Simulator rada regulatora pritiska - CR1

79,00 EUR
*** Proizvedeno u Srbiji ***
Cena: 9.300,00 din
Digitalni simulator CR-1 namenjen je za pobudu regulatora pritiska common rail sistema prilikom čišćenja u ultrazvučnoj kadici. Simulator generiše adekvatan električni impuls prilagođenog napona, frekvencije i trajanja impulsa koji pobuđuje i omogućava da regulator pritiska radi van sklopa motora, odnosno van automobila.

Ovaj uređaj je neophodan prilikom ultrazvučnog čišćenja regulatora pritiska jer omogućava da tečnost cirkuliše kroz regulator pritiska, kao i da se kanal regulatora pritiska ispuni tečnošću za čišćenje. Imajući u vidu da se ultrazvučni talasi prostiru isključivo kroz tečnosti, a ne i kroz vazduh, ukoliko regulator pritiska ne radi prilikom ultrazvučnog čišćenja, ne postiže se efekat čišćenja, odnosno kanal regulatora pritiska ostaće prljav kao i pre čišćenja. Uređaj je konstrisan tako da je vrlo jednostavan i bezbedan za rukovanje, bez mogućnosti oštećenja regulatora pritiska.

Ovaj uređaj je proizvod naše firme. Garancija 2 godine. Uz kupljeni proizvod dobijate račun, garanciju i detaljno uputstvo za rukovanje.

Preporučeno sredstvo za ultrazvučno pranje:
DURcleaner - Koncentrovano tečno sredstvo za ultrazvučno čišćenje delova motora sa unutrašnjim sagorevanjem.

Razblažuje se destilovanom ili dejonizovanom vodom u razmeri od 1:10 do 1:15 u zavisnosti od stepana zaprljanosti delova kojima je potrebno čišćenje.
79,00 EUR
Postavljen: 24.06.2019. 07:24
Prodavac: Vabsonic
Niš
381653333364
Ocene prodavca
Vabsonic
Svi oglasi korisnika
Odustani Kontaktirajte prodavca

Podelite objavu