Lista svih iz kategorije: Muzika i instrumenti

Filteri

violina antonius stradivarius cela 4/4

cena fiksna, polovna, ocuvana, poluispravna, malo je treba srediti i nastimovati, nema gudalo ni torbu, original, iz nemacke donesena, saljem brzom postom na kucnu adresu, placanje prilikom preuzimanja paketa u protiv dinarskoj vrednosti na dan slanja, kupac snosi posledice ako brza posta polomi robu, slanje ide na rizik kupca.

65,00 EUR
Detaljnije
gusle manje rucno radjene

cena fiksna, polovne, ocuvane, poluispravne, treba malo da se srede, kao na slikama, original, iz nemacke donesene, saljem brzom postom na kucnu adresu, placanje prilikom preuzimanja paketa u protiv dinarskoj vrednosti na dan slanja, kupac snosi posledice ako brza posta polomi robu, slanje ide na rizik kupca.

15,00 EUR
Detaljnije
gudacki-tamburaski instrument veci

cena fiksna, polovan, ocuvan, poluispravan, treba da se stave zice i da se malo sredi kao na slikama, original, iz nemacke donesen, saljem brzom postom na kucnu adresu, placanje prilikom preuzimanja paketa u protiv dinarskoj vrednosti na dan slanja, kupac snosi posledice ako brza posta polomi robu, slanje ide na rizik kupca.

55,00 EUR
Detaljnije
" ANTONIJUS STRADIVARIJUS " violina 4/4 ( cela violina ), na

" ANTONIJUS STRADIVARIJUS " violina 4/4 ( cela violina ), najbolja školska violina za nižu muzičku školu, češka. POGLEDAJTE SVE MOJE OGLASE, festival i sklad niskih cena i evropskog kvaliteta !

300,00 EUR
Detaljnije