje benzinskih dizni MPI i mono point sistema. Testiranje funkcionalne ispravnosti dizni sprovodi se kroz sledeće faze: test curenja (u opsegu radnog pritiska od 2 do 5 Bara), test izgleda mlaza dizni i test količine protoka tečnosti kroz dizne u jedinici vremena. Test količine protoka dizni vrši se pri opcionoj simulaciji rada motora u opsegu od 800 do 6000 o/min, dužini trajanja impulsa od 1 do 18 ms i u zavisnosti od potrebe, uređaj pruža mogućnost testiranja od jedne do četiri dizni istovremeno. Uređaj je opremljen pumpom i elektronskim regulatorom pritiska kojim korisnik podešava radni pritisak tečnosti u sistemu u opsegu od 2 do 5 Bara. Poseduje konektore i kablove za povezivanje dizni preko kojih se vrši pobuda dizni za vreme testiranja i ultrazvučnog čišćenja. Pozadinsko led osvetljenje sa regulacijom ugla osvetljena pruža lakše uočavanje izgleda mlaza dizni. Nakon testiranja dizni automatski se vrši pražnjenje kalibrisanih menzura. Magistrala je izrađena od mesinga koja je na creva povezana brzim spojnicama, a svi materijali su pocinkovani. Uređaj je izrađen od kvalitetnog čeličnog lima koji je zaštićen od korozije elektrostatički nanetom plastifikacijom. Komplet uređaja čine i mesingani reduciri za povezivanje gotovo svih vrsta dizni evropskih i japanskih proizvođača. Na komandnoj tabli uređaja odštampano je uputstvo za rukovanje uređajem. Postupanjem u skladu sa navedenim procedurama omogućava se laka obuka i rukovanje uređejem, odnodno jednostavno rukovanje uređajem i od strane manje upućenih lica. Kako se bavimo i proizvodnjom ultrazvučnih kada, postoji mogućnost isporuke uređaja sa različitim modelima ultrazvučnih kadica iz naše ponude, u zavisnosti od vaše potrebe. Garancija na uređaj je 2 godine. Ovaj uređaj je proizvod naše firme. Uz kupljeni proizvod dobijate račun, garanciju i detaljno uputstvo za rukovanje.

1.200,- RSD
Niš
Detaljnije
Čišćenje benzinskih dizni i regulatora pritiska

Ultrazvučno čišćenje benzinskih dizni, regulatora pritiska i EGR ventilaPrema potrebama tržišta, a imajući u vidu da smo proizvođači uređaja za ultrazvučno čišćenje elektromagnetnih benzinskih dizni - injectora; da imamo najsavremeniju opremu, višegodišnje iskustvo i sva potrebna stručna znanja, fizičkim i pravnim licima pružamo i usluge testiranje i čišćenje benzinskih dizni - injectora. Uslovi pružanja usluge: - naručilac usluge lično ili brzom poštom dostavlja elektromagnetne benzinske dizne - inectore demontirane sa vozila (NE vršimo demontažu i montažu delova sa vozila); - dizne moraju biti adekvatno upakovane kako bi se izbegla mogućnost oštećenja u transportu (ne snosimo odgovornost za oštećenja nastala u transportu od narčioca usluge do nas) i - usluga se pruža u roku od 24 časa od prijema dizne. Cena usluge ultrazvučnog čišćenja i testiranja benzinskih dizni: 1-4 dizne 1.200, -5-6 dizni 1.600, -7-8 dizni 1.800, -Regulator pritiska 1.200, -Testiranje dizni 800, -

255,- EUR
Niš
Detaljnije
Ultrazvučna kada 3 litra zapremine

*** Proizvedeno u Srbiji *** cena: 30.000,00 din - Uređaj za profesionalnu upotrebu - Ultrazvučna kadica "SB 3L D " je profesionalni uređaj širokog spektra primene. Uređaj je namenjen profesionalnim korisnicima u mnogim proizvodnim i uslužnim delatnostima. Pre svega, ultrazvučno čišćenje predstavlja ekonomičan, efikasan i ekološki prihvatljiv metod čišćenja-pranja. Ultrazvučnim čišćenjem se podjednako dobro čiste svi instrumkenti, alati, delovi, sklopovi, kanali, dizne i sva nepristupačna mesta. U automehaničarskim servisima pogodna je za pranje dizni, step motora, EGR ventila, manjih karburatora i svih drugig zaprljanih sklopova koji fizički mogu da stanu u nju. Navedena ultrazvučna kadica je zapremine 3litra, ukupne snage 340W, od čega je snaga ultrazvučnog generatora 240W, a snaga grejača 100W. Unutrašnje dimenzije posude su 240mm × 135mm × 100mm (D × Š × V). Uređaj je opremljen i tajmerom u opsegu od 1 do 30 minuta sa automatskim isključivanjem. Uređaj je proizvod naše firme. Uz kupljeni proizvod dobićete račun, garanciju i detaljno uputstvo za upotrebu. Preporučena srestva za pranje: INcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje dizni. DURcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje delova motora sa unutrašnjim sagorevanjem. GScleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje nakita od zlata, srebra. . . DPFcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje DPF filtera PCBcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje PCB štampanih pločica CALcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno skidanje kalcijum karbonata - kamenca Razblažuju se destilovanom ili dejonizovanom vodom u razmeri od 1:10 do 1:15 u zavisnosti od stepana zaprljanosti delova kojima je potrebno čišćenje. Sve navedene proizvode možete videti u našoj ponudi

332,- EUR
Niš
Detaljnije
Ultrazvučna kada 6 litra zapremine - duboka

*** Proizvedeno u Srbiji*** Cena: 39.000,00 din - Uređaj za profesionalnu upotrebu - Ultrazvučna kadica "SB 6L DD" je profesionalni uređaj širokog spektra primene. Uređaj je namenjen profesionalnim korisnicima u mnogim proizvodnim i uslužnim delatnostima. Pre svega, ultrazvučno čišćenje predstavlja ekonomičan, efikasan i ekološki prihvatljiv metod čišćenja-pranja. Ultrazvučnim čišćenjem se podjednako dobro čiste svi instrumkenti, alati, delovi, sklopovi, kanali, dizne i sva nepristupačna mesta. U automehaničarskim servisima pogodna je za pranje dizni, step motora, EGR ventila, manjih karburatora i svih drugig zaprljanih sklopova koji fizički mogu da stanu u nju. Navedena ultrazvučna kadica je zapremine 4litra, ukupne snage 440W, od čega je snaga ultrazvučnog generatora 240W, a snaga grejača 200W. Unutrašnje dimenzije posude su 240mm × 135mm × 200mm (D × Š × V). Uređaj je opremljen i tajmerom u opsegu od 1 do 30 minuta sa automatskim isključivanjem. Uređaj je proizvod naše firme. Uz kupljeni proizvod dobićete račun, garanciju i detaljno uputstvo za upotrebu. Preporučena srestva za pranje: INcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje dizni. DURcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje delova motora sa unutrašnjim sagorevanjem. GScleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje nakita od zlata, srebra. . . DPFcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje DPF filteraPCBcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje PCB štampanih pločicaCALcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno skidanje kalcijum karbonata - kamencaRazblažuju se destilovanom ili dejonizovanom vodom u razmeri od 1:10 do 1:15 Sve navedene proizvode možete videti u našoj ponudi.

1.250,- RSD
Niš
Detaljnije
Sredstvo za ultrazvučno čišćenje DPF filtera 1 l koncentrat

*** Proizvedeno u Srbiji *** Ultrasonic DPFcleaner - koncentrat za ultrazvučno čišćenje Diesel Particulate Filter-a (DPF), glava motora, letvi volana, . . . Razblažuje se vodom u razmeri 1:10 ili 1:15 (u zavisnosti od stepena zaprljanosti delova). Diesel Particulate Filter ili skraćeno DPF je filter čađi savremenih dizel motora. Naslage čađi u filteru nastaju kao posledica nekompletnog sagorevanja dizel goriva u motoru, a pre svega prilikom vožnje automobila u gradu. Kod redovnog korišćenja vozila regenerizacija DP filtera se radi na svakih 10.000 km. Kada se filter prezasiti naslagama čađi dolazi do zapušenja, smanjenja protoka izduvnih gasova, što dovodi do povećanog pritiska u izduvnom sistemu, gubitka snage motora, aktivacije moda ograničenog broja obrtaja motora i oštećenja drugih sklopova motora. Ultrasonic DPFcleaner je vrlo jak koncentrat aktivnih supstanci, posebno razvijen za ultrazvučno čišćenje - pranje . U skladu sa svojom specifičnom namenom, ne umanjuje prostiranje ultrazvučnih talasa i obezbeđuje maksimalni učinak ultrazvučnog pranja. Korišćenjem Ultrasonic DPFcleaner za ultrazvučno pranje , efikasno se vrši uklanjanje naslaga čađi i drugih nećistoća sa delova i sklopova Diesel Particulate Filtera koji su izrađeni od kompozitnih meterijala, keramike, silicon karbida i metalnih vlakana. UPOZORENJE: Ultrasonic DPFcleaner je namenjen isključivo za ultrazvučno pranje DPF-a koji je demontiran sa vozila. Ne sme se sipati u rezervoar automobila ili u motor. Cena: 1L . . . . . . . . . . . . . . . .1.250 dinara; 3L. . . . . . . . . . . . . . . . 3.150 dinara i 5L. . . . . . . . . . . . . . . . 5.000 dinara.

85,- EUR
Niš
Detaljnije
Simulator rada benzinskih dizni M-02

*** Proizvedeno u Srbiji ***Cena: 10.000,00 dinDigitalni simulator rada dizni VAB M-02 je profesionalan, potpuno bezbedan, pouzdan i efikasan uređaj koji je namenjen za digitalnu simulaciju rada svih vrsta benzinskih i sekvent plinskih dizni- injectora prilikom čišćenja u ultazvučnoj kadi. Uređaj simulira rad motora u opsegu od 700 do 6000 obrtaja u minuti, pri čemu linearno raste i dužina trajanja otvorenosti dizne u jednom impulsu, i to: od 1 do 10 mili sekundi. Opremljen potenciometrom uz pomoć koga se vrši podešavanje broja obrtaja. Iznad potenciometra nalazi se indikator učestalosti impusla (led dioda) koji treperi u ritmu impulsa- obrtaja motora. Sa bočne desne strane nalaze se dva konektora SUB D15 preko kojih se, uz pomoć univerzalnih kablova, vrši povezivanje dizni. Dalji (SUB D15) konektor služi za povezivanje visoko otpornih dizni(10 do 25 oмa), a bliži za povezivanje niskootpornih dizni (1 do 10 oma). Uređaj je zaštićen od kratkog spoja brzim osiguračem, a sa zadnje strane uređaja nalazi se osigurač za 220V koji štiti trafo od kratkog spoja. Sa zadnje strane uređaja nalazi se i ventilator- kuler koji štiti elektronske komponente uređaja od pregrevanja. Tehničko rešenje digitalnog simulatora obezbeđuje bezbedan rad bez mogućnosti oštećenja uređaja i dizni i čini ga vrlo jednostavnim za rad. Postoji mogućnost dorade za upotrebu namenjenu za dizne motocikala. Uz kupljeni uređaj dobijate detaljno uputstvo, račun i garanciju. Postoji mogućnost isporuke sa više modela ultrazvučnih kadica. Garancija na uređaj je dve godine! ! ! Preporučeno sredstvo za ultrazvučno pranje dizni: INcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje dizni. Razblažuje se destilovanom ili dejonizovanom vodom u razmeri od 1:10 do 1:15 u zavisnosti od stepana zaprljanosti delova kojima je potrebno čišćenje.

85,- EUR
Niš
Detaljnije
Simulator rada regulatora pritiska - CR1

*** Proizvedeno u Srbiji *** Cena: 10.000,00 dinDigitalni simulator CR-1 namenjen je za pobudu regulatora pritiska common rail sistema prilikom čišćenja u ultrazvučnoj kadici. Simulator generiše adekvatan električni impuls prilagođenog napona, frekvencije i trajanja impulsa koji pobuđuje i omogućava da regulator pritiska radi van sklopa motora, odnosno van automobila. Ovaj uređaj je neophodan prilikom ultrazvučnog čišćenja regulatora pritiska jer omogućava da tečnost cirkuliše kroz regulator pritiska, kao i da se kanal regulatora pritiska ispuni tečnošću za čišćenje. Imajući u vidu da se ultrazvučni talasi prostiru isključivo kroz tečnosti, a ne i kroz vazduh, ukoliko regulator pritiska ne radi prilikom ultrazvučnog čišćenja, ne postiže se efekat čišćenja, odnosno kanal regulatora pritiska ostaće prljav kao i pre čišćenja. Uređaj je konstrisan tako da je vrlo jednostavan i bezbedan za rukovanje, bez mogućnosti oštećenja regulatora pritiska. Ovaj uređaj je proizvod naše firme. Garancija 2 godine. Uz kupljeni proizvod dobijate račun, garanciju i detaljno uputstvo za rukovanje. Preporučeno sredstvo za ultrazvučno pranje: DURcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje delova motora sa unutrašnjim sagorevanjem. Razblažuje se destilovanom ili dejonizovanom vodom u razmeri od 1:10 do 1:15 u zavisnosti od stepana zaprljanosti delova kojima je potrebno čišćenje.

900,- RSD
Niš
Detaljnije
Sredstvo za benzinske dizne za ultrazvučne kade 1l-koncent

*** Proizvedeno u Srbiji *** INcleaner, proizvod naše firme, je koncentrovano sredstvo za ultrazvučno čišćenje benzinskih dizni i delova sistema za napajanje gorivom benzinskih motora. Razblažuje se vodom u razmeri 1:10 (obična voda) ili 1:15 (destilovana voda). INcleaner je namenjen i posebno razvijen za ultrazvučno pranje elektromagnetnih benzinskih dizni – injectora (MPI, TFSI, GDI, JTS sistema), dizel injectora (mehaničkih i common rail sistema), plinskih sekvent dizni, magistrala dizni, regulatora niskog i visokog pritiska dizel common rail sistema koji su izrađeni od čelika, nerđajućeg čelika, bakra, legura aluminijuma, mesinga, plastike i gume. INcleaner je vrlo jak koncentrat aktivnih supstanci, posebno razvijen za ultrazvučno pranje delova na kojima su tvrdokorne masne naslage nastale kao posledica protoka fosilnih goriva izloženih visokom pritisku i temperaturi. U skladu sa svojom specifičnom namenom, ne umanjuje prostiranje ultrazvučnih talasa i obezbeđuje maksimalni učinak ultrazvučnog čišćenja – pranja. Cena: 1L . . . . . . . . . . . . . . . . .900 dinara; 3L. . . . . . . . . . . . . . . .2400 dinara i 5L. . . . . . . . . . . . . . . .3800 dinara.

900,- RSD
Niš
Detaljnije
Tečnost za skidanje kamenca ultrazvukom-koncentrat 1 litar

CALcleaner je koncetrovano tečno sredstvo za uklanjanje naslaga kalcijum karbonata sa predmeta ultrazvučnim pranjem u ultrazvučnim kadicama. CALcleaner je jak koncentrat aktivnih supstanci, posebno razvijen za ultrazvučno čišćenje predmeta na kojima su nataložene naslage kalcijum karbonata (kamenca) nastale protokom vode kroz njih ili u kojima se, u dužem periodu, nalazila voda. Rastvara se u razmeri od 1:15 detstilovanom, demineralizovanom ili dejonizovanom vodom ili 1:10 sa običnom vodom. CALcleaner je namenjen i posebno razvijen za ultrazvučno čišćenje prskalica za šoferšajbne, delova aparata za pripremu kafe (kafemata), delova sistema ronilačke opreme, starih novčića i svih drugih predmeta na kojima su nataložene naslage kalcijum karbonata (kamenca). CENA: 1 litar . . . . . . 900, -3 litra . . . . . . 2.400, -5 litra . . . . . . 3.800, -

1.300,- RSD
Niš
Detaljnije
DPF FLASH cleaner za pranje vodom pod pritiskom 1 L

*** Proizvedeno u Srbiji *** Diesel Particulate Filter ili skraćeno DPF je filter čađi savremenih dizel motora. Naslage čađi u DPF filteru nastaju kao posledica nekompletnog sagorevanja dizel goriva u motoru, a pre svega prilikom vožnje automobila u gradu. Kod redovnog korišćenja vozila regenerizacija DP filtera se radi na svakih 1000 km. Kada se filter prezasiti naslagama čađi dolazi do zapušenja, smanjenja protoka izduvnih gasova, što dovodi do povećanog pritiska u izduvnom sistemu, gubitka snage motora, aktivacije moda ograničenog broja obrtaja motora i oštećenja drugih sklopova motora. DPF FLASH cleaner je vrlo jak koncentrat aktivnih supstanci, posebno razvijen za čišćenje DPF filtera u uređajima za pranje vodom pod pritiskom. Korišćenjem DPF FLASH cleaner-a za pranje vodom pod pritiskom, efikasno se uklanjaju naslaga čađi i drugih nećistoća sa delova i sklopova Diesel Particulate Filtera koji su izrađeni od kompozitnih meterijala, keramike, silicon karbida i metalnih vlakana. UPUTSTVO ZA UPOTREBU: Sa jedne strane fizički zapušite DPF filter, a sa druge strane u DPF Filter sipajte 0,5 litara koncentrovanog deterdženta DPF FLASH cleaner. U zavisnosti od zapremine DPF filtera, dodajte 3 do 5 litara vode čija je temperature od 50 do 70 stepeni dok se DPF filter ne napuni rastvorom. Sačekajte 30 minuta, a nakon uklanjanjem čepa ispustite rastvor iz DPF filtera. Nakon ovog tretmana DPF filter je spreman za priključivanje na uređaj za pranje DPF filtera vodom pod pritiskom. UPOZORENJE: DPF FLASH cleaner je namenjen isključivo za čišćenje DPF filtera koji je demontiran sa vozila. Ne sme se sipati u rezervoar automobila ili u motor! Ako niste sigurni da je proizvod bezbedan za materijal koji čistite, isprobajte na malom delu površine. Izbegavati kontakt sa kožom, sluzokožom i očima. Može izazivati teške opekotine kože i oštećenje oka. Čuvati van domašaja dece. Nositi zaštitne rukavice, zaštitnu odeću, zaštitne naočari i zaštitu za lice. Cena: 1L . . . . . . . . . . . . . . . . 1.300 dinara 3L. . . . . . . . . . . . . . . . 3.250 dinara 5L. . . . . . . . . . . . . . . . 5.100 dinara10L . . . . . . . . . . . . . . 10.000 dinara

125,- EUR
Niš
Detaljnije
Ultrazvučna kada zapremine 1,5 litara

*** Proizvedeno u Srbiji *** - Uređaj za profesionalnu upotrebu - Cena: 14.700 din Ultrazvučna kadica "SB-1,5L S" je profesionalni uređaj širokog spektra primene. Uređaj je namenjen profesionalnim korisnicima u mnogim proizvodnim i uslužnim delatnostima. Pre svega, ultrazvučno čišćenje predstavlja ekonomičan, efikasan i ekološki prihvatljiv metod čišćenja-pranja. Ultrazvučnim čišćenjem se podjednako dobro čiste svi instrumkenti, alati, delovi, sklopovi, kanali, dizne i sva nepristupačna mesta. U automehaničarskim servisima pogodna je za pranje dizni, step motora, EGR ventila, manjih karburatora i svih drugig zaprljanih sklopova koji fizički mogu da stanu u nju. Navedena ultrazvučna kadica je zapremine 1,6 litara, snaga ultrazvučnog generatora je 120W. Unutrašnje dimenzije posude su 150x40x100mm. Uređaj je proizvod naše firme. Uz kupljeni proizvod dobićete račun, garanciju i detaljno uputstvo za upotrebu. Preporučena sredstva za pranje: INcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje dizni. DURcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje delova motora sa unutrašnjim sagorevanjem. GScleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje nakita od zlata, srebra. . . DPFcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje DPF filtera PCBcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje PCB štampanih pločica CALcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za uklanjanje vodenog kamenca (kalcijum karbonata) ultrazvučnim pranjem. Razblažuju se destilovanom ili dejonizovanom vodom u razmeri od 1:10 do 1:15 u zavisnosti od stepana zaprljanosti delova kojima je potrebno čišćenje.

140,- EUR
Niš
Detaljnije
Ultrazvučna kada zapremine 1,5 litara sa grejačem

*** Proizvedeno u Srbiji *** Cena: 16.450,00 din - Uređaj za profesionalnu upotrebu - Ultrazvučna kadica, "SB-1,5L SH'' je profesionalni uređaj širokog spektra primene. Uređaj je namenjen profesionalnim korisnicima u mnogim proizvodnim i uslužnim delatnostima. Pre svega, ultrazvučno čišćenje predstavlja ekonomičan, efikasan i ekološki prihvatljiv metod čišćenja-pranja. Ultrazvučnim čišćenjem se podjednako dobro čiste svi delovi, kanali, dizne i sva nepristupačna mesta. U automehaničarskim servisima pogodna je za pranje dizni, step motora, EGR ventila, manjih karburatora i svih drugig zaprljanih sklopova koji fizički mogu da stanu u nju. Navedena kadica je zapremine 1,6 litara, ukupna snaga uređaja je 270W, snaga ultrazvučnog generatora 120W, a snaga grejača 150W. Kadica je opremljena grejačem i termostatom koji omogućava regulaciju tempetature u opsegu od 10 do 90 stepeni. Unutrašnje dimenzije posude su 150x140x100mm. Uz kupljeni proizvod dobićete račun, garanjciju i detaljno uputstvo za upotrebu. Navedeni uređaj je proizvod naše firme. Preporučena sredstva za pranje: INcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje dizni. DURcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje delova motora sa unutrašnjim sagorevanjem. GScleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje nakita od zlata, srebra. . . DPFcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje DPF filtera PCBcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje PCB štampanih pločica CALcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za uklanjanje vodenog kamenca (kalcijum karbonata) ultrazvučnim pranjem. Razblažuju se destilovanom ili dejonizovanom vodom u razmeri od 1:10 do 1:15 u zavisnosti od stepana zaprljanosti delova kojima je potrebno čišćenje. Sve navedene proizvode možete videti u našoj ponudi.

119,- EUR
Niš
Detaljnije
Simulator rada benzinskih dizni M-04

*** Proizvedeno u Srbiji *** Cena: 14.100,00 din Simulator rada benzinskih elektromagnetnih dizni-injectora M04 je potpuno bezbedan, pouzdan i efikasan uređaj koji je namenjen za digitalnu pobudu i simulaciju rada benzinskih dizni prilikom ultrazvučnog čišćenja u ultrazvučnoj kadici i obezbeđuje rad dizni i van sklopa motora. Uređaj simulira rad motora u opsegu od 900 do 6000 obrtaja u minuti, pri čemu linearno raste i dužina trajanja otvorenosti dizne u jednom impulsu, i to od 2 do 18 milisekundi. Simulator je opremljen potenciometrom kojim se vrši podešavanje simulacije broja obrtaja u minuti, a očitavanje je na displeju. Ispod displeja, na kome je ispisan broj obrtaja motora, nalazi se drugi disple - bargraf na kome se očitava koliko je milisekundi dizna otvorena u zadatom režimu rada (broju obrtaja). Ispod potenciometra nalazi se indikator učestalosti impulsa (led dioda zelene boje) koji treperi u ritmu rada dizni. Sa desne bočne strane nalaze se dva konektora SUB D15 preko kojih se, uz pomoć univerzalnih kablova, vrši povezivanje dizni. Bliži konektor služi za povezivanje nisko otpornih dizni (čija je otpornost od 1 do 10 oma), a dalji za povezivanje visoko otpornih dizni (čija je otpornost od 10 do 25 oma). Uređaj je konstruisan tako da sam vrši korekciju napona i jačine struje u zavisnosti od otpornosti dizne. Izlazni napon se kreće u opsegu od 2 do 12 volti, čime je sprečena mogućnost pregrevanja i oštećenje dizni. Simulator je zaštićen od kratkog spoja limitatorom jačine struje, a sa zadnje strane uređaja nalazi se osigurač za napon od 220V koji štiti primarni kalem trafoa i sam uređaj od kratkog spoja. Takođe, sa zadnje strane uređaja nalazi se i ventilator- kuler koji svojim radom obezbeđuje nesmetano hlađenje čime štiti elektronske komponente uređaja od pregrevanja. Tehničko rešenje digitalnog simulatora rada dizni obezbeđuje bezbedan rad bez mogućnosti oštećenja uređaja i dizni, što ga čini vrlo jednostavnim za rukovanje. Uređaj je proizvod naše firme, a uz kupljeni uređaj dobijate račun, dvogodišnju garanciju i detaljno uputstvo za rukovanje. Preporučeno sredstvo za ultrazvučno pranje dizni: INcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje dizni. Razblažuje se destilovanom ili dejonizovanom vodom u razmeri od 1:10 do 1:15 u zavisnosti od stepana zaprljanosti delova kojima je potrebno čišćenje.

245,- EUR
Niš
Detaljnije
Komplet 1 za ultrazvučno čišćenje benzinskih dizni

*** Proizvedeno u Srbiji ***Cena: 28.800,00 din. Komplet za ultrazvučno čišćenje dizni je profesionalni uređaj koji služi za ultrazvučno čišćenje svih vrsta elektromagnetnih benzinskih dizni-injectora . Komplet sadrži simulator rada dizni M04 i ultrazvučnu kadicu SB 1,5LS. Simulator pobuduđuje dizne i simulira rad motora u opsegu od 900 do 6000 obrtaja u minuti, pri čemu linearno raste i dužina trajanja otvorenosti dizne u jednom impulsu, i to: od 1 do 10 milisekundi. Opremljen je potenciometrom uz pomoć koga se vrši podešavanje broja obrtaja. Ispod displeja, na kome je ispisan broj obrtaja motora, nalazi se drugi displej - bargraf na kome se očitava koliko je milisekundi dizna otvorena u zadatom režimu rada (broju obrtaja). Ispod potenciometra nalazi se indikator učestalosti impulsa (led dioda zelene boje) koji treperi u ritmu rada dizni. Sa bočne strane uređaja nalaze se dva SUB D15 konektrora preko kojih se univerzalnim kablovima, koji su sastavni deo kompleta, vrši povezivanje 4 dizne istovremeno. Ultrazvučna kadica je profesionalni uređaj-proizvod naše firme, zapremine 1,6 litara, frekvencije 40KHz i snage 120W. Pogodna je za čišćenje dizni, step motora, EGR ventila i dr. . . Simulator i ultrazvučna kadica su proizvodi naše firme. Uz kupljeni komplet dobijate detaljno uputstvo, račun i pisanu garanciju. Preporučeno sredstvo za ultrazvučno pranje: INcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje dizni. Cena koncentrata: 1 L - 900,00 din, 3 L - 2.400,00 din, 5 L - 3.800,00 din Razblažuje se destilovanom ili dejonizovanom vodom u razmeri od 1:10 do 1:15 u zavisnosti od stepana zaprljanosti delova kojima je potrebno čišćenje. Ovaj komplet je proizvod naše firme. Uz kupljeni proizvod dobijate račun, garanciju i detaljno uputstvo za rukovanje.

160,- EUR
Niš
Detaljnije
Ultrazvučna kada zapremine 2,2 litara sa grejačem

*** Proizvedeno u Srbiji ***Cena: 18.800,00 din - Uređaj za profesionalnu upotrebu - Ultrazvučna kadica, "SB-2L SH'' je profesionalni uređaj širokog spektra primene. Uređaj je namenjen profesionalnim korisnicima u mnogim proizvodnim i uslužnim delatnostima. Pre svega, ultrazvučno čišćenje predstavlja ekonomičan, efikasan i ekološki prihvatljiv metod čišćenja-pranja. Ultrazvučnim čišćenjem se podjednako dobro čiste svi delovi, kanali, dizne i sva nepristupačna mesta. U automehaničarskim servisima pogodna je za pranje dizni, step motora, EGR ventila, manjih karburatora i svih drugig zaprljanih sklopova koji fizički mogu da stanu u nju. Navedena kadica je zapremine 2,2 litara, ukupna snaga uređaja je 270W, snaga ultrazvučnog generatora 120W, a snaga grejača 150W. Kadica je opremljena grejačem i termostatom koji omogućava regulaciju tempetature u opsegu od 10 do 90 stepeni. Unutrašnje dimenzije posude su 150x140x150mm. Uz kupljeni proizvod dobićete račun, garanjciju i detaljno uputstvo za upotrebu. Navedeni uređaj je proizvod naše firme. Preporučena sredstva za pranje: INcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje dizni. DURcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje delova motora sa unutrašnjim sagorevanjem. GScleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje nakita od zlata, srebra. . . DPFcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje DPF filtera PCBcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje PCB štampanih pločica CALcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za uklanjanje vodenog kamenca (kalcijum karbonata) ultrazvučnim pranjem. Razblažuju se destilovanom ili dejonizovanom vodom u razmeri od 1:10 do 1:15 u zavisnosti od stepana zaprljanosti delova kojima je potrebno čišćenje. Sve navedene proizvode možete videti u našoj ponudi.

3.800,- RSD
Niš
Detaljnije
Sredstvo za dizne za ultrazvučne kade 5 litra - koncentrat

*** Proizvedeno u Srbiji *** INcleaner, proizvod naše firme, je koncentrovano sredstvo za ultrazvučno čišćenje benzinskih dizni i delova sistema za napajanje gorivom benzinskih motora. Razblažuje se vodom u razmeri 1:10 (obična voda) ili 1:15 (destilovana voda). INcleaner je namenjen i posebno razvijen za ultrazvučno pranje elektromagnetnih benzinskih dizni – injectora (MPI, TFSI, GDI, JTS sistema), dizel injectora (mehaničkih i common rail sistema), plinskih sekvent dizni, magistrala dizni, regulatora niskog i visokog pritiska dizel common rail sistema koji su izrađeni od čelika, nerđajućeg čelika, bakra, legura aluminijuma, mesinga, plastike i gume. INcleaner je vrlo jak koncentrat aktivnih supstanci, posebno razvijen za ultrazvučno pranje delova na kojima su tvrdokorne masne naslage nastale kao posledica protoka fosilnih goriva izloženih visokom pritisku i temperaturi. U skladu sa svojom specifičnom namenom, ne umanjuje prostiranje ultrazvučnih talasa i obezbeđuje maksimalni učinak ultrazvučnog čišćenja – pranja. Cena: 1L . . . . . . . . . . . . . . . . .900 dinara; 3L. . . . . . . . . . . . . . . .2400 dinara; 5L. . . . . . . . . . . . . . . .3800 dinara.

1.000,- RSD
Niš
Detaljnije
Sredstvo za odmašćivanje delova ultrazvučno - koncentrat 1l

DURcleaner, proizvod naše firme, je koncentrovano sredstvo za ultrazvučno čišćenje delova motora sa unutrašnjim sagorevanjem. Razblažuje se u odnosu 1:10 do 1:15 (u zavisnosti od stepena zaprljanosti delova). DURcleaner je posebno pogodan za čišćenje: karburatora, EGR ventila, delova dizel pumpi visokog pritiska, delova izrađenih od čelika, nerđajućeg čelika, bakra, legura aluminijuma, mesinga, plastike i gume, kao i za ultrazvučno pranje mašinskih delova i filtera koji su izloženi motornim, mašinskim, hidrauličnim i drugim uljima i mazivima. DURcleaner je vrlo jak koncentrat aktivnih supstanci, posebno razvijen za ultrazvučno čišćenje - pranje. U skladu sa svojom specifičnom namenom, ne umanjuje prostiranje ultrazvučnih talasa i obezbeđuje maksimalni učinak ultrazvučnog pranja. Korišćenjem DURcleaner za ultrazvučno pranje, uklanjaju se ostaci masnoća i tvrdokornih masnih naslaga sa delova i sklopova agregata automobila, motocikala, bicikala, motornih kosačica, trimera, poljoprivrednih i dr. mašina. Cena: 1L. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .1000 dinara 3L. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .2550 dinara 5L. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .4100 dinara

592,- EUR
Niš
Detaljnije
Ultrazvučna kada 12 litara zapremine

*** Proizvedeno u Srbiji ***Cena: 69.600,00 din - Uređaj za profesionalnu upotrebu - Ultrazvučna kadica "SB 12LH'' je profesionalni uređaj širokog spektra primene. Uređaj je namenjen profesionalnim korisnicima u mnogim proizvodnim i uslužnim delatnostima. Pre svega, ultrazvučno čišćenje predstavlja ekonomičan, efikasan i ekološki prihvatljiv metod čišćenja-pranja. Ultrazvučnim čišćenjem se podjednako dobro čiste svi instrumkenti, alati, delovi, sklopovi, kanali, dizne i sva nepristupačna mesta. U automehaničarskim servisima pogodna je za pranje dizni, step motora, EGR ventila, manjih karburatora i svih drugig zaprljanih sklopova koji fizički mogu da stanu u nju. Navedena ultrazvučna kadica je zapremine 12 litara, ukupne snage 1320W, od čega je snaga ultrazvučnog generatora 720W, a snaga grejača 600W. Unutrašnje dimenzije posude su 290mm × 225mm × 200mm (D × Š × V). Uređaj je opremljen i tajmerom u opsegu od 1 do 30 minuta sa automatskim isključivanjem. Kadica ima i slavinu za ispust tečnosti. Uređaj je proizvod naše firme. Uz kupljeni proizvod dobićete račun, garanciju i detaljno uputstvo za upotrebu. Preporučena sredstva za pranje: INcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje dizni. DURcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje delova motora sa unutrašnjim sagorevanjem. GScleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje nakita od zlata, srebra. . . DPFcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje DPF filtera PCBcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje PCB štampanih pločica CALcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za uklanjanje vodenog kamenca (kalcijum karbonata) ultrazvučnim pranjem. Razblažuju se destilovanom ili dejonizovanom vodom u razmeri od 1:10 do 1:15 u zavisnosti od stepana zaprljanosti delova kojima je potrebno čišćenje. Sve navedene proizvode možete videti u našoj ponudi.

210,- EUR
Niš
Detaljnije
Komplet za ultrazvučno čišćenje regulatora pritiska

*** Proizvedeno u Srbiji *** Cena: 24.700,00 din. Komplet je namenjen za ultrazvučno čišćenje regulatora pritiska diesel common rail sistema za napajanje gorivom automobila. Ovaj komplet Vam omogućava da za samo dvadesetak minuta izvršite potpuno ultrazvučno čišćenje regulatora pritiska. Komplet sadrži: Digitalni simulator CR-1 i ultrazvučnu kadicu 1,5LS. Digitalni simulator CR-1 namenjen je za pobudu regulatora pritiska common rail sistema prilikom čišćenja u ultrazvučnoj kadici. Simulator generiše adekvatan električni impuls prilagođenog napona, frekvencije i trajanja impulsa koji pobuđuje i omogućava da regulator pritiska radi van sklopa motora, odnosno van automobila. Ovaj uređaj je neophodan prilikom ultrazvučnog čišćenja regulatora pritiska, jer omogućava da tečnost cirkuliše kroz regulator pritiska, kao i da se kanal regulatora pritiska ispuni tečnošću za čišćenje. Imajući u vidu da se ultrazvučni talasi prostiru isključivo kroz tečnosti, a ne i kroz vazduh, ukoliko regulator pritiska ne radi prilikom ultrazvučnog čišćenja, ne postiže se efekat čišćenja, odnosno kanal regulatora pritiska ostaće prljav kao i pre čišćenja. Uređaj je konstrisan tako da je vrlo jednostavan i bezbedan za rukovanje, bez mogućnosti oštećenja regulatora pritiska. Preporučeno sredstvo za čišćenje: DURcleaner - koncentrovano tečno sredsvto za ultrazvučno odmašćivanje delova motora sa unutrašnjim sagorevanjem koje se razblažuje običnom vodom u razmeri 1:10 ili destilovanom (dejonizovanom) vodom u razmeri 1:15. Cena koncentrata: 1 L - 1.000,00 din, 3 L - 2.550,00 din, 5 L - 4.100,00 din Ovaj komplet je proizvod naše firme. Uz kupljeni proizvod dobijate račun, garanciju i detaljno uputstvo za rukovanje.

210,- EUR
Niš
Detaljnije
Komplet 2 za ultrazvučno čišćenje benzinskih dizni

*** Proizvedeno u Srbiji *** Cena: 24.700,00 din. Komplet za ultrazvučno čišćenje dizni je profesionalni uređaj koji služi za ultrazvučno čišćenje svih vrsta elektromagnetnih benzinskih dizni-injectora. Komplet sadrži simulator rada dizni M02 i ultrazvučnu kadicu SB 1,5LS. Simulator pobuduđuje dizne i simulira rad motora u opseguod 700 do 6000 obrtaja u minuti, pri čemu linearno raste i dužina trajanja otvorenosti dizne u jednom impulsu, i to: od 1 do 10 milisekundi. Opremljen je potenciometrom uz pomoć koga se vrši podešavanje broja obrtaja. Sa bočne strane uređaja nalaze se dva SUB D15 konektroraprekokojih se univerzalnim kablovima, koji su sastavni deo kompleta, vrši povezivanje 4 dizne istovremeno. Ultrazvučna kadica je profesionalni uređaj – proizvod naše firme, zapremine 1,6litara, frekvencije 40KHz i snage 120W. Pogodna je za čišćenje dizni, step motora, EGR ventila i dr. . . Simulator i ultrazvučna kadica su proizvodi naše firme. Uz kupljeni komplet dobijate detaljno uputstvo, račun i pisanu garanciju. Preporučeno sredstvo za ultrazvučno pranje: INcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje dizni. Cena koncentrata: 1 L - 900,00 din, 3 L - 2.400,00 din, 5 L - 3.800,00 dinRazblažuje se destilovanom ili dejonizovanom vodom u razmeri od 1:10 do 1:15 u zavisnosti od stepana zaprljanosti delova kojima je potrebno čišćenje. Ovaj komplet je proizvod naše firme. Uz kupljeni proizvod dobijate račun, garanciju i detaljno uputstvo za rukovanje.

745,- EUR
Niš
Detaljnije
Ultrazvučna kada 18 litara zapremine

*** Proizvedeno u Srbiji ***Cena: 87.500,00 din - Uređaj za profesionalnu upotrebu - Ultrazvučna kada 18L je namenjena profesionalnoj upotrebi. Poseduje digitalni tajmer sa regulacijom trajanja rada do 30 minuta, grejač i termostat sa regulacijom temperature tečnosti do 90º C. Unutrašnja zapremina je 17,8 litara. Aparat odlikuje savremen dizajn te se lako uklapa u svaki ambijent. Unutrašnje dimenzije posude: 329mm x 300mm x 200mm (D x Š x V) Ovaj model je dostupan u crnoj i beloj boji. Po posebnom zahtevu kupca može se izraditi i u drugoj-željenoj boji. Ultrazvučna kadica 18L pogodna je za ultrazvučno pranje, odnosno, ultrazvučno čiščenje većih predmeta kao što su: EGR vetili, tela i ulošci dizni common rail diesel sistema, kućišta i delova pumpi visokog pritiska, klipova motora automobila, isprarivača plinskih uređaja, benzinskih TSI, GDI, FSI dizni - injectora, karburatora automobila, četvorogrlih karburatora motocikala, PCB pločica i mnogih drugih predmeta koji po dimenzijama mogu stati u rezervoar ultrazvučne kadice. Ultrazvučna kadica 18L namenjena je i za homogenizaciju rastvora u laboratorijama i prilikom mnogih drugih procesa gde se zahteva detaljno ultrazvučno čišćenje površine predmeta ili ultrazvučno pranje. Zahvaljujući svojim idealnim proporcijama rezervoara i snažnom ultrazvučnom generatoru, spada u red vrlo ekonomičnih ultrazvučnih kada, jer se prilikom njene primene koristi mala količina deterdženata za ultrazvučno pranje. Dubina rezervoara ove ultrazvučne kadice iznosi 200mm što pruža mogućnost pranja i većih predmeta. Ova ultrazvučna kadica opremljena je grejačem sa podesivim termostatom. Grejanjem rastvora skraćuje se vreme degazacije rastvora deterdženata za ultrazvučno pranje u samoj ultrazvučnoj kadici. Pre procesa degazacije, u samom rastvoru nalaze se molekuli vazduha koji znatno utiču na prostiranje ultrazvučnih talasa ultrazvučne kade. Nedegazirana tečnost može prigušiti - smanjiti prostiranje ultrazvučnih talasa ultrazvučne kadice i za 50%. Najbolje dejstvo naših koncentrovanih deterdženata za ultrazvučno pranje se postiže na temperaturama do 45 stepeni. Ultrazvučnu kadicu 18L odlikuje i velika efektivna snaga ultrazvuka koja je proračunata u skladu sa zapreminom rezovoara ultrazvučne kadice. Snažni ultrazvučni generator i piezo pretvarači obezbeđuju ravnomerno prostiranje i potrebnu gustinu ultrazvučnih talasa koji prilikom ultrazvučnog pranja detaljno čiste sve površine predmeta. Snaga ultrazvučne kadice direktno utiče na brzinu pranja, te se na ovaj način i štede predviđeni resursi ultrazvučšne kade, koji uz pravilnu upotrebu iznose od 2500 do 3000 radnih sati. U zavisnosti od stanja zaprljanosti predmeta, procenjeno vreme procesa ultrazvučnog pranja sa ovom ultrazvučnom kadom iznosi iznosi od 15 do 20 minuta. Preporučena sredstva za ultrazvučno pranje su: INcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje dizni. DURcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje delova motora sa unutrašnjim sagorevanjem. GScleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje nakita od zlata, srebra i dr. DPFcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje DPF filtera. PCBcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje PCB štampanih pločica CALcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za uklanjanje vodenog kamenca (kalcijum karbonata)

1.200,- RSD
Niš
Detaljnije
Čišćenje benzinskih dizni i regulatora pritiska

Ultrazvučno čišćenje benzinskih dizni, regulatora pritiska i EGR ventilaPrema potrebama tržišta, a imajući u vidu da smo proizvođači uređaja za ultrazvučno čišćenje elektromagnetnih benzinskih dizni - injectora; da imamo najsavremeniju opremu, višegodišnje iskustvo i sva potrebna stručna znanja, fizičkim i pravnim licima pružamo i usluge testiranje i čišćenje benzinskih dizni - injectora. Uslovi pružanja usluge: - naručilac usluge lično ili brzom poštom dostavlja elektromagnetne benzinske dizne - inectore demontirane sa vozila (NE vršimo demontažu i montažu delova sa vozila); - dizne moraju biti adekvatno upakovane kako bi se izbegla mogućnost oštećenja u transportu (ne snosimo odgovornost za oštećenja nastala u transportu od narčioca usluge do nas) i - usluga se pruža u roku od 24 časa od prijema dizne. Cena usluge ultrazvučnog čišćenja i testiranja benzinskih dizni: 1-4 dizne 1.200, -5-6 dizni 1.600, -7-8 dizni 1.800, -Regulator pritiska 1.200, -Testiranje dizni 800, -

340,- EUR
Niš
Detaljnije
Ultrazvučna kada 6 litra zapremine - široka

*** Proizvedeno u Srbiji *** Cena: 40.000,00 din - Uređaj za profesionalnu upotrebu - Ultrazvučna kadica "SB 6LT'' je profesionalni uređaj širokog spektra primene. Uređaj je namenjen profesionalnim korisnicima u mnogim proizvodnim i uslužnim delatnostima. Pre svega, ultrazvučno čišćenje predstavlja ekonomičan, efikasan i ekološki prihvatljiv metod čišćenja-pranja. Ultrazvučnim čišćenjem se podjednako dobro čiste svi instrumkenti, alati, delovi, sklopovi, kanali, dizne i sva nepristupačna mesta. U automehaničarskim servisima pogodna je za pranje dizni, step motora, EGR ventila, manjih karburatora i svih drugig zaprljanih sklopova koji fizički mogu da stanu u nju. Navedena ultrazvučna kadica je zapremine 5,5 litara, ukupne snage 660W, od čega je snaga ultrazvučnog generatora 360W, a snaga grejača 300W. Unutrašnje dimenzije posude su 300mm × 150mm × 150mm (D × Š × V). Uređaj je opremljen i tajmerom u opsegu od 1 do 30 minuta sa automatskim isključivanjem. Uređaj je proizvod naše firme. Uz kupljeni proizvod dobićete račun, garanciju i detaljno uputstvo za upotrebu. Preporučena sredstva za pranje: INcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje dizni. DURcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje delova motora sa unutrašnjim sagorevanjem. GScleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje nakita od zlata, srebra. . . DPFcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje DPF filtera PCBcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje PCB štampanih pločica CALcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za uklanjanje vodenog kamenca (kalcijum karbonata) ultrazvučnim pranjem. Razblažuju se destilovanom ili dejonizovanom vodom u razmeri od 1:10 do 1:15 u zavisnosti od stepana zaprljanosti delova kojima je potrebno čišćenje. Sve navedene proizvode možete videti u našoj ponudi.

Dogovor
Niš
Detaljnije
Koncentrovana sredstva za ultrazvučne kade

*** Proizvedeno u Srbiji *** Prema potrebama tržišta, razvili smo nekoliko vrsta deterdženata za ultrazvučno pranje za različite namene. U skladu sa svojom specifičnom namenom, ne umanjuje se prostiranje ultrazvučnih talasa i obezbeđuje se maksimalni učinak ultrazvučne kade ili ultrazvučne kadice. Sva tečna sredstva se prodaju u ambalažama od 1, 3 i 5 litara. Sredstva poseduju bezbednosne listove i uputstva za upotrebu i bezbedna su za rukovanje. Naša sredstva su vrlo jaki koncentrati aktivnih supstanci, posebno razvijena za pranje, čišćenje u ultrazvučnim kadama. Razblažuju se destilovanom ili dejonizovanom vodom u razmeri 1:15, odnosno u slučaju upotrebe vode iz gradskog vodovoda 1:10, zbog velikog sadržaja kalcijum karbonata - kamenca. Nije potrebno menjati tečnost nakon svake upotrebe. Napravljeni rastvor se može koristiti za veći broj čišćenja, u zavisnosti od vrste i stepena zaprljanosti delova koje tretirate u ultrazvučnoj kadi ili kadici. Možemo razviti adekvatno sredstvo za Vaše potrebe, prema Vašim zahtevima, a u komercijalnoj ponudi imamo sledeća sredstva: INcleaner - za čišćenje benzinskih dizni (ne oštećuje gumice i plastiku, nije potrebno rasturanje) DURcleaner - za čišćenje zamašćenih delova motora sa unutrašnjim sagorevanjem (aluminijumski delovi ne tamne nakon tretmana) ultrasonic DPF cleaner - za čišćenje DP filtera (uklanja naslage čađi nastale prilikom sagorevanja čestica) PCBcleaner - za čišćenje štampanih pločica (uklanja ostatke paste za lemljenje, tragove oksidacije) GScleaner - pranje nakita izrađenog od zlata, srebra, drugih plemenitih metala i dragog kamenja nakon izrade, popravke, poliranja ili čišćenja CALcleaner - uklanja naslage kalcijum karbonata - kamencaSve naše proizvode možete videti i na našoj web stranici vabsonic. com ili nas možete kontaktirati na telefon za više informacija.

302,- EUR
Niš
Detaljnije
Ultrazvučna kada 4 litra zapremine - duboka

*** Proizvedeno u Srbiji*** Cena: 35.500,00 din - Uređaj za profesionalnu upotrebu - Ultrazvučna kadica "SB 4L DD " je profesionalni uređaj širokog spektra primene. Uređaj je namenjen profesionalnim korisnicima u mnogim proizvodnim i uslužnim delatnostima. Pre svega, ultrazvučno čišćenje predstavlja ekonomičan, efikasan i ekološki prihvatljiv metod čišćenja-pranja. Ultrazvučnim čišćenjem se podjednako dobro čiste svi instrumkenti, alati, delovi, sklopovi, kanali, dizne i sva nepristupačna mesta. U automehaničarskim servisima pogodna je za pranje dizni, step motora, EGR ventila, manjih karburatora i svih drugig zaprljanih sklopova koji fizički mogu da stanu u nju. Navedena ultrazvučna kadica je zapremine 4litra, ukupne snage 440W, od čega je snaga ultrazvučnog generatora 240W, a snaga grejača 200W. Unutrašnje dimenzije posude su 240mm × 137mm × 150mm (D × Š × V). Uređaj je opremljen i tajmerom u opsegu od 1 do 30 minuta sa automatskim isključivanjem. Uređaj je proizvod naše firme. Uz kupljeni proizvod dobićete račun, garanciju i detaljno uputstvo za upotrebu. Preporučena srestva za pranje: INcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje dizni. DURcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje delova motora sa unutrašnjim sagorevanjem. GScleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje nakita od zlata, srebra. . . DPFcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje DPF filtera PCBcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje PCB štampanih pločica CALcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno skidanje kalcijum karbonata - kamenca Razblažuju se destilovanom ili dejonizovanom vodom u razmeri od 1:10 do 1:15 u zavisnosti od stepana zaprljanosti delova kojima je potrebno čišćenje. Sve navedene proizvode možete videti u našoj ponudi

1.000,- RSD
Niš
Detaljnije
Sredstvo za ultrazvučno čišćenje nakita 1l - koncentrat

GScleaner je namenjen i posebno razvijen za ultrazvučno pranje nakita izrađenog od zlata, srebra, drugih plemenitih metala i dragog kamenja nakon izrade, popravke, poliranja ili čišćenja. Razblažuje se u odnosu 1:15 destilovanom ili dejonizovanom vodom. GScleaner je vrlo jak koncentrat aktivnih supstanci, koji ultrazvučnim pranjem u ultrazvučnim kadicama, uspešno odmašćuje i čisti nakit od naslaga nečistoća nastalih kao posledice nošenja, popravke, poliranja, varenja i izrade. Primenom GScleaner - a nakitu se vraća prvobitni sjaj i postiže vrhunski vizuelni i estetski efekat. U skladu sa svojom specifičnom namenom, ne umanjuje prostiranje ultrazvučnih talasa i obezbeđuje maksimalni učinak ultrazvučnog čišćenja – pranja. Cena: 1L . . . . . . . . . . . . . . . . 1.000 dinara; 3L. . . . . . . . . . . . . . . . 2.550 dinara 5L. . . . . . . . . . . . . . . . 4.100 dinara

Mi smo porodična radnja koja se bavi proizvodnjom električnih uređaja. Kako su kvalitetom i pouzdanošću naši uređaji osvajali tržište, zadobijali smo i poverenje kupaca. U skladu sa zahtevima kupaca i tržišta, ulagali smo u razvoj uređaja i sada se možemo pohvaliti širokom paletom naših proizvoda.
2012. godine otpočeli smo razvoj ultrazvučne kade koji je uspešno realizovan 2013. godine. Sada se možemo pohvaliti činjenicom da smo jedna od par firmi na prostoru Balkana koja se bavi proizvodnjom ultrazvučnih kada i ultrazvučnih kadica. U razvoj svakog našeg uređaja uloženo je mnogo vremena i truda uz angažovanje eminentnih diplomiranih inžinjera bivše Elektronske industrije i Mašinske industrije Niš.
Tokom 2017. godini, otpočeli smo razvoj koncentrovanih deterdženata za ultrazvučne kade, odnosno za ultrazvučno pranje raznih predmeta. Do danas, mnogo klijanata nam se obratilo sa zahtevima za deterdžentima različite namene. Sada, u svojoj paleti deterdženata imamo više od deset proizvoda koji se koriste u mnogim proizvodnim i uslužnim delatnostima u firmama na teritoriji R. Srbije. Svi naši deterdženti su atestirani i bezbedni.
Svaki naš proizvod odlikuje se sledećim karakteristikama:
izuzetno kvalitetan,profesionalan,bezbedan i jednostavan za rukovanje,pouzdan,prepoznatljiv dizajn,garancija,tehnička podrška i svi naši uređaji proizvedeni su u skladu sa srpskim standardima I propisima koji regulišu ovu oblast proizvodnje.
Prijavite se na newslatterkako biste primali mail sa novim proizvodima i akcijama