Podloga za igru Kinderkraft SMARTPLAY

7.700,00 RSD
Podloga za igru Kinderkraft Smart Play je prostrana i služi kao savršen pratilac bebama za zabavu i sigurnost. Brojne igračke (uključene) utiču na razvoj motoričkih i perceptivnih funkcija kod deteta i stimulišu njegova čula.
Podloga za igru se lako može pretvoriti u zaštitnu ogradicu. Veoma jednostavno bočne stranice podignite i sprečite ispadanje igračkica sa podloge.  Bočne stranice ove bebi teretane Kinderkraft Smartplay su svaka oslikana sa različitim motivom, ukupno 6 motiva. Okrenite bebu na svaku od 6 strana kako bi se zanimala različitim crtežima na svakoj stranici.
Uključene su brojne igračke, tačnije 7 različitih igračkica, koje pomažu da beba bolje razvije koordinaciju pokreta i bolje opaža okolinu. Igračke možete podešavati po visini, koliko blizu ili daleko će biti bebi. Takođe ih je moguće prikačiti i na pod podloge, kako bi ih dete lakše dohvatilo. Osim toga, uključeno je i pakova od 20 loptica u 4 različite boje
Podloga za igru je modernog dizajna i izgleda, bočne stranice su oslikane scenama koje deci inspirišu maštu i čula, a kontrastne boje stimulišu detetov vid. Dodatni mekani jastuk koji dolazi u pakovanju služi za dodatnu udobnost kada dete leži na stomaku.

Težina: 1,4 kg
Dimenzije: 95 x 95 x 53 cm
Materijal: poliester
7.700,00 RSD
Postavljen: 30.10.2019. 08:20
Prodavac: mamino
Beograd - Čukarica
381 62 8141 633
Ocene prodavca
mamino
Svi oglasi korisnika
Odustani Kontaktirajte prodavca

Podelite objavu