Kinderkraft metalni balans bicikl 2WAY NEXT green grey

5.900,00 RSD
Bicikl 2WAY NEXT stiže iz fabrike Kinderkraft i stvoren je za decu! Ovaj balans bicikl je najbolja priprema za vožnju klasičnog bicikla i čini učenje neverovatno zabavnim. Omogućava detetu da nauči da održava ravnotežu, poboljšava koordinaciju, pomaže u jačanju percepcije prostora, kao i sposobnosti da se proceni udaljenost i brzina.

Glavne karakteristike bicikla:
- Razvija sposobnost deteta da održi ravnotežu
- Namenjen deci čija je visina iznad 80 cm
- Visina sedišta podesiva od 31 do 40 cm
- Visina volana podesiva od 52 do 59 cm
- Širina ručke 36 cm
- Točkovi prečnika 30 cm, absorbuju neravnine puta, napravljeni od EVA pene
- Moderan dizajn
- Ergonomski i lagan čelični ram
- Visokokvalitetna završna obrada
- Gumeni rukohvat sa graničnicima sprečava klizanje ruke
- Dodatna oprema: zvono, torba i pojas za nošenje
- Napravljen po sigurnosnim standardima EU
Učenje vožnje na balans biciklu
Kada je sedište maksimalno spušteno, na visinu od 31 cm, ovaj balans bicikl je pogodan za najmanju decu, a sa povećanim opsegom podešavanja sedišta nije neophodno rotirati okvir.
Da bi vam sastavljanje bilo lakše, točkovi su već pričvršćeni za ram. Uključena je dodatna oprema kao što su torbica, zvono i kaiš za lakše nošenje.
Ovaj balans bicikl je posebno dizajniran da podstiče dete na održavanje ravnoteže pre nego što krene da vozi klasičan bicikl. Tako dete na lep i zabavan način, igrajući se na svežem vazduhu, uči da razvije motoričke veštine, što pruža odličnu osnovu za samostalnu vožnju bicikla bez potrebe za pomoćnim točkićima.
Lagana i čvrsta čelična konstrukcija obezbeđuje potpunu stabilnost i omogućava maksimalnu nosivost balans bicikla do 35 kg, a visokokvalitetna završna obrada daje potpunu sigurnost – svi šrafovi su prekriveni plastičnom kapicom. Čvrst metalni ram postavljen je na točkove prečnika 30 cm, napravljene od EVA pene, tako da je bicikl stabilan i otporan na neravnine na putu. Bezbednost bicikla je nezavisno proverena od strane instituta TUV i u skladu je sa evropskim standardom EN 71-1.
Vreme provedeno aktivno sa porodicom na svežem vazduhu ne samo da dozvoljava odgovarajući psihofizički razvoj deteta, već i gradi osećaj sigurnosti i udobnosti.
Guralica - balans bicikl 2WAY NEXT je dostupna u plavoj i zelenoj boji, a preporučujemo i kacigu za bicikl Safety.
5.900,00 RSD
Postavljen: 30.10.2019. 08:20
Prodavac: mamino
Beograd - Čukarica
381 62 8141 633
Ocene prodavca
mamino
Svi oglasi korisnika
Odustani Kontaktirajte prodavca

Podelite objavu