Wood Holz drvna galanterija
AdresaNiška bb
OpštinaDoljevac
Telefon0645721870
Mi smo Wood Holz, proizvođači vrhunske drvne galanterije po skandinavskom dizajnu, od odabranog - termotretiranog drveta trešnje, oraha, hrasta, jasena, bukve... Naš je proizvodni program baziran prvenstveno na daskama za sečenje i serviranje, ali imamo u ponudi i renda za tvrde sireve, mlinove za biber, štipaljke za salatu, činije, blokove i stalke za noževe, oklagije...cca 100-njak veoma lepih i korisnih proizvoda, san svake dobre domaćice. PRODAJA preko naše on-line prodavnice na www.radostkupovine.com.
  • Oglasi
  • O marketu

Filteri

15 30 50 100
1.400,- RSD
Doljevac
Detaljnije
Daska za sečenje i serviranje 8201

Kuhinjska daska za sečenje i serviranje, sa kanalom. Pravougaonog je oblika, napravljena od termo-tretiranog hrastovog drveta, ima odvodni kanal pa je dobrodošla i za profesionlnu upotrebu, ali i za domaćine...za serviranje kotleta i drugih jela koja imaju sokove. Sve su ivice rundirane, mekane (soft) pod rukom, dimenzija daske je 400 x 250 x 20 mm, težina 1.200 grama. Finiš. uljeno uljem pogodnim za kontakt sa hranom, sa dodatkom voska. Dizajn: Scanwood Danska.

825,- RSD
Doljevac
Detaljnije
Daska za sečenje i serviranje 30119 tamna

Još jedna daska, pravougaonog je oblika, a koja koketira i sa profesionalcima i domaćinima. Jer, krase je zaista dobre osobine... respektabilna veličina, da može na njoj da se seče ili posluži recimo meze, ali i kotlet (jer ima na sebi kanal... pa sokovi neće da cure po stolu). Izuzetno je tvrda - materijal je termo tretirani čeoni bagrem, tamnih nijansi. Blago rundirane ivice tako da je "soft" pod rukom. Dimenzije daske su 270 x 160 x 20 mm, težina 550 grama. Finiš: uljeno prirodnim uljima sa voskom. Dizajn Scanwood Danska.

1.050,- RSD
Doljevac
Detaljnije
Daska za sečenje i serviranje 6016

Kuhinjska daska za sečenje i serviranje, pravougaonog oblika, napravljena u kombinaciji termo-tretiranog orahovog drveta, sa poprečnim lajsnama od masline, a šta je čini veoma atraktivnim proizvodom. Sve su ivice rundirane, mekane (soft) pod rukom, dimenzija daske je 410 x 160 x 13 mm, težina 460 grama. Finiš. uljeno uljem pogodnim za kontakt sa hranom, sa dodatkom voska. Dizajn: Scanwood Danska.

1.200,- RSD
Doljevac
Detaljnije
mlin za biber 6100

Naš tradicionalni mlin za biber ili krupnu morsku so... ali u izmenjenoj vrsti drveta. Ovaj model je od termo tretirane orahovine. Sve je ostalo kako je i na mlinu od trešnje: kvalitetan keramički mehanizam nemačkog proizvođača, sa mogućnošću podešavanja granulacije samlevenog bibera. Naravno, bez problema melje i i krupnu morsku so. Blago rundirane sve ivice pa je “soft” na dodir. Prekrasan skandinavski dizajn i velika upotrebljivost u svakoj kuhinji. Veličina Ǿ 55 x 200 mm, težina 210 grama. Finiš nauljeno prirodnim uljima sa voskom. Dizajn Scanwood Danska.

1.125,- RSD
Doljevac
Detaljnije
Lepeza za noževe 6071

Proizvod koji je simbol skandinavskog načina promišljanja proizvoda. Lep i atraktivan dizajn, bez suvišnog detalja i apsolutno funkcionalan: lepeza za čuvanje 6 kuhinjskih noževa...sigurnost (pre svega radi dečijih prstiju), praktičnost - jer su noževi na dohvat ruke, kada treba i spremljeni kada nam ne treba. Materijal je kombinacija termo tretiranog bukovog drveta sa umecima od lipe. Veličina 270 x 220 x 65 mm, težina 1.150 grama. Finiš nauljeno prirodnim uljima sa voskom. Dizajn Scanwood Danska.

1.400,- RSD
Doljevac
Detaljnije
daska za sečenje i serviranje 30430

Ozbiljna daska, koju kupuju podjednako i profesionalci i dobri domaćini. Jer, velika je i teška, debela i ima kanal za sokove na sebi... pa je pogodna i za sečenje i serviranje namirnica i mesa sa sokovima, kanal unokolo daske će sprečiti da sokovi cure po stolu. Konkretan primer maestralnog skandinavskog dizajna koji u sebi objedinuuje funkcionalnost i jednostavnost, bez suvišnih detalja. Materijal: termo-tretirano drvo oraha. Blago rundirane ivice tako da je "soft" pod rukom. Dimenzije daske su 450 x 280 x 22 mm, težina 1.600 grama. Finiš: nauljeno prirodnim uljima sa voskom. Dizajn Scanwood Danska.

1.050,- RSD
Doljevac
Detaljnije
Rende ze tvrdi sir 31200

Jedan od naših najprodavanijih proizvoda...rende za tvrdi sir i korenaste plodove, keks, čokoladu.. kutijastog je oblika, od termo tretiranog drveta trešnje, sa metalnim rosfraj ribežom za sir. Najbolje rezultate daje kada leži na stolu i renda se direktno u kutiju, obzirom da nema jednu bočnu stranu, naribani sir (ili druge namirnice) se jednostavno izruče u tanjir. Kombinacija maestralnog skandinavskog dizajna (Scanwood) i velike funkcionalnosti. Metalni deo, rosfraj ribež, se skida sistemom povlačenja radi pranja. Veličina 225 x 80 x 40 mm, težina 250 grama. Finiš: nauljeno prirodnim uljima sa voskom.

1.200,- RSD
Doljevac
Detaljnije
Mlin za biber 6881

Novo, kolekcija proleće 2020. Inovativan dizajn, ali sa starim, dobro proverenim karakteristikama: kvalitetno drvo, provereni keramički mehanizam nemačkog dobavljača, sa mogućnošću podešavanja granulacije samlevenog bibera. Melje bez problema bibere svih vrsta i krupnu morsku so. Kombinacija metala, plastike i termo-tretiranog orahovog drveta. Veličina Ǿ 60 x 200 mm, težina 250 grama. Finiš: nauljeno prirodnim uljima sa dodatkom voska.

1.050,- RSD
Doljevac
Detaljnije
Rende za tvrdi sir 30400

Savršenstvo skandinavskog dizajna, u kombinaciji sa funkcionalnošću, iz pera dizajnerske škole Scanwood Danska. Rende za tvrdi sir (ali i korenaste plodove, keks, čokoladu...). Oblika kutije, s tim, da nedostaje jedna bočna strana - preporuka je da se rendaju namirnice dok rende leži na stolu i onda se iz kutije jednostavno sadržaj izruči u tanjir. Elegantno, čisto i uredno. Ribež je od rosfraja i može da se skine radi pranja, sistemom povlačenja. Drvo termo-tertirani bagrem. Blago rundirane sve ivice pa je “soft” na dodir. Velika upotrebljivost u svakoj kuhinji. Veličina 225 x 80 x 40 mm, težina 250 grama. Finiš: nauljeno prirodnim uljima sa voskom.

640,- RSD
Doljevac
Detaljnije
Daska za sečenje i serviranje 906

Kuhinjska daska za sečenje i serviranje, sa ručkom, napravljena od termo-tretiranog trešnjinog drveta. Na ručki je rupica za kanap, tako da da se može i da se okači na zid, ako ima potrebe za tim. Sve su ivice rundirane, mekane (soft) pod rukom, dimenzija daske je 390 x 200 x 15 mm, težina 500 gr. Finiš. uljeno uljem pogodnim za kontakt sa hranom, sa dodatkom voska. Dizajn: Scanwood Danska.

750,- RSD
Doljevac
Detaljnije
Avan za začine 202

Srećni smo da su neke naše proizvode dizajnirali čuveni danski arhitekti. Ovo je jedan iz kolekcije proizvoda koji je dizajnirao Studio Holscher Design, Kopenhagen. Avan za začine, obična drvena kocka sa polu-sferom u sebi koja daje prostor za začinsko bilje ili semenke, koje se smrve drvenim tučkom, Lepo, jednostavno, funkcionalno...ispoštovane sve osobine skandinavskog dizajna. Drvo je tremo tretirana bukovina. Blago rundirane sve ivice pa je “soft” na dodir. Prekrasan skandinavski dizajn i velika upotrebljivost u svakoj kuhinji. Veličina 130 x 130 x 65 mm, težina 600 grama. Finiš nauljeno prirodnim uljima sa voskom.

1.200,- RSD
Doljevac
Detaljnije
poslužavnik okrugli 20100

Naš novi proizvod, kolekcija 2020. godina - okrugli poslužavnik od termo tretiranog jasenovog drveta, za posluživanje i serviranje...idealan za prolećno i letnje vreme kada dosta vremena provodima na terasama i u bašti... pa nam treba poslužavnik za kafice, sokiće, pivce ili po koji tost na otvorenom. A biće zanimljiv i profesionalcima koji vole ekološke proizvode. Veličina fi 30 cm, težina 800 grama. Finiš: nauljeno prirodnim uljima sa voskom.

825,- RSD
Doljevac
Detaljnije
daska za sečenje i serviranje 30119 svetla

Još jedna daska, pravougaonog je oblika, a koja koketira i sa profesionalcima i domaćinima. Jer, krase je zaista dobre osobine... respektabilna veličina, da može na njoj da se seče ili posluži recimo meze, ali i kotlet (jer ima na sebi kanal... pa sokovi neće da cure po stolu). Izuzetno je tvrda - materijal je termo tretirani čeoni bagrem, tamnih nijansi. Blago rundirane ivice tako da je "soft" pod rukom. Dimenzije daske su 270 x 160 x 20 mm, težina 550 grama. Finiš: uljeno prirodnim uljima sa voskom. Dizajn Scanwood Danska.

1.400,- RSD
Doljevac
Detaljnije
Zidna lajsna za noževe 6221

Orahovina, termo tretirana, u sasvim jednostavnom, ali veoma lepom i zanimljivom proizvodu. Zidna lajsna sa skrivenim magnetima, za 6 noževa. Magneti su ugrađeni sa zadnje strane lajsne, nevidljivi, ali dovoljno jaki da sami povuku noževe na pozicije gde treba da se odlože. Drvo: termo-tretirano, orahovina. Blago rundirane ivice tako da je "soft" pod rukom. Dimenzije lajsne su 350 x 40 x 20 mm, težina 350 grama. Finiš: nauljeno prirodnim uljima sa voskom. Dizajn Scanwood Danska.

1.680,- RSD
Doljevac
Detaljnije
lepeza za noževe 6070

Proizvod koji je simbol skandinavskog načina promišljanja proizvoda. Lep i atraktivan dizajn, bez suvišnog detalja i apsolutno funkcionalan: lepeza za čuvanje 6 kuhinjskih noževa...sigurnost (pre svega radi dečijih prstiju), praktičnost - jer su noževi na dohvat ruke, kada treba i spremljeni kada nam ne treba. Materijal je kombinacija termo tretiranog orahovog drveta sa umecima od trešnje. Veličina 270 x 220 x 65 mm, težina 1.450 grama. Finiš nauljeno prirodnim uljima sa voskom. Dizajn Scanwood Danska.

1.400,- RSD
Doljevac
Detaljnije
Činija za voće 2090

Još jedan primer savršenog proizvoda, po skandinavskom dizajnerskom receptu. Drvena činija za voće, salate ili tvrde kolače, modernog dizajna je, ali se oslanja na drvodeljsku tradiciju. Materijal: termo tretirana bukovina. Blago rundirane ivice pa je “soft” na dodir. Prekrasan skandinavski dizajn i velika upotrebljivost u svakoj kuhinji. Veličina Ǿ 250 x 100 mm, težina 820 grama. Finiš: nauljeno prirodnim uljima sa voskom.

1.820,- RSD
Doljevac
Detaljnije
daska za sečenje i serviranje 8301

Naša najduža daska, dugačka je okruglo metar, sa ručkom je i napravljena od termo tretirane hrastovine. Izuzetno poželjna za profesionalnu upotrebu, ketering i restorane za serviranje, ali i domaćine koji vole tako velike daske. Čak imamo primer da su na toj dasci servirani kolači, a to je bio praznik za sladokusce. Blago su rundirane ivice tako da je "soft" pod rukom. Dimenzije daske su 1.000 x 170 x 20 mm, težina 2.300 grama. Finiš: nauljeno prirodnim uljima sa voskom. Dizajn Scanwood Danska.

2.100,- RSD
Doljevac
Detaljnije
Zidna lajsna za noževe 680

Vrlo efektan proizvod... i dizajnom (samo vidljiva lajsna na zidu) i materijalom (prvorazredano maslinovo drvo). Lajsna za noževe, za 6 noževa, sa skrivenim magnetima, locirani su iza lajsne, nevidljivi su, ali dovoljno jaki da sami povuku nož na poziciju gde je magnet. Dimenzije lajsne su 350 x 40 x 20 mm, težina 350 grama. Finiš: nauljeno prirodnim uljima sa voskom. Dizajn Scanwood Danska. SLIKA NIJE VERNA PROIZVODU... ostale su nam samo lajsne kompletno napravljene od maslinovog drveta BEZ umetnutih pločica oraha, ali magneti su jaki i povuku nož na poziciju gde treba da se spreme

1.125,- RSD
Doljevac
Detaljnije
Mlin za biber 31100

Jedan od naših najprodavanijih proizvoda, pravi HIT na tržištu: mlin za biber i krupnu morsku so, od termo tretiranog drveta trešnje. Opremljen je kvalitetnim keramičkim mehanizmom, nemačkog proizvođača, a na mehanizmu je točkić kojim se podešava granulacija samlevenog bibera. Blago rundirane sve ivice pa je “soft” na dodir. Prekrasan skandinavski dizajn i velika upotrebljivost u svakoj kuhinji. Veličina Ǿ 55 x 200 mm, težina 210 grama. Finiš nauljeno prirodnim uljima sa voskom. Dizajn Scanwood Danska.

825,- RSD
Doljevac
Detaljnije
Posuda za so 31330

Još jedan školski primer skandinavskog dizajna i promišljanja proizvoda. Drvena posuda za so ili začine, sa rotirajućim poklopcem, koji se zatvara magnetom. Prednost u odnosu na druge posude je da se u slučaju prevrtanja posude, sadržaj ne prospe, jer magnet drži poklopac čvrsto zatvorenim. Izrađena je od termo tretiranog drveta trešnje, sa malom mericom kao delom posude. Blago rundirane ivice pa je “soft” na dodir. Veličina Ǿ 90 x 70 mm, težina 200 grama. Finiš: nauljeno prirodnim uljima sa voskom. Dizajn Scanwood Danska.

1.350,- RSD
Doljevac
Detaljnije
Podloga za sečenje hleba 30740

Svi jedemo hleb, svakog dana i mrve od hleba su, mnogima od nas, neželjeni dodatak u tom procesu. Ali, postoji rešenje i za to, na skandinavski način. Kombinacija limenog poslužavnika (rosfraj lim) i rešetke od termo tretiranog bagremovog drveta, jer... bagrem je veoma tvrdo drvo... Rešetka može da se skine i prospu mrve iz poslužavnika, tako da je sto ili radna ploča uvek čista i uredna. A može da se iskoristi i kao brzinski poslužavnik za serviranje kafice za iznenadne goste. Dimenzije rešetke su 425 x 270 x 22mm, težina 1.400 grama. Finiš: nauljeno prirodnim uljima sa voskom. Dizajn Scanwood Danska.

320,- RSD
Doljevac
Detaljnije
Daska za sečenje i serviranje 31500

Mala, spretna daščica, koja je uvek i svuda pri ruci, za brze kuhinjske posliće...2 šnite hleba, razrezati paradajz za salatu ili kao podloga za šolju čaja na stoliću u bašti... stvar je vaše mašte i potreba. Ali, da je veoma traženi artikal - pokazuju prodajni rezultati. Pravougaonog je oblika, zaobljenih ćoškova, napravljena od termo tretiranog trešnjinog drveta. Ima na sebi gravuru...svinje ili krave, po želi i nešto treće, motiv...cvet, zec ili već šta se dogovorimo. A može da bude i fini koroporativni poklon, sa laserskim graviranjem...logo firme ili promo poruka, već dokazano u našoj praksi. Materijal: termo-tertirano drvo trešnje. Veličina: 210 x 150 x 9 mm, težina 180 grama. Finiš: nauljeno prirodnim uljima sa voskom. Dizajn Scanwood Danska.

1.050,- RSD
Doljevac
Detaljnije
Podloga za serviranje pizze 20790

Još jedna poželjan artikal i za profesionalce, ali i domaćine. Podloga za serviranje pizze - ima i kanal za sokove, tako da pelati sa pizze, ali i sokovi iz kotleta (ako se serviraju na dasci) ne cure po stolu. Drvo: termo-tretirano, bukovina. Blago rundirane ivice tako da je "soft" pod rukom. Veličina daske je fi 350 mm, težina 1.000 grama. Finiš: nauljeno prirodnim uljima sa voskom.

640,- RSD
Doljevac
Detaljnije
Daska za sečenje i serviranje 911

Kuhinjska daska za sečenje i serviranje, sa ručkom, napravljena od termo-tretiranog trešnjinog drveta. Na ručki je rupica za kanap, tako da da se može i da se okači na zid, ako ima potrebe za tim. Sve su ivice rundirane, mekane (soft) pod rukom, dimenzija daske je 500 x 140 x 15 mm, težina 550 gr. Finiš. uljeno uljem pogodnim za kontakt sa hranom, sa dodatkom voska. Dizajn: Scanwood Danska.

900,- RSD
Doljevac
Detaljnije
Daska za sečenje i serviranje 916

Kuhinjska daska za sečenje i serviranje, sa ručkom, napravljena od termo-tretiranog trešnjinog drveta. Na ručki je rupica za kanap, tako da da se može i da se okači na zid, ako ima potrebe za tim. Sve su ivice rundirane, mekane (soft) pod rukom, dimenzija daske je 450 x 250 x 15 mm, težina 900 gr. Finiš. uljeno uljem pogodnim za kontakt sa hranom, sa dodatkom voska. Dizajn: Scanwood Danska.

352,- RSD
Doljevac
Detaljnije
Oklagija 20

Korisna, lepo dizajnirana i efikasna...takva je naša oklagija sa okretnim ručkama (silikonski ležajevi). Napravljena je od prvorazredne, termo tretirane bukovine, a za razvijanja kora, testa, za rezance, kolače ili pizze. Veličina okalgije je 450 mm, samo valjak je dug 250 mm i debljine fi 55 mm. Težina 440 grama. 

900,- RSD
Doljevac
Detaljnije
Daska za sečenje i serviranje 30115

Kuhinjska daska za sečenje i serviranje, pravougaonog oblika, izuzetne lepote ali tvrdoće, zahvaljujući tehnici izrade: napravljena je od čeonog bagrema (pločic ameđusobno zalepljenih), a drvo je na čeonom presku najtvrđe. Sve su ivice rundirane, mekane (soft) pod rukom, dimenzija daske je 300 x 150 x 12 mm, težina 500 grama. Finiš. uljeno uljem pogodnim za kontakt sa hranom, sa dodatkom voska. Dizajn: Scanwood Danska.

1.050,- RSD
Doljevac
Detaljnije
Daska za sečenje 6009

Daska za sečenje i serviranje, od termo tretiranog orahovog drveta, sa ručkom, popularna "riba". Primer jednostavnosti i funkcionalnosti skandinavskog dizajna. Veličina 390 x 290 x 16 mm, težina 700 grana. Sve su ivice rundirane, tako da je "soft"pod rukom. Pogodna je za sečenje, serviranje, za pizzu manje veličine, vrlo je spretn az anošenje zahvaljujući maloj a širokoj ručki. Finiš: uljeno priroidnim uljima sa voskom. DIzajn Scanwood Danska.

Mi smo Wood Holz, proizvođači vrhunske drvne galanterije po skandinavskom dizajnu, od odabranog - termotretiranog drveta trešnje, oraha, hrasta, jasena, bukve... Naš je proizvodni program baziran prvenstveno na daskama za sečenje i serviranje, ali imamo u ponudi i renda za tvrde sireve, mlinove za biber, štipaljke za salatu, činije, blokove i stalke za noževe, oklagije...cca 100-njak veoma lepih i korisnih proizvoda, san svake dobre domaćice. PRODAJA preko naše on-line prodavnice na www.radostkupovine.com.
Prijavite se na newslatterkako biste primali mail sa novim proizvodima i akcijama