Dodaj u listu želja

Limun

219,- Kontakt
Limun - Argentina

Limun je drvo iz roda Citrus i njegov plod. Rezultat je davnog ukrštanja po svoj prilici pomela i citrona, ali već vekovima uspeva kao samostalno drvo koje se razmnožava reznicama ili kalemljenjem. Greens agro vam nudi uvek svež limun kao i sve citrusne plodove po najpovoljnijoj ceni.
219,- Kontakt
Postavljen: 20.08.2020. 10:01
Prodavac: greensagro
Beograd - Palilula
Kontaktiraj prodavca
381653052XXX(prikaži ceo broj telefona) web-prodavnica@greensagr...
Svi oglasi korisnika

Podelite objavu

Slični proizvodi

200,- RSD
Detaljnije
Šljiva 500g – Organska smrznuta

Organsko smrznuto voće, Svi proizvodi

0,- Kontakt
Detaljnije
Šitaka

Šitake pečurka (lat. Lentinula edodes) jestiva je pečurka koja potiče iz Istočne Azije, a gaji se i koristi u mnogim azijskim zemljama kao hrana i lek u tradicionalnoj medicini.

270,- RSD
Detaljnije
Kupina 500g – Organska smrznuta

Kategorije: Akcija, Organsko smrznuto voće, Svi proizvodi

109,- RSD
Detaljnije
Grožđe belo

Grožđe se gajilo još u Egiptu pre 5.000 godina. Nije bogato sa nekim vitaminom u velikoj meri, ali se odlikuje prisustvom velikog broja sastojaka na jednom mestu. Utiče na povećanje energije, poboljšava koncentraciju i smanjuje umor. Nekada se belo grožđe više upotrebljavalo od crnog – ali zbog dragocenih supstanci koje sadrže, sve se više traže sorte crnog grožđa. Grožđe mora pažljivo da se bere da se zrno ne bi oštetilo, i ne treba brisati voskasti sloj.

239,- RSD
Detaljnije
Organski sok kupine-jabuke 0.2l

Organski matični sok od kupine i jabuke. Matični sok je proizveden od kvalitetnog organskog voća sa organskih imanja. Nakon branja hladnim presovanjem i pasterizacijom dobijamo visoko kvalitetni organski matični sok bez dodataka vode, šećera i aditiva. Boja, ukus i miris matičnog voćnog soka svojstveni su voću od kojeg je i proizveden.

219,- Kontakt
Detaljnije
Limun

Limun - Argentina Limun je drvo iz roda Citrus i njegov plod. Rezultat je davnog ukrštanja po svoj prilici pomela i citrona, ali već vekovima uspeva kao samostalno drvo koje se razmnožava reznicama ili kalemljenjem. Greens agro vam nudi uvek svež limun kao i sve citrusne plodove po najpovoljnijoj ceni.

250,- RSD
Detaljnije
Organska jabuka

Organska jabuka Wiliams pride Slatka

200,- RSD
Detaljnije
Aronija 250g – Organska smrznuta

Kategorije: Akcija, Organsko smrznuto voće, Svi proizvodi

0,- Kontakt
Detaljnije
Brokoli

U Evropi se za ishranu koristi tek od 16. veka. Samo ime potiče od italijanske reči Brokolo što znači kupusov cvet. Veoma podseća na karfiol, samo što je tamno zelene boje.

50,- RSD
Detaljnije
Jabuka – Organska sušena voćna rolnica

Sastav : 100% organska jabuka Da li znate koje su to blagodeti jabuke zbog kojih stručnjaci preporučuju da je jedemo svaki dan? Evo samo neke od njih: -Jabuka jača imunitet pa ste otporniji na raznorazne bolesti -Odlična je za vid -Obezbeđuje dobro varenje pa ne morate da brinete o stomačnim tegobama -Reguliše apetit i daje osećaj sitosti duže vreme – čisti organizam od toksina U nedostatku vremena ili navike da jedemo jabuku dnevno, a mi ih imamo u izobilju, stvorili smo proizvod koji i sami obožavamo da jedemo i dajemo našim najmilijima, a uvek ga možemo imati u džepu gde god da krenemo. Brinući i o našem i o vašem zdravlju, napravili smo pakovanje u koje staje 1 jabuka za svaki dan, jer je jedna naša rolnica = 1 jabuka.

109,- RSD
Detaljnije
Grožđe crno

Grožđe se gajilo još u Egiptu pre 5.000 godina. Nije bogato sa nekim vitaminom u velikoj meri, ali se odlikuje prisustvom velikog broja sastojaka na jednom mestu. Utiče na povećanje energije, poboljšava koncentraciju i smanjuje umor. Nekada se belo grožđe više upotrebljavalo od crnog - ali zbog dragocenih supstanci koje sadrže, sve se više traže sorte crnog grožđa. Grožđe mora pažljivo da se bere da se zrno ne bi oštetilo, i ne treba brisati voskasti sloj.

0,- Kontakt
Detaljnije
Bundeva

Bundeva (ili tikva, ludaja, misirača, dulek;[1] lat. Cucurbita pepo) jednogodišnja je biljka puzavica iz familije bundeva (Cucurbitaceae), čiji se krupni plodovi koriste u ljudskoj ishrani, a semena i u fitoterapiji. Pored bundeve, familiji Cucurbitaceae pripada i drugo povrće koje se koristi u svakodnevnoj ljudskoj ishrani, poput lubenice i krastavca.

1.200,- RSD
Detaljnije
Jabuka cimet 30 kom-Organske sušene voćne rolnice

Organska sušena voćna rolnica- jabuka sa cimetom Sastav : 99,3% organska jabuka, 0,7% organski cimet

60,- RSD
Detaljnije
Kupina – Organska sušena voćna rolnica

Opis: Voćne rolnice su proizvod dobijen konvektivnim sušenjem kaše organskog voća. Sušene voćne rolnice su bez sumpora, šećera i aditiva. Sušene na minimalnim temperaturama radi očuvanja nutritivnih i senzornih svojstava. Proizvod namenjen deci, sportistima, trudnicama, dojiljama i svima onima koji vole zdrave poslastice i imaju razvijenu svest o zdravoj ishrani. ” Rolovano fino mleveno sušeno voće ” 100 % voće ” Bez dodataka šećera i konzervansa ” Vrhunski ukus ” Premium proizvod Prosečna nutritivna vrednost na 100 g

200,- RSD
Detaljnije
Malina 250g – organska smrznuta

Kategorije: Akcija, Organsko smrznuto voće, Svi proizvodi

Prijavite se na newslatterkako biste primali mail sa novim proizvodima i akcijama