Zaštitaonline.com
AdresaSurčinska 19b
OpštinaBeograd - Novi Beograd
Telefon+381(0) 11 316 87 84 +381(0) 64 8023 493
Zastitaonline.com je B2B portal firme Ambex d.o.o. Novi Beograd. Već dugi niz godina firma posluje u oblasti zaštite na radu.
Direktni distributer sopstvenog brenda rukavica AX ali i brendova kao što su PORTWEST i RHINO SAFETY.

Tridesetogodišnje iskustvo firme “Tring d.o.o.”, sa kojom naša firma deli i deo menadžmenta,
garantuje posvećenost našim klijentima i konstantan rad na zadovoljavanju njihovih potreba.
Stabilna mreža proverenih dobavljača iz Evrope i Azije obezbeđuje visok kvalitet naših proizvoda, kao i siguran lager u svakom trenutku.
U nama ćete imati ne samo pouzdanog dobavljača, nego i nekog ko je u stanju da prati Vaš napredak i ambicije.


Kompanija posluje na tržištu Srbije od 2014. godine, gde pored centralnog magacina u
Beogradu raspolaže sa magacinom u Novom Sadu ali i poslovnicama u Nišu i Kragujevcu.
  • Oglasi
  • O marketu

Filteri

Sortiraj:
15 30 50 100
4.463,- RSD
Detaljnije
CIPELE DUBOKE PARANG S3

Zaštitne cipele duboke sa čeličnom kapom i čeličnom tabanicom  Parang S3 EN 20345  Gornjšte od hidrofobirane goveđe kože. Đon dvoslojni poliuretan visoke gustine, otporan na ulja naftu i ugljovodonike, antistatik sa šok aposrberom u peti. Paropropusna postava otporna na abraziju.

3.960,- RSD
Detaljnije
FILTER ABEK 1 P920 1/4

P920 je A tip gasnog filtera klase 1 sa specijalnim navojem i može sekoristiti samo u paru.Štiti od organskih, neorganskih, kiselih gasova iisparenja, sumpor dioksida, amonijaka i njihovih derivata čija je tačkaključanja iznad 65°C. Može se koristiti samo sa P410 polumaskama. StandardiEN 14387 Type ABEK (1)

91,- RSD
Detaljnije
RUKAVICE PU A120, BELE, VEL. 10

Rukavice za opšte rukovanje i kategorija rukavica za bolji stisak su i daljemeđu najpopularnijim kolekcijama u Portwestom asortimanu za zaštituruku. Brižljivo odabran asortiman premaza, uključujući lateks, nitril,poliuretan i PVC, omogućava štirok raspon modela pogodnih zamnogobrojne tipove zadataka

6.260,- RSD
Detaljnije
CIPELE DUBOKE CALIMANU S3

Zaštitne cipele duboke  CALIMANU S3 WR  EN 20345  METAL FREE 100% sa kapom i tabanicom od kombozitnih materijala  Gornjšte od hidrofobirane goveđe glatke kože  sa fluo detaljima. Đon dvoslojni poliuretan visoke gustine, otporan na ulja naftu i ugljovodonike, antistatik sa šok aposrberom u peti. Paropropusna postava otporna na abraziju.

108,- RSD
Detaljnije
RUKAVICE LATEKS A174 CRV/CRNE

Flex Grip rukavice - lateks. Proizvedene su upotrebom bešavne pletene postave sa vodootpornim latekspremazom na dlanu. Ove rukavice pružaju visok nivo udobnosti,fleksibilnosti i mekoće. Ergonomski dizajn prati oblik šake, čime sprečavaveće zamaranje. Otvorena nadlanica pomaže u smanjenu znojenja. StandardiAS/NZS 2161 .2AS/NZS 2161 .3EN 420EN 388:2016 - (2.1.2.1.X)

7.344,- RSD
Detaljnije
FILTER KOMBINOVANI ABEK1P3 (4/1) P970

ABEK1P3 kombinovani filter saspecijalnim navojem. Ovaj filter protiv gasa i čestica štiti od organskih, neorganskih, kiselihgasova i isparenja, sumpor dioksida, amonijaka i njihovih derivata.Klasifikovan kao filter klase 1 za gasove i klase 3 za čestice, može sekoristiti za zaštitu od štetnih supstanci, rastvarača, toksičnih čestica imikroorganizama. opremljen specijalnim navojem može se koristiti samo uparu i sa P410 polumaskama. StandardiEN 14387 Type ABEK (1)EN 143 Type P (3R)

1.500,- RSD
Detaljnije
AX 003 LATEX RUKAVICA 12/1

Rukavice za opšte rukovanje i kategorija rukavica za bolji stisak su i daljemeđu najpopularnijim kolekcijama u Portwestom asortimanu za zaštituruku. Brižljivo odabran asortiman premaza, uključujući lateks, nitril,poliuretan i PVC, omogućava štirok raspon modela pogodnih zamnogobrojne tipove zadataka

5.265,- RSD
Detaljnije
BLUZA TAGUS TX60, SIVA

TX60 je dizajnirana da se uhvati u koštac sapritiskom i naprezanjem pri svakodnevnojupotrebi na radnom mestu. Izdržljiva i lagana,puna je esencijalnih karakteristika potrebnih dase obezbedi praktičnost i bezbedno, komfornopristajanje. KarakteristikeIzdržljiva tkanina unakrsno tkana koja imalodličnu postojanost bojeMaterijal sa UPF 50+ ocenom blokira 98% UVlzraka4 džepa za obimno skladištenjelDžep za mobilni telefonlZaštita za bradu za dodatnu udobnost ilstabilnostOxford poliester otporan na abrazijulProštepano na svim mestima opterećenja

109,- RSD
Detaljnije
RUKAVICE LATEX A150

Classic Grip rukavica pruža korisniku potrebnu zaštitu u sa udobnošću istiskom uz prihvatljivu cenu. Rukavice za opšte rukovanje i kategorija rukavica za bolji stisak su i daljemeđu najpopularnijim kolekcijama u Portwestom asortimanu za zaštituruku. Brižljivo odabran asortiman premaza, uključujući lateks, nitril,poliuretan i PVC, omogućava štirok raspon modela pogodnih zamnogobrojne tipove zadataka. KarakteristikeDrška od naboranog lateksa je pogodna za hvatanjelPrvi izbor za uobičajene radne zadatkelRukavice sa premazom na dlanu za veću spretnost i bolju ventilacijulFinoća pletenja 10 za spretnostlPletena manžetna za udobnost i toplinulANSI Abrazija nivo 1. StandardiAS/NZS 2161 .2AS/NZS 2161 .3ANSI/ISEA 105 - 2016 ABRASION Level (1)EN 388:2016 - (2.1.2.1.X)EN 420. Dostumpne u velicini M, L, XL i XXL.

8.827,- RSD
Detaljnije
JAKNA ZIMSKA RS S563, TEGET

S563 je odlična, izdržljiva jakna. Poliesterskimaterijal u kombinaciji sa Ripstop šaromobezbeđuje izuzetno jako predivo sapoboljšanom otpornošću na cepanje. Debelapostava i kragna postavljena flisom i štitnik zabradu čuvaju toplotu blizu tela. Brojni džepoviobezbeđuju dovoljno prostora za sve vašepotrebe za skladištenjem.

7.992,- RSD
Detaljnije
POJAS PLUS PW FP15

Portwest ComfortPlus pojas sa 2 tačke kačenja. Ovaj pojas za celo telo sa prozračnim,oblikovanim leđnim delom obezbeđuje vrhunskuudobnost i bezbednost prilikom rada na visini.Karakteristike ovog pojasa su produženi Dprsten na leđima, raspored ramenih traka zalakše dorzalno podešavanje i dva bočna Dprstena.

785,- RSD
Detaljnije
FILTER 3M 6035

3M filter 6035 je iz serije filtera za zaštitu od gasova i isparenja. Sa oznakom P3R namenjem je zastiti od čvrstih i tečnih čestica – u stabilnim plastičnim kavezima za grubu primenu.

115,- RSD
Detaljnije
KOFIL MASKA SA VENTILOM FFP1, P101, 10/1

Maska za jedokratnu upotrebu FFP1 štiti od čvrstih i tečnih čestica kojenemaju neku specifičnu toksičnost. Minimalni procenat filtracije je 80%.Štite do 4 puta TLV-a ( dodeljenog faktora zaštite za FFP1 maske). Primeriupotrebe: Rukovanje kamenom / šutom / celulozom. Naš Biztex brendgarantuje izuzetan kvalitet i performanse svih proizvoda u našemasortimanu maski za jednokratnu upotrebu. StandardiAS/NZS 1716 (P1)EN 149 FFP1 (NR)

6.624,- RSD
Detaljnije
CIPELE DUBOKE DECEBAL O2

Čizme duboke Decebal izrađene su od glatke i meke goveđe kože visokog kvaliteta i pune strukture koja je dorađena na vodoodbojnost, u kombinaciji sa jakim tekstilom otpornim na habanje. Đon je dvoslojni PU, sa šok apsorberom, uljnootporan, antistatik, neklizajući.

2.580,- RSD
Detaljnije
MASKA KN95 50/1

Maska za najbolju zaštitu od virusa.

306,- RSD
Detaljnije
KOFIL MASKA SA VENTILOM -SKLOPIVA FFP3, P391, 10/1

Inovativna kompaktna maska sa 7 dinamičkihdelova koji omogućavaju slobodu pokreta lica imaksimalnu udobnost.Sa ventilom iunutrašnjom penom kako bi se povećalaudobnost korisnika. DOLOMITE opcioni testzagušenja. Individualna vrećica i specijalniravan oblik čine ih lakim za skladištenje ispremnim za upotebu u vending mašinama. KarakteristikeCE-CAT IIIlDolomite opcionalni test začepljenja (D) radilosiguravanja udobnijeg disanja i dužegtrajanja efekta filtracijeFleksibilan oblik koji omogućava maski da selskalupiVeliki unutrašnji prostor radi lakšeg disanjalkorisnika7 ergonomskih tačaka koje se prilagođavajulrazličitim oblicima licaIzdisajni ventil visokih performansi kojilsmanjuje toplotu i pruža udobnost pri upotrebiu vlažnim i toplim uslovima

Kontakt
Detaljnije
KOFIL MASKA SA VENTILOM FFP2, P201, 10/1-PORTWEST

Maska za jedokratnu upotrebu FFP2 štiti od čvrstih i tečnih česticaprosečne toksičnosti. Minimalni procenat filtracije je 94%. Štite do 10 putaTLV-a ( dodeljenog faktora zaštite za FFP2 maske). Primeri upotrebe:Šmirglanje mekog , kompozitnih materijala, rđe, gipsa, gita, sečenja,bušenja metala. Naš Biztex brend garantuje izuzetan kvalitet i performansesvih proizvoda u našem asortimanu maski za jednokratnu upotrebu. StandardiAS/NZS 1716 (P2)NIOSH N95EN 149 FFP2 (NR)

1.426,- RSD
Detaljnije
POLU MASKA AUCKLAND, SIVA P410

Ekonomična polumaska sa niskoprofilnim dizajnom za veće vidno polje.Napravljena od izdržljivog,a sa druge strane mekanog i antialergijskog TPEmaterijala obezbeđuje odlično naleganje. Mekane i podesive trakeomogućuju savršeno prianjanje osobama sa širokim konturama lica.Opremljena dvostrukim filterima (na zavrtanje) za povećanu udobnostprilikom disanja. Otvor za znoj na telu maske olakšava rad u toplim ivlažnim sredinama. U skladu sa EN140:1998. Filteri se prodaju odvojeno. StandardiEN 140

2.160,- RSD
Detaljnije
POLUMASKA 3M-6200

POLUMASKA 3M-6200

720,- RSD
Detaljnije
FILTER 3M 6051 A1

3M filter 6051 je iz serije filtera za zaštitu od gasova i isparenja. Sa oznakom A1 namenjem je zastiti od organskih gasova I para.

758,- RSD
Detaljnije
NAOCARE ZASTITNE LEVO PW11, PROZIRNE - PORTWEST

Inovativni koncept Levo naočara pruža udobnost zaštitnih naočara izaptivanje i prianjanje zaptivnih naočara. Penasti uložak pruža dodatnuzaštitu za obrve i obraze. Drške se mogu zameniti sa podesivom trakom zabolje prianjanje. Izuzetna ventilacija zahvaljujući indirektnim ventilacionimotvorima na penastom umetku, što pomaže da se smanji magljenje naočara. Karakteristike99% UV zaštitalBesplatna traka za naočarelNaočari se mogu koristiti sa klasičnim drškama ili sa elastičnomltrakomPena koja se može odvojiti pruža zaštitu od udaraca i prašinel100% bez metala

950,- RSD
Detaljnije
FILTER 3M 6057 ABE1

3M filter 6057 je iz serije filtera za zaštitu od gasova i isparenja. Sa oznakom ABE1 namenjem je zastiti od organskih isparenja, neorganskih isparenja i kiselih gasova.

10.848,- RSD
Detaljnije
POJAS PLUS SA 3 TACKE FP18

ComfortPlus pojas sa 3 tačke kačenja, Ovaj univerzalni pojas objedinjuje sve što vam jepotrebno za zaštitu od pada. Uključuje dveomče na grudima, dva bočna D prstena, kliznidorzalni D prsten, dve omče u sedalnom delu idva prstena u donjem delu leđa. Potpunopodesiv sa postavljenim ramenim, leđnim isedalnim delom pruža dodatnu udobnost.

6.955,- RSD
Detaljnije
CEPICI OD PU PENE SA VEZICOM EP08 200/1

Jednokratni PU čepići. Konusni oblikobezbeđuje udobno pristajanje unutar ušnogkanala. Sa vezicom za dodatnu udobnost ijednostavno odlaganje oko vrata kada se nekoriste. Svaki par dolazi u plastičnoj higijenskojvrećici sa uputstvom za postavljanje.

696,- RSD
Detaljnije
RUKAVICE NITRILNE A645 ZELENO/CRNE

Izuzetno udobne rukavice pružaju zaštitu od prosecanja nivoa D poEN388:2016. Močene u nitrilnu penu za poboljšan stisak. Svetlo zelenapostava omogućava laku identifikaciju. Dostupan je širok i sve veći izbor modela za zaštitu ruku u cilju zadovoljenjasvih potreba. Najbolji materijali i metode proizvodnje su korišćene uproizvodnji Portwestovog obimnog asortimana prozvoda za zaštitu ruku. StandardiAS/NZS 2161 .2AS/NZS 2161 .3ANSI/ISEA 105 - 2016 CUT Level (A4)CE Food SafeEN 388:2016 - (4.X.4.4.D.)EN 420

706,- RSD
Detaljnije
KOMBINEZON MICROCOOL BIZ-TEX 50/1,60g,ST50

Ovaj kombinezon nudi poboljšanu zaštitu iudobnost. Tip 5 i 6 zaštita sa prozračnimpanelom za komfor. Jedinstven dizajn kombinujedve tkanine BizTex SMS i BizTex Micro, počevšiod vrata, preko leđa do kolena. Pruža odličnuhemijsku barijeru, ne rasipa niti, dok je izuzetnoprozračan i udoban. KarakteristikeCE-CAT IIIlZatvaranje pomoću rajsferšlusa sa šoblajsnomlkoja se može zalepiti za dodatnu zaštituElastične manžetne za bezbedno pristajanjelElastični porub za sigurno i udobno pristajanjelErgonomski oblikovana kapuljača za savršenolpristajanje. StandardiEN ISO 13982 Type 5EN 1073-2EN 13034 Type 6EN 1149 -5

97,- RSD
Detaljnije
RUKAVICE NITRILNE A310 BELO/SIVE

Nitrilni premaz na Flexo Grip rukavicama omogućava veću otpornost naabraziju. Idealna za automehaničare, građevinu i druge sektore. Rukavice za opšte rukovanje i kategorija rukavica za bolji stisak su i daljemeđu najpopularnijim kolekcijama u Portwestom asortimanu za zaštituruku. Brižljivo odabran asortiman premaza, uključujući lateks, nitril,poliuretan i PVC, omogućava štirok raspon modela pogodnih zamnogobrojne tipove zadataka. StandardiAS/NZS 2161 .2AS/NZS 2161 .3EN 388:2016 - (3.1.2.1.X)ANSI/ISEA 105 - 2011 Abrasion Level (2)EN 420

464,- RSD
Detaljnije
RUKAVICE DERMIFLEX AQUA AP62

Dermiflex Aqua rukavice, Zahvaljujući upotrebi inovativne tehnologije, ove rukavice su otporne navodu i ulja. Tečnost u kontaktu sa rukavicom se sliva štiteći površinu ispod.Izuzetno su lagane, sa nitrilnim premazom na dlanu, sa elastin postavomkoja pruža poboljšanu udobnost i stisak. StandardiAS/NZS 2161 .2AS/NZS 2161 .3ANSI/ISEA 105 - 2016 ABRASION Level (3)EN 420EN 388:2016 - (4. 1. 3. 1. X.)

4.165,- RSD
Detaljnije
GURTNA SA SOK APSORBEROM DVOKRAKA SA KARABINIMA FP 51

Dvostruko uže visokovalitetnog tkanja, sa šok apsorberom, kljunastimkarabinima za skele i karabinom. Ukupna dužina je 180 cm uključujućikarabine. Zaštita od pada ima za cilj da spreči rizike koji su povezani sa padom savisine, ublažavanja sile udara, sudarom sa preprekama/zemljom i uograničavanju pristupa korisnicima mestima gde postoji opasnost od pada.Portwest u ponudi ima potpun asortiman proizvoda za rad na visini zazaštitu od pada . StandardiEN 354EN 362EN 355

900,- RSD
Detaljnije
FILTER 6055 A2 -3M

3M filter 6055 je iz serije filtera za zaštitu od gasova i isparenja. Sa oznakom A2 namenjem je zastiti od organskih para.

Zastitaonline.com je B2B portal firme Ambex d.o.o. Novi Beograd. Već dugi niz godina firma posluje u oblasti zaštite na radu.
Direktni distributer sopstvenog brenda rukavica AX ali i brendova kao što su PORTWEST i RHINO SAFETY.

Tridesetogodišnje iskustvo firme “Tring d.o.o.”, sa kojom naša firma deli i deo menadžmenta,
garantuje posvećenost našim klijentima i konstantan rad na zadovoljavanju njihovih potreba.
Stabilna mreža proverenih dobavljača iz Evrope i Azije obezbeđuje visok kvalitet naših proizvoda, kao i siguran lager u svakom trenutku.
U nama ćete imati ne samo pouzdanog dobavljača, nego i nekog ko je u stanju da prati Vaš napredak i ambicije.


Kompanija posluje na tržištu Srbije od 2014. godine, gde pored centralnog magacina u
Beogradu raspolaže sa magacinom u Novom Sadu ali i poslovnicama u Nišu i Kragujevcu.
Prijavite se na newsletterkako biste primali mail sa novim proizvodima i akcijama