Dodaj u listu želja

Super GAME BOX 400 in 1 Rucna konzola

1.100,- RSD

Sup Game box mini konzola sa klasicnim igricama 400u1 Moze da se poveze i na tv i da se tako igraIma punjivu bateriju!

Mogucnost Licnog Preuzimanja na Novom Begradu ! ! Slanjem Brzom Postom!

Pošaljite poruku (preko Dobra Cena) sa Vašim podacima:

Ime i prezime.

Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj


Broj telefona za kontakt.

ili SMS na br.0612746002

1.100,- RSD
Postavljen: 10.04.2020. 06:20
Pozovi / Vidi broj telefona
Odustani
Svi oglasi korisnika

Podelite objavu

Slični proizvodi

1.100,- RSD
Detaljnije
Super GAME BOX 400 in 1 Rucna konzola

Sup Game box mini konzola sa klasicnim igricama 400u1 Moze da se poveze i na tv i da se tako igraIma punjivu bateriju! Mogucnost Licnog Preuzimanja na Novom Begradu ! ! Slanjem Brzom Postom! Pošaljite poruku (preko Dobra Cena) sa Vašim podacima: Ime i prezime. Ulica i broj. Mesto i poštanski broj Broj telefona za kontakt. ili SMS na br.0612746002

1.100,- RSD
Detaljnije
Mini gamebox konzola SUP sa klasicnim igricama 400in1

Mini gamebox konzola sa 400 retro igrica SUP 400 in 1 400 retro igrica Ekran : 3 inča Poseduje sopstveni zvučnikMogućnost povezivanja sa TV-om pomoću kabla koji dolazi u kompletuBaterija : punjiva 600mAh oko 2h igranja Baterija se puni pomoću USB kabla koji dolazi u kompletu

1.500,- RSD
Detaljnije
VELIKA AKCIJA AR Konzola Blaster Red VELIKA AKCIJA

REDOVNA CENA: 3.500 din. AR Konzola Blaster Red Sifra: 6867 AR Konzola je zabavna naprava koja radi sa vašim pametnim telefonom i služi za igranje mobilnih igara. Preuzmite odgovarajuću aplikaciju, spojite AR gun preko Bluetootha sa pametnim telefonom i akcija može da počne. Najzabavnije je igrati pucačine iz prvog lica, jer na taj način možete da iskoristite 360o rotacije i najveću mobilnost tokom igranja. Super AR aplikacija podržava i proširenu stvarnost, pa možete da pucate po neprijateljima dok se u pozadini pojavljuje vaša trenutna okolina. Ako vaši klinci vole mobilne igre, ovaj proizvod će ih oduševiti. Kompatibilno sa Android i iOSPogledajte nas DC MARKET.

1.500,- RSD
Detaljnije
VELIKA AKCIJA AR Gun - Konzola Proton crni VELIKA AKCIJA

REDOVNA CENA: 5.000 din. AR Gun - Konzola Proton crni Sifra: 6868 AR konzola (Augmented Reality) je zabavan gadget koji radi sa vašim pametnim telefonom i služi za igranje mobilnih igara. Preuzmite odgovarajuću aplikaciju, spojite AR konzolu preko Bluetootha sa pametnim telefonom i akcija može početi. Najzabavnije je igrati pucačine iz prvog lica, jer na taj način možete iskorititi 360° rotacije i najveću mobinost tijekom igranja. Super AR aplikacija podržava i augmentiranu stvarnost, pa možete pucati po neprijateljima dok se u pozadini prikazuje vaša trenutna okolina. Ako vaši klinci vole mobilne igre, ovaj proizvod će ih oduševiti. Napredniji je od ostalih konzola jer poseduje dugmiće sa strane koji omogućavaju zumiranje u FPS igricama, što ga svakako čini zanimljivijim. Kompatibilno sa Andriod i iOS Pogledajte nas DC MARKET.

1.500,- RSD
Detaljnije
VELIKA AKCIJA AR Konzola Blaster Black VELIKA AKCIJA

REDOVNA CENA: 3.500 din. AR Konzola Blaster Black Sifra: 6866 AR Konzola je zabavna naprava koja radi sa vašim pametnim telefonom i služi za igranje mobilnih igara. Preuzmite odgovarajuću aplikaciju, spojite AR gun preko Bluetootha sa pametnim telefonom i akcija može da počne. Najzabavnije je igrati pucačine iz prvog lica, jer na taj način možete da iskoristite 360o rotacije i najveću mobilnost tokom igranja. Super AR aplikacija podržava i proširenu stvarnost, pa možete da pucate po neprijateljima dok se u pozadini pojavljuje vaša trenutna okolina. Ako vaši klinci vole mobilne igre, ovaj proizvod će ih oduševiti. Kompatibilno sa Android i iOSPogledajte nas DC MARKET.

1.000,- RSD
Detaljnije
VELIKA AKCIJA AR Konzola Xcalibur VELIKA AKCIJA

AR Konzola XcaliburRedovna cena: 6.400 dinSifra: 6846 AR Konzola je zabavna naprava koja radi sa vašim pametnim telefonom i služi za igranje mobilnih igara. Preuzmite odgovarajuću aplikaciju, spojite AR konzolu preko Bluetootha sa pametnim telefonom i akcija može da počne. Najzabavnije je igrati pucačine iz prvog lica, jer na taj način možete da iskoristite 360o rotacije i najveću mobilnost tokom igranja. Super AR aplikacija podržava i proširenu stvarnost, pa možete da pucate po neprijateljima dok se u pozadini pojavljuje vaša trenutna okolina. Ako vaši klinci vole mobilne igre, ovaj proizvod će ih oduševiti. Kompatibilno sa Android i iOSPogledajte nas DC MARKET.

1.000,- RSD
Detaljnije
VELIKA AKCIJA AR Konzola Crossfire VELIKA AKCIJA

AR Konzola Crossfire Redovna cena: 5.600 dinSifra: 6845 AR Konzola je zabavna naprava koja radi sa vašim pametnim telefonom i služi za igranje mobilnih igara. Preuzmite odgovarajuću aplikaciju, spojite AR konzolu preko Bluetootha sa pametnim telefonom i akcija može da počne. Najzabavnije je igrati pucačine iz prvog lica, jer na taj način možete da iskoristite 360o rotacije i najveću mobilnost tokom igranja. Super AR aplikacija podržava i proširenu stvarnost, pa možete da pucate po neprijateljima dok se u pozadini pojavljuje vaša trenutna okolina. Ako vaši klinci vole mobilne igre, ovaj proizvod će ih oduševiti. Kompatibilno sa Android i iOSPogledajte nas DC MARKET.

1.500,- RSD
Detaljnije
VELIKA AKCIJA AR Gun - Konzola Proton beli VELIKA AKCIJA

REDOVNA CENA: 5.000 dinAR Gun - Konzola Proton beli Sifra: 6869 AR konzola (Augmented Reality) je zabavan gadget koji radi sa vašim pametnim telefonom i služi za igranje mobilnih igara. Preuzmite odgovarajuću aplikaciju, spojite AR konzolu preko Bluetootha sa pametnim telefonom i akcija može početi. Najzabavnije je igrati pucačine iz prvog lica, jer na taj način možete iskorititi 360° rotacije i najveću mobinost tijekom igranja. Super AR aplikacija podržava i augmentiranu stvarnost, pa možete pucati po neprijateljima dok se u pozadini prikazuje vaša trenutna okolina. Ako vaši klinci vole mobilne igre, ovaj proizvod će ih oduševiti. Napredniji je od ostalih konzola jer poseduje dugmiće sa strane koji omogućavaju zumiranje u FPS igricama, što ga svakako čini zanimljivijim. Kompatibilno sa Andriod i iOS Pogledajte nas DC MARKET.

900,- RSD
Detaljnije
Lexibook Džojstik

Lexibook Džojstik , je kao nov , kad se stave baterije radi nemam uradjaj da ga proverim

10,- EUR
Detaljnije
mikrofon usb logitac a0234a za nintendo wii xbox sony ps3-4

cena fiksna, polovan, ocuvan, ispravan, original, iz nemacke donesen, saljem brzom postom na kucnu adresu, placanje prilikom preuzimanja paketa u protiv dinarskoj vrednosti na dan slanja, kupac snosi posledice ako brza posta polomi robu, slanje ide na rizik kupca.

900,- RSD
Detaljnije
Lexibook Džojstik

Lexibook Džojstik , je kao nov , kad se stave baterije radi nemam uradjaj da ga proverim

10,- EUR
Detaljnije
konzola sa dzojsticima vtech za igrice

polovna, kao nova, ocuvana, neispitana, nemam adapter, ovako se prodaje, , original nemacka iz nemacke donesena, saljem brzom postom.

1.200,- RSD
Detaljnije
Turtle Beach Ear box PX3

Turtle Beach Ear box PX3, preko ovog dodatka mozete koristit slušalice i na računaru i na xbox-u i PS3

1.200,- RSD
Detaljnije
Turtle Beach Ear box PX3

Turtle Beach Ear box PX3, preko ovog dodatka mozete koristit slušalice i na računaru i na xbox-u i PS3

1.369,- RSD
Detaljnije
MICROSOFT XBOX360 Live Vision Camera

Tip Camera Ostalo Povezivanje USB 1.3 megapixels, 640 x 480, Garancija

Prijavite se na newslatterkako biste primali mail sa novim proizvodima i akcijama