Smokva list čaj caj od smokve smokvinog lista domaći bio

200,00 RSD

Smokva list čaj caj od smokve smokvinog lista domaći organski
Ficus carica folium
(figa, crna smokva)
Dejstva: Pomaže dijabetičarima, osobama koje pate od visokog krvnog pritiska, astme i bronhitisa. Koristi se protiv ekcema, vitiliga, bradavica i psorijaze. Ovaj miris podstiče da nađemo svoj centar, mir i spokoj. Koristi se u aromaterapiji.
Ne vršimo otkup bilja, već svo bilje lično beremo, daleko od puteva i zagadjivača bilo koje vrste. Ručno je brano, sečeno i pakovano, a sušeno je na prirodan način, dakle bez sušare. Isključivo koristimo bilje od poslednje berbe, jer bilje polako gubi svoju lekovitost posle jedne godine. Čajne mešavine spremamo neposredno pred slanje, čime svaka biljka čuva svoje lekovite sposobnosti. Svaka ubrana biljka ubrana je sa ljubavlju i pažnjom. Sve je potpuno organsko, domaće, neprskano, bio i ekološko.
Pakovanje sadrži 30, 50 ili 100 g.
Pakovanje od 30 g košta 200 din.
Pakovanje od 50 g košta 300 din.
Pakovanje od 100 g košta 450 din.
Uz svaki račun preko 1000 dinara, na poklon dobijate jedno pakovanje čaja koji sami odaberete, a uz račun preko 2000 dinara, dobijate poklon tinkturu i mi snosimo troškove brze pošte za bilo koje mesto u Srbiji.
Pogledajte i naše ostale oglase. Naše oblasti su fitoterapija ili lečenje lekovitim biljem, gajenje organskog, potpuno prorodnog i hemijski ne tretiranog semena, bilja, voća, povrća, pravljenje prirodnih preparata i bio stimulatora.
Šaljemo kurirskom službom po vašem izboru, a moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Beograda. Paket šaljemo istog ili prvog radnog dana.
Otvoreni smo za sva pitanja, pošaljite nam poruku ili nas pozovite i mi ćemo vam odgovoriti u najbržem mogućem roku.
 
200,00 RSD
Postavljen: 05.07.2019. 06:32
Prodavac: Chaliponga
063/7338585
Ocene prodavca
Chaliponga
Svi oglasi korisnika
Odustani Kontaktirajte prodavca

Podelite objavu