Dodaj u listu želja

Prenosivi krevetac Kinderkraft SOFI 4u1 grey

19.900,- RSD
Prenosivi krevetac Kinderkraft SOFI 4u1
SOFI 4u1 je višenameski prenosivi krevetac, dizajniran da svojim funkcijama prati potrebe roditelja i dece od rođenja do 3. godine.

Njegove 4 funkcije omogućavaju korišćenje kao:

krevetac (u kući)
prenosivi krevetac za putovanje
kolevku za bebu
ogradicu za igranje

Multifunkcionalni prenosivi krevetac Kinderkraft Sofi ima mekani dušek sa navlakom od pamuka i se može postaviti na dva nivoa. Navlaku možete skinuti i prati u mašini na 30 stepeni.
Viši nivo predviđen je za mlađu decu koja se još uvek ne mogu samostalno odizati. U tom slučaju donji deo prenosivog kreveca ispod dušeka može poslužiti kao praktičan deo za odlaganje dečije opreme, bebi kozmetike ili igračkica koje će vam biti na dohvat ruke kada vašoj bebi zatrebaju. Na postolju se nalaze i dodaci za ljuljanje koji krevetac brzo pretvaraju u kolevku u kojoj će mališani uz nežno ljuljanje još lakše utonuti u san. Kada mališani malo porastu, dušek možete spustiti na niži nivo.
Prenosivi krevetac Kinderkraft SOFI 4u1 ima funkciju i ogradice za igranje. Mrežaste stranice pružaju bebi kontakt sa okolinom, a i roditelji će u svakom trenutku moći da vide šta njihova beba radi. Donja mrežasta stranica se po potrebni može otkopčati i tako omogućiti mališanima da izađu iz ogradice kada god požele. Nogice prenosivog kreveca ima gumene jastučiće koji ga odvajaju od direktnog kontakta sa podom i ujedno štite od oštećenja.
I odlazak na putovanje biće bezbrižno. Kinderkraft SOFI jednostavan je za korišćenje i ima sve što je potrebno za potpunu udobnost vaših mališana. Praktično i brzo sklapanje dodatno će doprineti tome da krevetac možete poneti i koristiti ga gde god da se nalazite!
Stabilna i čvrsta konstrukcija napravljena je od aluminijuma u boji drveta. Moderan dizajn odlično će se uklopiti sa ostalim nameštajem. Bezbednost je testirala međunarodna firma Intertek.

Karakteristike prenosivog kreveca SOFI 4u1

Jednostavno sklapanje i rasklapanje
Podesiva visina dušeka na dva nivoa
Mogućnost otvaranja mrežaste stranice
Pamučna navlaka za dušek
Aluminijumski ram u boji drveta
Torba za nošenje
19.900,- RSD
Postavljen: 13.03.2020. 12:37
Prodavac: mamino
Kontaktiraj prodavca
381 62 8141 XXX(prikaži ceo broj telefona) marketing@mamino.rs
Svi oglasi korisnika

Podelite objavu

Prijavite se na newslatterkako biste primali mail sa novim proizvodima i akcijama