Dodaj u listu želja

Kinderkraft prenosivi krevetac JOY blue sa dodacima

13.900,- RSD
Kinderkraft prenosivi krevetac JOY je savršen i za dete i za roditelje, kako tokom putovanja tako i u svakodnevnoj upotrebi. Stvoren je za odmor, spavanje i igranje!
Glavne karakteristike:
- brzo se sklapa i rasklapa
- dvostruka zaštita od slučajnog sklapanja
- lako se pomera ili prenosi iz sobe u sobu
- moderan dizajn
- 2 točkića koji se mogu zaključati i torba sa otvorom za točkove
- 3 strane su napravljene od providne mrežice, beba može da gleda okolinu, a roditelji bebu
- ručice na ogradi, koje pomažu detetu da ustane, podigne se i uči da održi ravnotežu
- bočni ulaz za dete, zatvaranje rajsferšlusom
- stabilna i snažna čelična konstrukcija
Spavanje je veoma važan deo života deteta. Dobar san garantuje pravilan i uravnotežen psihomotorni razvoj. Jednogodišnje dete spava oko 14 sati dnevno. Joy prenosivi krevetac pruža sigurnost već od prvih dana života. Čelični okvir sa ojačanom strukturom obezbeđuje potpunu stabilnost, a mekani materijal pruža odgovarajuću zaštitu. Pored toga, prenosivi krevetac napravljen je od visokokvalitetnih tkanina koje su jednostavne za održavanje.
Jednostavno i brzo sklapanje i rasklapanje, sa dvostrukom zaštitom od slučajnog sklapanja. Nakon sklapanja prenosivi krevetac je veoma malih dimenzija (76 x 20 x 20 cm), a zahvaljujući posebnoj namenskoj torbi sa otvorom za točkove vrlo je lako za transport. Sklopljen krevetac se stavlja u torbu za nošenje i jednostavno se prenosi na ramenu.
Kinderkraft zna koliko je deci bitna zabava i njihov mali kutak. Zato je napravio bočni ulaz za decu, koji se otvara i zatvara preko rajsferšlusa, tako da dete može da samo uđe i izađe kada želi da se igra. Ostale strane kreveca su napravljene od providne mrežice, kako bi dete moglo da vidi svoju okolinu, a roditelji mogli da nadgledaju dete.
Kinderkraft prenosivi krevetac služi kao igralište za vaše dete. Na ogradicu su postavljene posebne ručke koje podstiču dete da vežba ustajanje, uspravljanje na noge i pomažu mu da održava ravnotežu.

Dimenzije Kinderkraft prenosivog kreveca
- dimenzije: 120 x 60 cm
- dimenzije sklopljenog kreveca: 76 x 20 x 20 cm
- dimenzije dušeka: 120 x 60 cm
- maksimalna nosivost kreveca: 25 kg
- težina kreveca: 9,5 kg
Dodatne opcije kod modela JOY sa dodacima
Specijalni mehanizam koji se nalazi na dnu kreveca omogućava da krevetac možete ljuljati kako bi bebi bilo prijatnije. Tu su i pult za presvlačenje, mrežica protiv insekata ili komaraca, kao i džepovi sa strane za odlaganje raznih sitnica.

Igračkice sa zvukom i svetlima koje se okreću na vrteški pomažu detetu da razvije kognitivne funkcije. Pored toga, umirujuća melodija i nežna svetla pomažu bebi da lakše zaspi.

 

13.900,- RSD
Postavljen: 13.03.2020. 12:37
Prodavac: mamino
Kontaktiraj prodavca
381 62 8141 XXX(prikaži ceo broj telefona) marketing@mamino.rs
Svi oglasi korisnika

Podelite objavu

Prijavite se na newslatterkako biste primali mail sa novim proizvodima i akcijama