Dodaj u listu želja

Paprika šilja crvena

95,- RSD
U Evropu su donete iz Južne Amerike. Danas postoji više od 1.000 različitih vrsta paprike, koje se međusobno razlikuju po veličini, obliku, boji, debljini mesnatog dela ploda, biohemijskom sastavu i ljutini. Paprike crvene boje imaju znatno veću energetsku i hranljivu vrednost od onih zelene boje.Papriku karakteriše veliki sadržaj vitamina C. Jedino sveži listovi peršuna imaju više vitamina nego paprika. Vitamin C je najviše skoncentrisan u delu paprike oko njene drške. Zato pri čišćenju treba voditi računa da se ovaj deo što manje odbaci.
95,- RSD
Postavljen: 04.09.2020. 09:46
Prodavac: greensagro
Beograd - Palilula
Kontaktiraj prodavca
381653052XXX(prikaži ceo broj telefona) web-prodavnica@greensagr...
Svi oglasi korisnika

Podelite objavu

Slični proizvodi

109,- RSD
Detaljnije
Grožđe belo

Grožđe se gajilo još u Egiptu pre 5.000 godina. Nije bogato sa nekim vitaminom u velikoj meri, ali se odlikuje prisustvom velikog broja sastojaka na jednom mestu. Utiče na povećanje energije, poboljšava koncentraciju i smanjuje umor. Nekada se belo grožđe više upotrebljavalo od crnog – ali zbog dragocenih supstanci koje sadrže, sve se više traže sorte crnog grožđa. Grožđe mora pažljivo da se bere da se zrno ne bi oštetilo, i ne treba brisati voskasti sloj.

109,- RSD
Detaljnije
Grožđe crno

Grožđe se gajilo još u Egiptu pre 5.000 godina. Nije bogato sa nekim vitaminom u velikoj meri, ali se odlikuje prisustvom velikog broja sastojaka na jednom mestu. Utiče na povećanje energije, poboljšava koncentraciju i smanjuje umor. Nekada se belo grožđe više upotrebljavalo od crnog - ali zbog dragocenih supstanci koje sadrže, sve se više traže sorte crnog grožđa. Grožđe mora pažljivo da se bere da se zrno ne bi oštetilo, i ne treba brisati voskasti sloj.

100,- RSD
Detaljnije
Crveni krompir 1kg

Crveni krompir proizveden po organskim principima

95,- RSD
Detaljnije
Paprika šilja crvena

U Evropu su donete iz Južne Amerike. Danas postoji više od 1.000 različitih vrsta paprike, koje se međusobno razlikuju po veličini, obliku, boji, debljini mesnatog dela ploda, biohemijskom sastavu i ljutini. Paprike crvene boje imaju znatno veću energetsku i hranljivu vrednost od onih zelene boje.Papriku karakteriše veliki sadržaj vitamina C. Jedino sveži listovi peršuna imaju više vitamina nego paprika. Vitamin C je najviše skoncentrisan u delu paprike oko njene drške. Zato pri čišćenju treba voditi računa da se ovaj deo što manje odbaci.

Prijavite se na newslatterkako biste primali mail sa novim proizvodima i akcijama