Dodaj u listu želja

Prenosivi krevetac za bebe "Sleepy" bež sa točkićima

7.990,- RSD
Prenosivi krevetac za bebe SLEEPY bež na dva nivoa sa točkićima
Višenamenski sklopivi krevetac za relaksaciju i igranje. Dva nivoa podešavanja u zavisnosti od uzrasta deteta. Uključuje bar sa 3 plišane igračke. Poseduje udobnu prostirku za igru. Sa 2 klizna stopala za savršenu stabilnost i 2 točka sa kočnicama za lako premeštanje. Ima bočni ulaz sa zatvaračem. Lako i jednostavno se sklapa i pogodan je za putovanja. Sadrži torbu za nošenje.
Osnovne karakteristike

Težina: 10.5 kgDimenzije rasklopljen: 77x120x60 сmDimenzije sklopljen: 120x60x21 cm.
7.990,- RSD
Postavljen: 24.04.2020. 09:34
Pozovi / Vidi broj telefona
Odustani
Svi oglasi korisnika

Podelite objavu

Slični proizvodi

7.990,- RSD
Detaljnije
Prenosivi krevetac za bebe "Sleepy" bež sa točkićima

Prenosivi krevetac za bebe SLEEPY bež na dva nivoa sa točkićima Višenamenski sklopivi krevetac za relaksaciju i igranje. Dva nivoa podešavanja u zavisnosti od uzrasta deteta. Uključuje bar sa 3 plišane igračke. Poseduje udobnu prostirku za igru. Sa 2 klizna stopala za savršenu stabilnost i 2 točka sa kočnicama za lako premeštanje. Ima bočni ulaz sa zatvaračem. Lako i jednostavno se sklapa i pogodan je za putovanja. Sadrži torbu za nošenje. Osnovne karakteristike Težina: 10.5 kgDimenzije rasklopljen: 77x120x60 сmDimenzije sklopljen: 120x60x21 cm.

8.490,- RSD
Detaljnije
Kolevka Ležaljka za bebe "Ava" Ljubičasta

Mastela Kolevka Ležaljka za bebe "Ava" Ljubičasta Ležaljka sadrži podesivi naslon u 3 položaja i pogodna je za igru, san i opuštanje. Mastela Kolevka "Ava" 5 u 1 pogodna za decu do 3 godine. Ima funkciju ljuljanja i mogućnost zaključavanja u jednom položaju. Luk sa 2 priveska, koji se može skloniti. Uključuje mrežu protiv komaraca u obliku kupole. Ima melodije i vibracije koje pomažu Vašoj bebi da se opusti i spava. Lako se transportuju pomoću kaiševa. Dodatni jastuci pružaju bebi više komfora i zaštite. Može se koristiti u uspravnom položaju kao stolica za opuštanje za vaše dete do 3 godine.   Osnovne karakteristike Uzrast deteta:: Od 0+ meseciMaksimalno optere?enje:: Do 9 kgDimenzije:: 72x44.5x80 cm.

7.990,- RSD
Detaljnije
Prenosivi krevetac za bebe "Sleepy" tirkizni sa točkićima

Prenosivi krevetac za bebe SLEEPY tirkizni na dva nivoa sa točkićima Višenamenski sklopivi krevetac za relaksaciju i igranje. Dva nivoa podešavanja u zavisnosti od uzrasta deteta. Uključuje bar sa 3 plišane igračke. Poseduje udobnu prostirku za igru. Sa 2 klizna stopala za savršenu stabilnost i 2 točka sa kočnicama za lako premeštanje. Ima bočni ulaz sa zatvaračem. Lako i jednostavno se sklapa i pogodan je za putovanja. Sadrži torbu za nošenje. Osnovne karakteristike Težina: 10.5 kgDimenzije rasklopljen: 77x120x60 сmDimenzije sklopljen: 120x60x21 cm.

7.990,- RSD
Detaljnije
Prenosivi krevetac za bebe "Sleepy" plavi sa točkićima

Prenosivi krevetac za bebe SLEEPY plavi na dva nivoa sa točkićima Višenamenski sklopivi krevetac za relaksaciju i igranje. Dva nivoa podešavanja u zavisnosti od uzrasta deteta. Uključuje bar sa 3 plišane igračke. Poseduje udobnu prostirku za igru. Sa 2 klizna stopala za savršenu stabilnost i 2 točka sa kočnicama za lako premeštanje. Ima bočni ulaz sa zatvaračem. Lako i jednostavno se sklapa i pogodan je za putovanja. Sadrži torbu za nošenje. Osnovne karakteristike Težina: 10.5 kgDimenzije rasklopljen: 77x120x60 сmDimenzije sklopljen: 120x60x21 cm.

7.990,- RSD
Detaljnije
Prenosivi krevetac za bebe ''Sleepy'' bež sa točki

Prenosivi krevetac za bebe SLEEPY bež na dva nivoa sa točkićima Višenamenski sklopivi krevetac za relaksaciju i igranje. Dva nivoa podešavanja u zavisnosti od uzrasta deteta. Uključuje bar sa 3 plišane igračke. Poseduje udobnu prostirku za igru. Sa 2 klizna stopala za savršenu stabilnost i 2 točka sa kočnicama za lako premeštanje. Ima bočni ulaz sa zatvaračem. Lako i jednostavno se sklapa i pogodan je za putovanja. Sadrži torbu za nošenje. Osnovne karakteristike Težina: 10.5 kgDimenzije rasklopljen: 77x120x60 сmDimenzije sklopljen: 120x60x21 cm.

7.990,- RSD
Detaljnije
Prenosivi krevetac za bebe "Sleepy" narandžasti sa točkićima

Prenosivi krevetac za bebe SLEEPY narandžasti na dva nivoa sa točkićima Višenamenski sklopivi krevetac za relaksaciju i igranje. Dva nivoa podešavanja u zavisnosti od uzrasta deteta. Uključuje bar sa 3 plišane igračke. Poseduje udobnu prostirku za igru. Sa 2 klizna stopala za savršenu stabilnost i 2 točka sa kočnicama za lako premeštanje. Ima bočni ulaz sa zatvaračem. Lako i jednostavno se sklapa i pogodan je za putovanja. Sadrži torbu za nošenje. Osnovne karakteristike Težina: 10.5 kgDimenzije rasklopljen: 77x120x60 сmDimenzije sklopljen: 120x60x21 cm.

6.790,- RSD
Detaljnije
Prenosiva ogradica za bebe "Giant" žuta

Prenosiva ogradica GIANT žuta Pogodno za decu do 15 kg i 86 cm visine. Ima mehanizam za lako zatvaranje i transport. Uključuje madrac. Poseduje mrežicu ​​po obodu koja olakšava nadzor nad decom. Dvostruki sistem zaključavanja. Osnovne karakteristike Dimenzije rasklopljen: 94x94x74 cmDimenzije sklopljen: 22x22x83 cm

7.990,- RSD
Detaljnije
Prenosivi krevetac za bebe "Sleepy" pink sa točkićima

Prenosivi krevetac za bebe SLEEPY pink na dva nivoa sa točkićima Višenamenski sklopivi krevetac za relaksaciju i igranje. Dva nivoa podešavanja u zavisnosti od uzrasta deteta. Uključuje bar sa 3 plišane igračke. Poseduje udobnu prostirku za igru. Sa 2 klizna stopala za savršenu stabilnost i 2 točka sa kočnicama za lako premeštanje. Ima bočni ulaz sa zatvaračem. Lako i jednostavno se sklapa i pogodan je za putovanja. Sadrži torbu za nošenje. Osnovne karakteristike Težina: 10.5 kgDimenzije rasklopljen: 77x120x60 сmDimenzije sklopljen: 120x60x21 cm.

6.890,- RSD
Detaljnije
Prenosivi krevetac za bebe "Tommy" zeleni

Prenosivi krevetac za bebe TOMMY zeleni na dva nivoa Idealan krevetac za relaksaciju i igranje, sa velikim bočnim prozorom za nadzor. Dno se može podešavati na dva nivoa. Gornji nivo je idealan za bebe dok ne počnu da stoje. Sa strane postoji i patent zatvarač. Praktičan za putovanja, lako se sklapa i pakuje u torbu. Osnovne karakteristike Težina: 8.2 kgDimenzije rasklopljen: 120x60x75cmDimenzije sklopljen: 21x21x79cm

6.890,- RSD
Detaljnije
Prenosivi krevetac za bebe "Tommy" bež

Prenosivi krevetac za bebe TOMMY bež na 2 nivoa Idealan krevetac za relaksaciju i igranje, sa velikim bočnim prozorom za nadzor. Dno se može podešavati na dva nivoa. Gornji nivo je idealan za bebe dok ne počnu da stoje. Sa strane postoji i patent zatvarač. Praktičan za putovanja, lako se sklapa i pakuje u torbu. Osnovne karakteristike Težina: 8.2 kgDimenzije rasklopljen: 120x60x75cmDimenzije sklopljen: 21x21x79cm

6.890,- RSD
Detaljnije
Prenosiva kolevka za bebe "Lolly" sa klackalicom

Prenosiva kolevka LOLLY sa klackalicom Kvalitetna kolevka za bebe do 12 meseci i težine do 11kg. Napravljena od kavlitetnog lana, uključuje i mrežicu protiv komaraca. Osnovne karakteristike Težina: 5.2 kgDimenzije: 91x49x86cm

6.290,- RSD
Detaljnije
Prenosivi krevetac za bebe "Star" pink

Prenosivi krevetac za bebe STAR pink na jednom nivou Prenosivi krevetac za decu do 3 godina starosti. Praktičan za putovanja, jer se lako i jednostavno sklapa i pakuje u torbu. Sa strane postoji patent zatvarač. Osnovne karakteristike Težina: 7.9 kgDimenzije rasklopljen: 120x60x75 сmDimenzije sklopljen: 21x22x79 сm

6.290,- RSD
Detaljnije
Prenosivi krevetac za bebe "Star" zeleni

Prenosivi krevetac za bebe STAR zeleni na jednom nivou Prenosivi krevetac za decu do 3 godina starosti. Praktičan za putovanja, jer se lako i jednostavno sklapa i pakuje u torbu. Sa strane postoji patent zatvarač. Osnovne karakteristike Težina: 7.9 kgDimenzije rasklopljen: 120x60x75 сmDimenzije sklopljen: 21x22x79 сm

8.490,- RSD
Detaljnije
Kolevka Ležaljka za bebe "Ava" Tirkizna

Mastela Kolevka Ležaljka za bebe "Ava" Tirkizna Ležaljka sadrži podesivi naslon u 3 položaja i pogodna je za igru, san i opuštanje. Mastela Kolevka "Ava" 5 u 1 pogodna za decu do 3 godine. Ima funkciju ljuljanja i mogućnost zaključavanja u jednom položaju. Luk sa 2 priveska, koji se može skloniti. Uključuje mrežu protiv komaraca u obliku kupole. Ima melodije i vibracije koje pomažu Vašoj bebi da se opusti i spava. Lako se transportuju pomoću kaiševa. Dodatni jastuci pružaju bebi više komfora i zaštite. Može se koristiti u uspravnom položaju kao stolica za opuštanje za vaše dete do 3 godine.   Osnovne karakteristike Uzrast deteta:: Od 0+ meseciMaksimalno optere?enje:: Do 9 kgDimenzije:: 72x44.5x80 cm.

7.990,- RSD
Detaljnije
Prenosivi krevetac za bebe "Sleepy" zeleni sa točkićima

Prenosivi krevetac za bebe SLEEPY zeleni na dva nivoa sa točkićima Višenamenski sklopivi krevetac za relaksaciju i igranje. Dva nivoa podešavanja u zavisnosti od uzrasta deteta. Uključuje bar sa 3 plišane igračke. Poseduje udobnu prostirku za igru. Sa 2 klizna stopala za savršenu stabilnost i 2 točka sa kočnicama za lako premeštanje. Ima bočni ulaz sa zatvaračem. Lako i jednostavno se sklapa i pogodan je za putovanja. Sadrži torbu za nošenje. Osnovne karakteristike Težina: 10.5 kgDimenzije rasklopljen: 77x120x60 сmDimenzije sklopljen: 120x60x21 cm.

Prijavite se na newsletterkako biste primali mail sa novim proizvodima i akcijama
Zatvori