Dodaj u listu želja

Baterijska lampa 9023

1.040,- RSD

Baterijska lampa 9023 crna .
Zbog velikog broja artikala na stanju, nisu svi artikli dostupni u svakom trenutku, pa Vas molimo da pre poručivanja artikala proverite njihovu raspoloživost. Ne odgovaramo na SMS poruke, samo DC poruke i telefonski poziv.

Za sve naše artikle dobijate račun i garantni list u trajanju propisanom od strane proizvođača ili uvoznika.

Ukoliko postoji reklamacija za neki proizvod, rešavamo je na najbrži mogući načinzamenom za isti artikal, zamenom za drugi artikal ili povraćajem novca. Molimo Vas da ne bacate ambalažu dok ne proverite ispravnost poručenog artikla. Za određene artikle je nemoguće uraditi reklamaciju BEZ ORIGINALNE AMBALAŽE!

Robu šaljemo post expresom, osim ukoliko nemate želju da se isporuka izvrši nekom drugom kurirskom službom. U tom slučaju nam morate navesti koja je to služba prilikom kreiranja porudžbine.

Za artikle koji se u transportu mogu oštetiti i postati neupotrebljivi ili delimično neupotrebljivi, preporučujemo LIČNO PREUZIMANJE!U suprotnom ne možemo preuzeti odgovornost za oštećenja nastala u transportu kurirskim službama.Robu pakujemo maksimalno profesionalno, ali nemamo načina da utičemo na ponašanje kurira!


Neophodni podaci za slanje su:Ime i prezimeAdresa, grad i poštanski brojKontakt telefonemail adresa ukoliko želite da dobijete informacije o otpremi i detaljima pošiljke.Prethodno naručene artikle možete preuzeti lično na adresi :


Pere

Ćetkovića 35a

BeogradPupin electronics DOOtel: 011-42-32-145 ili 060-36-36-652prodaja@epupin. rsradno vreme radnim danima od 10 – 18 subotom od 10 - 15


1.040,- RSD
Postavljen: 23.04.2020. 04:57
Prodavac: pupin
Kontaktiraj prodavca
060 3636XXX(prikaži ceo broj telefona) info@epupin.rs
Svi oglasi korisnika

Podelite objavu

Prijavite se na newslatterkako biste primali mail sa novim proizvodima i akcijama